Foorum
2014-08-04 21:07
Mis k.pp neil naistel on nende tatikatega, et vaja igalepoole, isegi esmasele kohtumisele kaasa tassida?
Kas ma siis võin ka esmasele kohtumisel naabri Mati kaasa võtta, võtan paar pudelit Waltrit talle kaasa ja las pakub ka seltskonda, muidu kodus üksi igav
S.tt lugu jah et mingi jorsiga sai kunagi mõnel korteriläbul "tööõnnetus" tehtud, aga minu jaoks on see küll võõras mure. Isegi niisama ajaveetmise eesmärkidel eelistaks ikkagi üht kaaslast, mitte mingit perekonna palagani
˅ näita rohkem ˅
2014-08-04 21:40
Mul on olnud juhus, kus mees võttis kohtumisele lapselapse kaasa. Sellest on peaaegu 15 aastat möödas, aga naljakas on siiani.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-04 21:44
mõtlematus peab olema ilmselt siis mõlemapoolne. mõlemad tegid teineteise valides rumala valiku. siia selle kohta jutt kirjutada on tagantjärele tark olemine. lollus
˅ näita rohkem ˅
2014-08-04 21:53
Tagantjärgi oleme me kõik targad, aga pigem on ikka tark see kes teiste vigadest õpib. Selle eesmärgil ka see jutt siin.
Ja täpsustades, kuu peale saatsin sellised tibid kes lootsid asendusissit leida
Kuigi varsti on juba raske ilma jõnglasteta tibi leida
˅ näita rohkem ˅
2014-08-04 22:13
ma kordan ennast, aga mis siis - loll oled
˅ näita rohkem ˅
2014-08-04 22:51
Et siis mina olen loll kui pole nõus võõraste jõnglastega esmakohtumisel tegelema
Pigem võiksid ju selgitada miks see nii on, aga sinus pesitsev feminist vist ei luba naisi negatiivses valguses näidata

Kordan ka ennast...õpi eelnevaid poste lugema, mitte niisama tüüpiliselt lahmima nagu sul ikka tavaks
˅ näita rohkem ˅
2014-08-04 23:12
miks sa siis ise ei viitsi välja selgitada, miks see nii on?
˅ näita rohkem ˅
2014-08-04 23:29
Tüüpilised naised
Kui ei oska vastata või kui vastus oleks ebameeldiv, siis nämmutatakse, et mees peab ise aru saama
˅ näita rohkem ˅
2014-08-04 23:38
tüüpiline mittemõtlev mees
oskan küll vastata, sellele küsimusele on hulga vastusevariante. aga ühinen siin uthaga - loll oled! vastata pole mõtet, su hoiak on juba ette tõrjuv ja sa poleks rahul ühegi vastusevariandiga. seega, mõtle ise!
˅ näita rohkem ˅
2014-08-04 23:44
Tundub ikka selline läbi lillede vastusest kõrvale puiklemine "Tean küll, aga ei ütle"
Tubli, Femen liikumine tunnustab sind mõne ordeniga
˅ näita rohkem ˅
2014-08-04 23:48
issand, kui häppi ma nüüd olen!
˅ näita rohkem ˅
2014-08-04 23:57
Looduspoiss, mis sul siin arusaamatuks jäi? Laps võeti kaasa, sest lapse nähes päris murdma ei hakata ja kui kosilane on meelepärane, siis lepitakse järgmine(lastevaba) kohtumine kokku, või on isegi kohe hoidja võtta.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-05 00:10
Oh ole nüüd jf, siin ihas on palju neid mehi kes murraks ka siis kui laps, vanaema ja kass kaasas oleks Et pole see mingi vooruse garantii.
Pigem on just see meelepärane kosilane edaspidi hoidja rollis
˅ näita rohkem ˅
2014-08-05 00:19
Hoidja otsingutel ei võetaks last kaasa, vaid seataks hiljem fakti ette.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-05 00:40
oletamise juurde jääda oleks rumal valik, mida teha. mõistlik küsib probleemi kohta nende käest, kes asjaga otse seotud ehk nendelt laste emadelt.
omast „tarkusest“ midagi tehes võib paljugi ära rikkuda.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-05 01:20
Ei saa ju, Looduspoisil on pedofoobia
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 00:13
Ju siis ei ole last kellegagi jätta, aga kohtingust loobuda ka ei taha
Arvestades eestis kehtivaid seadusi ja emainstinkti siis ei tohigi väikeseid lapsi omapäi jätta. Tuleb ühendada kasulik hea ja meeldivaga
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 00:27
noh, kui siin kellegi paati karata,siis, naised, andke andeks, kargan nature paati. kui kohting, siis leiad hoidja lapsele. kui ei ole võimalik, ei saa, siis ei lähe ka kohtingule. loomulikult on laps enda huvidest kõrgemal. kohtingule läheb mees siiski naisega, mitte perega. kui asi susisema hakkab, siis jah, miks ka mitte. aga vedada last-lapsi mitmete onudega kohtingule, see on juba äärmine julmus ka lapse suhtes, kes võibolla tahakski kasvõi alateadlikult issit. aga saab pinutäie onusid.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 00:40
selles on sul vaba jumala õigus, normaalne naine (ema) ei võta esmasele kohtumisele tervet pesakonda kaasa, kes see rumal ikka tahaks kohe uue "isa" kandidaati ära hirmutada
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 00:42
vat selles, ma kardan, oligi ka nature point tegelikult
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 00:45
kindlasti oligi, samas ega see probleem on ju olemas. Naisena ja laste emana suudan ma sellest aru saada. Mida siis teha? Risk on ju mõlema otsuse puhul, aga kui ikka nii väga tahaks, siis peab riskima.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 00:50
probleem on, jah. siin tulebki paika panna proriteedid ja samas pilli mitte lõhki ajada eksole.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 00:57
veel jubedam on kui mees veab esmakohtingul sind mööda oma suguvõsa ja tutvustab sind oma uue pruudina
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 00:57
Aga mida sa siis oleks naisena teinud? Kui partner tundub olevat see õige ja last ka ei taha ilma peale jätta. Tegelikult on see naistele ju väga suur probleem, mida siis teha? Kas laps või elu õnn? Teiseks on ju hea ekspariment, vaadata kohe kuidas tulevane idaalne mees suhtub lastesse. Lapsi armastav mees ehk poleks sellest probleemi teinud, aga meie eesti mehed on enamuses ju lastefoobid. Teha on vahva aga kasvatada?
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 01:02
no need asjad saaks ju enne selgeks rääkida,,ma ei kujuta ette kohtamist, kui ma pole mehele öelnud et ma tulen lapsega koos..normaalne naine ju lapsega koos kohtamisele ei läheks ka,
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 01:03
no mina elu õnne ja liblikatesse ei usu. samas usun ma kohusetundesse ja sellesse, et laps ei ole selles süüdi, et ta siia ilma sündinud on. seega, kui ma ei suudaks leida lapse jaoks sobivat varjanti hoidja näol siis ma lihtsalt ei läheks ehkupeale eluõnne püüdma. sitt seis, aga kui ma olen selle lapse juba kord siia ilma virelema toonud, siis kannatan pigem mina tema, mitte tema minu pärast.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 01:09
vabaga täiesti samal arvamusel...no ei ole seks ega armastus seda väärt, mis on lapsed..
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 01:15
Normaalne on paljude jaoks mõistmatu termin tegelikult. Ma tean teiste inimeste näite varal, kuidas on lapse terve elu ära rikutud ainult selle pärast, et vaja on meest majja ja pole oluline kes ta on, peaasi, et on püksid jalas. ;a ei saa küll sellisest egoismist aru, aga eks tuleb elus ette ka selliseid inimesi ja see on tegelikult rõve. Ma ei pea õigeks et naine läheks mehega kohtamisele laps kaasas, siin on selliseid endiseid kasutajaid ennegi nähtud, kes lähevad koos väikelapsega pubisse kohtingule. Ma ei ole küll perfektsionist, aga mis liig see liig. Järgmine samm on et võtame väikelapse voodi veerele kaasa, las õpib elu
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 07:23
Õnneks mul oma masuurikas sedapalju suur, et saab tibakese omapäi ka hakkama kui tarvis. Enne seda aga oli see pigem hea indikaator- kui mees ei suutnud arvestada sellega, et laps on olulisem kui tema siis järelikult oli tegu mõttetu tillikeerutajaga
Mõni vaba õhtu ikka vahel juhtub, et kohtama minna
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 08:06
hea sisemise kultuuriga mees oskab lugupidamisest elava, sünni, surma ja üldisemalt ümbritseva ja teiste inimeste vastu ka ettetulevate ootamatute ebameeldivustega vastandatuna kultuurselt, kasvatatud inimesena käituda. ta leiab selleks viisi.
tagantjärele enda kultuuritust õigustava, ennast imetleva halva tagasiside andmine - veel selle nautimine -, halvustavate märkuste tegemine ning üldine austusevaene ja mittearvestav käitumine oma saatja suhtes olukorras, kus enda käitumine veatu ei olnud ega ole, on isekas, ebaviisakas. saamatu suhtleja, labase ja rumala, alles lapsiku mehe tunnus.
raskes situatsioonis närviminek on veel väljavabandatav, aga üldine halb käitumine seda enam ei ole. seda enam, kui sellest saab käitumisnorm.
kui mees lähebki ähmi täis ega ei tea, kuidas uues olukorras käituda, saab siiski jääda lugupidavaks ja viisakalt tagantjärele naisele teada anda, et polnud lapsega kohtumiseks valmis, kuid sooviks näiteks edaspidi naist veel näha.
lugupidamatu ja vääritult käituv tähtis isand kohtumisejärgselt maha jätta on esmaõige tegu, mida naine enda heaks teha saab. ainult viisakas mees peaks tekitama naises soovi uuesti suhelda.
siin ma nägin nimelt üleüldist lugupidamatust naispoole ja naiste vastu, mis ei sõltu enam kohtumisele tulnute arvust ega vanusest, vaid sisemisest käitumiskultuurist.
muide, seda feminismi paska ajavadki sellised mehed, kellel on elementaarse austusega suured probleemid.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 08:12
Mina olen kanaema. Täiega. Kui tööl käiv laps pikast valvest koju tuleb, viin talle sooja kohvi ja piruka ka vanni või voodisse
Ja kui mõlemad lapsed kodus on, kallistan neid iga päev!

Meedib üks mõttetera:"Säästke laste pisaraid, et nad saaksid neid valada teie haual!"

Laps kaasa kohtingule? No ei. Miks mitte siis juba ka vanaema, onu, tädi...las kogu suguselts paneb pruudi või peiu kandidaadile "silma peale"?
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 08:18
p.s kanaemadus on teine teema. asjaolusid tundmata ma võõraid kohtinguid ei kommenteeri. kui mees on arusaaja, siis ta teeb tagantjärele ise sellest õiged järeldused. foorumis tagantjärele pläägutamas "mees" ei käi.
ei tea, kas siin oli tegu nn kanaemaga ehk ülihoolitseva hoiakuga. mu arvamus oli üldist vaatenurka puudutav. suhtumine ärritab.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 08:34
Ei kiida heaks lapse kohtingule vedamist. Seda just sellel põhjusel, et siis ei ole naisel piisavalt tähelepanu mehe jaoks, vaid suur osa ajast kulub lapsega jantimisele.

AGA, mõtlema pani see küll.

Mõneti saan asjast ka aru. Kui last poleks juba esimesel kohtumisel jutuks tehtud, siis oleks siin sama kirjutis, aga pisut teises toonis: "Sain kena tibiga kokku, kõik klappis - aga tal on võõras saba järel!". Seega - ehk tahtis naisisik koheselt sellise kirjutise ja suhtumise elimineerida.
Teiseks. Tõenäoliselt ei ole sellel naisel vaja oma kehaõõnsuste täidet. Ja sellise juhtumisega mehega pole kahjuks muud peale hakata. Seega sai ta koheselt teada, et sellel mehel ei ole naine mitte Naine oma eripärade ja ajalooga, vaid koht, kuhu sisse saab masturbeerida. Jälle, mis sa sellisega siis pärast peale hakkad?

Ja oma selliseid jalanõusid, millega tavaliselt kaevust vett ammutatakse, siia reklaamima tulla??? Jällegi näitab, et mehes pole piisavalt ollust olemaks naisele toeks nõuga (jõudu ehk isegi ju oleks).
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 11:12
Kui kaks võõrast inimest kokku saavad, et üksteist tundma õppida, siis sellele kohtumisele keegi kolmas kaasa vedada, ükskõik kui lähedane see keegi ühele osapooltest ka pole, on lihtsalt ebaviisakas. Hea küll, kui last tõesti kuhugi jätta ei ole, siis võib teha ettepaneku, et naine võtab lapse kaasa. Aga kui mees ilmub kohtamisele heas usus, et saab naise üle vaadata ja nelja silma all suhelda, ning selle asemel terve perega istuma peab, siis on see vähemalt minu jaoks piisavaks põhjuseks mitte kunagi enam seda naist näha.

Mis kuradi usaldusest või üksteisele pühendumisest tekkivas suhtes saab juttu olla, kui juba alguses naine ainult mingit oma asja ajab ja mehe faktide ette seab?
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 11:49
Olen jätkuvalt arvamusel, et laps võetakse kaasa just selliste ülevaatajate tõrjeks.Kui kosilane on vastuvõetav, siis viiakse laps hoidja juurde.
Usun, et suuremal osal meestest on kohtingule minnes plaan kohe linadevahele tüürida ning neile on väga keeruline, kui mitte võimatu selgeks teha, et nad on sekspartnerina vastuvõetamatud. Seda tõendavad alatasa siin foorumis ilmuvad kirjutised.
Kui laps segab mehel naist tundmaõppida, siis mida sellest mehest üldse oodata?
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 12:20
Kui naine ei suuda enne kohtumist meest niigi elementaarsel tasemel tundma õppida läbi kirjavahetuse, siis ta tõesti mõtleb seda võimalikku ülevaatajat? oma lapsele tutvustada?
Mis kuradi maailmas te elate?! Eesti naine ei ole ju NII hädine lammas!
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 12:26
pigem jah, see teema ei näita mitte kanaemadust vaid teataval määral...ükskõiksust, organiseerimisvõimetust. no on selliseid naisi, kes igalepoole oma järelkasvu kaasa veavad, ka pidudele. milleks? kas on siis tõesti nii raske loobuda peost kui last kellegi usaldatava hoolde jätta ei ole? mina pigem peaks seda rohkem rongaemanduseks kui kanaemanduseks. laps ei ole aksessuaar, käekott, mida saab igale poole: pittu, kontserdile, teatrisse, kaasinimeste kannatuseks kaasalohistada. nii, kohe hakkan saama nii et naht tolmab: kas lapsed ei võigi kontserditel käia bla-bla-blaa. võivad, kui nemad kasvatatud on. aga laps teadupoolest väsib ja hakkab jonnima. ja rikub niimoodi nii lapse ema kui ka paljude-paljude teiste kontserdi- või teatrielamuse. julm? jah. elu ongi kohati julm.
aga märkimisväärselt julmem on miski külapidu ja umbetõmanud ema väikese lapsega. kanaemadus? vaevalt küll!
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 12:38
Röökiv imik rannaliival- see on tõeliselt võigas vaatepilt. Aga emme tahab ju pruuuuuuuuuuuuuuuuniks
Mõistus on inimesele antud eesmärgiga seda kasutada. Ka pidudele väikelaste kaasatarimist ei pea mina õigeks.
Kohtingul , kui ollakse eelnevalt kokku leppinud ja see mõlemile sobib(ehk pere loomine plaanis), see on mõeldav, aga näiteks iha-trehvunksile küll mitte. Ja mitte esmakohtingule. Keegi ei tunne end vabalt.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 12:49
Justnimelt kardetaksegi, et seda vabalt tundmist liiga palju on. Ja iha kirjavahetuse järgi on nüüd küll suht võimatu kedagi tundmaõppida, sest tihti erineb siin maalitud pilt tegelikusest.
Ja palun nüüd mitte arvata, et mia õigustan, seda laste kaasavedamist. Ma lihtsalt üritan mõista, miks nii tehakse.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 13:02
kui hunti kardad, ära metsa mine. kuigi pelgus võib aegajalt vägagi põhjendatud olla.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 13:22
Ma ei kujutanud ettegi, et selliseid naisi olemas on, kes oma lapsi kohtama minnes kaasa v6tavad ja justkui "kilbina" siis kasutavad. Mis emad need sellised on? Laps kaasas ja ema siis j2lgib mis pilguga kohtingukaaslane tema last vaatab.. Mul tuleb tibutagi selga kui seda oma vaimusilmas ette jujutan, aga vbl on mul elav fantaasia. Kui ei saa hoidjat, siis ei saa ka kohtingut, lihtne. Mul ei tuleks p2hegi enda lapsele iga natukese aja tagant j2lle uut "onu" n2idata. Jumal, jumal, kus me kyll elame.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 13:51
No ei pruugi olla ju kohe uus onu. Ega poodi minnes kah ei tutvustata lapsele igat isast uue onuna.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 14:14
Poodi minnakse kaupa ostma, mitte konkreetse mehega aega veetma.

Mu mõte, jfjm, oli selles, et kui naine ei julge üksi mingi mehega kokku saada (pole suutnud niigi palju teda tundma õppida), siis mismoodi saab normaalne ema mingit kahtlast meest oma lapsele tutvustada? Kui ma peaksin siit kohtuma naisega, kes võib olla purjus, ebaviisakas, küsida seksi eest raha ja hakata mind ahistama, siis kõige viimane asi, mida ma teeksin, oleks sellisele kohtumisele oma lapse kaasavõtmine.
Ja ma kordan, et ka mehe suhtes on selline käitumine väga ebaviisakas. Välja arvatud juhul, kui lapse kaasavõtmise vajadusest on eelnevalt meest informeeritud, nii et mehel on jäänud valikuvõimalus.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 14:58
nojah, kui on eelkokkulepe, et kohting ja ajaveetmine koos lapsega, siis ma ei näe probleemi. kui mõlemad pooled nõus on, siis ok, tuld. aga kui lambist kohtud naise JA lapsega, siis see võib nõrgemal mehel põhja alt ära küll lüüa. ja igatsugu mõtteid pähe tuua. alates rongaemandusest kuni issikandidaatide sõelani välja.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 15:53
Naisel piisab paarist sekundist kiirülevaateks ja kui objekt vastab oodatule, vabandab, et peab lapse hoidja juurde veel viima. Kui ei vasta oodatule, siis jääb ise ka sinna.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 16:29
boy, aga kui mitu kohtumist lastega sellele teemale sul eelnes? tahaks teada, mitmest juhtumist kohtutud naiste kohta me keskmiselt siin räägime. sinu jutu järgi võib keegi jääda arvama, et lastega väljas käimine on midagi ülitavalist, aga mitu ikkagi? on see suhe ütleme 5 10-le või rohkem? vähem kui pooled?
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 17:32
Kui juba kohtumiseni jõutakse peaks mingi suhtlus ka ju toiminud olema. Mingi ettekujutuse peaks ju inimesest selle käigus saama.
Kohtumiseks sobib neutraalne koht, kust alati on võimalik minema kõndida. Laps on selleks ettekäändeks ikka väga niru vabandus
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 17:52
Ja Karvaste rannajutule lisaks, et lastekaitse võiks enese harimiseks hakata rannas patrullime. Pilt pole just tore. Eile nägin väga mitut last, kelle päikesepõletus oli juba väga ohtlikus staadiumis ning vaevalt nad öösel magada said.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 18:36
mida lastekaitse nende lastega teeks siis?
˅ näita rohkem ˅
2014-08-06 18:40
Tegelikult on see lapse tahtlikult kahjustamine aga mingil põhjusel keegi seda ei näe.
Ise kohati ka pisut kanaema olles ei tuleks mulle mõttessegi panna oma last terveks päevaks liimale praadima, et ta siis öösel valutava nahaga piinlema peaks
˅ näita rohkem ˅