Foorum
2011-06-11 15:51
No ega ma ei usu ka, et keegi tigedaks läheb, kui kord seks vahele jääb. S.. iseloom on s.. iseloom, tee siis kord või kümme päevas. Kui inimesed ikka ei sobi kokku, siis ei sobi.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 14:27
Sama hull on ka mehel kelle naine ei huvitu seksist. Siis ei saa naine aru miks mees selline jobu on ja kogu aeg seksist mõtleb, ju siis on ka rahuldamata
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 18:47
Naine, kes ei huvitu seksist,mõtleb küll, et mees on jobu, aga mitte selle pärast, et ta kogu aeg seksist mõtleb, vaid et ta aru ei saa, miks naine seksist ei huvitu.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-21 10:36
ja kui naine temaga ei räägi, siis mees ei saagi aru. või siis pole mees ise söandanud ega ka tahtnud naiselt seda uurida.
kui tekivad suhtlemisprobleemid, siis on kohe kohal ka seksiprobleemid.
see on valus teema tegelikult mehele ja ega see naiselegi vähem valus ole
˅ näita rohkem ˅
2011-06-21 22:38
Utha, teema valus.Et neid probleeme vältida,ennetada juba eos- mõelgem seksile,nautigem võimalusi mis meile antud.
Naine,kes ei huvitu seksist? Temalt neid tõeseid vastuseid küsimustele saada pole kerge,pigem on süüdlaseks teine osapool,kes ei suuda,ei taha teda mõista jne...? Viga ja põhjust endas ei märgata.Kui märgatakse,tunnistatakse seda on ehk hilja-suhted,kooselud lõppenud?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-22 09:39
Vastan Uthale 2011-06-11 12:14:56 : eks see seksipuudusest tingitud õelus ongi omamoodi sõltuvus, aga mul on ka üks teine teooria. Inimese seksuaalkäitumine sõltub suurel määral sellest, mis ta elus veel on (või ei ole) lisaks sellele. Mis teda huvitab, mida ta loeb, kellega suhtleb, mille peale mõtleb. Mida rohkem on neid teisi, "segavaid" faktoreid, seda vähem on ajaliseltki võimalik kogu aeg seksile mõelda ja sellest endale sõltuvust tekitada. Inimene areneb terviklikumaks isiksuseks, kus seks on oluline osa elust, aga ta ei monopoliseeri seda. Siin meenub Orwelli "1984", kus kirjeldatakse nn "prolede" e. alamklasside elu, keda parteilased e. eliit hoidsid oma karmi kontrolli all. Nende elu sisuks oligi üks pidev seksimine, ja partei aitas omalt poolt sellele igati kaasa (tootis neile vastavat kirjandust ja filme), et nad muule mõtlema ei hakkaks. Olukorras, mida ma siin alguses kirjeldama hakkasin, võis olla midagi sarnast...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-23 20:27
vaata nüüd?Utha ja jfjm saavadki teha omi järeldusi? millest see õelus,tigetsemine alguse saand?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 09:49
huvitav, kas taoline naisterahvas ikka tahaks, et teda nn "haigusest" ravitaks, lausa tablettide ja muu säärasega? Pole sellist seadust, et mees peab olema tingimata vanem kui naine ja pole ka sellist, et vaid 1-ga peab olema...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 17:15
seda Orwell "1984" olen tahtnud isegi lugeda, aga pole seni saanud. peab ikka selle ette võtma

novatron, ma olen sinuga täiesti nõus
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 17:20
jah, seda tasub kindlasti lugeda (samuti "Loomade farmi", mis on lühike, aga võimsate kujunditega). Kui vähegi võimalik, siis originaalis, kuna seal on olulisel kohal sõnademäng
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 15:08
Olen ise noor neiu ja ka minul on tegelikkuses selline mure,et ma tahaksin pidevalt seda teha ja kui ei saa teha siis muutun rahutuks!Aga oma kogemuse põhjal võin öelda,et selline asi nt minu puhul kestis 7a ja alles nüüd hakkab asi vaibuma.Vahest ikka tuleb tuhin peale aga enam pole nii hullu midagi.Oleneb inimesest.See võib aastate möödudes paraneda aga ei pruugi.Ja kui aus olla siis kui inimene ise ei taha ennast aidata ei saa ka mitte keegi teine teda aidata nt isegi ka mitte nõustamineKõik meie mured ja asjad on meie endi peades kinni.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-19 16:51
Olgu nende nümfodega nagu on, aga ma ei ole küll oma elu jooksul sellist naist näinudki kes ei muutuks tõredaks kui ei ole nädal aega saanud. Selle üle küll vistakse nalja, aga üldiselt nii mõnelgi paistab pealt välja kui eelmine õhtu on põnevaks osutunud. Nii mõnigi tulehark on siis järgmisel päeval nii malbe, nii malbe...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-19 17:42
volts, mis vaevab sinu südant
˅ näita rohkem ˅
2011-11-24 17:42
Päeval, ok, võib vabalt olla ilma seksita elab üle. Aga öösel...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-24 21:25
Öösel peab magama, foxy!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 10:18
Kuna meie ühiskond viimased 60 aastat üha rohkem naisestub. S.t mehed muutuvad naiselikemateks, siis on näha, et naiste rahulolematus mõjub hoopis mehed õelaks. Mida õelam mees, seda naiselikum ja siit teeme omakorda uued järeldused. Õel mees istub kuival.

Lõpuks jõuame sinna maale, et hoopis mehed pirtsutavad, tujutsevad, jonnivad, õleutsevad ja naised on need, kes mõtlevad ratsionaalselt, kaalutletult, omavad selget pilti asjadest ning tulevikust. Mehed muutuvad ilma sexita õelaks, naised soetavad armukese
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 11:18
mitte ühiskond ei feminiseeru vaid naiste maailm muutub üha rohkem bi maailmaks. mitte seksuaalselt bi maailmaks vaid üheaegselt nii naiselikuks kui meheliku maailmaks. kui naine tahab jonnida, siis ta võib seda teha, 10 min pärast tahab ta juba olla ärinaine ja kõik mehed peavad vastavalt naise tujule teda õigesti kohtlema. vähemalt mina näen seda naiste maailma just sellisena.

üldiselt meestel on end väga raske ümber lülitada, aga naistel on see loomuses.

õelaid mehi vorbivad naised, sest näiteks eestis on üksikemasid kõige rohkem ja me oleme selles EL esikohal. Kõik need poeglapsed tulevad tujukad keda üksikemad kasvatavad. naised on juba 80% koolides õpetajad ja 99% lasteaedades kasvatajad. naised vorbivadki ise homosid, sest mehed pettuvad juba lapsena naistes ja neil ei jäägi muud üle kui homoks hakata.

vot, armukeseks siis saadki võtta endale homo ehk veelgi naiselikuma mehe
aga lõppes naised ju tahavadki mehed olla, peaksite siis naised häpid olema, kahte asja ju korraga ei saa olla
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 11:33
Et naised vorbivad õelaid mehi, nojah..... Mul on tõesti kahju sinust misha, et sa oled pidanud ilma isata kasvama ja naisõpetajad on samuti sinu homoks/naistevihkajaks kasvamisele kaasa aidanud. Kasvatamise koha pealt on oluline eelkõige positiivse meeseeskuju olemasolu, mitte see, kas last (ütleme siis et poissi) kasvatab üksikema või mitte. Ei ole hetkel aega ega viitsimist siin pikka juttu kirja panna. Aga isiklikke pettumiste baasil üldistusi teha ja kogu naissugu kõiges võimalikus ja võimatus süüdistada on küündimatu.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 11:52
ammu on teadlased need seosed ära tõestanud, sinul kui naisel on võimatu seda tunnistada, sest hetkel käivitus sinu BI maailm. vot meestel ongi raske arusaada kuna naine on normaalne ja kuna ta on nn naine. see tõmblemine kahe poolsuse vahel ajab kõik segi.

sul ei ole vaja oma haigeid paralleele minuga tõmmata, mina kirjutasin lihtsalt oma arvamuse. ära ole nii kibestunud naine, egas siis inetu välimus anna sulle õigust koguaeg sapine olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 14:03
Ja ja. Seda ma tean. Naised ongi ühe grupi meeste arvates süüdi kõiges.
Küll nad on süüdi, et nad mehed ära võrgutavad, siis on süüdi, et mehele lapse kaela määrivad, siis järgmisena on süüdi, et see vaene mees peab kodu perele muretsema, järgmisena on süüdi, et mees ei saa piisavalt õllekas istuda, varsti on süüdi, et mehe hella hinge oma õrnade käte vahel ei hoia.
Kindlasti on nad süüdi siis, kui mehele maitsvat õhtusööki ei valmista, pesu ei ole jõudnud ära pesta, kodu pole mehe kojutulekuks korras.
Mis kõige hullem, nad on süüdi et pole piisavalt iseseisvad ja majanduslikult kindlustatud. Mehed peavad neid üleval ka veel pidama.
Kõige krooniks süüdistab see grupp mehi naisi veel selles, et nad ei taha sexi.
Ja kui sellest kõigest veel väheks jääb, siis nad on süüdi, kui mehe maha jätavad ja talle hingelist traumat põhjustavad.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 14:13
kui sa caribiani vaataksid, siis näeksid kuidas ta lausa 100 naise eest mehi süüdistab ja kõik sinu väljatoodud aspektid on tal eluliselt esindatud. hakka parem ausaks, kui see üldse on võimalik.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 15:44
hästi huvitav on teid jälgida. ühtepidi te tahate tõelisi mehi (siis kui teie BI maailm on naiselik), järgmisel hetkel te kiidate takka naisteriideid kandvaid mehi ja homosid (üks lausa seksib nendega) (siis kui teie BI maailm on mehelik). kõik see toimub mingis imelikus amokis ja ühel tavalisel mehel on sellest väga raske arusaada. tavaline mees on sirgjooneline, ta ei tõmble vasakule ega paremale.

kui me nüüd tuleme poeglaste teema juurde tagasi, siis nemad kogevad seda heitumist terve oma arenemise aja vältel. kodus, lasteaias, koolis ja kelle pealt nad siis õpivad? naiste pealt. tulevadki naiselikud mehed, see on asjade loomulik tulemus. nüüd naised võiksid/peaksid sellisest mehest sillas olema.

aga paradoksaalsel kombel see nii siiski ei ole (siis kui teil pole tuju). kui on tuju, siis kiidate taevani. kas pole hämmastav? minujaoks küll on. kui nüüd näidata näpuga naiste poole, sest naised ju kasvatavad lapsi, siis korraga on mehed süüdi... täiesti topeltmaailm on milles te elate. te lubate endale kõike null vastutusega ja samas kritiseerite iseenda loomingut.

ühel naisel pole probleemiks mõnitada teise naise last, see on nii tavaline.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 16:42
Mis puudub naiste riideid kandvate meeste teemasse ja nn tõelise mehe teema võrdlemisse, siis ma suhtlen väga erinevate inimestega, olenemata, mida nad kannavad, mida sexis eelistavad jne. Ma ei vaata kellegi peale viltu selle pärast, et ta on teistmoodi. Kui ta on meeldiv inimene, sõber ja suhtleja, siis minul pole tema erimeelsustega probleeme.
Sootuks eraldi teema on mees, kui minu kaaslane eluteel. Seal on mul hoopis kitsamad piirid. Seal ei piisa meeldivast inimesest, sõprusest ja suhtlemisest. Seal on palju enamaid asju vaja.

Minu ja enamike siinsete inimeste erinevus ongi see, et ma ei vali sõpru, kelelga suhelda ja lävide selel järgi, et kas temaga keppida saab ja kas ta mulle kui mees meeldib! N.ö minu sõprukond ei pea olema minu silmis "pandav".

Tulles naiselike meeste teemasse tagasi, siis kui need naiselikud mehed oma eluga rahul on, siis on kõik hästi. Kui nad vinguma hakkavad nagu eided, siis ma ei tea. Arvestades, et maakera on ülerahvastatud, võiks väikest harvendust teha.
Tegelt on see naised süüdi puhas meeste probleem. Süüdistamisega kaugele ei jõua, kui endast meest pole, et oma probleeme lahendada. Sitad lood osadel meestel.
Teine osa ei vingu, ei virse ja ei kurda ka. Ju oskavad omi asju lahendada.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 16:53
nsm, 90% on su jutt käigupealt väljamõeldud mille sa pärast ise õhku lased. sulle meeldib lihtsalt esineda oma kommentaaridega, isegi algused on sul ühesugused. loobu parem sellest fantastikast.

naine kes peab 80% iha kasutajaid idiootideks, ei saa ju temalt midagi mõistlikku nagunii oodata. loomulikult sina suhtled ainult parimatega. paar kuud tagasi olid nendeks homod, täna on ei tea kes. pole mingit vahet, sul ei ole lineaarset elukäsitlust, on ainult püüd meeldida. (sul on nagu suur kiituse vajadus)

minu teema polnudki naiste süüdistamises, vaid naiste enda põhjustatud tulemustes. see pole süü, probleem on teie endi rahulolematuses ja suures ebakindluses. minujaoks on suur ajuvabadus kui mees peab olema nii naiselik kui ka mehelik mees. kui on veel tavalisi mehi, siis nad on teie jaoks ebamehelikud vms.

ometi lugesite välja nagu keegi süüdistaks teid, mõnusalt manipuleeriv maailmavaade. kriitikat ei talu, samas tatistate hommikust õhtuni.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 18:32
Loe oma postitus läbi ja küsi, kes siin hetkel rahulolematu on?

Ilmne tõestus, et mees, kes pikalt kuival, see muutub õelaks
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 19:05
misha maailm tundub olevat üks suur pasameri, kus tema üksi lilleke seal keskel. Mis teha, juhtub ka nii.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 19:32
oh teid mutikesi.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 09:35
näiteid pole selle teema suhtes kaugelt otsida.
pöörakem pilk meie staaride poole kes päevast päeva foorumis viibivad.
loomulikult ebaregulaarne sex muudab inimest õelaks ja tigedaks.
Utha-millal sina viimati vahekorras olid?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-27 15:39
utha oli vahekorras 2005 aastal felixiga last sex
˅ näita rohkem ˅
2011-11-27 15:50
aastad teevad oma töö. nüüd on tagajärjed käes.
kurb ja valus hakkab paljudel mõeldes selle vaese Uthakese peale.
ehk ikka ta jõuluks saab meest?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-27 16:46
Juba?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-27 18:07
Risto..kuidas sinuga on?Kas saad jõuluks meest?Ehk isegi Jõulumeest....
˅ näita rohkem ˅
2011-11-27 19:48
Mehed on vist järjest Uthalt korvi sanud, et ta neil pidevalt pinnuks silmas on
˅ näita rohkem ˅
2011-11-27 19:54
pigem vastupidi, juuksur pigem ise passitab kes talle meheks sobib irwww
kord jookseb ühe juurde, siis teise juurde, peab võrdlustabelit
˅ näita rohkem ˅
2011-11-27 20:44
Hea,et joonlauaga ringi ei jookse ja tabelit ei pea ...mõtleks..kui ta avalikustaks selle tabeli
Eestis pole niipalju liiva,et pead selle alla ära mahuks,aga...apteekrid saaks väga rikkaks
˅ näita rohkem ˅
2011-11-27 21:26
caribian, esimesena saaksid rikkaks need apteekrid, kes suurendusklaase ja luupe müüvad, eks Luubiga on ju kõige lihtsam ja kiirem võimalus oma pisikese miniviineri sardelliks mõtlemiseks
˅ näita rohkem ˅
2011-11-27 21:33
caribian-mina sain täna meest ja eile naist. jõulumees tuleb meie perre kindlasti.see tava on juba aastaid kehtinud.
Utha võiks analüüsimise vahel ka teha muud endale kasulikku.analüüsid on temal ammu liiva jooksnud,peast rääkimata.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-27 21:43
Mina aru ei saa, kellele see Utha nii väga ikka jalgu on jäänud. Mulle pole ta postkasti imelike kirju saatnud. See mida ta foorumis teeb, pole minu asi. Milleks tema kallal järada. Tundub, et see on üks moodustest kuidas kambavaimu üles näidata.
See on see, kui internet on elu ja internetis on ainukesed "sõbrad". Olen sellist käitumist enne ka näinud. Aastaid tagasi põhikoolis. Siis ka otsis teatud kamp klassis nõrgemaid, et karjas tema kallal nokkida. Siis tundus see enamikele lahe ja kamp jube cool.
Aastaid hiljem on kindlasti paljud suureks kasvanud ja selline norimine ei ole ammu enam cool, ning see rullnokkade kamp pole edasi areneda jõudnud.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-27 22:02
NSM-ei jää Utha kellegile jalgu sest ta kiire kõnniga ühest teemast teise.
Sinu näide kindlasti elust endast,kuid siin on vahe ka.nimelt Utha areneb siinses keskkonnas pidevalt ja teeb juba märkimisväärseid samme.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 09:16
Risto, ma arvan, et sa nii loll pole, et ei saanud aru, mida ma ütlesin.
Neile, kesllel arusaamisega raskusi ühe lausega.

Äärmiselt labane on see kambakesi ühe inimese mõnitamine!
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 09:49
oh teid mutikesi küll
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 10:33
NSM, sa oled nii nutikas
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 10:36
väga kohane video http://www.youtube.com/watch?v=i47HoiM0Au8
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 11:13
jälle käib mingi vaidlus Utha üle? tehti ju teema, miks te seal ei aruta?
misha ajab teile lolli juttu ja te juba usute teda? ja see tabelijutt on ka no vabandage...
kasutage mishalikku loogikat. ma arvan, et enamik siit peale tema ja veel kolme lolli, saab aru, millega tegu.
(kuna ma tean, et keegi siit ei suuda pikalt minule keskenduda, siis las ta praegu puhkab ja teised loevad mu teksti edasi. misha lugegu edasi seda, mis tema osksutega vastavuses on.. temale paarist lausest aitab).

ma tean, et siin on koos palju rumalaid mehi (kas siis on vaimselt alaarenenud ja tasakaalutud, ennast lolliks joonud või lolliks pekstud jne), aga sina, misha (tundub, et pead lugema seda, mis teha)... sa pole mitte ainult peast loll, vaid sa oled mehe kohta ka eriti lihtsameelne. sa usud igat postitust, mida keegi siia kirjutab? ajad siin oma tädijuttu, aga ise oled tädilikum kui need teised„tädid“ siin kokku.
huvitav on vaadata, kuida sa osadele meestele siin iidoliks oled. mis minusse puutub, siis igal tegelasel siin, kes sinuga samal arvamusel on, on hoobilt munad maas. see puudutab mishat, laadenbini, feelixeid ja teisi.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 11:17
irw...kas pushil võtad ka munad maha
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 11:22
surematu juuksur
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 11:24
ma ei pea teist kedagi meesteks. pushup on vist siiski naine
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 11:26
täna ta diagnoose ei panegi alustas kohe kohitsemisega
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 11:26
irwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
˅ näita rohkem ˅
2011-11-28 11:26
juuksur, aga tee nsmmmi, sebi endale mõni homo
˅ näita rohkem ˅