Foorum
2025-09-12 23:38
Tol õhtul oli meie kodus mingi teistsugune õhkkond. Mitte midagi konkreetset, aga midagi oli õhus. Võib-olla oli see lihtsalt reede, suve keskpaik, nädalalõpu väsimus. Või see, et meil oli külas mu naise töökaaslane Liis – kena, naiselik kahe lapse ema, kes oli hiljuti oma mehest lahku läinud. Ta saabus koos oma lastega, et veeta üks öö meie juures.

Nad pidid ööbima teisel korrusel, lastega meie külalistetoas. Meie, koos oma lastega, kolisime sel puhul esimesel korrusel asuvasse magamistuppa, mis oli koridori lõpus, aga nii et otse nägi elutoa diivanile.

Õhtul istusime veiniklaaside taga. Lauale oli avatud paar pudelit Proseccot – naiste lemmik. Juttu jätkus, naeru oli mõnusalt, õhk oli soe. Liis hoidis end veidi tagasi, nagu inimene, kes on harjunud olema tugev, kuid kes tegelikult igatseb toetust ja pehmust.

Ta oli tõeliselt lummav. Kergelt slaavi verd — mustad, läikivad juuksed, tumepruunid silmad, sportlik keha, lame kõht, tugevad reied ja täiuslikult pringid rinnad, mis ei vajanud tuge, et püsida ideaalselt vormis. Liis oli naine, kes ei püüdnud kellelegi muljet avaldada, aga tegi seda igal sammul. Vabalt ja loomulikult. Tema pilgus oli rahu, aga selles rahus peitus ka varjatud tuli.

Minu enda naine oli hoopis teistsugune. Klassikaline MILF — suurte rindadega, mis vajusid raskelt pluusi alla, mõnusalt laia puusaga, pehme naeratusega. Temas oli midagi kodust, sooja, turvalist. Kuid selles peituv seksuaalsus oli aeg-ajalt lausa plahvatuslik. Ta oli vaikne, aga mitte tagasihoidlik. Tema sensuaalsus ei olnud demonstratiivne, vaid alateadlik, loomulik.

Kella kümne paiku hakkasin oma lapsi magama sättima. Ka Liis kadus korraks üles oma laste juurde. Mõne aja pärast kuulsin, kuidas ta tuli trepist alla ja sosistas vaikselt: “Magavad.” Siis liikus ta koos mu naisega tagasi elutuppa. Kuulsin nende itsitamist, vaikset lobisemist, veel üks klaas valati, kolmas Prosecco avati.

Olin veel voodis, laste vahel, aga mu silmad hakkasid sulguma. Suigatasin hetkeks. Kui ärkasin, oli tuba vaikne… aga mitte päris. Elutoast kostus hääli. Mitte juttu. Midagi… muud.

Kostus vaevukuuldav ohe.

Hingasin aeglaselt, hoides end liikumatuses. Kuulasin. Veel üks. Ja siis pehme, lätsuv heli – suudlus. Mitte tavaline, vaid märg, keeleline, sügav. Südame löögid tõusid korraga tuksuma palju kiiremini. Tõusin vaikselt, väga ettevaatlikult ja hiilisin magamistoa ukse juurde.

Ukse all oli väike vahe. Sealt paistis elutoa diivan, osaliselt, aga piisavalt.

Mu naine istus diivanil, pluus avatud, rinnahoidja rihmad libisenud üle õlgade, paljad suured rinnad õrnalt vabisemas. Tema kõrval — Liis, käed tema kehale libisemas. Nad suudlesid. Pikalt. Märjalt. Vahepeal katkestades, naerdes sosinal ja siis uuesti — isukalt, sügavalt.

Liis libistas end mu naise jalgade vahele, põrandale. Tõmbas ta aluspüksid aeglaselt alla. Suudles reisi, aeglaselt liikudes ülespoole. Minu naine vajus tahapoole, silmad kinni, huultelt tuli katkeline hingamine. Ta oigas. Peaaegu vaikselt, aga mitte varjatult. Ta haaras diivani servast, keha pinguldus, jalad sirutusid ja siis värises ta – kogu tema keha oli korraks krampis. Ta sai orgasmi.

Aga Liis ei peatunud. Ta liikus edasi. Märg heli, rütmiline, aeglane. Mu naise sõrmed olid Liisi juustes. Ta juhtis teda, andis rütmi. Ja siis — veel üks ohe, sügavam, pikem. Teine orgasm. Kõik mu silme all. Minu enda naine, mu elukaaslane, oli seal, teise naise keele all, langenud naudingusse.

Liis tõusis üles. Nad vaatasid teineteist. Mu naine haaras temast ja tõmbas enda peale. Suudles. Kirglikult. Keelega. Suudlus oli lärmakas, täis nälga. Nende kehad liibusid.

Liis tõmbas oma retuusid alla, istus mu naise puusale. Nad liikusid teineteise vastu, hõõrudes, aeglaselt. Puusad liikusid, rind rinna vastu, higi kerge läige naha peal. Mu naine haaras Liisi tuharatest ja tõmbas teda enda vastu. Mõlemad hingeldasid. Tempo kasvas. Siis peatus.

Liis vajus ettepoole, pea mu naise kaela najal, ja mõlemad hingasid raskelt. Vaikus täitis toa. Aeg näis tarduvat.

Mina olin ikka veel ukse taga. Keha pinges, püksid niisked. Silmad, mis ei suuda pilku pöörata. Hingamine aeglane ja kontrollitud.

Nad ei öelnud midagi. Ainult suudlesid veel korra – pikk, vaikne, hell suudlus. Siis jäi kõik tasa.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-17 15:54
ja siiis läksid üles ja ajasid oma äia ärkvele ning suskasid talle kodarate vahele... lõpp hea, kõik hea..
˅ näita rohkem ˅