Foorum
2013-04-30 16:15
Endal selline tunne.Sexi enam ei küsi,ei puuduta sind enam,sinu puudutustele vastab tõrjuvalt,üks hommik on väga õnnelik isegi lauluviis suus ,õhtuks on vingus ja mossis,pole aasta jooksul kordagi su mobiilile helistanud,ei taha sinuga kuskile minna,ei reisima ei teatrisse jne.Tähtsad on sõbrannad, nendega veedetakse enamik ajast.Äkki on lesbi?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-30 17:01
Kui usaldust ei ole, siis ei ole ka suhet. Ehk siis ta ei ole su naine enam.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-30 19:17
Sa Piusa, mõtle, kus Sa ise mööda panid?
Kui petabki, siis see on alati vastastikune koosloomine ... Mis ripakil, see ära ...
˅ näita rohkem ˅
2013-04-30 20:59
Ikka ja jälle on mehed süüdi kõiges.Ei osanud naise mõtteid lugeda,ei pööranud piisavalt tähelepanu kuna oli pere ülalpidamise teenimisega hõivatud jne.Kas naised üldse teavad ,et ka meestel on tunded?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-30 21:13
Kas mina ütlesin, et mehed on süüdi kõiges? Ma kirjutasin: vastastikune koosloomine ...
Ja tead mis, vahel on veidi vähem krõbisevat rohkem kui see, et meest lihtsalt ei ole siis, kui teda vaja on.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-01 07:12
Ja jah,ütlesid,et mõtle,kus sa ise mööda panid.See ei lähe selle koosloomise jutuga kuidagi kokku,kui ma pean ainult oma vigu otsima.Miks see ei võiks naise mõttemaailmas kinni olla,äkki tegi tema oma peas vale otsuse.Selleks tahangi teada mida naised sellise käitumisega mõtlevad.Kas neil on tõesti kasulikum olla majanduslikult mitte kindlustatud ja alustada puhtalt lehelt,kuid suure armumisega(olgu siis mees või naine).Kui raha probleemid hakkavad kimbutama ja ka uues elus saabub rutiin,mis siis juhtub?
Hakkatakse endist elu taga igatsema ja kompromisse tegema?
˅ näita rohkem ˅
2013-05-01 08:51
Rääkida tuleb.
Ja kuulata,mitte kuulda.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-01 11:27
Sina ju küsid nõu, et mida teha, piusa. Seega sinul on hetkel probleem, mitte naisel. Järelikult sina pead midagi ette võtma ja tagasi vaatama, kus mööda panid.

Või mida sa sellest teemast siis ootad? Et kõik siin kooris su meile tundmatut naist kiruma ja sulle kaasa tundma hakkaksid?

Algpõhjus peitub minu arvates su enda sõnades "Kas neil on tõesti kasulikum ...". Armastus ei tohi lähtuda kasust. Kui keegi elab kellegagi koos mingisuguse kasu nimel, siis mis tunnetest sa unistad? Rahaprobleemid on ebameeldivad, aga võõra inimesega ühist tulevikku ehitada on katastroof.
Võõra inimese all mõtlen ma antud juhul inimest, kellega ei ole vastastikust mõistmist ja klappi.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-01 11:35
kui teineteisest eemaldutakse, siis kehakeel reedab kõigepealt. intiimne ruum suletakse teine ees, see jääb väikemaks

kõik võib mitte nii olla, nagu ma arvan, aga siit jääb mulje, et majanduslik kindlustatus on esmatähtis eelkõige sinu jaoks ja et sina oled selles teemas vedaja pool olnud, ehk isegi ajutiselt pere ainsa ülalpidaja rollis. sinu partneri ootusi see vist ei täitnud.
kas sul on olnud piisavalt aega naisega tegelemiseks? teatripiletite ostmise ja reisisihtide kindlaks määramise vahepeal näiteks?
kui te hingeliselt olete juba lahus, siis on naist tagasi meelitada raske. rahaga sa seda kindlasti ei saavuta.
ja küsimus „Äkki on lesbi?“? ma loodan, et see oli rohkem viha ja pettumuse pärast öeldud
˅ näita rohkem ˅
2013-05-01 18:35
Ten points to smasmart, aga piusa ... lase samas vaimus edasi ... ilmselt Sa ka tuletad ikka oma naisele igapäevaselt meelde, et sa oled perele igapäevase ülalpidamise teenimisega hõivatud?
Ma arvan, et see mida Sa kodus saad, on lihtsalt su enda peegeldus - vingus, mossis ja hõivatud. Temal sõbrannad, Sinul Iha, nii et paras paar.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-01 19:37
Rutiin ei ole veel petmine, eks iga suhe võib kord otsa saada. Parem viis on vaheta välja. Kooselu vajabki tööd, aga siiski mõni jääbki eluaeg poisikeseks ja mis sellest halba on.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-02 10:07
Mis jutt see veel on ,et majanduslik kindlustatus on esmatähtis minu jaoks(Utha).Nagu naise jaoks poleks see üldse oluline,vaid teise või ma ei tea mitmenda järguline,kas naine siis peaks mõtlema ainult oma hingelise rahulolu pärast,mitte sellepärast ,et igapäeva probleemidele lahendusi otsida,nagu laste haridus,kõik eluks vajalikud kulud,jne.kas oleks õige ,et jätta kõik sinnapaika ja vaadata lihtsalt mida elu toob ja hakata ise ka ainult endale elama.Minuarust on ikkagi kooselu mõlemapoolne andmine ,mitte ühepoolne.Ja kui naine sellest ikkagi aru ei saa ,siis ongi parem kui ta proovib üksinda hakkama saada ,kas siis uues suhtes mis pakub hinge rahuldust,või siis päris üksi.Kuid kohustused jäävad ikkagi alles,kuid nüüd peab ta nendega üksi toime tulema ,sest need ei kao kuskile ja ma tahaks näha kui palju jääb siis tal aega oma hingeliste probleemidega tegeleda.Minu arust see näitabki,et kui naistel on liiga palju vabadust ,siis hakkavadki pähe tikkuma igasugused mõtted, et mis oleks võinud olla ja mis ma teistmoodi oleks teinud ja kas alustada uuesti.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-02 13:31
See ongi teisejäguline, piusa. Piltlikult väljendades, kumb on eluga rohkem rahul - keldris kullahunniku otsas istuv üksik ja ainult kulla hankimisele keskenduv inimene, kel arved makstud, või Hispaanias sadu sõpru omav elurõõmus ja naeratav hipi, kel tavaliselt pennigi ei ole ja kelle pangaarved ammu arestitud?

Loomulikult on parim see, kui kõik on olemas, sh. raha, tarbeasjad ja majanduslik kindlustatus. Aga kui raha ja asjade kõrval midagi muud ei ole, siis on elu mõttetu.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-02 14:51
On näha ,et sa pole pereinimene ja arvatavasti pole seda sul ka kunagi olnud.Seega ei suuda sa adekvaatselt ka sel teemal arutleda,kuna sul pole ühtegi kohustust ega eesmärki siin elus.Sada sõpra on väga halb näitaja,sest kui sa kõiki tutavaid oma sõbraks pead ,siis see tähendab, et sul pole ühtegi sõpra.Sõbrad on inimesed kellele sa loota võid,kes on võimelised sind toetama ja aitma igas olukorras,olgu sul nii halb seis kui tahes.Ja neid võid üles lugeda ühe käe sõrmedel.Kulla hunniku otsas ei pea istuma keldris,võib ka Hispaanias elada paks rahakott taskus ja kõik arved makstud,ise olen pool maailma läbi käinud ja just koos selle sama naisega kellest jutt käib.Nii,et siin see vahe,kes hipi ,kes kahe jalaga maapeal.
Näen, et asi hakkab alg teemast mööda minema nii,et küsin ,mis on ikkagi need tuntavad märgid,et su naine ei armasta sind ja võib-olla ka petab?Antakse igasuguseid segaseid vihjeid millest on raske arusaada,see pidev äraarvamine kurnab lõpuks ära.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-02 15:33
ma arvan, et tema on juba lakanud sind armastamast. sina jällegi oled jätnud tema hindamisel midagi kahesilmavahele ja ta tähelepanuta, austavalt ja aktsepteerivat sa tema valikutesse ka ei suhtunud. kas seda võib armastamiseks pidada?
kui vajad veenvaid tõendeid tema tunnete kohta ja sind huvitab päriselt see, mida naine arvab, siis tee kahtlemistele ja äraarvamisele lõpp ning rääkige otse need asjad läbi.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-02 15:54
OK!Jätame selle "minu"siit nüüd välja ja püstitame küsimuse üldiselt.Milline käitumine naise juures ,peaks meest ärevaks ja ettevaatlikuks tegema?Või peaks uue teema algatama?
˅ näita rohkem ˅
2013-05-02 17:00
Piusa, su küsimuse püstitamise tõttu tekiks pigem mul kahtlus, et sul pole kunagi ühtegi tõsist suhet olnud.

Kui naine armastab meest, siis naine TAHAB mehega seksida. Kui naine armastab meest, siis naine OTSIB mehe lähedust ja puudutusi. Kui naine armastab meest, siis võib mees olla puruvaene ja käituda viimase kaabakana, aga NAINE ON MEHEGA KOOS.

Kui naine ei seksi, ei taha lähedust ja ei soovi koos olla, siis naine ei armasta meest.

Näitest, mille ma enne tõin, ei saanud sa ka aru. Hipi on vaba, elurõõmus ja elab elamise pärast. Vara ja reputatsiooni pärast muretsev mees elab mingite väärtuste ja eesmärkide pärast. Sa võid poole maailma asemel eluaeg ühes külas elada ja inimesed armastavad sind, sest sinu seltskond on nauditav. Ja sa võid olla väga edukas kahe jalaga maapeal olev maailmarändur, kellega keegi ei taha suhelda, sest sa oled pedant ja sul pole huumorimeelt.

Su naisel on midagi puudu. Midagi väga olulist, mille nimel ta on valmis loobuma materiaalsest heaolust, stabiilusest ja turvalisusest. Või on selle loobumise äärepeal. Seda, mis tal puudu on, saad teada ainult sina, piusa. Tõenäoliselt on sinu isikus midagi, mis ei rahulda teda.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-02 20:03
võta uus naine kes ei peta. maailm naisi tis. lihtne
˅ näita rohkem ˅
2013-05-02 22:07
See, et naine hoiab mehest eemale, ei soovi lähedust ja koos midagi teha, ei tähenda kohe, et ta petab. Kuid armastust siin kindlasti enam pole.
Materiaalne pool nüüd küll koosolemisel esmatähtis pole. Loeb inimene kes su kõrval. Rahata ei saa aga rahaga tundeid, hoolimist, usaldust kindlasti ei osta.
Tundub, et sul on silmaklapid peas ja kaugemale sa oma mätta otsast einäe. Mina teen, mina toon jnejne.
Smsart tõi häid näiteid, kuid neist peab laiemalt aru saama, mitte nägema sõnasõnalt.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 12:23
Jah,näen,et siin foormumis on inimesed,kes üksikud,lahutatud,kibestunud,feministid ,kõik kes tahavad endast kibestumise auru välja lasta.Tegelikult olen üle 20 a. õnnelikus abielus,probleemid hakkasid tekkima viimase aasta jooksul.Kuid ma saan aru ,et siit midagi tarka ei tule.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 14:04
piusa. Tee suu lahti ja küsi naise käest, et mis värk on?
Kardad vastust? Mõtle enne plaan valmis, et mis vastused tulla saavad ja tee endale mingi varuplaan ka valmis. Siis asu aga küsima.
Sujuvalt, mitte süüdistades. Aga lahendus peab sul endal valmis olema.
Temakese vastusest võib tulla ainult kinnitused sinu õigele varuplaanile.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 14:11
Esimene normaalne postitus!Aitäh.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 14:18
tegin piusaleettepaneku:
„kui vajad veenvaid tõendeid tema tunnete kohta ja sind huvitab päriselt see, mida naine arvab, siis tee kahtlemistele ja äraarvamisele lõpp ning rääkige otse need asjad läbi.“
selle peale sain vastuseks:
„OK!Jätame selle "minu"siit nüüd välja ja püstitame küsimuse üldiselt.Milline käitumine naise juures ,peaks meest ärevaks ja ettevaatlikuks tegema?Või peaks uue teema algatama?“

ehk siis tagasi algusesse. going nowhere. peale seda andsin mina alla.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 14:20
parma, aga milles peitub takistus, et sujuvalt ei räägita ja seda süüdistades tehakse? sinu arvates?
miks mehed ei küsi naiste käest
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 14:26
Emotsioonid tekitavad süüdistusi.
Parima lahenduse puudumine, tekitab süüdistusi. Ehk siis see värviline maailma osa on selline polje menje ei see ega too.

Mina esitaks ka naistele sama küsimuse, et miks ei räägita sujuvalt vaid tormatakse muid asju tegema ja siis ükspäev lüüakse jalaga uks vaibaks ja aetakse ära.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 14:31
Küsisingi,et mis näitab ,et naine petab?Ja see küsimus oligi üldine.Lihtsalt tõin näiteid oma olukorrast,ma ei tahtnud oma elu lahata,kuid näib,et mõnedele just meeldib isiklikuks minna.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 14:34
Vaata piusa. Seda petmise värki ei saa kuidagi standardiseerida. See on nii isikuti kuramuse erinev, et üldistada ei saa kuidagi, ilma isiklikuks minemata.
Mõne jaoks on kellegile naeratamine juba petmine.
Teine samas ei pea isegi grupiseksi mingiks petmiseks.
Äärmusst äärmusesse. Rusikareeglit ei ole. See reegel on lihtsalt ja ainult sinuenda peas.
Mõtle läbi, mida sa pead petmiseks ja siis vaata tegevusi, mida tehakse. Aga järeldusi ära veel ennatlikke tee. Pane faktid kokku ja siis küsi temakese käest täpsustusi.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 14:53
No, ma usun,et mingid standartsed käitumis mallid on siiski olemas.Loomulikult oleks ma rahul kui öeldakse otse"Ma ei armasta sind enam,mul kedagi uut ka ei ole.Kuid mõtetes on ta mul olemas,kuid sina see ei ole".Kõik selge ja lähed ise ka uusi väljakutseid otsima.Miks ei ole naised lõplikult otsekohesed?
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 14:58
Mallid on olemas aga nende tõlgendused on kohati erinevad.
Näiteks: Tema ke käib pidevalt sõbrannade juures.
Mees tõlgib: Tal ei ole minuga huvitav ja kindlasti mind ei armasta.
Naine tõlgib: Mul on lihtsalt vaja naistejuttu ajada, et silmaringi laiendad ja sotsiaalsem olla.

No ja ongi jama majas
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 15:18
Võib ju mõned konkreetsed olukorrad välja tuua,kuid ma arvan,et see ülejaanud salk ei suuda ennast tagasi hoida.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 15:27
Pead ennast ohverdama. Ega sa muidu ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 15:48
No üks näide,(momendil elab naine üksi mu teises majas ,täiesti uus ja hooldusvaba ,sai ehitatud igaks juhuks lastele),Majas kus ise enne elasime,elan nüüd koos lastega.Lastele meeldib millegipärast minu juures elada.Enne koos elades tundsin,et olen andnud kõik,et naisel ja lastel hea oleks,see ka toimis.Kuid mis meid eraldi elama viis oli see kui teatati,et miks meil seda suurt maja vaja on, et see on nõme ,et ta ei viitsi seda koristada,et ta ei viitsi pesu pesta,et ta ei viitsi süüa teha(nii minule kui lastele),müü se maja parem maha.Nüüd küsimus ,see on minu elu töö ja kui öeldakse ,et seda kõike pole vaja?Elan lastega normaalselt kõik kodu tööd on tehtud vahel võtan abiks aedniku ja koristaja,ei mingit probleemi.Järjest rohkem hakkan aru saama ,et üksi ongi parem.
Lastele garanteerin neile sobiva hariduse,ma ei ole kunagi sundinud neid eriala valima.Annan naisele mis nõuab,ja ongi lõpp.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 16:01
Temake on lihtsalt väsinud rügamisest. Praktilised väärtused ja muud ei midagi. Majas on ikkagi naine perenaine ja jääb nii nagu temake ütleb. Kahjuks aga nii see on.
Vahel tuleb asju müüa, kuigi nad võivad olla sinujaoks elu töö.
Armastusega on kõik korras ma arvan. Vahel lihtalt tahetakse ka niisama olla, ilma et peaks teenindavat personali mängima.
Kalkuleerige materjaalne pool üle. Tee temakesele ettepanek, et jah sa oled müümisega ja kolimisega nõus, kui see vaid ära tasub.
Ja ongi asi lahendatud.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 16:09
No,nii.See OK! vastus.Teine näide.Sõber tuleb õlle joomise lõpp faasis juurde ja ütleb,et su naine ei armasta sind??Miks tal seda üldse oelda oli vaja.
Küsid,siis ,et millest ta seda järeldab?Vastus:aga see on ju näha.Mida näeb teine isane mida ma ise ei näe??
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 16:23
Sellele on ka tõlgendus olemas.
Igalühel on oma arusaam sellest armastusest või kooselust. Sõber võibolla tõlgendab asju omasoodu ja temal on omad nägemused sellest. Siin kehtib reegel, et oma silm on kuningas. Niikaua kuni sa ei ole ise näinud, et su sõbraga tiiba ripsutatakse, niikaua võib seda tühjaks loraks pidada. (kõik sõbrad ei ole veel sõbrad) Mina sellepärast ei muretseks. Naine sõbraga ära ei lähe ju. Seega on see kas kadedus või kurat seda teab mis.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 16:39
Smsartil on sada sõpra ,mul ainult 3,aga need kolm kõik tulid ühel ja samal ajal rääkima üht sama juttu??
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 17:04
Minul on ainult üks sõber!
Aga ega alati sõpru uskuma ei pea, mida nad räägivad. Usalda aga kontrolli!
Aga kuidas armastust kontrollida?
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 17:20
aga võib-olla ongi mehe sõbrad näinud midagi sellist, mida oma mees naise juures märgata pole osanud? või ehk ei ole tahtnudki nägijaks saada? tegeleb nt enesepettusega?
piusa, kui nüüd tõde välja öelda, siis sa eirad siin teemas ju ka sinule tehtud märkusi. tõrjud vastuseid, mis sinus mõningad käitumisvead välja toovad. nende vastajate arvates siis sinu vead. võtsid sa nende nõuanded arvesse?
võib-olla peaksid keskenduma endas vigade üles otsimisele selle asemel, et naisest neid leida. armuakadedus on vist see jõud, mis sind jätkuvalt nendesse kahtlustesse tõukab ja su petmise kinnituseks tõendeid otsima paneb
kas sa kahtled nüüd juba sõprade usaldusväärsuses?
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 17:25
Siin,see teema püstitus,kuidas arusaada armastusest(et naine petab),eks se üks suur müsteerium ole.Kõik on ikkagi konkreetsetes asjaoludes kinni.Kommentaarid seinast seina,(Utha,tõsine feminist,kes süüdistab kõiges meespoolt,Smsart ja deMerteuil,kihvt paar,kellel pole mitte midagi hinge taga aga teiste elu kommenteerivad nagu elukogenud inimesed),parmaleikin on vähemalt reaal elu näinud,kuig´i nimi pole kõige parem.
Nüüd kolmas näide.Hommikul sõidad pealinna,Naine annab põsemusi soovib haed päeva,laseb väikse laulu viisi.Õhtul ca.20,00 koju jõudes 100% muutumine,ei lase puudutada,ei lase teemat arendada?Mis siis päeva jooksul juhtus?
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 17:33
Pane piilukaamera, siis näed mis juhtub
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 17:34
Utha,Kui ma nii loll olen ja sa loobusid.Siis miks sa siin ikka ringi rändad?
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 17:50
Kõige vahvam on see ,et sa ei pea ennast märtriks tegema,Kui sul on" VABA "märk küljes ja sa oled võimekas raha teenima
Naised leiavad selle nagu oopiumi üles.Pakkumisi on seinast seina alates 16 aastastest kooliplikadest kuni 68 aastasteni vanaprouadeni,kuid kui ma suhtes olen siis ikkagi meenuvad mulle kohustused ja see naine kellega ma neid jagama peaksin.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 18:06
aga äkki su naine ootabki, et sina teema üles võtaksid. ehk tahaks ta sellest sinuga rääkida, aga ei julge või ei oska alustada....ootab, et sa märkaksid ise... tee proovi, ega sa enne tõde teada ei saagi, kui maha istute ja suud puhtaks räägite....
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 18:26
Jälle üks väga hea postitus.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 18:37
piusa, sul on üle 20 aasta kooselu arvel ja sa ei ole nende kooselatud aastate käigus oma naise kohta midagi õppinud? sa ei tunne oma naist. kuidas see sellise kooselukogemuse juures võimalikuks sai? elasite te enamuse ajast lahus?
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 19:26
Ei,kogu aeg koos.Ma olin nagu iga mees peaks,tegelesin ,et kõigil hea oleks! Vist unustasin enda ära.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 19:30
enda unustasid ära? millest see väljendus?
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 19:34
Seadsin teiste heaolu esmaseks(lapsed ja naine),võibolla oleks naine mind rohkem armastanud ja austanud kui ma oleks ka endale rohkem tähelepanu pööranud.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 20:20
No piusa. kui sa juba otsapidi ihas oled siis on asi juba pooleldi lahendatud.
Sa rääkisid, et sul on kaks maja. No las temake elab seal majas ja sina ela omas suures uhkes majas. 20a abielu, seega lapsed on ka juba täiskasvanud vast ja kolivad varsti ära. Leiad ihast uue tibina ja voilaaa ongi mure murtud.
Lihtne värk. Pole vaja midagi enam muretseda, et kas petab või ei peta. Saadki enda heaolu esmaseks pidada.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-04 20:39
Jah ,valed valikud,nende eest tuleb meil kõigil maksta.Lihtsalt nõme ,et naine seda enne ei öelnud,võibolla oleks paar aastat tagasi juba lahendus valmis.Mida ta ootas niikaua?
˅ näita rohkem ˅