Foorum
2025-07-11 06:25
Aastaid tagasi olime äripartneriga mõlemad purjus ning läksime bordelli. Olid 90-ndad. Kuna olin väga purjus, siis jäin magama. Ärkasin selle peale üles, et kupeldaja prõmmis uksele ja ütles, et aeg läbi. Kord selles pordumajas oli selline, et kui klient rahuldust ei saa, siis ta raha maksma ei pea. Ilmselgelt oli prostituudil väga suur hirm rahast ilma jääda ja seetõttu võttis ta ennast kokku ja rahuldas mind ära, aga see oli selline rahuldamine, mida pordellist ei saa. Ma oleksin olnud nagu tema armastatu. Kogu tema liikumine oli sedavõrd oskuslik, et meelde ta mulle igal juhul jäi.

Teine kogemus oli erootiline kogukehamassaaž aastaid tagasi Hollandis. Naine oli parasjagu ametis ja mina erutunud, kui ta sosistas mulle kõrva, et kas ma tahan temaga ekstra tasu eest lõpuni minna. Kuna mul rahast kahju ei olnud, siis kogemuse mõttes mõtlesin, et lasku käia. See, kuidas ta mu sugutile kondoomi peale tõmbas ja mulle peale tuli ja ratsutas minu sees oli sedavõrd sensuaalne. Tegemist oli noore nõtke hispaanlannaga. Ilmselt tegeles pilatesega. Igal juhul tema juurde oleks veel tagasi läinud.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 11:22
Kiisuke tegeleb ka pilatesega, teeb neile nõtketele hispaanlannadele silmad ette iga kell.
Perforation, sul on asjad päris lappes oma fantaasia ja identiteediga: "mulle peale tuli ja ratsutas minu sees..."
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 11:50
Ja lendaski hüsteerik Fistingking jälle laivi.

Huvitav miks üks meeskasutaja peaks raevuma kui teine mees kirjutab oma seksuaalkogemustest tasuliste naistega?
Miks ma peaks Kiisukese võtma??????

Kuidas üks mees saab olla nii paduloll, et ta ei saa aru mis tähendab naine tuleb peale ja ratsutab mehe peal, riist on naise sees?
Kehv sõnastus, aga iga mees saaks aru, kui hüsteeria maad ei võtaks mõtlemise asemel.
Aga kontrollimatult labiilne oled sa küll.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 12:18
Mis pilates? See on rahvakeeli lihtlabane võimlemine.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 12:18
Sinu naiselikust ärritusest nõretavad vastulaused lubavad kahtlustada, et hüsteeriline ja labiilne oled ikka sina
Mina lihtsalt lõõbin sinusuguste lollikeste kallal, raevumisest on asi väga kaugel
Ega Kiisuke ei ole sul niisama võtta! Ma hakkan kahtlustama, et ta põlgaks sinusuguse jobu lihtsalt ära. Peadki hispaania litse raha eest trukkima, või siis laskma ratsutada enda sees...
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 12:32
ega see kaloss ilmselgelt päris terve laps ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 15:55
Fistingking, hispaanlannadest litse trukin ma hea meelega😁😁😁
Küsimus, et kas sa oma moori käest saad kodus ikka piisavalt nikku, et siin oma frustatsiooni välja pead elama😁😁😁
Võta siis vähemalt mõni eesti lits nagu kiisuke, kellest sa äsja nii vaimustatud olid. Taevas oleks sinisem ja rohi rohelisem ning siin foorumis ei peaks pidevalt sappi pritsima😆😆

P.S loll oled ka sina, et mind naiseks pead. Vaata peeglisse, siis saad ise ka aru, et oled täpselt samasugune loll. Ma lõõbin ka sinuga.
Pada sõimab katelt.....
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 17:10
Aastaid tagasi ja siis korraga 90ndad, aga 90ndad said juba 25 aastat tagasi läbi. Purupurjus mehel organ ei kipu töötama, kuidas see naine üldse rahuldas?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 19:09
Aastakümneid tagasi olidki litsid veel litsid, kes suutsid ka purjus mehe ära rahuldada kui vaja. Praegu tahavad mõne minuti eest saada 100 raha ja ära ka ei suuda rahuldada.😁😁😁
Oskusi netu nagu ütlevad venelased.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 19:18
No ja kes nad siis täna on, suunamudijad?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-11 19:25
Kehvade oskustega riistamudijad 🤣🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-07-12 20:09
Perfokaart, sul lihtsalt ei funktsioneeri see organ enam, naised pole süüdi. Aga sa kuuludki ju legendaarse pedepensionäriga samasse vanuserühma, mis siin imestada. Ei jäägi muud üle, kui meenutad heldimusega neid paari aastakümnetetaguseid õnnestumisi...
Soovitan head kolleegi - Margus Punab. Ehk suudab sinusuguse raipe ka korraks töökorda veel saada. 🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-07-13 08:49
Fistingking, tead mul on sinust hale... mitte selle, et sa vanu inimesi mõnitad vaid selle, et sa pead noore täisjõus mehena Iha saidil kiisukese peale onaneerima ja nagu Muhv nõudmiseni iseendale naise konto alt kirju kirjutama 🤣🤣🤣

Mina sinuvanuse mehena trukkisin litse. Mul oli igas Eesti linnas üks ja on mida kuuekümneaastase mehena mäletada.
Irisemine ja see, et sinu sõna peab alati viimaseks jääma on väga naiselikud isiksuseomadused 🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-07-13 19:02
55a ei ole siiski enam täisjõus mees, olete suhtkoht üheealised
˅ näita rohkem ˅
2025-07-13 21:39
Perfokaart, mina sinu suhtes kaastunnet ei evi. Ma lihtsalt jälestan seniilseid vanureid, kes kujutavad endale asju ette.
Kui loll ja väärastunud peab inimene olema, et kiidelda oma parimas meheeas litside nikkumisega? Normaalne mees omab naist ja vajadusel armukest. Arusaamatuks jääb, miks sa hälvik siia endale kuu tagasi konto tegid - litsid ei ole ju maailmast kadunud... Ah jaa, impotendina ei saa sa ka raha eest rahuldust. Tead, pane üks pilt üles, siis vastad kapipede katjakese kriteeriumitele ja saad ka armuõnne tundma.
Ja tõelise mehena ei taha sa ju näidata oma naiselikku poolt, ega vasta sellele postitusele!
Jumalaga, mu impotentne pensionärist ihaleja! 🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-07-13 21:59
paistab et see meie skiso onku, endal pilti pole, ise samana aga kireb kõige kõvemini
˅ näita rohkem ˅
2025-07-13 22:27
siidikatja, hüsteerilise inimese üks tunnus on see, et ta kaotab suures vihas mõtlemisvõime. Selle asemel, et pidevalt foorumi postitustes teisi mõnitada, kui lollid me oleme, tuleks see Fistingking ise 1.klassi tagasi matemaatikat õppima saata.
6.juulil tehtud konto ei ole kuu aega tagasi tehtud konto kui täna on 13.juuli 😀
˅ näita rohkem ˅
2025-07-14 13:53
Perfoleht, katsu siis taltsutada oma viha, ehk taastub ka mõtlemisvõime? Kuigi ma ise julgen selles kahelda, sest oled pikkade aastate jooksul esimene inimene, kes foorumis katjakesega keskustellu on laskunud. Ilmselgelt puudub sul mõtlemisvõime.
Kahju, teist oleks tulnud kena paar...
˅ näita rohkem ˅
2025-07-14 18:48
Mõnitada lihtsameelset kuid samas heatahtlikku poissi on muidugi 45.aastase täiskasvanud mehe poolt tõeline tase.
Enam madalamale minu arvates laskuda ei anna. Tegemist on Siidikatja puhul siiski inimesega eksole.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-14 19:12
oi mind see skiso onku kaloss üldse ei huvita
˅ näita rohkem ˅
2025-07-14 21:01
Perfoleht, sa oled täiega eit ju 😂
Ma mõnitan sind, mitte katjakest. See lihtsameelne kuid samas heatahtlik poiss on samast vanuserühmast. Sinusugune eit püüab intriigi punuda ja lihtsameelseid oma vankri ette rakendada. Ma olen lugenud, et impotendina on keeruline end mehena tunda, aga pidev väljamõeldud fantaasiate esitamine sind mehelikumaks ei tee. Otsi abi või muuda sooidentiteeti 🤮
˅ näita rohkem ˅
2025-07-14 21:13
ega ikka ei ole küll, sul juba penss käes
˅ näita rohkem ˅