Milline hale siplemine, et iga hinna eest maha teha

tore, et slave on endale väärilise tutvusringkonna soetanud, rämedavõitu osside näol - olen olnud tõesti igasugustes seltskondades, mis siis? Need inimesed ei kirjelda minu hoiakuid.
ainult need kodanikud põmmpead vist ei teadnud, et libestit mittekasutav naine on järelikult piisavalt erutunud ning naudib tegevust. kus see nali pidi siin olema . ei, lõbunaised ei olnud ilmselt erutunud. Nad olid tööl ja tahtsid "ägedate" meeste kõrval ägedaid naisi mängida.
või jäii naine libestit kasutamata liiga kuivaks.....seega ossidel polnud eelmängust halli aimugi ja ilmselt polnud ka välimus selline, mis naisi erutusest tilkuma paneks - jah, kas sa ise ka usud, et tööatavad lõbunaised muudkui märguvad klientide peale? Endast luuleta mida iganes...
võib arvata, et nn litsikestel oli antud põmmpeade üle kõvasti rohkem põhjust naerda
mis ainult positiivne ju. kõigil oli lõbus, huumor tervisex!
ning ossid maksid rõõmsalt seksi eest edasi. sisimas võibolla häbenesid seda, seega pidi tobeda irvitamise taha varjuma
ning loomulikult slave oma pühas kindlameelsuses ei väsi rõhutamast, et litsikesed on Alati õnnetud. ahned ja räpased ka nagunii, onju - ei, kuid need litsikesed olidki õnnetud. See on jälle selline küündimatu soov mind vastandada sekstöötajatega ja lõpuks loomulikult ka kõigi naistega... lihtsalt sellepärast, et mulle ei meeldi sinu hooramentaliteet. See tuleb sellest, kes sa päriselt oled, mitte ainult sellest kelleks sa siin foorumis ennast kujutada püüad.
Tõesti, härrasmehed muudkui maksavad (kuigi neil pole aega ja viitsimist naistega tegeleda) ja siis teevad lõbunaistele oskuslikku eelmängu ja need on siis alati sobivalt niisked?
"jah, tegelikult päris traagiline kui mees ei tea eelmängust midagi ja pärast veel irvitab ka iseenda saamatuse üle.
võib-olla sellised ongi slave poolt kirjeldatud luuseritest teenuste tarbijad, kes ilma peale maksmata ühegi naise seeliku alla ei pääse..." - siin sa vist komistasid ja võtsid kogemata päris tabavalt oma kogemuse kokku.
Kõik need edukad, nägusad, jõukad, intelligentsed ja oskusliku eelmänguga mehed on hinnas ja ei pea naistele maksma. Kui keeruline saab olla seda mõista?