Foorum
2025-12-06 16:13
Siin lehel ometi mehed teavad, mida naised tahavad? Kas võib uskuda, et naistele võiks peale minna karvane vanem rahakam suurema vändaga mees, kes otsib perenaist ja laste ema?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-06 17:10
Need kes teavad, ei loobu "ametisaladusest". Aga tee Tallinna Lastehaiglale normaalne annetus, saada mulle kuvatõmmis annetusest ja ma võin Sulle veidi pajatada!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-06 17:16
Kui teaksid, ei veedaks oma aega siin käsitööringis.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-06 17:31
Sa tihti käid pagaripoes kingi otsimas? 😂
˅ näita rohkem ˅
2025-12-06 17:50
Noooh.. igale potile peaks leiduma kaas 😄 iseasi, kas omadussõnade järjekord on see, mis müüb 😉
˅ näita rohkem ˅
2025-12-06 17:55
Marsak teab sulle vastata. Küsi temalt.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-06 22:50
Teemaalgataja ongi marsak2025.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-08 02:19
Ise sa oled marsak. Üks tema naisekontodest.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 19:14
Naiste tahtmised on tõesti pisut kummalised.
Osa neist tahab seksi, nagu mehedki. Nendega on hea lihtne suhelda isegi, kui partnerina ei sobi.

Aga osad väidavad, et neile ei meeldi kiimas mehed ja samas teevad väga palju, et valimatult mehi kiima ajada. Need on vist selle protsessi peal välja ja vajavad tunnet olla lihtsalt tahetud ja omavad illusiooni austajate hordidest, mis siis et 95% asutajatest neile tegelikult peale ei lähe.
Mehena on samas kuidagi eriliselt vastik, kui mõni ebameeldiv naine asub "piirama" ja pole sellist anonüümset hordi üldse tarvis.
Ja mõni naine siis tekitab endale valiku, valib ühe välja ja püüab omastada. Jäägitult.

Ja mõni siis lihtsalt turundab ennast, sest pakub seksteenuseid. Ja eriti imelikud on need, kes käituvad nagu need turundavad lõbunaised, kuid teenuseid siiski ei paku. Lihtsalt naiseliku konkurentsi mõttes...

Ja nagu lõbunaised oma hinna kruvimiseks teevad, nii lähevad kaasa ka osad siinsed naised, kes püüavad meestele jätta muljet, et viimased on äärmiselt tühised ja peavad metsikult punnitama, kingitusi loopima ja mida iganes. Mis huvitaval moel kattub manosfääri ideega, et 10% meestest (ja mitte iha-meestest) on naistele huvi pakkuvad alfad. Ja siinne filosoofia kinnitab ühtlasi enesehävitajalikult manosfääri tõdesid. Tõesti, sellest ihaldatud 10st protsendist leiab ihas imala jutu ajamiseks aega kaduvväike osa. Aga äkki see pole ikka nii ja inimestel (ka meestel) on siiski sisu ja väärtus, mida võiks näha ja uurida?

Ja lõpuks v
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 21:00
Ega naised ise ka täpselt tea, mida nad tahavad. Ainult see on kindel, et iga naine tahab olla eriline. Paljud on valmis isegi "klouniks" hakkama, põhiline et erineks sellest naisest, kes ta kõrval seisab. Vanasti öeldi, et kaks ühesugust kleiti seltskonnas rikub peo.
Vitud on kõik enamasti ühesugused. Naised mängivad kättesaamatut vaid sellepärast, et mehel oleks aega vaadata ka naist, kes vitu ümber. Toida naise edevust ja ta sulab, kui või. Aga see edevus on nagu jonnakas laps, keda tuleb meelitada, et sööma hakkaks. Kindlat reeglit pole, mis ühele mõjub, jätab teise külmaks.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 21:05
Tegelikult, kui võtta naist üldistamata inimesena, siis võib ka lihtsalt küsida.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 21:37
Toida naise edevust ja ta sulab, kui või
kahjuks jah, enamus nii on

aga õnneks mitte kõik
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 21:37
Küsi, kui julged- ma vastan (ühe naisena, mitte naissoo eest)... 😂
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 21:50
Imal kiitmine ja lipitsemine ajab südame pahaks.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 22:11
Mõni naine on valmis või nahast välja ronima, et temale meelepärane isane temast huvituma hakkaks. Kui need pingutused ei kanna vilja, siis on see mehe poolt andestamatu kuritegu, mille eest tuleb kättemaksta.
Sama kehtib ka meeste kohta, aga nende kättemaks on primitiivsem.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 23:50
Huvitav, kas naised on mingid kloonid, et peaksid kõik ühte tahtma? Küllap ikka iga naine midagi omamoodi soovib.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-12 11:41
"Tegelikult, kui võtta naist üldistamata inimesena, siis võib ka lihtsalt küsida."

Jah, need ongi need esimest tüüpi naised, keda ma kirjeldasin, kes sel juhul adekvaatselt ja rahulikult vastavad.
Siis on veel need, kes üldse ei vasta, eeldades napi info põhjal väga palju. Ja peavad seda vastuseks.

Siis on need, kes peavad küsimist solvavaks, kuid mitte absoluutselt.
Sest täpselt sama küsimus esitatuna sümpaatse mehe poolt on "meeldiv konkreetsus" ja tundmatu kuid stereotüüpselt mittemeeldiva mehe poolt on see "labane nuiamine". Või midagi sellist.

Täpsustan, et ma ei püüa naisi kuidagi lahterdada. Seda ei suuda vist keegi. Lihtsalt kirjeldan seda, mida esineb.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-12 18:39
Mhm, üldistada ei tohiks, aga üldistamata ei saaks üldse rääkida. Aga lähenedes indiviidile indiviidina, nö puhtalt lehelt ja märke õigesti lugedes vist hoiab ära (enamasti) piinlikud olukorrad.

Küsimuse ja küsimisega on ka nii, et kui küsimus on retoorilist laadi, siis vastus ei pruugi tulla just positiivne, kui ise ootustele ja nõutud parameetritele ei vasta.

Konkreetsemalt siis- "seksi tahad?" tüüpi küsimus pole tegelikult küsimus vaid ettepanek. Ja samas, siin keskkonnas "tere, mida otsid?" on samamoodi veidi retooriline ja mis veel hullem- iga naise postkastis siin on sadu selliseid sõnumeid.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-13 18:56
Minu mõtted on üldistatult, mitte silmas pidades ainult siin keskkonnas oma tahtmisi väljendades. Kuigi, oma ankeedis olen oma siinviibimise tahtmist suhteliselt selgelt väljendanud. Aga see ei loe - vaatamata selgelt kirjeldatud tahtmistele kirjutavad mulle mehed ja suruvad peale oma tahtmist.

Võib juhtuda, et alati ma ei tea, mida ma tahan. Kahtlen, kas oma tahtmisi alati mehedki teavad. Küll aga tean ma üsna suure täpsusga, mida ma ei taha ja see selgus on minu jaoks tihti olulisem, kui teadmine, mida ma tahan. See jätab päris avara ruumi oma tahtmiste avastamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-13 19:11
*Küll aga tean ma üsna suure täpsusga, mida ma ei taha

49 - ju siis arenguruumi on aga mitte enam pikalt
˅ näita rohkem ˅
2025-12-13 22:10
Teiste isikute arenguruumi üle otsustab isik, kes on järjepidevalt siin keskkonnas kinnitanud väljendit: tarkus tuleb vahel vanusega, aga vahel tuleb vanus ka üksi...
Naljakas.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-13 23:38
noortel pidi kirjakeele mõistmisega probleeme olema, aga et ka eakatel prouadel, mis teha
kus seda OTSUSTAMIST suutsid välja lugeda, aga eks unistamine paneb fantaasia lendlema
ja
kes on järjepidevalt siin keskkonnas kinnitanud väljendit: tarkus tuleb vahel vanusega, aga vahel tuleb vanus ka üksi...

oli kui lennukas, lausa kadestan, kas tõesti ma suutsin end nii umbe juua
või ole see su enda kohta
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 08:45
Slavetodomme
Naised on tõesti tujudega ja teevad mehe mõistes imelikke asju, aga see ju neid naisteks teebki. Flirt ja draamade lahendamine on huvitavad.

Peeter
Normaalne ongi, et vanuse tulles taipad, mida ei taha. See "ei" ütlemine on noorte suurim probleem. 40+ vanuses inimene oskab seda öelda.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 10:51
Vahel ma mõtlen, et me peaks arutamisest välja jätma lakkamatult "seksi-tahad" kirjutavad tegelased. Nad ei saa ju olla õigustuseks mingit tüüpi käitumisele?! Või on tõesti inimesed (naised) nii nõrgad, et sedasorti kirjutajad muudavad nende maailmapilti ja arusaamist asjadest?
Üks Kiisuke on siin ka valjult välja hüüdnud, et mehi on ju nii palju rohkem!! Päriselus tegelikult ei ole. See lihtsalt näitab, kuidas roosa leht tahestahtmata hoiakuid mõjutab.
Ilma tungleva massi ja lõbunaisteta oleks see sait päris äge.
Pmst siis tahtsin öelda, et igas teemas pole äkki mõtet selgituseks või õigustuseks tuua kirjalaviine ja muud sellist.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 11:09
Internetist välja kahjuks on tõsise suhte tahtjaid rohkem. Iha leht selle kõrvalt selgem, siin küsitakse otse seksi. Kuna elukaaslast ei otsi ja ,et austajatele mitte haiget teha on kergem siin ,,ei,, öelda ja valida kellega ma täna seksin.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 14:12
Mismoodi saaks ihas arutlusest välja jätta seksitahtjad? Neid on siin saidil oma 4/5 kasutajatest (ülejäänud tahavad raha või trollimist).
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 22:29
Jah, aga ma mõtlen, te kui sa räägid nö enda jaoks normaalse mehega, siis sa ei too talle muudkui näiteid või ei pane talle "kaela" tungleva massi omadusi?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-15 00:41
Ja sina , mejragupta , oledki see suur karvane suure väntaga kes oma lastele ema otsib ?
Raske uskuda
˅ näita rohkem ˅
2025-12-15 07:22
Eeldan ikka teatud asju. Alati eeldused ei pea paika (inimene ei pruugi olla hetero, aus, mõõdukalt heatahtlik, kirjaoskaja jne), aga lihtsam on läheneda elule, kui mingi lähtepunkt on olemas.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-15 09:25
Kindlasti on. Kuid kas see lähtepunkt on tõesti nii stereotüüpne siinset seltskonda silmas pidades?
Või siis kui juba on midagi selge ja teema üleval, kas siis peaks muudkui lähtuma sellest, mis meie (?) arvates selle saidi varjuküljed on?
A la "mulle tuleb sadu kirju päevas"... no mis seal vahet on, kui ühtki neist kirjutajatest tegelikult ei taha?

Mulle ka ei meeldi, kui naine peast ja mõtteviisilt lihtsalt ahneks hooraks muutub või seda juba on, aga erinevalt sellest, mida üks kibestunu mu kohta üritab väita, ei tassi seda teemat sisse, kui mõni just sellega päris lällama ei lähe. Noh, et see ongi normaalsus või nii.
Eks ongi raske iseendaks jääda, kui meeli kõditav virtuaalne järjekord taga on aga sa ei hakka ju maailmaga oligarhi positsioonilt suhestuma, kui monopolimängu võitsid?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-15 09:40
Kirjad saab alati ära kustutada ja lihtsalt eirata.
˅ näita rohkem ˅