Aastaid tagasi olime äripartneriga mõlemad purjus ning läksime bordelli. Olid 90-ndad. Kuna olin väga purjus, siis jäin magama. Ärkasin selle peale üles, et kupeldaja prõmmis uksele ja ütles, et aeg läbi. Kord selles pordumajas oli selline, et kui klient rahuldust ei saa, siis ta raha maksma ei pea. Ilmselgelt oli prostituudil väga suur hirm rahast ilma jääda ja seetõttu võttis ta ennast kokku ja rahuldas mind ära, aga see oli selline rahuldamine, mida pordellist ei saa. Ma oleksin olnud nagu tema armastatu. Kogu tema liikumine oli sedavõrd oskuslik, et meelde ta mulle igal juhul jäi.
Teine kogemus oli erootiline kogukehamassaaž aastaid tagasi Hollandis. Naine oli parasjagu ametis ja mina erutunud, kui ta sosistas mulle kõrva, et kas ma tahan temaga ekstra tasu eest lõpuni minna. Kuna mul rahast kahju ei olnud, siis kogemuse mõttes mõtlesin, et lasku käia. See, kuidas ta mu sugutile kondoomi peale tõmbas ja mulle peale tuli ja ratsutas minu sees oli sedavõrd sensuaalne. Tegemist oli noore nõtke hispaanlannaga. Ilmselt tegeles pilatesega. Igal juhul tema juurde oleks veel tagasi läinud.