Foorum
2025-05-22 09:42
Milline on siinsete meeste arvamus kummist tisside ja pardimokkade osas naistel? Kas see on pigem perverssne ja ebaloomulik? Kas seda võiksid teha ka mehed?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-22 09:53
Kuidas saaks seda loomulikuks pidada? Loomulik = naturaalne aga kunsttiss on tehis. Kui mehed hakkaks endale kunstisse ihalema, siis oleks kindlasti perversne. Naiste puhul ei häiri, juhul kui jäädakse mõistuse piiridesse. Ise eelistan siiski pigem naturaalset väljaveninud sokki kui prinki palli, mida ei julge kõvasti pigistada
˅ näita rohkem ˅
2025-05-22 10:00
Isiklikult ei poolda ja pigem on see häiriv ja ebaloomulik. Olgu siis meestel või naistel. Selline tegevus viitab ilmselgelt mingile alaväärsuskompleksile.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-22 10:15
Selliseid asju tehakse põhjusega ja põhjus ilmselt on, et mehed pööravad palju rohkem tähelepanu. Suurem rind, lopsakamad huuled ning vormikam tagumik koos blondide või süsimustade juuste jms on naise seksuaalsuse oluline osa.
Mulle üleloomulik ei meeldi. Kui ma aru ei saa, et midgi kohendatud on, siis pole probleemi. Plastiknägu, kus kortsud on kaotatud ja samas miimika ka enam ei toimi) on neist kõige hullem.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-22 10:21
Ilmselt ei lähe kaua aega, kui mõni naine lendab nüüd laivi tüüpilise statementiga: naised ei tee meestele meeldimise nimel midagi. Ikka ainult selleks, et endale meeldida! Krt neist aru saab...
˅ näita rohkem ˅
2025-05-22 10:35
See iseendale meeldimise rõhutamine ongi ju alavärsuskompleksi tunnistamine.
Odav rämpskaup on ikka kirevas pakendis.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-23 00:23
Pardimokad näitavad, et naises on palju estrogeeni. Ja seega on ta üliemane ja mehed pidavat seda tahtma.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-23 10:36
Mul ajab alati karva turri, kui võtsilu näen. Seda on raske ilusaks nimetada. Ja eriti nukker, kui lausa verinoored tüdrukud tunnevad huulepaistetuse üle uhkust ja usuvad, et on nüüd ilusamad, kuna raha sai selle eest makstud, aga tegelikult võivad selle rumaluse tõttu mõnest toredast noormehest ilma jääda, kes ei seedi säärast lollust. Olen enda üllatuseks märganud, et üsna palju on mehi, kes ei saa aru, milline on loomulik rind ja milline on täis topitud ja on küsinud nähtavalt punnis rindade kohta, et miks ma arvan, et need silikoonid on?
Samas olen näinud ka sellist mõõdukat kohendust, et ei saagi aru, et kohendatud. Enamasti minnakse "ilumaailmas" ikkagi lolliks ja soovitakse lasta sisse toppida nii suurt proteesi kui annab
Kasutajanimesid nimetamata on meil siin portaalis ka üks paar, kelle naispool uhkeldab Eesti suurimate rindadega, mis näevad välja nagu täisimenud puugid, mis iga hetk lõhkemas. Selle kommentaari eest sain muidugi arusaadaval põhjusel bloki
˅ näita rohkem ˅
2025-05-23 13:51
Siin neid õhupallitisse või puugitisse mitmeid. Päris jube
˅ näita rohkem ˅
2025-05-23 18:24
Kui nende omanik ise on rahul, tunneb end enesekindlalt. Milles küssa, teiste arvamusest või?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-23 21:27
Teemaalgataja küsis küll meeste arvamust, aga jagan oma tagasihoidlikke mõtteid.
Minul isiklikult puudub vajadus või ka igatsus muuta oma rindade või huulte kuju - ma olen rahul nii, nagu nad on loodud. Kui, siis kohendaks ehk midagi muud, aga meedikuna olen pigem seda meelt, et ei soovi võtta erinevate sekkumistega kaasnevaid riske. Oma töö tõttu olen näinud tüsistusi, kui asjad pole õnnestunud ja vot ei taha sellseid asju endale. Naistest on kahju, sest tulemus on inetu ja parandamine mõnikord polegi võimalik. Eks muidugi tuleb hoolega ka tegijat valida. Heal tegijal on oluline esteetiline tulemus ja ta ei nõustu tegema tööd, mis on üle võlli ja heast maitsest kaugel. Aga alati on tegijaid, kes on nõus täitma kliendi iga soovi. Tegelikult on imeline, et selliseid korrigeerimisi tänapäeval saab teha, seda just nende naiste vaatevinklist, kui mingi haiguse, trauma või kaasasündinud rikke tõttu on välimus moondunud või kannatada saanud. Keha terviklikkuse taastamine on oluline. Vähemoluline ei ole ka maksumus. Hea tegija maksab palju. Ja siis ma mõtlen, et mida muud toredat kõik selle raha eest teha saab (enamast kasutan selle reisimiseks põnevatesse paikadesse) või siis ostan mõne uue vidina, mis mul elu mugavamaks/lihtsamaks teeb. Kuna pean ikkagi valima, kuhu oma sissetuleku suunan, siis kõike ei saa. Minu eelistus ei ole rinnad ja huuled . Ma pole kunagi enda väärtust naisena määratlenud läbi büsti suuruse või huulte mahlakuse, ei nooremana ega ka nüüd, ligi 50 aastasena. Ilusamaid tuharaid igatsen küll ja käin usinasti trennis.
Minu lähimas nais-sõrade ringis ei ole naisi, kes on lasknud teha suuri nn kohendustöid, seetõttu ei ole saanud ka arutada, kas see muutis midagi nende enesehinnangus või elukvaliteedis. Küllap kohendus mõju on märkimisväärne, muidu seda ehk ette ei võetaks - taastumine on pikk ja vaevaline suuremate tööde puhul. Üsna usinad plastikakirurgi külastajad on tänapäeval ka mehed - küll pannakse proteese, et muuta võimsamaks rinnalihas või ka tuharad. Teenuste nimekiri on tegelikult pikk. Niiet ei peaks tegelikult näpuga vaid naissoole osutama.
Need mehed, kellega olen intiimsust jaganud, on olnud minuga kirglikud ilma, et ma oleks tundnud, et minus on füüsiliselt millestki puudus. Suhetest ei saanud asja pigem muudel asjaoludel ja neid asju operatsiooniga ei lihvi .

Tervitades,
Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2025-05-23 21:39
Kunst tissid võivad olla väga ilusad ja näevad loomulikud kui hästi tehtud .
Ja teie , kallid meessoost ekspertid , isegi ei saa aru et nad on kirurgi poolt tehtud
˅ näita rohkem ˅
2025-05-25 15:44
Kummist tisside ja pardimokkade tuvastamises ei pea küll suurem asi ekspert olema. Midagi ilusat kohe kindlasti ei ole
˅ näita rohkem ˅
2025-05-25 17:30
Peaasi, et kummist aju ole.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-27 23:27
Noh jah , kui neid teha kuskil keldris siis ei maksa midagi ilusat oodata .
Paljudel midagi tehtud aga silma ei torka sest korralikult ja maitsekalt tehtud .
Noh käivad inimesed ortodonti juures et hambaid ritta sättida ja siis ? Aga see on kah mõni kord vaid iluravi .
Mis sellest halba on kui inimesed teevad ennast ilusaks ?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-28 10:29
Siin teemas vist ongi rõhk pigem neil, kel silma torkavad. Mõnel naisel on huuled näos nagu sardellid.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-29 13:21
Eks ilust on naistel oma arusaam. Pigem jutt nendest, kelle rinnad ja mokad jubedalt välja paistavad. Katsudes saab iga mees aru, et kummist on. Meestel on asi lihtsam- lihtsalt sokk püksisäärde ja linnapeal tehtud mees!
˅ näita rohkem ˅
2025-06-03 20:05
Mina küll tänavapildis meeste puhul püksis pungitava peenise mõõte ei piidle. Vaatan hoopis rühti, maitsekat riietust. Kui saab lähemalt vaadata, siis käsi, näojooni, trimmitud habet. Kütkestab mees, kes ei määratle end ainult läbi peenise.

Tervitades,
Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2025-06-03 23:11
Kui ma mehega kohtama lähen, siis esimese asjana vaatan tema välimust, pikkust, rühti, lihaselise torso olemasolu, mis näitaks et tegemist on alfaisase mitte mingi kahtlase metroseksuaaliga. Seejärel libiseb minu pilk tema püksis peidus olevale peenisele. Minu jaoks on mehe peenise mõõtmed mingil määral olulised, aga olulisem on loomulikult,mida ta sellega peale oskab hakata.
Mees võiks olla nooblilt riides, see mõjub eriti hullutavalt ja maskuliinselt.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-08 10:17
Teemaks oli vist kummist tissid ja pardihuuled? Kas Transfeerile ja hostinnele meeldiks alfaisased, kellel on kunstlikud rinnad ja korraliku riista asemel püksis mingi kurk või sokk?
˅ näita rohkem ˅
2025-06-08 11:40
Ma ei ole oma kommentaaris mitte kuidagi andnud mõista, et mulle meeldiks see, mille kohta Sina, Pipett, küsimuse tõstatasid. Minu kommentaar oli arutelu, ajendatud eelnevast kommentaarist. Niipalju võiks funktsionaalset lugemisoskust olla. Aru võiks saada ka sellest, et teema käsitlus ja erinevad vaatenurgad on alati muutumises, kui sellest arutelust võtab osa n+1 inimest.
See teebki foorumis tõstatatud teemad põnevaks.

Tervitades,
Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2025-06-08 19:40
pipett pr Transfeer vastas sulle nii hästi, et midagi rohkem sulle lisada polegi. Nõustun ka, et kui teemat laiendada, muutub vestlus põnevamaks ja pole nii üheülbaline.
Mis aga puutub alfaisase sinupoolsesse käsitlusse, siis vastupidi. Alfa on 100% hetero, hästi mehelik, suudab arukalt ja loogiliselt mõelda. Riist tema püksis ei juhi mõistust. Suudab oma pere eest hoolitseda. Naine tema elus on väärtus ja ta peab oma naisest lugu. Tühja juttu ei aja. Tegudeinimene. Ei vaja elus püsimiseks narkot ega alkot ja ei murdu esimese tuule ega tormi käes.
Aga mõni teine arvab alfast absoluutselt teisiti. Arvamuste paljusus on huvitav.

Edukat ihalemist!
H.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-08 20:50
...see kuidas naised oskavad teema sujuvalt hoopis mujale juhtida "laiendades seda" . Laiendage oma lugemisoskust ja kui jätkuvalt on vastupandamatu tung "Mehed naistest" rubriigis sõna võtta, siis tehke seda läbi mehe prisma. Mees ei tea tausta, ta näeb tulemust. Küsimus oli, mida mehed sellest tulemusest arvavad.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-08 21:40
Fistingking- ei jäta ma sulle ka siin vastamata. Minu mõte siinkohal on, et sina sildistasid mind enesekeskseks, nüüd mina vastupidi sind. Et, siis naised ei tohiks rubriigis "Mehed naistest" sõna võtta ja kui siis tuleks seda teha läbi mehe prisma. Midagi jaburamat pole ma varem veel kuulnud. Et siis sinu käest tuleks luba küsida? Näib, et teisi mehi siin see ei ärritanud, et naised sõna võtsid. Mis sellest sinu kohta arvama peaks?

Siinkohal meenub reedene tööalane koosviibimine (mehed ja naised koos), kus jutt käis vahuveinidest. Mehed laiendasid teema alkoholile üldiselt ehk siis kõneldi veinist, õlust, viinast jne. Lõpuks laienes veel teistele meelemürikidele (narko). Oleks pidanud ka vist käratama, et krt kui te teemas püsida ei suuda, pidage suu. Huvitav mida seltskond selle peale oleks mulle öelnud???
Õige vastus, et mis sul viga on? Ja naiivne küsimus sulle, et mis sul viga on?
˅ näita rohkem ˅
2025-06-09 00:08
Fistingking, Sinu pahameel on minu jaoks arusaamatu, aga las olla. Lihtsalt ma loodan, et seisad siis hea selle eest, et Sinu sõnavõtud rubriigis "Naised meestest" on hoolikalt kalibreeritud ja esitatud läbi naise prisma.

Tervitades,
Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2025-06-09 14:51
Hostinne vastus täiesti õige! Küsimus oli, mida mehed arvavad. Teie enesekaitse pikkade traktaatide najal ei kuulu siia.
˅ näita rohkem ˅
2025-06-09 15:01
No teema laiendas siiski IhaPolitsei, kes soki püksis mängu tõi. Selle peale naised lihtsalt teatasid, et neile see püksis olev osa ei ole nii oluline esimese asjana.
Huulte ja tisside puhul minu meelest tekkis suht konsensus, et kuni aru ei saa, et kunst, seni pole probleemi. Kui saad aru, et naine on sättimas käinud, siis on küsimus, et kas on liiast või jääb veel aktsepteeritavatesse piiridesse.
˅ näita rohkem ˅