Foorum
1
2
3
...
10
11
12
2012-07-24 10:57
Olen olnud suhtes endast tunduvalt vanema,endaealise ja tunduvalt noorema mehega.
Vanus ei ole määrav.
Inimesi peab ühendama sarnane elustiil,mitte ainult seks.Teatud erinevus rikastab ent täiesti erinevates keeltes rääkimine ei toimi.
Ja siis hakatakse otsima põhjuseid,et liiga noor,liiga vana,liiga kole või mida iganes.
Tegelikult taandub kõik ühele-inimesed lihtsalt ei sobi.
Ka noorte inimeste seas on juba vaimselt kustunuid,samas kui mõni 60.ne on vägagi krapsakas.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-24 11:59
Aga seks oli siis eelmiste partneritega hea? Muu asi ei klappinud?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-24 12:52
parma,meeste keeles öeldes-munn on munn ja vitt on vitt.Põhimõtteliselt.Inimene selle küljes määrab kõik. Kooselu puhul kindlasti.Üheöösuhtes võid mingeid parameetreid taga ajada.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-24 14:00
Kui seks ei klapi ja tekitab tülgastust, siis vaevalt hea kaardimängu oskuse või puulõhkumise kiiruse pärast koos ollakse.
Rahvamajs võite tantsupärast koos käija aga koduelu ....

Kui just rahakott puuga seljas ei ole või migeid muid suurematsorti hüvesi ei pakuta.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-24 15:37
Parma, kui teisest hoolitakse, siis pannakse seks klappima. Ja kusjuures seda ei tehta vägisi, vastu tahtmist. Vastutahtmist tehakse raha eest.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-24 16:10
Kui just need erksad suhted on ulatunud varasemate tuttavatega, olgugi, et ei mäeletagi ise põgusalt on ikka selline tahatõmbamise tunne tekkinud, lähen ja saan ja mitte ainult korra. Nii et ma ei tea, mille üle vaidlete, ikka iha või?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-24 16:27
Jott. Millest see hoolivus küll tekib? Inimene ei näe seksikas ja ligitõmbav välja ja sa väidad et hoolid rohkem, kui sekikast tibinast?

See sobib siis, kui on juba midagi tekkinud ja seks on hiljem ära kukkunud Siis läheb hoolivuse alla jne jne
˅ näita rohkem ˅
2012-07-24 20:07
Vaene mees, kui ainuke tunne mida tunnistad, on pakitsus püksis.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-24 21:50
jotimees
parma,mida sa selle seksika tibinaga peale hakkad,kooselus.
Kui pole,millest rääkida,huvid ei ühti jne?Paned kappi klaasi taha või?Et ilus vaadata ja külaliste ees eputada,nii või?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 09:38
jott. sa siis võtad esimese suvalise naise kohe omale ära või? Ilma, et üldse tahaks teda trukkida?

karvane, mis ma selle mitteseksika naisega ikka õhtuti videviku jutuvestlusi pean. Nagu emaga koos elaks.

Ma saan aru, et te rõhute muudele väärtustele, peale seksi.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 10:05
Oh Parma, Parma...emaga on koos nii hää, ta peseb Su sokke, harjab Su lokke, küpsetab kooki ja ja loeb muinasjutte ja kui vaja, lööb pükstele uue trukigi ette, kas sellest siis ei piisa?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 10:08
rumalukesed
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 10:34
olen jfjm-iga pea sama meelt selles osas, mis puudutab hoolivust ja selle toel seksi klappimima saamist suhtes, aga ma paneks siia vahele kohe „aga“ ja see „aga“ seisneb selles, et ühe osaniku pingutustest seksi ja omavaheliste sidemete parandamiseks ei piisa. see tahab ühist tegutsemist. lisaks seksiks soodsamate olude ettevalmistamisele ja meeleolu loomisele eeldab see ka sobivat partnerlust siis ja vastastikust tahet.
ja pakun, et kui vaimse poole pealt suhe ei klapi, siis ei saa ka seksi klappima. kui meeldivus on alles, siis saab. kehalisest klapist ainult ei piisa.
loetleks siis need lihtsad asjad, mida teha saab: hoolivuse välja näitamine, tähelepanuavaldused, teise tunnustamine millegi heaga toime saamise puhu ja toetamine, ebakindlusega (kui on) tegelemine ja segavate probleemide lahendamine enne seksi, suhtlemise taastamine (teabevahetust peab toimima ja kahepoolselt), läheduse loomine...siis tuleb ka tahe seksida tagasi.
ja ärge ajage segi hoolivust ja seksapiili. seksapiil on atraktiivsus, huvi teisega seksimise vastu. egoistlik on arvata, et seks hakkab kohe toimima siis, kui teine (olekuult, riietuselt jne) atraktiivsemaks muutub. kogu komplekt peab sobima, inimene ise st - temast peab hoolima...siis muutub ka seks rahuldavaks.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 11:18
parma,kumbal juhul sa kooselu üldse kaalud?
kui on fantast seks,aga miski muu ei ühenda,üks räägib aiast,teine aiaaugust?
Või kui on keskpärane seks,aga inimene on su hingesugulane?
Muidugi,ideaalis tahaks kõike seda näha ühes inimeses,loomulikult.
Rutiin tuleb seksuaalellu nii või naa,see on normaalne.
Kumbal juhul on kooselu jätkamine üldse võimalik?
Tihti jäädaksegi seda täiuslikku elukaaslast otsima,pettutakse ja kibestutakse.
Abikaasa võiks olla eelkõige sõber,parim sõber läbi elu.
Sest tee on pikk ja käänuline.
Või nii nagu nad seal per.büroos ütlevad-koos nii heas kui halvas,nii vaesuses kui rikkuses,nii tervises kui haiguses
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 11:43
Kui te hindate muid väärtusi tähtsamaks, kui seksi, siis ei tohiks olla probleemiks, kui mees/naine 'üle aisa' lööb.
Kas see on nii?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 11:52
Seks kestab keskmiselt 12 minutit. Alguses on võimalik isegi 10-15 korda päevas seksida. Mõned kuud hiljem on maratonid tahaplaanile vajunud ja suhtes on tähtsam kõik muu kui seks. Edasi hõõrutakse oma nukid tülitsedes maha ja harjumisest teineteisega tekib kooselu. Vist mida rohkem suhteid ette teoretiseerida, seda vähem suhteid suudetakse luua.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 12:11
parma,
jah,tugev suhe elab ka petmise üle.Elus juhtub kõike,absoluutselt kõike.Elab üle ja kui kumbki pool teeb sellest,miks nii juhtus,oma järelduse,saab liit veelgi tugevam
Kõige tähtsam on armastus.See on tugevam,kui meie inimlikud eksimused.Kõlab piibellikult,aga kes neid asju ise kogenud,see ka mõistab.Tihti ei andestata,minnakse lahku.Aga armastus jääb ju alles.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 12:17
Kas sellis suhet, kus ei ole seksi, saab nimetada "vägisi kokku panduks"? Pigistatakse silm kinni ja otsitakse seksi mujalt?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 12:33
Juba alguses on seksi vastu huvi olematu või seks on erutuse kadudes hiljem suhtest kadunud? Naiste puhul on asi bioloogiline, neil kaobki pikemas suhtes huvi seksi vastu. Suure seksuaalse vajadusega naised seksivad kauem.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 12:37
kui väärtuste hindamisest rääkida, siis väärtuste osas peab paar ühte meelt olema. kui üks pool väärtustab ühises kooselus ühiselt kogetut, koosolemise harjumust ja meeldivust, ka ühikseid kriise ja lahenenud probleeme, sarnaseid huvisid, ühiseid lapsi ja muud ühiselt loodud väärtusi enam kui seksis kogetut ja seksi üldse, aga teine pool eelistab seksi nendele muudele väärtustele, siis see suhe ei pea.
huvid peavad klappima mitmel tasandil. muidu on kohe probleem.
muidu ei tekiks ka seda kompromissi, et lubatakse vahepeal ka kellegi teisega seksimas käia. sellega ei lepitaks ja oleks lahkuminek kohe (kui varalised suhted ei sega).

kui kuskil on sees väljend „vägisi“, siis see tähendab midagi vastumeelselt, kellegi tahte vastaselt tegutsemist, vägivalla kasutamist (ka vaimset) jms. vägisi ehk vastu tahtmist peale sunnitud kooselu, ongi olude sunnil elamine. seda ei pea ühiskondlikult korraldama. inimesed ise korraldavad need suhted endale ja elavad nii aastaid, veendes teisi selles, et siin on tegemist kokkuleppega ja vaba sooviga. kui vägisi, siis vabast soovist rääkida ei saa. kui miskit tehakse vastastikuse kokkuleppe puudumisel või kui keegi suhe osapooltest peab enda vajadused teise huvide eelistamise nimel alla suruma ja teda lausa sunnitakse nendest loobuma vastu enda tahtmist, siis on vägisi kokku pandud suhe, olgu seksiga või seksita. selline on minu arusaam asjast.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 12:47
Mina arvan, et loodus ei näe kohta monogaamial. Loodusel on vaja pidevat elu liikumist. Samas kindlasti ei ole loodusel olemas ühte kindlat lineaarset võrrandit vaid neid on tuhandeid erinevaid. Pigem on siiski inimesed need, kes sunnivad end koosolema.

Minu tähelepanekud:
Kui paar on olnud koos 5-10 aastani ja järelkasvu pole, läheb paar laiali ja fenomenaalsel kombel üks või isegi mõlemad endistest leiavad uue suhte ja kohe tuleb järelkasv.
Mida lihtsamaks ja mugavamaks muutub ühe inimese elu, seda lühemaks muutuvad kooselud.
Kui naisel on laps või lapsed, siis tema seksivajadus väheneb ja looduse eesmärgiks ongi see suhe lõpetada ja mees lasta uuele ringile.
Kooselud polegi mõeldud olema igavesed vaid neil on aeg mis tiksub täis.

Kindlasti on hästi palju erandeid, mis löövad alati kaardid segi. Üldjoontes on ikkagi kuidagi nii, sest loodus on meid täpselt sellisteks teinud nagu me oleme. Kas ongi üldse mõtet võidelda selle vastu vaid hoopis elada: kui suhe on läbi, tuleb leida uus ja polegi palju vaja mõelda.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 13:08
Naisel ei kao seksivajadus peale laste saamist küll ära
See ikka väga individuaalne,võib aastatega kasvada hoopis.
Põhimõtteliselt on igal paaril ,kes ei taha rutiini,kolm valikut.
1.Enda soovid alla suruda.
2.Kõrvalt panna.
3.Vürtsitada sekselu koos.See tähendab seigelda koos.Threesome,foursome jne.jne.
Jama on siis,kui ühel kaasadest on nn.topeltstandardid.
Ise paneks kõrvalt,aga partneril pole see lubatud.
Vähemasti meie näeme neid asju nõndamoodi.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 13:16
Kaob ikka, naised ei tunnista seda, nad toovad põhjuseks kõike muud. Küll "see" on suhtes halvasti, küll mees pühendu piisavalt, tähelepanu halb, tegi kunagi midagi valesti jne - ühesõnaga nõiaring. Tegelikult võivad naised olla ise selle mitte teadlikuks põhjustajaks. Või tegelikult, äkki naised ei saagi ise sellest aru, st naine keda huvitab seks ei mõista kuidas mõnda seks üldse ei huvita? Muidugi kõik naised ei ole sellised, aga valdav enamus siiski on, sellest on isegi teaduslikke uuringuid tehtud.

Siin on juba probleemiks vist see kui ükspool üldse seksida ei soovi.
Mida temaga siis üldse teha saab, ükskõik mida üritad, tulemus jookseb liiva.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 14:20
Mõne üksikema arvamust oleks siin kasulik kuulata.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 14:53
oleneb naisest
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 15:48
Naise seksuaalsus võib väheneda konkreetse mehe suhtes ja lapsed selles küll süüdi pole.
Kooselu lõpeb siis, kui elukaaslased hakkavad teineteist segama. Muul juhul võib kooselu, ka ilma seksita aastaid edasi kesta.
Paarid, kes peale lahku minekut edasi kaklevad, olid loodud koos olema. Kui need egod poleks ainult kõike ära rikkunud.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 16:02
Utha, vihkamine on armastuse negatiivne pool. Armastuse äkilisel lõppemisel ei muutu see nulliks, vaid põrutab hooga üle teisele poolusele. Positiivsest kirest sai negatiivne kirg.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 16:07
Enne lahkuminekut seksitakse armastuse kirega, peale lahkuminekut aga viha kirega, raevukalt, ? stiilis "aga ma sulle raisale näitan!"
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 16:14
Utha, ega teineteise segamine tähenda veel vihkamist. Lihtsalt kui üks või mõlemad pooled tunnevad ennast koos elades ebamugavalt.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 17:06
Eksiga edasi suhtlemine on mingi hädatapu varjant.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 17:42
Ekside suhtlemine ei lase elus edasi minna. Vaim ei saa vabaks ja koguaeg on olemas see vana kelle külge klammerduda ja uute suhete nimel ei viitsi pingutada. Lõpuks kaotad ise, aeg lippab.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 17:56
See on pigem alateadvuslik. Uus suhe otsitakse kui tuntakse end üksikuna, aga kui sul on koguaeg ex kõrval, siis võivad vajadused olla väiksemad. Kergemini tõukad uusi suhteid eemale. See ei pea nii olema, aga võib.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 18:00
Sõltub siiski inimtüübist või ei satu veel selle õigema otsa.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 18:05
Kui teda ei oleks, siis oleksid äkki oma uutes suhetes nagu jõulisem?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 18:11
ega vist ole. Kui ikka ei ole luulekunsti, priimat suhtlusoskust, julgust, klantsitud väljanägemist, mida siis ikka tahtagi elult eneselt.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 19:08
Kusjuures isegi aex seks partneriga on edasine suhtlus segavaks asjaoluks. just nagu nokupku juba ütles, et ei trügi uue otsingule ja elu aga jookseb tühja.
Aeg tiksub armutult lõpu poole. Üks ainulaadsemaid asju, mida rahaeest ei saa. Ei saa aega peatada.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 19:33
Teema pole selles, kas sa peaksid midagi tegema vaid selles, kas exiga suhe võib takistada uue suhte leidmist. Olgu ex milline tahes, aga just sul on umbselt öeldes raskem pühenduda uue suhte võitmisele.

Vaata nagu töökohaga. Kui on töökoht mis meeldib ja meeldi, siis ega võta ette töökohavahetust. Aga kui elu surub peale, siis hakkad tegutsema. See võib sedasi olla.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 19:38
Utha. Takistab küll. Ise selle sees olles, ei saada sellest aru.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 19:43
Näiteks seks partneritega.
Milleks edasi suhelda? Mis see annab? Tegelikult on see lootus, et ehk saab veelkord keppi. Püüad igati uuesti meeldida ja meeldida jne jne. Aga kui kogu see energia uue otsimisele rakendada, siis saab uue uhkema ja ägedama.

Sama teema on ka endise elukaaslasega. Pmst on kooselu nagu edasi siis või aga ainult lisavabadusega?
Sa ei keskendu uue otsimisele. Vana on ju pmst varnast võtta ja elu ongi ilus ja hea.
Aga kas peakski uut otsima? tähtis on et kasutaja on õnnelik. Misiganesmoel.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 19:47
Seadis lati nii kõrgeks, et sa ei hüpanud enam üle ja saadeti sind kuradile?
Loodad ise et ehk äkki saad üle hüpata. See ongi see piirang mis segab.
TEMAL on uus olemas aga sina oled ikka seal lati all ja võtad hoogu.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 19:55
Latt on pigem iseendale takistuseks. Mingist vanusest alates ei ole võimalik enam leida puhast lehte. Nagunii pead leppima üha enam omadustega mida heaks ei kiida või tegelikult ei ole nendega harjunud. Just mingi päev lugesin kuulutust, mees otsis endale kedagi ja oli valmis ka ise muutma oma tõekspidamisi. Hea algus.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 19:58
Aga utha. Juhin tähelepanu, et sina oled ise ka ilma temast. Seega lasid endale selle lati seadmisega kõvasti jalga.
See selleks. See on sinu latt ja tegle sellega ise edasi.

Sai nüüd vaagitud mõlemaid varjante. Arvamus on seinast seina aga peale kipub jääma "vägisi kokkupandud" suhe. Muude väärtuste nimel ollkakse rohkem koos kui seksi pärast. Seega on minu varjant töökindlam ja levinum.
Tühja selest seksist. Peasi, et koos midagi muud teha oleks. Nii, et Utha. Seks kõrvalt suhe kestab igati elu lõpuni.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 20:20
Mina ei arva kepist midagi, pigem su mees on vähese kepisooviga. Muidu oleks ammu uus naine leitud või ta rahuldab end ise. Sina oled naine, sul seksivajadus temast veel väiksem. Naised otsivad suhet koosolemise eesmärgil, mehed seksipärast.
Latiga ongi see, et kas keegi tahab seda ületada. Muudkui ootad ja ootad. Ükspäev oled 50nd ja iseennast kloostrisse elanud, kas pole nii.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 20:23
No näed nüüd ise kui palju hakkab kooruma. Vaimne klapp on, hoolimine on, sõprus on, pidev suhtlemine on ehk siis ex piirabki võimalust leida uus suhe. Seksi teil pole, aga ju see pole oluline teie vahel olnudki. Ega uus suhe ei pea samamoodi seksil baseeruma, võib ka olla platooniline.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 20:41
Ehk on see hooopis vanades asjades kinni olemine.
Mina näiteks ei suuda oma vanat autot kuidagi maha müüa. Lihtsalt käsi ei tõuse seda tegema. Pigem lasen ta õuenurgas ära roostetada aga teisetele ka niisama ei anna.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 21:02
Teil oli siis nagu Bundyde perekond ilma lasteta?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 22:51
Mina saan ka oma prouaga hästi läbi, kuigi juba 15 aastat koos ei ela. Ma poleks 20 aastat nii sita inimesega koos elanud, kellega suhelda ei kõlba.
Igal juhul segab vana suhe uue loomist ja tegu pole mitte vanast kinni hoidmisega, vaid kogemusega. Mida suurema raginaga eelmine lõhki läks, seda ettevaatlikum ollakse uue loomisel.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-25 23:43
Ei tea kas aktsiad mängus või? Siiski kaotatud hobuse suhu ei vaadata, peab leidma midagi uut. Kui leiad vana üles, pole ta enam see.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 04:11
aga hoopis selleks teile see iha sait!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 12:06
jah, jfjm, see, mida sina kirjeldad, pole mitte vanades asjades kinni olemine, vaid asi on kogetus ja teadmistes. kogemuses, mida tahad korrata või siis ei taha.
tead, mida tahta ja ei lase ennast enam nii vabaks, et leppida olukordadega, mis ei arvesta sinu rahuloluga. kui tahad rahul olla, siis valid.
neid on ka, kes hoiavad vanast kinni ja seovad end sellega, kinnistuvad mingitesse asjadesse ja isikutesse, kiindutakse. hoitakse mugavusest või ebamugavusest kinni, ebakindlusest edasise ees. lohutatakse end. erinevad asjad. aga siis on selle suhte otsarve juba teine. seda tehakse juba enese vajaduste rahuldamise huvides. see on egoism, mitte teisest hoolimine ja vahel teine pool lubab ka ja pakub teisele seda rahuldust, aga siin mina paneks piirid vahele. teatud piirist edasi ma enam ei lubaks endaga seda teha ja ennast mugavalt kasutada. selle mittelubamine ei ole enam egoism, vaid enesest hoolimine.

mis vanadesse suhetesse puutub, siis muidugi teatud osast „vanakraamist“ uute suhete puhul ei saa hoiduda ja seda eirata - tahad või ei taha, see tuleb kolinal teise suhtesse kaasa, nagu minevikki, aga uue ja vana kraami peaks suutma lahus hoida. kui ise ei saa lahku ajada, siis sunnib keegi oma teist poolt selleks ja peab valima.
vaja on nii uut kui vana, aga suhted elavad oma aja ja siis saavad nad valmis - sealt edasi nad enam ei arene. kui tundub, et areng kestab edasi, siis tehti midagi kiirustades ja tuleb uuesti vaadata seda ja vanaga tegeleda, aga parem uus ja vana lahku.
kui lased ühel elul teist segama hakata, siis on hakkavadki need segunema.
uus partner ei saa aru, milleks sul vana elukaaslast vaja on ja vana pole rahul sellega, et ta uue vastu vahetatakse, kuna ta tunneb, et tal on ka kindel koht su elus olemas.
pidev ebakindlus kahelt poolt, sest piire pole.

sama asi on ka nende mitme suhte vahel laveerimisega.
arvatakse, et suudetakse nendega kaasnev enda kontrolli alla saada ja nii hoida. kahtlen selles, et pikalt suudetakse. palju tuleb endas alla suruda selleks. stress paistab siit.
paratamatult hakkavad need teised ka olemasolevaid suhteid segama ja piirama.
inimene ei saa piiramatult ennast jagada mitme suhte ja isiku vahel, igale poole sama palju endast anda - kuskilt tuleb kellelgi puudu, ei jagu mitmele.
seks on vist mitme vahel kuidagi jagatav, aga kui see on koos tunnetega?
kuidas siis ennast jagatakse?
perekond on perekond ja see tuleb koos hoida - sellest ma saan aru, aga kui seda peab pidevalt teiste suhetega lappima ja ravima, siis on kuskil asi lahtine ja lekib tugevalt. emotsionaalse poole pealt st eriti. erilist kokku hoidmist ei tundu olevat.
olgu, kuidas paaridel selle olukorra lahendamisega on, aga peaasi, et enda kaasa ja suhe selle all ei hakkaks kannatama. oma naisel olgu seks olemas koos muu talle tarvilikuga. niipea kui tekivad topeltstandardid ja kellelgi on rohkem lubatud, nagu siin karvased juba kirjutasid, siis on jama. tundub nagu allasurutud ja leplik naine siis olevat, kui mehele lubab, aga endale mitte. või puudub vastastikku huvi teineteisega seksimise vastu ja siis minnaksegi ja vaadatakse laiemalt asja. kuni huvi oma partneri vastu tagasi tuleb.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
10
11
12