Foorum
1
2
2011-01-25 10:07
Teha siis endale kaks kontot ja iseendaga kirjavahetust hakata pidama,tuleksid vist sellised kirjad,mis oleksid meeltmööda
˅ näita rohkem ˅
2011-01-25 11:53
PushUp kas sul on raskusi sellisele kirjale vastamisega?
Minu arvate väga viisakas kiri, ei ole sõimu, ei mingeid seksibihjeid. Mine tea mida mees tahtis... äkki oli nõus kõva jootrahaga taksoraha maksma
˅ näita rohkem ˅
2011-01-25 17:57
Viisakas nehh kuid tundub kuidagi meeleheitlikult kiirustades
˅ näita rohkem ˅
2011-01-25 18:13
Ära tee siis ennatlikke otsuseid oma tunde järgi ... parem küsi järgi kuhu tal kiiret on
˅ näita rohkem ˅
2011-01-25 18:28
Netis kõik üsna lihtne..kirjuta vastus või bloki konto Praeguse aja inimesed kipuvad vist unustama,kuidas reaalis tutvumised toimusid?Polnud sealgi nõnda lihtne kui vindine mees käperdama tuli või koguni nägin juhust kui naine ei nõustunud restos tantsima tulla,löödi jalaga tool alt ära,kus daam parajasti istus ja ometi olid baarid ja pubid naistest pungil
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 15:55
mehi huvitab see, miks naised nendele vahel vastata ei taha.
ma tutvustan enda varianti sellest.

ma tuletasin endale meelde need korrad, kus minuga kirjutatud on ja siis need kirjad, mis mult vastust ei saanud ja sain aru, millest see otsus tingitud oli – ma vist ei ole nii viisakas, kaastundliku olekuga ja ennast ohverdav inimene, et mingite „tillide“ ees ja nende hea tunde nimel ennast alandama hakata.
kui ma austan naisena ennast, aga nemad mind mitte (kui ei vaevuta arvestama sinuga, suheldakse juhuslikult ja nii nagu kellelgi tahtmine tuleb, viisakust ei ole jne), siis mis viisakust keegi minult tahta veel saab? või üldse mingit vastust?

sulle kirjutavad tundmatud mehed, kes teevad netitutvuste alusel oletusi, omavad sinu suhtes mingeid ootusi, neil on omad eelistused jne ja siis kirjutama hakates nad
mitte ainult ei taha seda, et sa nende ootustele vastaksid, vaid nad tahavad ka seda, et sa neist aru saaksid, nendega hea oleksid jne... olgu või kaheks minutiks.
arusaadav, aga vat just ootused ongi vist need, mis mitte ainult ei hakka minule vastu, vaid tekitavad viha. oleneb soovidest, aga vahel tunnengi vastikust ja ei suhtle nendega.

ma olen teadlik sellest, millise saidiga tegemist on ja mida mult siin taheakse ning ma saan aru, et kellegi arvates peaks see vist rahustama mind (et tavaline asi, harjume jne), aga ma ei taha sellega harjuda. kui sulle on midagi vastumeelne, siis ka viisakalt suheldes see tunne ei kao. miks ma peaksin tegema kellegiga tegemist vastu enda tahtmist?
seda enam kui temaga suhelda või talle vastatagi (mis siis, et see oleks olnud eitav) on mulle aladav.
alandav on nende suhtumine minusse kui naisesse. mind see vihastab. ma tean, et kui ma vastaksin, siis ma hakkaksin nendega vaidlema, aga ma ei taha.

ja eranditult või enamasti on tegemist siis raha jms pakkumistega. tavalistele tutvumiskirjadele ma olen saatnud ka midagi vastuseks.
st seda, et ma teen vahet sellel, kui tahetakse tutvuda ja sellel, kui pakutakse mingit teenust ja ennast, oma raha jms.
nende kirjadesse ma suhtun nagu reklaami, millest ma ei pea huvituma ja saan olla tahtmisel neutraalne.
ja tegelikult siin on oluline ka teine faktor - see et tavaelus ma ka sellistega ei suhtle.
kui tuleb x-mees mulle vastu ja hakkab minult tahtma midagi, siis ma ei tee temaga tegemist ja ei mingeid selgitusi, miks ma temaga ei suhtle jne.
kui ma viisakam oleksin, siis suhtlesin ka vastu, aga ma ei taha olla.
nii et miks ma peaksin netis neist teisiti arvama või viisakam nendega olema? valik on minu.
seni kuni naisi natukegi ei austata, ma ei tee enda muutmiseks midagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 19:23
Utha on vist üks neist naistest, kes viskab ennast voodisse seliti ja arvab, et jalgade laiali ajamine ongi juba ilgelt suur pingutus ja kõik peavad teda selle eest tänama ja austama, et ta nii tegi! Vahel lisandub sinna ka veel ütleusaga ma ju tulin ja lasin su isegi altuksest sisse. (korrusmaja uksest)

Üks tüdruk reklaamis ennast mulle nii et peale temaga seksimist hakatakse talle isegi austusest Teie ütlema. Jah tal oli õigus. Ka mina ütlen nüüd Teie. Kuidas sa ikka võõrast isikut, eriti kui veel tunda ei taha, sinatad.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 21:35
parma - sa ei saa(nud) vist minust aru. sa seostad praegu omavahel teisi asju ja teed natuke ennatlikke otsuseid

tõlkeks. see „tillid“ ei olnud otsene vihje mehele kui sellisele ja tegu ei ole ka minu suhtumisega mehesse ega ka minu vastumeelsusega nendega seoses, vaid üldistusega, mis minu arvates sobis kirjeldama teatud mehi ja nende suhtumist - st siis nt neid nokudega piltide taga olevaid, endaga rahulolevaid ja ennast siin rahuldavaid tegelasi, kes arvavad, et siin ei peagi naisi paremini ja viisakusega kohtlema (oluline on veel halvemini kohelda, kuna siin on ju litsid jne), kuna sa oledki siin selleks, et nende ootustele jms vastata. oma huvisid sul nende arvates ei ole, kuna sina teedki vaid seda, mida sinult tahetakse tegevat.
nad ei vaevugi tutvuma sellega, mida sina soovid, vaid tulevad ja n-ö lajatavad sulle selle tilliga ja siis ootavad sult, et sa sellele rahuloluga vastaksid ja veel viisakas ka nendega oleks.
see oli vihje teatud ootustele ja nendele, kes raha, seksi jm pakuvad. vihje suhtumisele ja arvamusele, et selline kohtemine ongi normaalne ja sina naine harju sellega.

ja mis puutub sellesse, et kas seksimise eest peaks kedagi austama hakkama, siis ma arvan, et austust ei saa millegi vastu vahetada – see kas on sul teisesse olemas või mitte.
kui sul nt mingi naisega seksima minnes ei ole enne tema vastu mingit asutust, siis ei teki seda sul ka vist sealt tagasi tulles?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-12 21:40
parma, asi ongi selles, et mina ei taha ja ei hakka oma jalgu laiali ajama mitte kellegi ees ja seda enam nende ees, kes suhtuvad naistesse nii nagu sina seda praegu selgitasid
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 09:13
Utha,sa kohe nõnna pirts,ei hakka ja kogu lugu
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 10:47
suhtlemine saab olla meeldiv ainult vastastikuse suhtumise tagajärjel.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 11:16
Utha. Nii sa omale uut elu ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 14:16
parma, palun tõlget "uuele elule"?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 16:58
elmar, ei hakka jah. mis siis?? tegelikult ei ole siin midagi tegemist pirtsutamisega. need on minu vaated siinsele olukorrale ja ma ei mõista midagi muud arvata. mõistus selline
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 17:15
Utha. Sa ju tahtsid uut elu. Sa ise ei tea mida sa tahad? Praegu sa jalgu laiali ei aja. Kui tahad uut elu siis pead ajama. Mis seal keerulist?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 19:27
parma, kas sa muutsid juba oma arvamust minu suhtes või veel mitte?
vihjeks siis, et enne arvasid, et ma olen (vist) see, kes vaid oma jalgu teiste ees laiutab ja selle eest mingit austust jne meestelt vastu tahab. nüüd teed juttu minu uuest elust, millest ma justkui jääksin ilma siis, kui ma otsustaksin oma jalgu mitte laiutada.
hm, et siis jalgade laiali ajamine tagab mulle uue elu või mis?
selline oligi su loogika? sa arvasid, et uus elu = mehe saamine=jalgade laiali ajamine? kui lihtsalt seostatavad sul need asjad on. olgu valemiks mis tahes, vastus on alati seks.
kui nii, siis see jalgade laiali ajamise osa sinu vastuses oli jah minu jaoks keeruline ja vajas lahti seletamist. muidu mitte.
sa ajad siin asja keeruliseks, seostades mu jutu minu „uue eluga“ jms.
ma arvan, et elus on muudki huvitavat kui ainult jalgade laiali ajamne ja mehed, need on minu jaoks teisel või kolmandal-neljandal kohal praegu. no jah, kui see juhtub, siis on ka seks jne. see on selge. oled sa sellise vastusega rahul?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 22:25
ei ei utha. see on sinu praegune elu, millest sa räägid. Uuues elus peab vastupidi olema. enne mehed ja seks ja siis alles mingid muud asjad.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 22:33
arvad, et sellises järjekorras tegutsemine on parem? ja mina olen kogu aeg vastupidi teinud
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 23:12
Loe hoolega. Sa oled seda tüüpi kes teeb nii nagu kirjeldasin.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 23:16
sa loe ise vastupidine ongi see, mis on praegu.. ehk siis see, mida kogu aeg olen teinud!
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 23:20
Äkää. Tüüpidest rääkisin. Juhul kui sa ajaks jalad laiali, siis oleks see ilge teene kellegile ja rohkemat sa ei teeks midagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 23:31
ja mitut tüüpi naisi sa tead?
ot ja mis tüüpi mina siis olin nüüd, ma ei saa enam aru. et ma olengi see, kes seda teene tegemiseks peab jne? kuule, aga mida ma siis juurde tegema peaksin? füüsika ülesandeid pean lahendama hakkama kellegiga?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 23:36
Jep sa oled see kes peab seda teene tegemiseks. Just füüsika ülessandeid. Ehk siis kehade liikumist teineteise suhtes.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 23:44
hm, et teeneks? ja miks sa seda oled arvanud? ma ei oleks tulnudki selle peale, et ka nii tehaksema oleks füüsika ülesandeid hea meelega lahendanud. põhjenda oma arvamust
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 23:50
Kogemused. Kuigi tean ainult 3 e sellist naist. Kes nii teevad. Vahel on see hea.
Nad ei viitsi ise füüsika lahendusi teha. Siis on ise neid hea teha.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 23:54
no ma olen isekam. ma tahan ise teha lahendusi ja muud ka
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 23:54
No vot. Nüüd sa juba räägid uue elu juttu.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 23:55
või olid isekamad need, kes midagi ei teinud? sul vist oli selline arvamus
˅ näita rohkem ˅
2011-02-13 23:57
parma, ei ole mingit uue elu juttu. ma olen ennegi seda arvanud ja teinud. tundub, et sul on sellest keeruline aru saada
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 00:01
Ei see minu kirjeldatud lugu ei ole isekus. See on ... no mis ta on. See on ma arvan, et see on endast väga hea arvamus ja et just tema (see naine) on kõikse tähtsam. Tegelt sellest saaks pika jutu, mida kirjateel läheb edasi anda liiga ikaks ja keeruliseks.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 00:07
no kui on tegemist partnerlusega, siis ei ole seal vip-isikuid, kellega peab tegelema ja teine ei ole enam oluline. ma ei pea ennast teisest tähtsamaks, ma tahan vaid seda, et minuga arvestatakse.
et sa siis pead mind selliseks naiseks, kes endast palju arvab?
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 00:10
Just. Ja kui sa nii jätkad, siis sa uut elu ei saa. Nii et pead jalad laiali ajama ja füüsika ülseandeid tegema. Mitte et lased kellegi selle enda eest ära teha.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-14 00:25
sa oled meelitaja. vaatame seda asja
˅ näita rohkem ˅
1
2