Foorum
2025-04-23 11:03
Hei, foorumlased!

Tahtsin tõstatada ühe üsna otsekohese, aga ausa teema, mis ilmselt paljudel mõttes on olnud – mis oleks mõistlik hind tasulise seksi eest?

Kui räägime kohtumisest, kus kõik on aus, diskreetne ja selgelt kokkulepitud, siis mis oleks õiglane tariif näiteks:

30 minuti eest?

1 tunni eest?

Või on levinud ka mingi muu formaadi hinnad (nt "kuni lõpetamiseni", "kogu öö", "kordade arv", jne)?

Lisaks – kui palju mõjutab hinda näiteks inimese välimus, kogemus, vanus või asukoht (Tallinn vs väiksem linn)?
Kas hinnad on viimasel ajal muutunud? Tõusnud? Püsivad?

Tahaks lihtsalt kaardistada, milline see "turuhind" võiks olla, ja mis teie arvates õiglane on – mõlemale poolele.

Jään huviga arvamusi ootama!
P.S. Palun püsime teemas ja jätame moraalilugemised hetkel kõrvale – see on pigem pragmaatiline arutelu.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-23 11:10
Alustan ise aruteluga:
Eestis võivad hinnad olla ligikaudu:
50–100 €: kiire kohtumine (15–30 minutit)
100–200 €: tund
300–600+ €: mitu tundi või „overnight” (ööpäev)
˅ näita rohkem ˅
2025-04-23 11:43
Kõik oleneb kokkuleppest. Mitte keegi ei saa öelda, milline see hind peab olema. Sa võid minna turule kartuleid müüma 100€/kg ja mitte keegi ei saa öelda, et sa pead odavamalt müüma. See kas ka ostjaid leidub, on iseküsimus.
Kui hind on liiga kõrge ja alla tingida ei õnnestu, siis järelikult pole ta sinust huvitatud.
Paljud küsivadki meeletuid summasid selleks, et kähkukaotsijaid eemale peletada. Nad lihtsalt pole siin raha teenimas, aga kui raha maas vedeleb, siis võib ju selle üleskorjata.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-23 12:10
Mis sinu jaoks meeletud summad kah on?
˅ näita rohkem ˅
2025-04-23 12:36
Ma ei tarbi selliseid teenuseid ise, aga aeg ei ole kindlasti kaugeltki ainus kriteerium. Vähemalt kuus kriteeriumit on:
1. Seksitöötaja välimus
2. Seksitöötaja pakutav teenus (hj, bj, tavaseks, anaal, kolmekas, dp jne)
3. Seksitöötaja asukoht (konkurentsi tihedus, klientide rohkus)
4. Teenuse pakkumise aeg (high season vs low season)
5. Seksitöötaja eksklusiivsus (väga valikuline kliendibaas ehk siis n-ö luksuskaup)
6. Kliendi välimus ja olek (mõnele annab naine tasuta, mõnega pole ka miljoni eest nõus).
˅ näita rohkem ˅
2025-04-23 12:45
Andmed pärinevad Rahandusministeeriumi kodulehelt ja tegemist 2023 a statistikaga ja riigisektor. Kui huumoriga läheneda, siis prostituudid jm " massöörid" liigituvad erasektorisse, seal ongi palk kõrgem.
Küberkaitse ja küberturvalisus keskmine kogupalk kuus 2420 eurot
Üldjuhtimine kp kuus 2942 eurot, IT- süsteemiarhitektuur kp 2899 eurot, auditeerimine kp 2393 eurot, turundus 2643 eurot, IT- tarkvara programmeerimine kp 2782 eurot, turundus 2643 eurot, sõidukijuhid 1553 eurot, toitlustamine 1312 eurot, valvetööd 1227 eurot.
Kõige ülemisel tippjuhtide tasemel teenisid naised 1.3% kõrgemat tunnipalka kui mehed.
Kõige suurem palgalõhe on tunnipalkade vahel meeste kasuks assisteerivad tööd, töölised, teenindajad, kus mehed teenivad 15,3 % rohkem. Kõige suuremas grupis ehk spetsialistide ja oskustööliste sees on palgalõhe 8,7%. Ära oli toodud ka tabel, kui palju peavad töötajad kvalifikatsiooni hoidmiseks koolitustel osalema jne.
Ja nüüd kodutöö põhikooli matemaatika tasemel, et mis tuleb tunnitasuks välja toodud teenistujatel riigisektoris, siis otsustage OMA peaga mõeldes, palju tahate prostituudile maksta.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-23 13:30
Kui turundaja teenib riigisektoris ~2643 € kuus, siis see teeb umbkaudu 15–16 € tunnis bruto. Mugav kontor, kindel tööaeg, makstud puhkused ja pensionisammas. Seksitöötaja seevastu küsib võib-olla 100 € tunni eest, mis esmapilgul tundub "hull raha". Aga kui sa selle lahti mõtestad...

Seksitöö pole 8–17 töö. Päevas võib tulla 1–2 klienti, mõni päev üldse mitte. Iga kohtumine tähendab ajakulu, ettevalmistust, enesehooldust, ohutusmeetmeid, koristamist, reklaamimist, ja mis seal salata – ka emotsionaalset tööd. Lisaks:

Puudub haigusleht

Ei mingit puhkuseraha

Null pensioni

Kõrge risk (füüsiline ja vaimne)

Sotsiaalne stigma

Ehk: see 100 € pole tunnitasu, see on kompensatsioon kõige eeltoodu eest. Nii nagu palgale lisanduvad muidu tööandja poolt maksud, tasud ja kulud, sisaldab seksitöö hind juba "kõike sees".

Ja siinkohal tasub veel rõhutada: enamus Eesti tööinimesi ei teeni isegi neid 15–16 € brutotunnis. Statistika järgi jäävad paljud toidutöötajad, valvurid, hooldustöötajad ja sõidukijuhid pigem 7–10 € vahele. Ning teevad seda päevast päeva, kuust kuusse, ilma võimaluseta hindade üle läbirääkimisi pidada või oma tööaega ise määrata.

See ei ole üleskutse kellelegi – ei kliendile ega pakkujale. See on lihtsalt väikene reality check. Me räägime tihti, et "see on ju ainult tund", aga unustame, et selle tunni taga võib olla terve päev logistikat, vaimset ettevalmistust ja riske, mida kontoritöös ei kohta.

Nii et kui keegi küsib, miks maksab 30 min 80 €, siis tasub küsida – kas see on palju inimese aja, keha ja diskreetsuse eest? Või on meile lihtsalt õpetatud, et mingid tööd on "väärtuslikud" ja teised mitte?
˅ näita rohkem ˅
2025-04-23 13:42
No tee selgeks siis,et mismoodi suuseksi pakkuja siin ihas teeb meeletult tööd? paneb kuulutuse,küsib bj 80,€ ja läheb reaalselt 10 minutit aega. Hullult valmistab ette end ja ei tea mida. Enamus on autos kohtujaid ja mis kuludest sa räägid? Teenusepakkuja siin ei suuda ise kondoomigi muretseda. Kulud on kliendil veel lisaks. Sõida sinna teenusepakkuja juurde võta auto peale,osta kondoom ja vea veel kuskile kus teha,vea tagasi koju. Nii käib ikka elu siin ju.🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-04-23 13:58
Kas teemaalgataja ise oleks nõus 80€ eest teisel mehel lahti imema?
Sama küsimus ka härrale Sullemulle9
˅ näita rohkem ˅
2025-04-23 14:08
Ma ei ole ise autokohtingutega kursis, nii et ei oska seda konkreetset kogemust kommenteerida. Samas tasub meeles pidada, et see on vaid üks väike osa kogu teenusepakkujate spektrist – ja tihtipeale just lihtsaim või "lite" variant.

Teema pealkiri on ikkagi „seks”, mitte ainult oraal – ja sellesse kategooriasse mahub üsna lai valik teenuseid, formaate ja kokkuleppeid. Nagu iga teise teenuse puhul, on ka siin olemas erinevad "paketid":
lite (nt kiire auto- või looduses kohtumine),
pro (tunnipõhine, siseruumides ja täisteenus)
ja lux (nt GFE, overnight, eksklusiivne kohtlemine, kõik mugavused jne).

Kõik ei otsi sama asja ja kõik ei paku sama asja. Ning loomulikult mõjutab see ka hinda ja ootusi. Üks 10-minutiline autosessioon ei esinda kindlasti kogu seda maailma – see oleks umbes sama, kui hinnata kogu toitlustustööstust hot dog'i müüja järgi.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-23 14:28
Seksi teenuse pakkujatele moodustab teenustasu vaid osa hinnast. Teine ja enamasti suurem osa makstakse selle eest, et nad on nõus seda teenust osutama.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-23 14:52
Härrased te lähenete täiesti vale nurga alt. Seks ei pea olea teenus, mille eest üldse raha maksta. See on naudingu kogemine ja ei peaks ühiskonnas tabu olema. Maast madalast peab mõlemat sugupoolt harima, et intiimsus on nauding ja normaalne akt, mitte kaup. Seksi andmine ja erootiika töö olgu hobi ekshibitsionistide ja kõrge libiidiga inimestele nagu jooks spordihuvilistele.
Kulla mehed, miks te ISE teete intiimsuse kaubaks. Tegelikult õige mängu korrral on nagunii rõõm mõlemapoolne, miks üht poolt veel ekstra tasustada. Aga pigrm küsige naiselt raha kui olete talle hea orgasmi taganud.
Mina soovin teile kõigile tasuta mõnusat mõlemapoolset naudingut.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-23 17:03
hostinne, kas sa ei karda naiste käest vitsa saada
˅ näita rohkem ˅
2025-04-23 17:06
igatahes julge tidrik
aga, kust üldse tekkis arusaam, et paljunemisest peab naudingut saama
kas loomad naudivad
˅ näita rohkem ˅
2025-04-23 17:11
hostinne, aga mis sa lõksutad lõugu, kui sa nende naiste olukorrast midagi ei tea

keegi ei käsi meestel teenuseid tarbida. kui aga naised konkreetseid mehi tasuta ei taha, siis pole see teenusepakkujate süü.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-23 17:44
Lp Peeter FE, nagu näed ma juba sain.
Aga tippu saabki jõuda omas valdkonnas ainult nii, oma arvamust avaldades, julgeid ( ka ebameeldivaid) otsuseid tehes.
Muuseas oma pildid kustutasin siin sellel põhjusel nädalake tagasi, et mind ähvardasid hullumeelsed mehed. Nüüd siis ka naised. Kevad ongi mentaalselt raske aeg ( ja enne jõule), hullumeelsed aktiveeruvad sel perioodil.
Mis puudutab Ihas nende naiste raskesse olukorda, siis hallooo me elame Eesti Vabariigis ( Euroopa). Me ei ela islamimaades, kus naine on mehe ori jne.
Kui maast madalast õpetataks lapsi pingutama ja TÖÖD tegema, siis sellist debatti ei tekiks. Õppimine ongi raske, aga ka firmat juhtida ON ebanormaalselt pingeline, töötada 200 alkuvaga ettevõtte tipus ei ole meelakkumine. Kas te teate, mis tähendab õppida arstiks???? See on meeletu töö eesmärgi nimel, et päästa nende elusid, kes seksivad kondoomi kasutamata. Milleks küll eksole, aga näe õpivad 10 aastat. Aga need naised EI luni Iha Vip- iks tegemist ega pesutükke.
Ma ei tea, et Eestis nii keeruline tööd oleks saada? Meil on sotsiaalabi olemas, kuhu raskustesse jäämise korral pöörduda.
Mis teenusepakkuja on raskustes, depressiivne, kurnatud tütatlaps? Ta vajab ABI, mitte vastumeelselt seksipakkumist.

Mulle pakuti ka siin 600 eurot öö eest. Ma EI tahtnud, sest mu enesehinnang on kõrgem ja väärtushinnangud. Mina olen oma elus MEELETULT tööd teinud, et omada seda, mis mul on.
Heade soovidega
H.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-23 18:08
Klient ostab teenust raha eest, mida on valmis maksma.
Teenusepakkuja küsib raha, mida kliendilt saab.

See on turumajandus. Kui kliente 100 eurose tunnihinnaga ei tule, siis kas peab uue sissetulekuallika leidma või hinda alandama. Kusagil jookseb kindlasti piir ka, et näiteks 2 euro eest pole mõtet seksi pakkuda, parem minna kuhugi kassapidajaks või nõusid pesema. Samas elu on näidanud, et alati leidub mehi, kes mõnikümmend eurot ka kõige koledama prostituudi peale kulutaksid.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-23 19:36
Tänan, väga asjalik vastus ja kui võib, siis pisike lohutus-soovitus
hullude pärast ei peaks omi tegemisi muutma,
sest nn vasikatega eriti hulludega pole ju mõtet võidu, isegi mitte kaasa joosta, milleks
ja hullud on alati aktiivsed aga jum nendega
iha naiste raske olukord?
Jah, õppimine ei saa olla ainult meeldiv tegevus, enamasti,
aga ka mitte eriline pingutus, kui ei soovita üle oma nn varju ronida
Sama ettevõtte juhtimine, ei maksa üle võimete ette võtta, milleks, kellele mida tõestada
Arvan, et siin on üllatavalt palju nn äri-inimesi, ka ettevõtete juhte
aga meditsiini ma kindlasti eriliseks ei pea, enamasti 99% tavalised nn tuupijad
et päästa nende elusid, kes seksivad kondoomi kasutamata??
See - MEELETULT tööd teinud lõhnab poliitiku juttu, need teevad ka – rahva nimel meeletult ja palehigis
ja töö leidmine ei ole kusagil keeruline, vastavalt oma võimetele töö leidmine
Kahjuks – 600 ja rohkemgi pakutakse siin paljudele, olen kuulnud

Parimate soovidega
˅ näita rohkem ˅
2025-04-23 19:43
Turumajandus ??? eriti nn vaba-turg on ikka väga eluvõõras arusaam
alati leidub purjus nn “soomlasi”, kas jne

ja keegi ei käsa naistel oma keha müüa, et siis halada
jah, n peaks maksama, kui sai hea laksu ja maksavadki ja rohkem,
kui n..d oskavad oma l...i mängimise eest küsida
˅ näita rohkem ˅
2025-04-23 20:04
PeeterFF suurim rõõm on sinu mõtteavaldusi lugeda, mu enesehinnang saab seda tehes suure pai. Taaskord tahas tsiteerida oma lemmiktsitaati tundmatult autorilt: "Olla loll ja olla surnud on täpselt sama - ise ei saa arugi, aga lähedastel on raske"
˅ näita rohkem ˅
2025-04-23 22:31
hostinne- kõigist ei saa tippettevõtjaid või arste, kõik ei sobigi nendeks. meeleheitel mehed pakuvad raha ka naistele, kes end ei müü. pole siis ime, et üks tasuvamaid viise raha teenida on just see kirutud prostitutsioon. paljud ametid, mis ühiskonnale kasu toovad, ei ole tulusad ega hinnatud.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-24 07:14
MOTT ( mida oligi tarvis tõestada). See on lihtsam viis raha teenida.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-24 07:22
Purjus soomlane on ka klient. Vahet ei ole, kust teenuse tarbija tuleb või miks ta teenust tarbib, fakt jääb faktiks, et ta on valmis maksma teatud summa ja see on turumajandus.

Seega turuhind on selline hinnavahemik, mille eest teenusepakkuja on valmis müüma (ma arvan, et alla 20 euro ei saa midagi) ja mida klient on valmis maksma (lagi on ilmselt kusagil 1000 euro juures).
Õiglane on emotsionaalselt laetud termin ja eeldab mingeid kriteeriume. Üldiselt turul pole sellist asja nagu õiglane hind, sest klient pole kohustatud ostma. Vaeva on prostitutsiooni pakkujal vähe, aga ohud on mõõdukalt suured (suguhaigused, füüsilise vägivalla oht, vaimne pinge ühiskonna negatiivse suhtumise tõttu, jne). Ööpäevas suudab teenindada eeldatavalt kuni 5 klienti, aga keskmine jääb võib-olla 2 juurde. Kuus heal juhul 50 klienti, ehkki ma mõnevõrra kahtlen, et enamikul neid nii palju on.
Teenuse osutamise pealt makse ei maksta, seega 50 kliendilt igaühelt 100 eurot saades on tulu 5000 eurot kuus. See peaks katma kulud ja olema piisavalt motiveeriv naistele, kes tavatööga üle 1000 teenida ei suuda.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-24 08:03
Aastat viisteist tagasi üks kõva "tegija" rääkis, kes oli ka Amsterdamis seal kuulsal tänaval olnud tegev, et kõige suurem klientide arv päevas oli 42...Ütles, et ega mul raha seepärast veel polnud (palju polnud). Kõige kallim teenus olevat olnud suhu sittumine. 200 raha...Ei tea, ehk seal ka uued ajad...
˅ näita rohkem ˅
2025-04-24 16:42
42 tähendaks 14 tundi päevas, 3 klienti tunnis. Päris karm koormus.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-24 17:53
See sarrnaneb juba Stahhanoviga, kes kogu brigaadi töö enda nimele kirjutas.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-24 18:57
Enda keha müümine seksi eesmärgil oleks minu jaoks küll väga raske töö. Kindlasti mitte lihtsam viis raha teenida. End teades ja tundes ning mõeldes nüüd sellele, millised eeldused peavad olema täidetud, et mees mind üldse puudutada saaks, seksist rääkimata, siis ma ei tea,mis peab juhtuma, et kõik muud töövariandid on ära langenud ja mulle on jäänud ainult see...Väga raske töö oleks minu jaoks ka tapamajas töötamine ja seal elusolendite surmamine. Ma ei teagi, kumb töö oleks mulle raskem, mõlemad on päris kohutavad variandid. Loodan väga, et ei pea kunagi sellise valiku ees olema. Siiani on õnnestunud.

Tervitades,
Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2025-04-24 21:56
kõik sõltub välimusest. mida jubedam seda kallim
˅ näita rohkem ˅
2025-04-24 22:55
Siidikatja, aga loomulikult. Kõige koledam on pidanud endasse ka kõige enam investeerima, et end " söödavaks teha".
Ja veel, tegelikult võtan ma omad sõnad tagasi. Kuna olen pälvinud selgelt siinsete " lugupeetud" naiste pahameele, siis tegelikult Vip konto lunijad naised on majandusliku taibuga.
Nad teavad liitintressi mõistet. Ma ei viitsi uurida, mitu senti see Vip maksab, aga nad ilmselt investeerivad selle.
Ja need pesutükid (enamasti koledad), sest mehelik mees vaevalt end moetrendidega kursis hoiab, olekski vaja ära osta, et elavdada kiratsevat majandust. Kuulsin hommikul tööle sõites KUKU raadiust, et rõivaste ja jalatsite ost esimeses kvartalis oli selges langustrendis.
Seega ainsad ullikesed on mehed selles äris.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-25 08:09
Rahapakkumine ihas on meestel nagu kohustus ja siis kurdavad miks naised neid ei taha ,et ei tea kas oleks pidanud rohkem pakkuma.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-25 12:57
Dubais; normaalne,sale.50euri. Modell, ehk tipptase100euri . Eestis on nii,et mida jubedam seda kallim. Eriti kallid on pesemata ja tripperiga.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-25 14:48
Mulle on sügavalt arusaamatu, miks naised ja vaesed Dubaisse trügivad. Õudne koht elamiseks, perverte on lademes ja palgad lihttöö eest viletsad. Ja siis oled ilus noor neiu ning veedad oma päevi mingitel kohalikel ülbitsejatel või üle maailma sissesõitnud jobudel lahti imedes (ja veab, kui hullemaid asju tegema ei panda). Arusaamatu masohhism!
˅ näita rohkem ˅
2025-04-25 19:26
robespierre, iga inimene otsib endale kohta päikese all. Kes leiab lähemal ja kes kaugemal, ehk mõnele neist on oluline rohkem otsimine kui leidmine. Hea küsimus Sul, andis minu ajule tööd. Tänan.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-25 19:56
Eks iga ühele ole oma paik kus tal meeldib.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-26 15:55
Dubai on natuke nagu miraazh kõrbes. Mõni tõesti leiab seal oaasi, mis jagab luksust ja mugavusi, paljude jaoks aga on tegemist pettepildiga, mille taga on vaid lõõskav kuumus vaheldumisi kibeda külmaga, üksindus ja liivateradest verelehõõrdunud püksikud. Ja häbi sõprade-sugulaste ees, kellele sai ilusat elu juba ette kiidetud.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-30 01:32
Küberkaitse ja küberturvalisus - seal on ilmselt töötasud väiksemad , sest Riigikogust näitleja Tamm läks sinna meie raha raiskama , ja hiljuti teatas ringhäälingus - tal on õnne olnud , lubatakse ikka Õnne13 seebis edasi etelda .Vajab lisa, etlejad on aga ka vaenlase puhul vajalikud
˅ näita rohkem ˅
2025-04-30 01:35
ja hind - Inglismaal on 75.- naela tavaseks. Meil siin arvavad, et kullast vittude ja munnidega
˅ näita rohkem ˅
2025-05-06 14:13
Ei need IHA pullid seda käru kraavist kätte saa, kui mära ees kaasa ei aita...
˅ näita rohkem ˅