Capri, aitäh, ma pean paraku keelduma, sest pole selles valdkonnas autoriteet. Kõigest targutaja! 🤭
On mingid fundamentaalsed reeglid, mis on samas sooneutraalsed. Uudishimulikud, enesekindlad ja endast ning teistest lugupidavad inimesed meeldivad kõigile. Ja kui ei meeldi, siis vähemalt ei jäta nad halba muljet, ei põleta järgmiste katsete sildu.
Võib teha ju kõike "õigesti" ja sellegipoolest mitte huvi äratada, enesekindel inimene lepib sellega, ei võta seda isiklikult ning ei reageeri justkui ta väärtusest võeti midagi vägivaldselt ära.
Lugupidav inimene arvestab sellega, et kuigi teda sundis tervitama himu ja iha, suhtleb ja mängib ta endiselt huvipakkuva inimesega, mitte objektistatud võimalusega ots niiskeks ja kerad ventileeritud saada.
Ja uudishimu loob võimaluse avastamiseks, sest teisel pool võib päriselt olla vaimustav, huvitav, äge inimene, kellega rääkimise järel tuleb võtta topeltdoos parakat, sest põsed on nii valusad, et hambaharjale ruumi tegemine meenutab keskaegse piinakambri pakutavat elamust.
Intuitsioon ja kogemus, mida õpetada ei ole võimalik, dikteerivad piduri ja gaasipedaali vajutust, kuidas, kuna, kas üldse muuta mäng flirdiks, sebimiseks, kokkusaamiseks. Ja see tuleb vaid ebaõnnestumiste järel õigete järelduste tegemise abiga.
Ja ometi, kõigele vaatamata, ei pruugi see kuskile jõuda, ja see on okei. Tänad kogemuse ja kõkutamise eest ja lähed oma toimetuste juurde või tervitad järgmist. Jääb hea mulje endast ja hea mulje endas.
Huvitav ankeet juurde, head pildid, mis pakuvad vaatajale midagi, mis ei ole edevusest ja kiimast kannustatud ka juba ongi varvas ukse vahelt sees.
Ja ei, nagu Sa isegi näed, siis viimase puhul ei ole ma vaeva näinud üldse. See ankeet on muutmata kujul olnud siin aastaid ja ma tegin selle... edevusest ja kiimast uduse peaga 🤭