Foorum
1
2
2011-01-15 07:01
kuidas oleks kõige mõttekam siin saidil alustada kirjavahetust naisega??
et too ka vastaks, kellelgi kindlasti on kogemusi ja soovitusi
see nagu ei aita eriti kui kirjutada lihtsalt "tutvust soovid"
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 16:12
Et keegi vastaks ,siis esiteks ärge olge jõhkard,et tulete ja kohe kus asute,kas pilte on,kas keppi ja muud soovid,pakun 100€ jne.Kui pöördute naisterahva poole siis viisakus ka peab olema sest teie külastate neid enamusjaolt.Ärge rääkige nõudvalt.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-20 10:00
euroeuro - millal viimati tuli su juurde päris elus ning rääkis sulle pika viisaka loo maha, et su tähelepanu võita?

Tavaliselt piisab lausest: Kuidas läheb beib?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-20 12:15
Õhinen poissp6rgust arvamusega mis on tegelikult ka minu konto infol kirjas.
Inimesed on ära unustanud, mis on tutvumine ja kuidas selle protsess tegelikus reaalsuses toimib. Tänaval kui keegi märkab inimest kellega ttvuda tahaks - ei astuta eal juurde ja ei hakata oma elulogu või kiidulauluga pihta... ja oma CV-d ammugi ei esitata
Tutvumine algab ikka lühikesest küsimusest / tähelepanekust / kommentaarist.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-20 12:19
Ah jaa.. sellega seoses tuli veel meelde.
Olen täheldanud, et naised kelle kontol on kirjas "Kui kirjutad siis kirjuta pikem kiri mitte 2 lauset" saades selle pika ja sisuka kirja - ise vastavad tavaliselt väga lühikese kirjaga. Mõnikord lausa on vaid 3-4 sõna vastuseks - kuid need ei ole mitte äraütlemise sõnad, vaid ongi kõik mida suudetakse vastu öelda, mehe pika ja sisuka ponnistuse peale.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-20 12:27
see, kuidas ja millest naisega kirjutada, oleneb peamiselt sellest naisest, kes sind huvitama hakanud on ja tema soovidest. tee enne endale need selgeks (vt tema ankeeti) ja siis otsusta, milline kiri saata ja mida ta võiks sinult kui mehelt tahta.
vastust ei saa garanteerida
˅ näita rohkem ˅
2011-01-20 19:34
MLL kas tahad lihtsalt kirjutada või ka tutvuda? Kui lihtsalt kellegile midagi kirjutada, siis sobib iha väga hästi. Mudkui aga vorbi kirjutada ja ära loodagi et keegi vastu kirjutab. Healjuhul ned oma kirja koopiat kuskil hoiatuste rubriigis.
Kui aga tutvuda, siis võta mõni välismaa portaal, rate või flirt või midagi muud.
Välismaa lehed on paremad. Seal Eesti naisi küllaga ja tutvusi otsivad isuga. PAne et välismaalane oled ja vaata küll aga tuleb neid vastuseid.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-20 20:20
No välismaa saitidel Eesti naised ei vaata pilte vist.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-20 20:22
PushUp,mina oleks kirjutanud: ......,sest et naised vaatavad silmadega
˅ näita rohkem ˅
2011-01-20 20:41
Üldiselt Nicedude tähelepanekutega nõus. Pigem tundub, et siin lehel peaksid mõned naised oma eneseväljendus oskusele lihvi andma
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 07:03
njh siin saidil see kirja saatmine suht pointless enne leian õuest midagi
see nagu ka siin tavaline et paljudel naistel sellised pildid.et ainus küsimus mida esitaks oleks palju tund on??
otsekohesus siin ka nagu ei aita
nii et jh.....????
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 08:49
Kiri peab olema selline,et adressaat saab aru,et see on kirjutatud just temale,mitte suvalisele naisele.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 09:41
Veidi imelik suhtumine naiste poolt kui ikka öeldakse,et 40-aastane mees on vana ja samas jälle alla 26-aastaste noormehi jutule ei võeta.Selliseid kontosid oled vahel kohanud lugedes.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 09:43
jfjm seda kindlasti KUID ....
Ma olen siin foorumis lausa mitmes kohas vist maininud et ma tegin üks kord testi selle sisukuse ja konkreetse ankeedi kohta kirja kirjutamisega.
Lühidalt uuesti kokku võttes:
võtsin ette ja kirjutasin 100-le naisele väga sisuka kirja mis oli loodud just nende endi ankeedi info põhjal.
Vastuste protsent oli mingi 7-8% ehk siis sain 100-st 7-8 vastust, kuid isegi nende vastanute kirjad olid alati ülilühikesed (3-4 sõna või siis maksimaalselt 2 lauset). Ja kokkuvõttes osutus üle poole vastanutest "niisama naljategijaks" ehk siis nad ütlesidki et nad on siin lehel niisama end näitamas ning ei plaanigi kellegagi kohtuda.
Asjalikku kirjavahetust sain pidada vaid 1 naisega ja see kestis rohkem kui 4-5 kirja, kuid kohvile ei tulnud neist 100-st mitte ükski.
Ja lõppkokkuvõte ongi seesama kirjeldus. mis on kirjas minu ankeedi infos. Sain nii mõndagi aru ja nii mõndagi panin kohe ankeedile kirja, et inimesed loeks ja vaataks kas nemad kuuluvad selle hulka mis mu ankeedis kirjas on või mitte - ja alles peale seda otsustaksid kas nad ikka tahavad mulle kirjutada. Seesama kirjade saatmine on ka põhjuseks miks ma üldse ei põe kellegi blokeerimist
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 11:04
Nicedude,oled kena noormees siin pildil ja kuidagi imelik tundub,kuidas naised sinusse suhtuvad Milles on küsimus?
Isegi minusuguse vanapapiga tullakse kohtuma ja enamus vastab ka kirjadele.Ma lihtsalt ise ei viitsiks kirjutada nii paljudele
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 12:02
Põhjusi miks osad saavad kirju vastu ja osad mitte, võib olla sadu.
Ma võin ju kena olla, kuid ma ei kannata silmaotsaski valelikkust ning suhtluspartnerile mingit moosijuttu ajada, vaid selleks et temas huvi äratada - räägin asjadest nii nagu nad seda on.
Vaata Elmar me ei saagi oma kirjavahetuste arvu võrrelda, sest me ju ei kirjtanud ühtedele ja samadele inimestele.
Kui test oleks läbi viidud sellisel moel et oleks ette antud 100 kindlat kasutajat ning antud nende ankeedid näiteks sulle ja mulle et välja selgitada kummale siis rohkem vastatakse või kumb rohkem inimesi kohvile saab - alles siis saaks neid asju võrrelda.
Võib-olla sa valisid teistsuguseid ankeete;
võib-olla sul on rohkem kogemusi juba ankeeti vaadates selgeks teha kellele on mõtet kirjutada kohtumise eesmärgil ja kellele mitte;
võib-olla on mul lihtsalt palju kehva õnne, et ma just antud tüüpi kasutajate otsa sattusin;
jne jne jne
Nagu öeldud - see et keegi teine sai rohkematega jutule ei muuda mitte midagi.
Minu läbiviidud testi tulemused oli sellised ja need kujundavad minu enda vaadet vastavatele asjadele - teid see ei puudutagi.
Ma lihtsalt tõin välja oma kogemused kirjavahetustega.
Ärge arvake, et ma nüüd kohtunud kellegagi ei ole - olen küll ja mitte ainult eestis. Olen kasutand tutvumisporaale päris ohtralt mitmete aastate vältel ja kohtunud oma komandeeringutes olles paljudega, ka välismaal. Olen pidanud kirjavahetusi kohtumise eesmärgiga tuhandete inimestega erinevatest riikidest (kellest suurim enamus olid ühes venekeelses portaalis). Kohtumise eesmärgiks omaette ei olnud pea mitte kunagi seks (neid juhtumeid on üksikud, kus mõlemapoolne tõmme seksi poole juba kirjavahetusest välja paistab).
Kuid minule sobiva suhtluskaaslase leidmise portsent on see, mis määrab minu suhtumist kirjavahetustesse.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 12:37
nicedude,see selgitus oli arusaadav
˅ näita rohkem ˅
2011-01-22 19:58
Vahepalaks: http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?28,8053309
˅ näita rohkem ˅
2011-01-23 01:08
pushup.
Tekib küsimus.

et kui sa tahad et mehed kõik oleksid võimelised pakkuma sulle super võimalusi...mis on sinul pakkuda teistele?
Ainult oma... khmkhm... looduslikku poolt?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-23 11:19
PushUp kas siis sinu arvates kui mees on üks nendest keda sa kirjeldasid siis nendega ei kõlba suheldagi? S.T. et neile ei ole mõtet vastatagi?
Näiteks mulle ei sobi kah paljud siit portaalist, kuid see ei tähenda kaugeltki mitte seda et nad vastuseta jääks kui mulle kirjutavad.
Isegi meestele kes otse minult seksi küsivad vastan viisakalt: "Tänan, kuid ei soovi" ja paljudega nendest on pärast ära ütlemist arenenud ka pikem arutelu erinevatel teemadel.
Hetkel ei käi jutt mitte sellest kes naistele sobib kes mitte, vaid sellest et mida siis peab üks mees esimeses kirjas kirjutama et talle üldse vastataks?

Pealegi ma eriti ei usu et ükski naine suudab esimese kirja alusel selgeks teha kas mees on abielus / vaba, rikas / vaene, jne jne - selleks peab ikka suhtlema.
Ka mina ei saa tegelikult aru naiste vastamata jätmistest nagu seda ei saa aru teema-algataja.
Küsige ükskõik milliselt naiselt või paarilt (need 2 kontingenti saavad enim kirju oma postkastidesse) - pärast seda kui nad on oma ankeeti väha põhjalikult ära täitnud ja kirja pannud mida või keda nad soovivad leida ja millised on tingimused... pärast seda on kirjade hulk alati vähenenud päris tõsiselt. Ka mina sain palju kirju pärast näoga pildi üles panemist aga nüüdseks on nende kirjade voog langenud normaalsuse tasemele. Kuid olenemata millestki olen alati vastanud kõigile kes mulle kirjutanud on - isegi neile kes esimeses kirjas solvata üritavad.
Siit siis ka küsimus - mille poolst siis naised nii erilised on et nad ei suuda "tänan, ei" või siis lihtsalt "ei" vastata?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-23 12:55
PushUp,räägitakse,et võitjate üle kohut ei mõisteta Ka suhetes ja armastuses kipub see sageli nii olema...tee teisele head palju tahes,sööda hunti palju tahes aga hunt vaatab ikka ainult metsa poole
˅ näita rohkem ˅
2011-01-23 13:20
PushUp kas sa arvad et sellisele kirjale vastates "Tänan, ei tegele selliste asjadega" oleks su postkast kohe ummistatud kirjadest ?
Ja kui lisandubki veel paar kirja siis mida sa kardad? .. Kas kardad et äkki murdudki ja lähedki asjaga kaasa?
Ma ikka veel ei saa aru sellest loogikast nagu "Parem jätan vastamata".
Jumal küll, isegi kui pärast sinu esimest ära ütlemist see kasutaja tüütamist jätkab siis saab ju vabalt bloki panna ja asi on lahendatud.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-23 13:33
Ehk siis, siit saamegi vastuse - naised peavad jaburuseks neid asju millest mehed rääkida tahaks
˅ näita rohkem ˅
2011-01-23 14:20
Offtopic nüüd, aga päris uut teemat pole ka mõtet teha.
Kui meesterahvas omale siia juba konto teeb, siis nii palju peab ta vaevuma, et omale mõistuspärase kasutajanime väljamõtleb. Kasutajad nimega stiilis "esimunn" või "toretüra" jäävad kindlalt vastuseta.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-23 14:56
Selle blokkimise kohta on küll eraldi teema tehtud aga kohe pärast kahte-kolme kirja poleks seda küll vaja teha.Mõne toredale inimesele vahel jõuavad asjad kohale hiljem kui teisele.Ja üldse blokkimine näitab vahel enda tobedat iseloomu kohe välja
˅ näita rohkem ˅
2011-01-23 15:14
Eks iga pilt koosneb detailidest,kõik pole kahjuks kohe märgatavad.Tihti selgub,et ankeediskirjutatu oligi vaid varjuks tegelikkuse ees.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-23 22:08
pirtsud olete! vähemalt mees pole vaimuvaene. mina näiteks poleks suutnud mõelda välja nime - toretüra
˅ näita rohkem ˅
2011-01-23 23:09
No ega just sellise nimega ei kirjutatud ka , kuid ega palju puudu ka jäänud.
Ja veel: kui on viisakalt keeldutud, siis pole mõtet jaurata, et aga ma võin nii ka proovida või, et mis see 20 aastat vanusevahet teeb.
Olen vähe blokeerinud, kuid mõned sellised jorrajad on siiski bloki saanud. Üks kirjutas samal minutil teise konto alt ja pahandas, et miks ma blokeerin inimese, kes mulle ideaalselt sobib.
Ja veel: kui profiilis on öeldud, et otsin seda ja seda, siis palju kirju tuleb ühe lausega: "Võtan pakkumise vastu". Et siis millise pakkumise? Või siis: "Ma olen nõus". Eeee..millega?


Ohh, küll mina võin karm olla
˅ näita rohkem ˅
2011-01-24 05:52
Vastata, mitte vastata, palju loeb sisust, vanusest ja hetkeseisust. Küll juhuseid olnud kus suht mõistlik kiri, aga siis endal telefon, mingid kiired sebimised ja ups. Ta suudab veel 3 kirja otsa saata ja iga järgmise kirjaga aina tigedamaks läheb. Kas siis vastata üldse enam? Põhjendada ja vabadnda. 3 sõnlised kirjad on lollid, copy-paste variant samamoodi ning ülipikad kirjad elulookirjelduse, huvide ja küsimustega. Lööd käega, et siis kui aega rohkem vastad, aga üllaülla, siis isasel tuju läinud ja tema blokib su, tekib tunne, et nad eneseimetluseks neid pikki kirju kirjutavad.
Ankeedid samamoodi, kui ütled, et ära seleta mulle postkastis, pane kenasti ankeeti kirja ja pane pilt ka saiti üles, siis ei. Tema ju räägib/saadab.
Samuti ei viitsi ma imepikki ankeete lugeda ja klikata kõiki alalahtreid lahti. Kui kirjavahetus jääb sujuma, küll siis vaatan, tähendab tekkis huvi.
Arusaamatuks jäävad tegevused, kus pildil paneb teist naist ja siis kirjutab mulle. Mida ma ütlema peaks? Kiitma kui hästi paneb. Veel hullemad on meeste lisainfos lingid netivarustest, kus naine end rahuldab? Huvitv milline naine seda mehe konto juures näha tahaks.
PushUpiga paljuski nõus.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-24 09:42
Naljakas on kui keegi soovib näiteks kolme kirjaga kedagi tundma õppida.Enne tuleb ikka paras madin maha pidada
˅ näita rohkem ˅
2011-01-24 10:13
Naljakas on siis kui meesterahvas soovib kohe pärast esimest kirja kohtuda Küsiks - kuhu teil kõigil ometi nii kiire?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-24 10:16
Lisaks veel et tundub nagu oleks siinsetel meestel suht poogen kellega tutvuda või millega seletada seda et tehakse pilditule ettepanek koheseks kohtumiseks? Sa pole väljagi selgitanud milline inimene tema all peitub kuid oled nõus otsekohe kohtuma.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-24 10:26
PushUp, pole siin imestada midagi neid mehi! Kui pakuvad keelkat vanusele 25-50!!! Pole üldse vahet kellele, peaasi et saaks!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-24 10:41
Kuidagi meeleheitel tunduvad
˅ näita rohkem ˅
2011-01-24 11:05
http://www.perekool.ee/index.php?id=36679&class=forum_schnell&action=view_post&post=7526007
˅ näita rohkem ˅
2011-01-24 11:12
Apelsin...Kuidas pole vahet????...Vahe on lausa 25 aastat...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-24 11:14
Nii et mehed!!! Kas olete meeleheitel?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-24 11:16
Nii et naised meeleheitel mehed on saadaval...valige milline meeldib ja tarbige tervi...seks
˅ näita rohkem ˅
2011-01-24 11:23
No nii meeleheitel ka pole
˅ näita rohkem ˅
2011-01-24 11:43
Aga teemasse tagasi: sain täna postkasti väga ilusa ja pika kirja! Aga kui kirjutaja oleks mu ankeeti enne vaevunud lugema, siis poleks ta kohe kindlasti sellist kirja kirjutanud! Nii et enne kui kirjutada, tuleks ankeet läbi lugeda!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-24 12:15
Teemaküsimus ei olegi mitte see kas kohtuda pärast esimest kirja või mitte.
Teema räägib ikka sellest et olenemata kirjasisust - naised ei kipu vastama.
Kui saaks vastuse, küll siis saaks ka ülejäänud asju välja selgitada ju. Ja kui mees eksiski... eks normaalne mees siis ka vabandab et tülitas ja teie aega raiskas (mina küll alati vabandan kui mul ankeedilt midagi arusaamatuks jäi ning see mulle postkastis ära selgitatakse).
Või te naised leiate et mehega, kes kohe esimeses kirjas seksi küsib, ei ole võimalik inimlikku vestlust alustada ja tema suhtlemis-stiili kirjavahetuse käigus õigele teele juhtida?
Mulle on küll tulnud isegi sõimukirju nii naistelt kui ka meestelt ja kui ma paar korda viisakalt vastan ning selgitan asju, siis kaob nende kasutajate kirjastiilist see kibestumus koheselt ära ning jutt muutub.
Pealegi te peaks ju ise kah teadma, et mehed kes kohe esimeses kirjas seksi küsivad on 80% ulatuses vaid jutumehed ning kui neid panna fakti ette "Saame siis kokku" siis enamus neist lööb kohe araks ja enam ei julge sama kirjastiili jätkata, vaid hakatakse kohe vabandusi otsima. Tean seda kuna olen omanud ka paari kontot koos naisega ja seal postkastis oli neid "Lõvi näinud" mehi kuhjaga, kuid mikski pärast 90% neist kadus koheselt ära kui neile ütlesime "Saame siis kokku ja joome kasvõi kohvi"
˅ näita rohkem ˅
2011-01-24 12:40
Tegelikult nüüd kus ma oma postituse läbi lugesin tuli mul veel üks mõte
Tegelikult ongi kogu probleem vastastikune. Naised ei vasta kirjadele ja mehed lõpuks lihtsalt väsivad ära sisukate kirjade kirjutamisest ning tekivadki copy-paste või kolmesõnalised kirjad, ja naised siis omakord jälle hakkavad hädaldama, et mehed neid lühikesi kirju kirjutavad.
Tekibki see kumulatiivne vastastikune probleem kus kumbki pool ei taha enda käitumist muuta, kuna mõlemale on kogemused õpetanud et normaalse inimese moodi kirjavahetuse pidamine ei toida
Seega - alustagem endast !!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-24 12:46
Saame kokku teeme keppi teemal, kas sul pinda on... Eriti kui reede või laupäeva õhtu, siis toasusses nillijaid sait täis kel kange õlleke ühes ja noks teises käes ning rahuldust pakub ära moosimine. Julge vastus, nüüd praegu ja kohe. Siis hakkab isane ohkimine, et nii ma just ei mõelnud. Kuidas siis mõtlesid? Kas paned viisaastaku plaani kokku? Mis aastasse mina jään? (Aga on haruldasi eksemplare, et tulebki kohe kohale ja saab korralik pidu napsu ja naljaga maha peetud.)
Et kas kohe ära sebida naine? Mehed öelnud kui naise piltidelt ainult vitt valla vastu vaatab, siis sellisel kontol ei hakka küll püsisuhet otsima ega hingelist ja ilusat juttu rääkima vituga. Sinna sobilik ikka ja ainult kohest parkimist küsida.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-24 15:11
Mina jälle mõtlen, et mis teema see meestel veebikaga on.
Annan viisakalt keelduva vastuse, kui kirjutab mees, kes pole mu profiili lugenud ja siis hakkab meeletu veebika pealepressimine. Ma näitan ennast sulle. Tänan, ma ei soovi. Aga ma näitaksin ikkagi. Tänan, ma ei soovi. Anna oma msn ja ma näitan ende veebikast, mul on kogemusi. Siis on hästi, mul ka. Blokk.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-24 15:46
Leedileaga 100% nõus! Neid veebionajaid oma pakkumistega on tõesti palju ja nende vastu aitabki ainlut blokk!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-24 16:43
Kusjuures Rinnakas tõi väga hea vaatepunkti välja.
Mis neetud sisukat kirja saabki eeldada kui naiskasutajal on ankeedil ainult intiimsed tsoonid piltidel?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-24 17:49
Ju siis nendel naistel,kes seda paljast ainult näitavad,pole näitada muid vaatamisväärsusi
˅ näita rohkem ˅
2011-01-24 18:46
minu arust hakkab see virin kirjade kirjutamise teemal veidraks minema. tahaks teada, millal see teema ennast ammendab.
kui tekib huvi inimese vastu, siis ka vastatakse. või siis, kui inimeses on mingi viisakus olemas, siis ka. mis siin veel arvata on? või tuleks solvuda, kui seda ei tehtud? milleks tekitada endale mingeid pseudoprobleeme, et siis asuda neid siin mitmekesi arutama.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-24 23:31
Tundub et need noored tulevad ja ka kohe lähevad Nii tüüpiline juba - luuakse teema ja siis mõne aja pärast blokitakse konto. Väike masendus või?
Ise sain vahva kirja: ( kirjapilt muutmata )
KAS MEES OLEMAS JA OMAD AUTOT VASTA KOHE

No mis ma ikka sellise kirja peale vastata oskan
˅ näita rohkem ˅
2011-01-25 08:35
Küsimus ju küll selge ja veel suurte tähtedega!
˅ näita rohkem ˅
1
2