Foorum
2011-09-19 12:20
Nii ja naa...spordiklubi riietusruumis näeb mõndagi...superhoolitsetud naised-teevad trenni,võivad end igasuguste imesalvidega jne..vanust keskmiselt 25,aga....kel rind opereerimata...ära vajunud.A-korv ei vaju,aga kõik ülejäänud vajuvad..maa külgetõmbejõud.Kikki saab ikkagi opiga...kui oled 30+ ja sünnitanud,siis ei aita muud.Looduse vastu ei saa..
Kui ripsmed ikka lühikesed ja hõredad,siis ei hakka nad ka posija sõnade peale kasvama.Endal seda probleemi ei ole,aga väga paljudel on.Isegi Brasiilia nõia juures on käidud...aga lõpuks aitab ikkagi Roosikrantsi IS
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 14:20
Ripsmetele tehakse ka seerumeid. Tuleb end lihtsalt kurssi viia. Kõige lihtsam on jah igasugu sodi külge endale kleepida ja opereerida
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 14:25
25-selt rind ära vajunud? mida siis 40-selt peaks tegema?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 17:31
Vot just. Push, muide nälgimine võtab ka rinnad seest tühjaks Seda vist teavad kõik naised, et esimene koht, kus nälgiv organism toitu nõudma hakkab on rinnad.
Ehk siis, vähem stressi, rõõmsam meel ja rohkem hoolt, pole kunsti vaja ... kõik on jumalast antud ja näeb hea välja ka veel
˅ näita rohkem ˅
2011-09-21 23:42
Ehted ei muuda inimest ilusamaks, aga lasevad tal end ilusamana tunda ..nii arvas Warhol ..

Ühesõnaga sisutud pakendid võtavad ruumi ning raiskavad aega ja ressursse..
ei saa mainimata jäta, et mässi kassile okastraati nii palju ümber kui soovid, siili ikka ei saa..
˅ näita rohkem ˅
2011-09-22 19:55
Mis nendest superilusatest loomulikest rindadest kasu,kui tagumik enam autouksest sisse ei mahu?Vöökoht nagu Tamme-lauri tamm ja lotike lõua all....pigem siiski äravajunud rind ja kõik muud kehaosad perfektses mõõdus...rindu saab juurde osta
Minu arvamus,mis ei pretendeeri absoluutsele tõele.maitseasi.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-22 20:26
Nõustun et see kõik on väga subjektiivne..
˅ näita rohkem ˅
2011-09-22 22:20
caribian. tark naine oskab end ka ilma näljutamata kenaks vormida. Nii, et tuleb olla nutikas ja küll siis tuleb vorm.
cheri. Muide kui sisu on juhm, siis ei oska ta ka vormi tekitada. Need juhmi sisuga vajavadki kunstküüsi, rindasid ja ripsmeid, sest nad lihtsalt muud moodi ei oskagi "ilusad" olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-22 23:31
Tead,kui vööümbermõõt ikka üle 70-ne cm,siis soovitan poomisnööri või eluaegset nälgimist.
Rasvahani on endale ja teistele ebameeldiv.Nimetagem seda kasvõi "targaks vormimiseks"Pekk on pekk.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 00:18
Njahh...kaua üks mees jaksab konti järada...vahel tahaks miskit liha kah nosida
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 06:59
kole,kui caribiani suguseid inimesi terve ilm täis oleks,siis oleks tõesti poomisnööri vaja,aga kas just endale.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 09:54
Tsitaat: rindu saab juurde osta!!! Kurb et mõistust ei saa
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 09:57
Palun mulle pool kilokest tissi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 11:03
Aga meeste kehaosi? Kas neid saab kah kilokaupa osta?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 11:05
Need on nii väärtuslikud, et saab vad grammhaaval
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 11:07
Jätame need rinnad ja pekised tagumikud ja muud tammed kõrvale.
Keskendume nüüd asjadele,mis PEAVAD olema....hambad
Nr.8 toon hambad on loomulikult ainult 1% elanikkonnast...kuidas hoolitseda loomulikult kollakama hambaemaili eest nii,et tulemus oleks säravvalge?Kes teab vastust...kiiresti patendiametisse ja sinust saab maailma rikkaim inimene.
Kuni seda leiutajat veel ei ole,tuleb pimestava naeratuse eest letti laduda~130 000 eeku.Reaalsus.
Kui sa pole just see 1% õnnestujate seast,kel on loomulikult õiges suuruses,proportsioonis ja säravvalged hambad.Pimestav naeratus.Asi,mida saab osta.Kõike saab osta.Sellesinase suure mõistusega pole ka telefoniseksil suurt peale hakata,kui väliskest ei kanna.Ehk astrofüüsikat teha..tornikeses...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 11:10
Tibikultuur lokkab täiel rinnal ja säravvalge naeratusega
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 11:16
Pimestavat naeratust ei saa küll ainult tibikultuuri osaks nimetada.
Aikon,kas sulle meeldivad kollased,ebaproportsionaalsed hambad?Vaevalt küll.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 11:17
Mul on küll jäänud mulje, et enamik inimesi elab täiesti elutervet pere- ja suguelu ilma mingite pimestavvalgete hammasteta. Ja mitte ainult Eestis, vaid enamikes arenenud lääneriikides. Saavad järeltulijaid ja puha. Ja on õnnelikud kah veel tagatipuks. Aga kas see 130 000 eest pistavvalged saanud tibi on ka õnnelik? Kahtlen...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 11:18
Aikonile meeldib inimene kui tervik...pisiasjadesse laskumata.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 11:18
Vähemalt naeratada julgeb.Muide,mujal maailmas võtavad inimesed laenu,et saada see naeratus.meie omad võtsid laenu,et osta põllule sara...ja ei ole õnnelikud.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 11:21
Kõik on valikute küsimus ja suhteline...Kui katust peakohal pole, siis pole särava naeratusega miskit peale hakata...see vihma eest ei kaitse ega sooja anna
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 11:22
Psühholoogia....naeratav inimene on alati edukam.Sama hariduse,sama kogemustepagasiga...eelistus langeb alati inimesele,kes naeratab Ja saabki peavarju jne...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 11:25
130 000 eest põllule sara ei saa, selleks tuleb summale üks null juurde lisada tänapäeva Eestis. ma usun, et arukas inimene leiab tunduvalt kasulikuma rakenduse oma rahale kui seda on hambad või sara.
Aga üldkokkuvõttes on see täpselt sama teema nagu teema pealkiri, ehk siis kunstküüned. Tasakaalustatud toitumine ja terved eluviisid - ja mingeid proteese pole vaja, ei suhu, küüntele ega muudesse kehaosadesse.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 11:28
Naeratav inimene ei pruugi olla alati edukam...naeratav inimene on lihtsalt õnnelik inimene...ja naeratus, ei maksa midagi seda jagub kõigile, kui teda on.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 11:34
Loen seda ja ka teisi analoogseid arutelusi...ja meenusid ühe laulu sõnad
"Linda Linda, mu Linda
ei näe sa muud
kui vaid et laud on täis
su ümber tants vaid käib"
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 01:48
Vahva teema! Olen ilumaailmas tegutsev spetsialist ja saan aru nii naistest kui meestest selles arutelus. Kunagi mu meigiõppetaja tõstis tunnis arutelu, miks meestele ei meeldi kui naised ennast meigivad? (see võib käia ka küünte 3 meetriste ripsmepikenduste kohta mida neiukesel ei ole raha hooldada ja ta käib sassis löttendavate ripsmetega j.n.e.) Sest osadel naistest ei ole nii palju kunstnikku silma, et rõhutada oma näos neid jooni mis neid kaunimaks ja nooremaks teevad. Selliseid futuristlikke vanaprouasid meigiga a`la Marylin Monroe liigub linna pildis piisavalt. Siit moraal kitslikkud liialdused riivavad silma ja ei tule kandjale kasuks, kuigi tähelepanu on garanteeritud. Iseasi kui positiivne see on..
Ilus naine on kunstiteos. Hoolitsetud, lõhnastatud, maitsekalt riides. Ma olen veendunud, et naisterahva välimuse järgi saab aru kui intellektuaalse prouaga pistmist on. Lindu näha on lennu järgi.
Ah jaa, meestega sama lugu... Mustad küünealused, kõõmane pea ja higihais on sama rõve kui kõverad kümme korda üleliimitud küüned ja rasvased tumedad kiharad väljakasvanud heledate juurtega naistel... Brrrrr
Kui kvaliteetsete hoolduste jaoks raha ei ole, siis naised ärge jookske sõbranna juurde mingisse hooldusesse "sest seda saab tasuta, kuna sõbranna õppib ja tahab harjutada..." Dussigeel, shampoon, juustepalsam ja hügieeniline huulepulk... Niidab jalust rohkem kui mingi rõve futuraama
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 09:41
lemmera, kõik õige aga ära unusta millisest ühiskonnast me tuleme. Veel 30 aastat tagasi olid Eesti Naise esikaanel Leida Peips.
Samamoodi on ka meestega. Kui mees julgeb seltskonnas öelda, et käib kosmeetikus, siis juba pooled hakkavad pihku kihistama - pede, ihihihiiii.
Prismast ostetud juuksehooldusvahenditega ei ravi sa iial peanahka ega saa oma kõõmast vabaks. See vaid peseb korraks selle maha. Samamoodi sisaldavad jaekaubanduse juuksehooldusvahendid silikooni, mis küll jah täidab kahjustatud juukseboorid, kuid see ongi vaid näiline efekt, mis ei aita juustel taastuda. Lisaks, kurdavad just neid Å¡ampoone kasutavad naised, et juuksevärvid ei püsi peal või on ebaühtlased.

Nüüd ma vist Å¡okeerin teid kõiki aga tegelikult tohiks inimene pesta end kangete (need mida leiame jaekaubandusvõrgust odava hinnaga (geelide, Å¡ampoonide, seepidega) mitte tihedamini kui kaks korda nädalas, et säilitada oma naha loomulik PH ja naha iseregulatsioon. Küsimus, et mis siis nüüd teha - haiseda? Kindlasti mitte. Liighigistamine tuleb kahest põhjusest, meditsiiniline ja liigpesemine. Higi eritumine on naha loomulik enesekaitse. Seetõttu ongi sportlastel higi eritumine oluliselt suurem.
Meditsiinilised põhjused võivad olla erinevad, kuid üks on kindel, liighigistamine on ainevahetuse häire. Pesemiseks, pole vaja osta kilodega odavat duÅ¡Å¡digeeli, vaid piisab puhtast veest ning naha loomuliku PH taset stimuleerivatest toodetest. Neid kahjuks Pirsmast tõesti ei saa.

Lihtsalt meie ühiskonna vähene teadlikus ja tohutul hulgal linnalegende, tekitavadki selle olukorra, kus linnapildis kohtab tõelisi negatiivseid leide. Hetkel aktuaalne linnalegend: AMMONIAAGIVABA JUUKSEVÄRV.
Mis moodi see värv küll juustes püsib? Kuidas avatakse juukse boorid, et värv saaks imenduda? Kui seda ei tehta, siis pesete värvi maha ju.
Ammoniaagivaba tähendab seda, et ammoniaak on asendatud teise ainega. Millisega? Milline on selle aine kõrvalmõju? On ta kahjulikum, kasulikum kui ammoniaak? Palju on meil inimesi, kes seda küsimust endale esitavad? Palju on meil professionaalseid juuksureid, kes sellele küsimusele ka vastata oskavad?
Vastus, väga vähe.

lemmeral on pagana õigus, kui ta hoiatab igasugu õppivate sõbrannade eest. Iluhooldus ei ole teema, et käin kahepäevasel kursusel mõne maaletooja juures (kui ostan stardikomplekti, saan koolituse veel tasuta). Selleks, et seda tõesti professionaalsel tasemel teha, on vaja ikka oluliselt rohkem õppida.
Kosmeetik, keda usaldada peab oleme dermatoloog. Juuksuri puhul tasuks ikka diplomeeritud juuksureid külastada. Küünetehnikute ja ripsmetehnikutega ongi asi kõige keerulisem. sest küünetehniku paberid annab mõni maaletooja talle ka peale 2 päevast kursust, nagu ka ripsmetehnikud.
Mis hindadesse puutub, siis näiteks meie üks tippjuuksurites Reemet Piiroja hinnad ei ole kolmekordsed. Seega, see arvamus, et kvaliteetne hooldus on kordades kallim, kohe kindlasti paika ei pea.

Enda eest õigesti hoolitsed on oluliselt odavam, kui hiljem maksta tuhandeid, et kuidagi moodi vormi end saada.

Kunst küüsi on tore paigaldada aga arvestage, et te rikute sellega pikkadeks aastateks või ka kogu eluks (ei tea kindlalt väita, nii kaua neid meil siin ei paigaldata) oma loomuliku küüne struktuuri ja kuju ära.
Ei tasu kuulata juttu mingitest looduslikest ja süütutest geelidest. Looduslik ja küünt mittekahjustav geel ei püsiks teil iialgi peal. Nad muudavad koostist ja kasutavad erinevaid aineid, kuid fakt on see, et geeli mis ei riku küüsi pole olemas - Eesti turul kohe kindlasti mitte.

Kus ma seda tean - töö on mul selline. PS. Ei tööta ühegi maaletooja heaks!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 10:51
Kuidas nende booridega on? On need mingid eriti peened poorid või?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 11:31
Tähenärija mr X
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 11:54
Seda oli seal paaris kohas. Ja kui inimene sellega tegeleb ning tema sales talk boore sisaldab, siis see ei mõju usutavalt. Nii on.
Teemast endast ei tea muidugi ööd ega mütsi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 12:42
mirks. Ei jäta ka sina endast toreda inimese muljet, kui norid inimese kallal, kelle jaoks eesti keel on alles teine keel, mille ta kunagi selgeks õppis.
Kirjuta ise paar sõna ukraina keeles. Ma võin ka su kallal peale seda norima hakata. Eestlasi iseloomustabki see, et nad on väga vaenulikud inimesed.
Minu asi pole, mida sa usud või kas sa üldse usud midagi. Lihtsalt väga madal inimene, tuleb norima inimest selle pärast, et ta mitte emakeeles vigu teeb.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 13:01
ma ei taha norivaks muutuda, aga praegusel juhul, lugedes teie kahe kommentaare, ma ei taipa hästi, millega mriks sellise rünnaku praegu ära teenis. kas ta pidi teadma, et sa rahvuselt ukrainlanna oled? grammatilisi vigu teevad paljud, ka eestasled ise eksivad nende vastu. nii et kas on ikka vaja rahvusküsimusi siia segada ning mingit vaenu välja tuua. sa olid veidi vaenulik praegu minu arvates. oleks piisanud sellest, kui tunnistad, et eksisid ja kogu lugu. kõigil juhtub
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 13:07
Mina ka ei tea miks see inimene mind ründas. Küsi tema käest.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 14:12
nu ehk oli see lihtsalt kerge norimine mitte rünnak? Arvestades Sinu väsinud olekut siis ... agu kord on arutletud et kui keski miskit kirjutab ja teine loeb siis läheb teksitist kaduma hääletoon mis iseloomustab öeldut , ja sama asja võib erinevalt võtta see kes loeb , ta kujutab selle tooni omale ise ju ette
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 14:34
Markxs, sa vana hea diplomaat Pole hullu, eks mu väsimus läheb ka üle, kui uus pingeline olukord peale tuleb
Hetkel on pigem selline positiivne väsimus, nagu iga suure ja pingelise projekti lõppu
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 14:39
mulle tundub ka nii, et keegi ei kavatsenud kedagi rünnata. sellest arusaamiseks pole isegi hääletooni vaja endale ette kujutada. kui häiris, siis tuleb esitada endale küsimus, miks ta nii arvas, mitte asuda kohe kaitsesse. ohtu ju tegelikult pole.
minu arust oli küsimus ainult postituse sisulises pooles. mriks osutas vaid tähelepanu seal esinenud paarile sarnasele kirjaveale ja noris veidi nende kallal.
äkki ongi mriksi kujul tegu keelekorrektorina töötava isikuga või lihtsalt väga tähelepaneliku isikuga, kes vigu nähes need kohe ära märgib? sina, nsm, aga tajusid seda kohe rünnakuna sinu isiku vastu ja hakkasid kaitsma oma rahvuslikku päritolu ja emakeelt. sa ei saa ju eeldada tundmatult seda, et ta sinu postitust lugedes sinu kohta neid asju teaks ja oskaks mingeid tähevigu keeleoskusega või sinu taustaga seostada.

mina sain aru, mida mriks usutavuse all silmas pidas ja sisuliselt ei öelnud ta ju midagi valesti.
näiteks kujuta nsm endale ette olukorda, et selle postituse taga pole mitte sina, vaid keegi teine, kes sama ala tunneb. mida sa siis ise teeksid? kas sa pole vahel rekaalmtekstides kirjavigu leidnud ja neid lugedes muianud, kahtlema hakanud? olgu, sina ei teinud vist reklaami, aga oletame. kas see ei kahandaks sinu jaoks teise jutu usutavust. usaldaksid sa osta tooteid sellise inimese käest, kes grammatikas ohtralt (lohakus)vigu teeb?
selline on siis minu nägemus asjast.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 14:46
Kui me hakkame siin kõik postituste grammatikat kritiseerima, siis ma võin vaatamata eestikeelel, mida pole mu esimene keel 2/3 postitusi läbi nokkida.
Mis tähendab, et ei ole teema grammatikas vaid inimese isiklikus vajaduses kellelegi kehvasti öelda.

Mis puutub toodete ostmisesse, siis ma ostan tooteid vahel inimestelt, kes üldse ei oska eesti keelt. Ei leia, et kvaliteetse toote müümiseks peab tal eesti keel 5+ polema. Mina ei müü mingeid tooteid.

Nii palju kui mina tean. Ülikoolis õpetati, siis "nägemusi" nähakse Jämejala haiglas. Muudel puhkudel on inimestel visioon. Veider norimine inimese poolt, kes ise eesti keelseid sõnu valesti kasutab.

Meie maailmas öeldakse, et usaldus on suhtumises. Ära osta midagi negatiivselt inimeselt. Siis saad tema aura endale. Miks me vaidleme. Kui mirks on sule kallis, siis mina ja kallista teda. Minu jaoks on ta halb inimene, kes norib tüli.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 16:06
nsm, küsimus sulle: kas sa tunned isiklikult mriksi? kas sul on alust arvata, et ta kavatses midagi halba, noris sinuga meelega ja ongi kogu aeg olnud selline paha inimene, kes tahab ainult teiste tuju rikkuda siin jne?

ja teine asi. kui ma leian, et mriks (või kes iganes teine isik siin) ei ole teinud seda viga, mida sina arvasid teda teinud olevat, siis tuleb automaatselt muuta oma suhtumist ja kohelda mind nagu oma vaenlast? ma ei oska muud arvata praegu.
ma ei tea, mida mriks tegelikult tahtis ja kuidas ta sinusse muidu suhtub.
ma esitasin siin teemas vaid oma seisukoha ja selgitasin, mitte ei vaielnud sinuga või mriksiga. ma ei ole kedagi lolliks pidanud. ma polnud vaenulik, ei norinud ega tahtnud kehvasti kellegi kohta arvata. kas ma kritiseerisin su kirjavigu? ei.
isegi siis, kui ma oleksin tahtnud sinuga vaidlema hakata, ei oleks ma vastanud sulle nii torkivalt nagu sina praegu mulle. mulle ei meeldinud see, mida ma enda kohta lugema pidin. kas peaksin ka selle pärast vaidlema sinuga hakkama ja norima?
ma ei tee seda. ma annan ainult teada, et sinuga pole praegu meeldiv suhelda ja ma parem taandan ennast sellest vestlusest.
ma leian, et sa polnud praegu eriti objektiivne. momendil olid sa tujukas ja ebameeldiv. natuke veel ja ma hakkan oma arvamust sinu suhtes muutma.

me sinuga suhtleme foorumis ja siin arvaldataksegi oma arvamusi ja vahel need ei ole teisele poolele meeldivad. erinevad tegelased „segavad vahele“ ja avaldavad oma tundeid seal, kuhu meie meelest nad ei peaks sekkuma.
äkki ma näengi veidraid nägemusi, kuid säärane on minu seisukoht hetkel. vahel on see ekskik.
vahemärkus ka: eesti keeles on „nägemus“ ja „visioon“ sarnase tähendusega.
antud lauses oleks selle vasteks “arusaam“. sellel pole midagi pistmist vaimuhaigusega või palavikus sonimisega.

nsm, ma ei saa aru, miks sa nii vaenulik vahel oled. kas selle peaks panema ka sinu väsimuse arvele või on asi selles, et sullegi meeldib teistega norida, tüli üles kiskuda jne? miks sa seda teed?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 17:25
Vaata. Kui sa ei tea mida mirks tahtis ja mõtles, siis miks sa tema eest mõtled. Mina kirjutasin talle vastu. Sina võtsid tema eest vastamise üle.
Kogu point oligi selles, et inimene norib ainult minu grammatika kallal. Miks ta teistele midagi ei ütle. Kas sa oskad tema eest vastata?

Hetkel on nii, et tüli norid sina ja ma ei tea miks.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 17:50
tema eest vastamise? kuidas nii? ma esialgu räägin ikkagi enda eest, ma ainult asetasin ennast tema olukorda. tegelikult hindasin teie kummagi seisukohti, mitte ainult tema omi.
sa vist mõistsid mind valesti. ma ei ole tüli norinud sinuga. eks ma pean ka kuidagi oma seisukohti kaitsma ju.
enne sinu eelviimast postitust, kus sa pidasid minu tegevust veidraks norimiseks, olin ma sinuga kena ja tegin katset sind/teid (mis iganes sinu ja mriksi vahel on, mina ennast sellesse ei sega) veidi maha rahustada.
kas mitte marxs sama ei teinud? mille poolest siis minu arvamus teistmoodi oli?
sa tõlgendasid mriksi käitumist kui enda vastu suunatud rünnakut. sellest sain ma kohe aru. ma arvan, et ma sain veidi aru mriski tegelikust kavatsusest ja selle pärast kirjutasin ka siia teemasse selle kohta arvamuse. põhjendus oli ka.
kui sa ütled, et ta kogu aeg sinu tekstide kallal norib, siis on teine asi. ma ei teadnud seda. pole jälginud igat vestlust.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 18:14
ehe näida sellest, kuidas tekivad arusaamatused. kahjuks
˅ näita rohkem ˅
2011-09-29 00:47
NSM, seletuskiri siis.

Vaata, mingisugusele osale keelevigadest tuleb suhtuda just nagu nad on, kiiruse või lohakusvead. Boor paaris kohas järjest seda ei ole, on põhimõtteline viga. Just selle märkuse sinu puhul tegingi, kuna märkisid, et tegeled teemaga. Et oleks abiks või nii.
Teine võimalus oli see märkimata jätta, aga ma ei tea, mis mul hakkas. Kolmas võimalus oli see, et kirjutan sulle postkasti, aga mul on reegel, et ei kirjuta kunagi kellelegi esimesena. Samuti ei tunne sind ning sa oleks ehk hoopis postkastimärkusest veel hullemini solvunud või rünnatuna tundnud. See sellest, miks.

Samas ei ole mõtet keelevigade kallal norida isikute puhul, kellest on näha, et ega nad ei oskagi paremini. See oleks lootusetu. See sellest, miks mitte teistele.

Kui aga eesti keel ei ole su emakeel, siis kiiduavaldused. Petad ära, heas mõttes (ei pea heaks tavaks korrigeerimist, kui kirjutaja on selgelt muust rahvusest ning vigade parandust ise näiteks palunud ei ole). Tõsiselt, väga hea!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-29 10:19
ok Siis oleme sõbrad edasi
Ja kui jälle märkad, et miski väga valest, eks viska kiri teel. Tegelikult on mul hea meel, kui vahel keegi kui märkab süsteemseid vigu, neid mulle ütleb
Tööl pole probleeme, siis keeletoimetajad teevad kõik viltuse jutu ilusaks ja soravaks
˅ näita rohkem ˅
2011-09-29 11:13
hea, et kõik hästi lõppes ja te lõpuks ühele arusaamisele jõudsite, aga sellegipoolest jäi teievaheline äge vastuseis selles teemas mind veidi häirima.
miks sa nsm kohe teistest kõige halvemat eeldad ja rünnakutega ennast kaistma asud? algselt leiad, et keegi kavatseb halba ja norib sinuga, aga kui sulle oma tegu ära põhendatakse ja selgitatakse, et nii see polnud (koguni tunnustatakse sind natuke), võtad hoo maha ja rahuned. lausa tunnistad ise, et sulle on korrektuuri vaja. kui saad aru, et keegi halba sulle teha ei taha, siis su vastuse toon kohe muutub.
ma ei taha sinuga vaielda, lihtsalt toon välja sellise huvitava tähelepaneku. sa jääd sellega silma. ehk on see sulle veidi abiks.
sulle vist ei meeldi eestlased väga? sa justkui kipud ennast vastandama nendega, nägema nendes vaenlast. ma ei tea, need on muljed. räägid nende vaenulikkusest, halbadest norivatest inimestest jne. räägid negatiivsusest ja usaldusest, aga ometi see, kes suhtumise negatiivseks pööras, olid sina, mitte mriks või keegi teine. kas pole nii?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-29 17:24
nsm?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-29 18:07
parim kitse on rünnak
˅ näita rohkem ˅
2011-09-29 18:15
Utha ja NSM-Teemaks naised ja kunstküüned. teie aga oma keelelisuse ja õigekirjaga seda küüneviha tahate võimendada
˅ näita rohkem ˅
2011-09-29 18:20
Kõik teemad on juba läbuteemad.Võitlustandrid
˅ näita rohkem ˅
2011-09-29 18:24
Utka, pole vaja ennast lasta häirida asjadest, mis Sinusse ei puutu. Seda enam, et asjaosalised juba omavahel asjad lahendanud on ja sõbrad jälle edasi
˅ näita rohkem ˅