Tere!
Avaldaksin ka oma arvamuse "tasulistest naistest" ja ütlen kohe, et neile kes alustavad lugemist...ja ei viitsi pikka kirja lugeda, loobugu kohe. Ma lihtsalt ei oska paari lausega enda reaalset kogemust, mis oli "eriline" minu jaoks...aga arvatavasti oleks nii mõnegi teise jaoks...kirjeldada.
Ja lugedes siin osade inimeste kirju/kirjeldusi..., ei saa ma aru, täiskasvanud inimesed aga paljud lihtsalt tülitsevad ja ajavad mõtetut jura.
Ok, lugu järgmine: ma ei ütle kohta, linna...see polegi tähtis ja tegevus ise jäi Eesti kroonide aega. Naisel oli (vot nüüd ma ei mäletagi enam, et kas kuulutus oli siin lehel või sex in Estonia)...pildiga kuulutus, kus ta oli ilusas pesus, sukad jalas, seismas toas, seina ees (hiljem sain aru, miks see sein...). Ja oli suht konkreetselt kirjas, et "pakun seks teenust, nii oraal kui tava ja anaalseks, kummiga". Selge, sain temaga ühendust kirja teel kus panime paika koha-aja-hinna jne...ning kortermaja ette jõudes, andsin teda, et KOHAL. Tema vastas: tule esimese korruse akna alla, ma viskan sulle välisukse võtme, krt uks on avatud!!!??? Tundus imelik aga noh...sisse ma ju saan ja naine on ka olemas. Sain välisuksest sisse, leidsin õige krt ja koputasin ja vastus tuli kohe: tule sisse! Sisenesin ja...mind võttis vastu RATASTOOLIS, pesu seljas...kauni näoga, sale naine! Tekkis mõlemapoolne vaikus hetk, mille katkestas tema: nii, nägid mu ära, on sinu otsus kas jätkame või lähed ära! Kuna kõik eelnev suhtlus oli meeldiv ja viisakas ning isegi usaldusväärne, seksi isu oli mul ka olemas ning naine ju igati kena ehk selline nagu mulle meeldib, ei läinud ma ära aga olin küsimuse ees, "kuidas kuram see tegevus välja näeb ehk kust-kuidas alustada"? Ja jällegi võttis juhtimise naine oma kätte, aimates, et mina ei oska siit järgmist sammu teha. Ja ta lausus: tule ja võta mind sülle ja kanna voodisse, ma ise ei saa kõndida, mul on jalad halvatud aga ole mureta, ma olen NAINE, st mul kõik asjad toimivad nagu normaalsel naisel ja ma tahan ise ka väga seksi ja orgasme saada! Ma kandsin selle kerge ja kauni, pesus naise voodisse, asetasin ta sinna ja imetlesin veidike aega...ja imestasin, et "vou...kus on julgus ja selline enesekindlus, et nii võtta mees/klient vastu ja nautida"...ja siis ütles jälle tema, "ma olen sinu võimuses/kasutada...ära palun mulle haiget tee ja tema peal olla ei saa, et kas misjonääri asendis või külili ja ta tahaks hullult keelekat saada"! Ja siit edasi üksikasju ma ei kirjuta...jääb iga lugeja fantaasia viljaks. Ma võtsin kokku kogu omad oskused, helluse...unustasin enda vajadused ja eesmärk oli vaid tema rahuldamine/rahulolu...nö "stopper ei käinud", nagu siin paljudel teenusepakkujatel, et pauk lahti ja juba järgmine klient on ootel...tee ruttu minekut. Temake sai korduvaid orgasme nii keelega kui isegi läbi rindade/rinnanibude hellitamisega...ja muidugi ka...xxx.
Me olime mu mäletamist mööda u 1,5h...ja kui seksuaalne osa läbi sai ja me voodis lebasime, tema minu kaisus, oli minu kord küsida, et "kuidas, miks nii..."? Vastused olid: mul oli autoavarii, kus sain alaselja/jalgade vigastuse, millest enam ära ei paranenudki. Õnneks ülakeha, ka naiste asjad, käed, mõistus...ja seksi isu töötavad. Küsisin, et kuidas see "pilt pesus seisvast naisest sai tehtud"...siis: "mu mees pani aitas mulle pesu selga ja sukad-kontskingad ja tõstis seina najale, sein toetas ja nii ma saan seista ning tegi pildi!" Oli nüüd minu kord ehmatada, et "mis sul on mees, vb teises toas ja mis tema sellest teenusest arvab"? Naine vastas: mees, peale õnnetust ei suuda mind võtta enam kui seksuaalset naist ja tal ei tõuse minu peale...ja kuna mina väga tahan seksi, tahtsin enne invaliidsust ja imelikul kombel, tahan invaliidina veel rohkem...siis nad leppisid nii kokku, et seksi saan ka nii ja teenistust, ei istu kiimasena üksi kodus nii-sama kuni mees tööl on jne...
Aitasin talle uuesti pesu selga, tõstsin ratastooli ja lükkasin vannituppa, kus ta pidi ise hakkama saama ja lahkusin, teda tänades...ja tema oli vait, vaatas vannitoa peeglisse ning märkasin, et tal pisarad jooksid!
Ma istusin väljas, maja ees autos oma 30min ja mõtisklesin olukorra üle, et..."mis see siis nüüd oli, kas ma käitusin hästi, miks ta nuttis...kas kõik on ok...ja kas ma kasutasin teda sellisel juhul ära...tegelikult, vist kasutasingi...samas, ei olnud midagi vastumeelset ega tema soovidega mitte arvestamist?
Rohkem me ei kohtunud, sest see vaatepilt kokkuvõttes oli väga kurb ja haledust tekitav ja ma tundsin ennast kuidagi abituna, mul oli temast nii kahju...
Muidugi ma nägin, et ta kuulutused üha jätkusid, isegi teised pildid-pesu ja positsioonid olid...ja hind kusjuures ka eek-ide ajal oli mõistlik ja ei mitte mingit ulmet(oraal+tava+anaalseks, naise pind+ kondoomid, libesti, pesemis võimalus)...mitte nii, et naisel on vaid "vitt" ja jalad laiali 10min...aga ahnusest küsitakse, ise teenust pakkudes...kliendilt isegi kondoomide olemasolu, mis on tegelikult prostituudi üks töövahend ja apteegis maksab kõige odavam kondoom 0,70senti, ei pinda ei oskusi, keha on käest lastud(ma hetkel ei üldista...aga suuresti nii on)...ja märgitakse, et nt: 1h..maksab 100-300eur...siis otsene seks sellest tõesti alla 15min, see raha pannakse puhtalt tasku, ei mingeid makse...ja palun, järgmine klient juba ootab! Ja selles ahnuse kasvus, mehed paljud on selles ise süüdi, et olles nõus maksma täiesti ulme summasid...mis tegelikult ju seksi paremaks ega ka jah halvemaks ei muuda.
Vot selline lugu ja mõtted "kogemused tasuliste naistega"
Edu!