Foorum
2025-08-25 23:28
Ma pole siin kindlasti kohe nii suur naistemõistja, kui on jott aga mõnes mõttes saan aru, kui naiste seksuaalsus teistsugune on.
Mõelge mehed ise, kui te peaksite onama nii, et pöialt ei saa kasutada... kui väga paljud partnerid tahaks teie tagumist auku tarvitada ja arvavad, et peaksite sealt orgasmi ka saama... kui enamus partnereid eeldab, et te igatsete riista suhu saada...
See on ikka väga keeruline lugu. Mina oleksin vist lesbi.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-25 23:56
Ega pöidla puudumine onamist takista.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 08:13
Naise suguorganid on veidi teistsugused ka. Muidu oluline on see, mis kiima ajab. Mind ajab naiselikkus, aga naised enamasti ihkavadki maskuliinset partnerit ja selle riista enda sisse. Mina tahan sisse panna, nemad võtta. Järelikult on neil psühholoogiliselt lihtsam ka pepusse ja suhu võtta.
Aga seksuaalsus on muidugi erinev ja ka partneri otsimine (jaht) on erinev. Ühiskonna suhtumine on selline, et normaalsel naisel on seksi lihtne saada, nii et võib ette kujutada naise stressi, kelle jaoks see pole lihtne. Ka on naised emotsionaalsemad, sageli demiseksuaalsed, nii et meeste pime kiimalisus võib neile eemaletõukav olla.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 17:35
Puhtalt sõnapaarist "naiste mõistmine" lähtudes:lihtsam jalgrattata kuule sõita kui naisi mõista.
Seksi huvi osas variandid:
Meestel-liigutab ja/või oravastsuurem
Naistel-oleneb... (variante lõpmatus+1)
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 18:13
Naise kiima minekuks on kaks teed. Esimine on instinktiivne. See on ürginstinkt, kui naine läheb kiima kõige ilusama, kõige suurema ja tugevama isase peale. Siis on hoobilt kõik pidurid maas ja naine võib saada superrahulduse isegi kähkukast klubi peldikus. Teisel mõistuslikul teel, tuleb kõigepealt jutu ja käitumisega pidurid maha võtta ja alles siis saab naise eelmänguga kiima ajada.
Kusjuures raha ei aja naisi kiima. Raha eest võid küll püksi pääseda, aga pidurid on ikka peal.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 21:38
Muidu nõus, jfjm, aga ilu ja suurus ei aja kiima, seksikus ajab. Nagu mehigi naiste puhul. Ei pea olema kõige ilusam ega kõige suuremate tissidega.
Attitude makes magic!
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 21:44
See ürginstinkt ütlebki, et suur ja tugev on seksikas. Seda nimetatakse veel looduslikuks valikuks, mis peab garanteerima, et ainult terved ja tugevad saaksid järglasi.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 22:05
Selle suure ja tugeva sperma võib olla täis saamatuid ujujaid. Meeste mured on hakanud tulenema sellest, et naistel tekkis õigus ja teadvustus, et tõesti võib aastaid ja aastaid valida, langetada ja tõsta latti nii, nagu keha nõuab 😀 . Suur ja tugev, kohutava jutuga, enam ei võida.
Kunagi käisin väljas ühe füüsikuga. Ta ei olnud suur,talviselt riietatuna polnud ka võimalik mõista, kas ta on tugev. Aga see jutt!! Me, vabandust, ta rääkis mulle tunde kvantfüüsikast ja ma oleks talle kõik lapsed, seal samas, tahtnud sünnitada 😀

Ps! Kes on hädas - küsige AI käest. Kasutatagu julgesti oma "mis teed?" ja emotikonide asemel..sellest madalamale on raske langeda 😀 isegi sõim nõuab hallolluse kasutust!
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 22:09
Igasugused ürginstinktid ja attitudid ning seksikused on toredad, aga miks siis kõige rohkem lööki ja sigivust on n.ö keskpärastel? Mul isegi tutvusringkkonnas paar sellist ja mujalgi olen neid märganud. Keskmine kehaehitus, nägu maitse asi, lihaskond häda pärast toetab skelett. Kutsrkad ehk lõpetatud, pigem põhikool haltuura korras. Nokitsevad omaette, silma väga ei paista. Aga skoorivad. Pidevalt. Igas asendis. Mine või kõrbesse, ikka leiab võimaluse kabasse täke kraapida. Lapsi minimaalselt 5. Hästi, kui vähemalt ühe naisegs 2 on saanud. Pigem alimendinõudeid 3-4st hüljatud pesakonnast. Ja naised, kelledega need lapsed saadud, on pigem 10 palliga hinnates nii välimuse kui arukuse poolest seal skaala ülemises otsas. Ei ole suutnud seda fenomeni lahti harutada. Hüüan neid hellitavalt eliitüksuseks "Kuldmun*id"
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 22:23
Tüdrukutele on alati meeldinud pahad poisid. See on kah osa sellest ürginstinktist. Füüsiline jõud polegi enam nii määrav, aga enesekindlus köidab.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 22:28
Ma nüüd tõmban kogu Eesti, va Tallinna pahameele enda kaela, aga see sigimine toimub..no toimub seal, kus kesk- , kutse-, ülikooli on maru-pikk tee, kusagil lähedal on töökohad, lisasissetulek on ahvatlevam ja "küll ma jõuan kooli" sositab kuklas. Siis juba sõidabki see väike põõsas nahistamine ellu sisse. Ja põõsaid on palju. Ja kui sa oled üle küla poiss...kogu see elu pole kusagile kadunud. Linnades on eneseteostuse tung suurem, kui muu tung.

Ja see, et naised on seal 10mne kandis - Eesti naised ongi ilusad!☺️
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 22:41
Ussike, kurat, sa teed juba moskva propagandat. Seal kah soovitatakse tüdrukutel küpsustunnistuse asemel proovida käimapeale saada.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-26 22:54
Naisi on lihtne mõista. Inimene nagu inimene ikka.
Pole midagi keerulist.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-27 07:26
Löök ja sigivus ei ole sama asi. Ka naiste puhul on sageli palju lapsi mitme mehega naistel, kelle välimus ja olemus heal juhul keskpäraseks jäävad. Aga põhjus pole mitte selles, et nad iga mehe rajalt maha võtavad, vaid selles, et nad pea igale soovijale kätte annavad.
Mingi hulk mehi jahibki naisi, kes annavad igaühele. Lihtne, pole mingit kuldmunni vaja.

Väga ihaldatud naisi ja mehi on märksa raskem saada. Ja kui siis kõvas konkurentsis oled sellise südame võitnud, siis ei kipu tema kõrvalt kohe uut vaatama.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-27 09:15
Selles on väike probleem jah, et paljud mehed ei tea, et mehe g-punkt on taga aga naise oma ees
Mehe erutus liigub alt ülesse ja naise oma ülevalt alla...
Ühesõnaga naisega peaks kõike tegema vastupidi sellele, kuidas endale meeldiks. Kellel see siis juhet kokku ei ajaks, mina mõistan
˅ näita rohkem ˅