Foorum
1
2
2025-08-25 23:28
Ma pole siin kindlasti kohe nii suur naistemõistja, kui on jott aga mõnes mõttes saan aru, kui naiste seksuaalsus teistsugune on.
Mõelge mehed ise, kui te peaksite onama nii, et pöialt ei saa kasutada... kui väga paljud partnerid tahaks teie tagumist auku tarvitada ja arvavad, et peaksite sealt orgasmi ka saama... kui enamus partnereid eeldab, et te igatsete riista suhu saada...
See on ikka väga keeruline lugu. Mina oleksin vist lesbi.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-25 23:56
Ega pöidla puudumine onamist takista.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 08:13
Naise suguorganid on veidi teistsugused ka. Muidu oluline on see, mis kiima ajab. Mind ajab naiselikkus, aga naised enamasti ihkavadki maskuliinset partnerit ja selle riista enda sisse. Mina tahan sisse panna, nemad võtta. Järelikult on neil psühholoogiliselt lihtsam ka pepusse ja suhu võtta.
Aga seksuaalsus on muidugi erinev ja ka partneri otsimine (jaht) on erinev. Ühiskonna suhtumine on selline, et normaalsel naisel on seksi lihtne saada, nii et võib ette kujutada naise stressi, kelle jaoks see pole lihtne. Ka on naised emotsionaalsemad, sageli demiseksuaalsed, nii et meeste pime kiimalisus võib neile eemaletõukav olla.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 17:35
Puhtalt sõnapaarist "naiste mõistmine" lähtudes:lihtsam jalgrattata kuule sõita kui naisi mõista.
Seksi huvi osas variandid:
Meestel-liigutab ja/või oravastsuurem
Naistel-oleneb... (variante lõpmatus+1)
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 18:13
Naise kiima minekuks on kaks teed. Esimine on instinktiivne. See on ürginstinkt, kui naine läheb kiima kõige ilusama, kõige suurema ja tugevama isase peale. Siis on hoobilt kõik pidurid maas ja naine võib saada superrahulduse isegi kähkukast klubi peldikus. Teisel mõistuslikul teel, tuleb kõigepealt jutu ja käitumisega pidurid maha võtta ja alles siis saab naise eelmänguga kiima ajada.
Kusjuures raha ei aja naisi kiima. Raha eest võid küll püksi pääseda, aga pidurid on ikka peal.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 21:38
Muidu nõus, jfjm, aga ilu ja suurus ei aja kiima, seksikus ajab. Nagu mehigi naiste puhul. Ei pea olema kõige ilusam ega kõige suuremate tissidega.
Attitude makes magic!
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 21:44
See ürginstinkt ütlebki, et suur ja tugev on seksikas. Seda nimetatakse veel looduslikuks valikuks, mis peab garanteerima, et ainult terved ja tugevad saaksid järglasi.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 22:05
Selle suure ja tugeva sperma võib olla täis saamatuid ujujaid. Meeste mured on hakanud tulenema sellest, et naistel tekkis õigus ja teadvustus, et tõesti võib aastaid ja aastaid valida, langetada ja tõsta latti nii, nagu keha nõuab 😀 . Suur ja tugev, kohutava jutuga, enam ei võida.
Kunagi käisin väljas ühe füüsikuga. Ta ei olnud suur,talviselt riietatuna polnud ka võimalik mõista, kas ta on tugev. Aga see jutt!! Me, vabandust, ta rääkis mulle tunde kvantfüüsikast ja ma oleks talle kõik lapsed, seal samas, tahtnud sünnitada 😀

Ps! Kes on hädas - küsige AI käest. Kasutatagu julgesti oma "mis teed?" ja emotikonide asemel..sellest madalamale on raske langeda 😀 isegi sõim nõuab hallolluse kasutust!
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 22:09
Igasugused ürginstinktid ja attitudid ning seksikused on toredad, aga miks siis kõige rohkem lööki ja sigivust on n.ö keskpärastel? Mul isegi tutvusringkkonnas paar sellist ja mujalgi olen neid märganud. Keskmine kehaehitus, nägu maitse asi, lihaskond häda pärast toetab skelett. Kutsrkad ehk lõpetatud, pigem põhikool haltuura korras. Nokitsevad omaette, silma väga ei paista. Aga skoorivad. Pidevalt. Igas asendis. Mine või kõrbesse, ikka leiab võimaluse kabasse täke kraapida. Lapsi minimaalselt 5. Hästi, kui vähemalt ühe naisegs 2 on saanud. Pigem alimendinõudeid 3-4st hüljatud pesakonnast. Ja naised, kelledega need lapsed saadud, on pigem 10 palliga hinnates nii välimuse kui arukuse poolest seal skaala ülemises otsas. Ei ole suutnud seda fenomeni lahti harutada. Hüüan neid hellitavalt eliitüksuseks "Kuldmun*id"
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 22:23
Tüdrukutele on alati meeldinud pahad poisid. See on kah osa sellest ürginstinktist. Füüsiline jõud polegi enam nii määrav, aga enesekindlus köidab.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 22:28
Ma nüüd tõmban kogu Eesti, va Tallinna pahameele enda kaela, aga see sigimine toimub..no toimub seal, kus kesk- , kutse-, ülikooli on maru-pikk tee, kusagil lähedal on töökohad, lisasissetulek on ahvatlevam ja "küll ma jõuan kooli" sositab kuklas. Siis juba sõidabki see väike põõsas nahistamine ellu sisse. Ja põõsaid on palju. Ja kui sa oled üle küla poiss...kogu see elu pole kusagile kadunud. Linnades on eneseteostuse tung suurem, kui muu tung.

Ja see, et naised on seal 10mne kandis - Eesti naised ongi ilusad!☺️
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 22:41
Ussike, kurat, sa teed juba moskva propagandat. Seal kah soovitatakse tüdrukutel küpsustunnistuse asemel proovida käimapeale saada.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 22:54
Naisi on lihtne mõista. Inimene nagu inimene ikka.
Pole midagi keerulist.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-27 07:26
Löök ja sigivus ei ole sama asi. Ka naiste puhul on sageli palju lapsi mitme mehega naistel, kelle välimus ja olemus heal juhul keskpäraseks jäävad. Aga põhjus pole mitte selles, et nad iga mehe rajalt maha võtavad, vaid selles, et nad pea igale soovijale kätte annavad.
Mingi hulk mehi jahibki naisi, kes annavad igaühele. Lihtne, pole mingit kuldmunni vaja.

Väga ihaldatud naisi ja mehi on märksa raskem saada. Ja kui siis kõvas konkurentsis oled sellise südame võitnud, siis ei kipu tema kõrvalt kohe uut vaatama.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-27 09:15
Selles on väike probleem jah, et paljud mehed ei tea, et mehe g-punkt on taga aga naise oma ees
Mehe erutus liigub alt ülesse ja naise oma ülevalt alla...
Ühesõnaga naisega peaks kõike tegema vastupidi sellele, kuidas endale meeldiks. Kellel see siis juhet kokku ei ajaks, mina mõistan
˅ näita rohkem ˅
2025-10-19 11:18
Anna naisele, mida tahab ja saad vastu mida sina tahad.
Oli juttu riista suhu saamisest. See ikka suurem avaldus, et täna läheb pikemalt ja olen sinuga väga rahul. Pole mõtet oraalseksi niisama devalveerida.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-19 16:28
Oraalseks on andmise rõõm. Normaalses suhtes on saamine ja andmine tasakaalus. Probleem on selles keskkonnas tooni andvates mehepoegades, kes arvavad, et piisab, kui neile antakse. Kuigi jah, nemad annavad ju raha, andmine seegi. Ei oska selles osas hinnangut anda, kas minett, mis saadakse raha eest ja minett, mida tehakse vastastikuse naudingu pakkumise käigus, on sama maitsega. Huvi pärast täitsa kuulaks, kui mõni on mõlemat saanud, kuidas sellega on...
˅ näita rohkem ˅
2025-10-19 17:20
Pole siin kuulata midagi. Sa ikka saad aru, et see siin pole raadio?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-19 20:30
Teema juba kergelt libiseb aga mis seal ikka.
Faktiliselt kontrollitud, et suurus AJAB kiima. Lihtsalt hetk peab õige olema.
Samamoodi ajab suuseks kiima, aga mitte tingimusena.
Väikese huumoriga tuletan meelde, et m.nniga on enamustele inimestest enamus aega pisut ebameeldiv vastu suud saada. Tuleb naisi mõista, mitte eeldada, et nad konstantselt soovivad imemisprintsessid olla.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-08 01:07
Edu sellega, naised ei mõista isegi teisi naisi
˅ näita rohkem ˅
2025-11-08 07:52
Kiima ajab mehe erutus, mida riista suurus ja kõvadus tõestavad. Suvalise tüübi hiidmunn ei ole asjana iseenesest mitte erutav, vaid hirmutav.
Muidu erutava mehe riist mõjub rohkem, kui seda näha ka on, nii et teatud suurus on kasuks. Aga enamus naisi päris müürilõhkujat ka enda sisse ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-08 10:04
robespierre, jälle sa kostad enamus meeste eest. Räägi enda eest ikka.
Kuidas sa nii hästi seda teiste meeste erutuse ja riistade värki tead?
˅ näita rohkem ˅
2025-11-12 16:44
Siililegi selge, et kõik inimesed on erinevad - mis erutab üht, võib teist täiesti külmaks jätta, nt suur riist, mis mõne jaoks on koguni hirmutav. Samuti on vana klassika, et naised armastavad kõrvadega ja kõige erogeensem tsoon on naise kõrvade vahel - seda fakti kinnitas ka ussideuss, kes tahtis isegi kvantfüüsika jutu peale lapsi tegema hakata. Selle väljendi all peetakse tõenäoliselt silmas pigem ilusaid sõnu, mitte erialast möla, aga tundub, et mõnele läheb igasugune möla peale, peaasi et kõrva ääres sumiseb, seega spordikommentaatori kirglik jutt võib lausa säärteni märjaks ajada
Teist naist väsitab isegi small talk ära
Väga palju sõltub ka perioodist - ovuleerivat naist on märksa lihtsam ära rääkida kui tujukat naist, kellel kõht valutab.
Õigus on ka neil, kes ütlevad, et raha paneb rattad käima, sest suuremates linnades kullakaevureid ikka jagub. Kõigile midagi. Kui ei ole head kuldsuud ega kuldm*nni, siis peab lihtsalt kulda olema. Oluline, et midagi oleks kuldne olgu või kuu, mille oled valmis taevast alla tooma.
Kui oled rahaboss Siberist, lohistatakse isegi viski eest urkasse ära
˅ näita rohkem ˅
2025-11-12 18:17
Kõrvade vahele võiks ju täitsa ...
˅ näita rohkem ˅
2025-11-12 18:23
See on ju naiste lemmik tegevus.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-13 08:20
Raske on teema probleempüstitusest aru saada.
Kas see on kuidagi sedasi, et on naine- õrn hing, lootose õis, yoni emand- ootamas, et tema seksuaalsuse siidine umbsõlm lahti harutataks.
Ja siis tuleb sinna mees- riist pikalt ees, trambib "mudaste jalgadega" sellel sõlmel ja uurib ähmase pilguga:"...kas tagumist auku ka pruukida saab?"
Kui sedasi, siis pole siin mõista midagi. Ära tuleb kannatada.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-13 09:23
Mehed ja naised ongi nii erinevad, et paarisuhe on üks suur kannatuste rada. Juhul kui tõesti mingi ime läbi satuvad kokku kaks täiesti sarnast, siis kannatatakse nende erinevuste puudumise pärast.
Kui tahad, et elu oleks lill, peavad osapooled nende erinevustega harjuma, aga alati pole see võimalik.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-13 11:32
Jfjm võttis asja nii kenasti kokku, nii et võibki panna punkti ja koma...ja veel öelda, et see kannatustes karastunud paar elas õnnelikult elu lõpuni, tegi lapsi, remontis autot ja käis aeg-ajalt all-in puhkusereisil Türgis.
Vahel mees küll oma tumedamal hetkel salamisi veel silitab naise tagumikku ja mõtleb, et huvitav kui ikka teeks naisele ettepaneku aga no too hakkaks raudselt kohe pröökama.
Ja naine silmad kinni, mõtleb, kas ta ka võiks saada anaalset orgasmi nagu naisteajakirjas kirjutati, aga no muidugi julged sa seda siis mehelt paluda.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-13 12:16
Mhmhh, ütlen ka tihti oma kallile abikaasale: "Kannata vaikides, naine!"
˅ näita rohkem ˅
2025-11-13 12:21
Üks jfjm pedofiil võiks oma arvamust jagada endasugustega. Vahi tarku...keeruline arusaada enamusest wanmabi meestestki siin..kes maksavad seksi eest. Kes veedavad elu iha foorumis tarku ja kõvasid mehi mängides🤣 kes ostavad naiste pesu jne
Tee mis tahad,aga ükski mees ei mõista teid osse siin
˅ näita rohkem ˅
2025-11-13 13:08
Ja targasti teed Fistingking. Ma olen kindel, et abikaasal on nende sõnade sügavuse üle järgi mõeldes raskel ajal palju abi.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-13 15:56
Paarisuhe ei ole kannatusterada, kui on piisavalt sarnased inimesed sarnaste väärtushinnangutega ja saavad asjadest sarnaselt aru. Kõige olulisem on teineteisega arvestada ja üritada partnerit mõista. Kui mõlemal on ainult mina ja mu maailm, siis selline suhe on juba eos hukule määratud, isegi kui oled masohist ja meeldibki kannatada.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-13 21:32
Selge see, et pole kannatus. Eks me mehed ju ikka oskame naisi hoida ja armastada ning vastupidi.
Pigem on küsimus teema avamises, mis tundub, et on lihtsustatult- mees halb- naine hea.Seksuaalsuse võtmes siis.
Või ma ei kujuta ette, mis naise otsa teema algataja on sattunud, kellele muudkui suhu ja tagumikku üritatakse pressida.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-15 11:46
Kas tiss ja tuss teeb automaatselt naiseks? On teada ,et riist püksis ei tee sind veel MEHEKS,seega sa pole mingi naine omades tissi ja tissi,aga igapäevaselt oled saamatu iha lits keda täiskasvanud mees peab üleval pidama nagu last,sest vabandus on ...olen naine🤣 ja seega õigus olla saamatu ja mitte hakkama saav täiskasvanud inimene. sa iha nii nimetatud naine tule päris ellu ja naiste keskele ja vaata kas oled mingi naine
˅ näita rohkem ˅
2025-11-15 17:31
Mis on siinse naise väärtus? Emana end siin müümas ja täiskasvanud inimesena saamatut näitamas? Mis naistest te siin üldse räägite tahaks teada? Prostituud ei ole NAINE nagu seksi eest maksev mees pole mingi MEES. 40 aastased tädid müümas end oks laiali tontide seas...oi kui tahetud sa oled ikka küll😀 nii tahetud,et uskumatu eksole.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-15 18:22
Palun jätka!
˅ näita rohkem ˅
2025-11-15 22:11
˅ näita rohkem ˅
2025-11-15 22:36
Sullemulle9
2025-11-15 22:31
Kes Tallinnas kohtub ja mida pakud ning vastu soovid???

Haha
˅ näita rohkem ˅
2025-11-15 22:48
No näedsa, soo-märk jumalast vale siis ju!
˅ näita rohkem ˅
2025-11-15 23:34
Sullemulle, sa nüüd lähed teemast veelgi kaugemale kui mina ennist aga sulle kiituseks, et see-eest tood sisse hoopis uusi põnevaid vaatenurki.

Ma ikkagi pean ütlema, et ega siis ju ainult 40- aastased naised end müü, 30- aastased samuti ja muist mehigi jne. Ja sellest me saime juba aru, et sa selle kõlvatuse kõik mõistad hukka. Aga kuidas sa neid teisi naisi mõistad, no ütleme siis neid, kes siit elu armastust otsivad?
˅ näita rohkem ˅
2025-11-16 00:10
Sullamulla on näide nõrgast mehest, kellele on "kannatuste rada" üle jõu käinud. Ta loodab, et meestega on vähem probleeme.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-16 08:03
Prostitutsioon on amet ja seda võivad pidada nii mehed kui naised. Samamoodi võivad seksi osta nii mehed kui naised.

Naine üldjuhul siiski on see, kellel on tuss. Kui me suguelundeid ei vaata, siis oleme kõik inimesed; puudub põhjus meesteks ja naisteks liigitada.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-16 17:21
Ma saan tavaliselt suguelundit vaatamata ka aru, kas on mees või naine, kui just päris kesksoost ei ole
˅ näita rohkem ˅
2025-11-16 17:49
Jah, aga kas on väga suurt vahet, kumb sugu on, kui temaga midagi seksuaalset teha ei plaani? Kas naissoost töökaaslast peaks kohtlema kuidagi teistmoodi kui meessoost kolleegi?
˅ näita rohkem ˅
2025-11-16 20:47
Naissoost töökaaslast ei saa kahjuks naljaviluks emmist sikutada.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-16 21:36
Naissoost töökaaslaste erikohtlemisele lisaks. Nt kui on naistepäev, siis tööl ikka naised saavad lilli ja kõik on pisut ülevamas meeleolus. Ole sa siis kui õel moor tahes, enamjaolt ikka tabatakse ära, kellel tuss on
Meestepäeva puhul aga mõni üksik midagi ütleb. Rääkimata sellest, et lubataks pidupäeva puhul end lakku täis juua ja ülemuse juurde asju klattima minna.
Nii, et selle võrdsuseni on meil ikka omajagu maad veel minna.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-16 21:55
Minu kollektiiv, kus on suurem osa naisi ja mõned mehed, hoiab küll oma mehi nagu silmateri ja Meestepäeval teeme lõuna välja.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-16 22:39
Al Bundy: Naisi ära katsu mõista. Naised mõistavad naisi - nad vihkavad üksteist.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-17 10:34
Selle varbadliivas meestega seoses, et mõnel mehel kohe veabki elus rohkem. Küll võidab loteriiga, küll saab eriti soodsa hinnaga 5x15 prusse, küll õnnestub ennast normaalsesse naiskollektiivi tööle sättida.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-17 11:24
Jfjm pedofiil oled ju ..mida sa prääksud? Mine nikuta alakaid
˅ näita rohkem ˅
1
2