Foorum
1
2
3
...
10
11
12
2012-07-26 12:57
parmal oli siin paras paralleel tekitatud vajade asjade kinni hoidmise ja vana auto hoidmise vahel (autoomanikele see teema meeldib).
miks seda autot kui suhet siis alles/kinni hoitakse, kui ise enam ei taha, aga teistele ka ei loovuta. asi on omanditundes vist - minu oma, tahan ja hoian. hoiad alles, sest mine tea, millal talt (nt vanalt partnerilt, kui see autoga samastada) tuge vajaks ja kui tema mind ka vajab, siis.... „ehk kunagi...“ olukord, emotsionaalse tagala loomine endale ja las ta olla. ning siis need teised asjad juurde, miks - praktiline vajadus (seks, mingid muud kasud) ning teadagi ka enda mugavus ja laiskus, et pole kuskile seda vana risu viinud ja midagi temaga teinud. raske valida, mis parem oleks.
mis sellest autost muidu endale hoovi veetakse ja seal roostetama minna lastakse.
kas sama ei ole mitte ka vana suhtega?
kui väärtustad, siis hoiad alles. kas millegi väärtustamine on tingimata vanas kinni olemine või viitab see oskusele midagi väärtustada ja püsivust?
mis ei meeldi, seda ju ei peetaks endale.

kui siit teemasid loen, siis millestki/kellestki kinni hoidmine kui väärtuste alal hoidmine oleks nagu midagi negatiivset.
tundub, et sidemeid ja heade suhete hoidmist ei peeta enam oluliseks. stabiilsus on paha, sest see on rutiin. kui vanas suhtes halb hakkab või kritiseeritakse pahasti, siis tuleb uus suhe vaadata. uus ei ole enam kriitiline. ei ole jah, sest ei tunne pikalt, aga natuke aega ja muutub see ka kriitiliseks ja hakkab suhtest vigu leidma jne.

ja kus on armastus suhtes?
miks seletatakse mingitest huvidest ja millegi koos tegemisest.
miks keegi siin vastanutest armastusest ei kirjuta, pelgalt seksist ja seksuaalsest klappimisest. muud ma ei kuule.
kui seksi enam paari vahel klappima ei saa ja see aastaid ei eksisteeri nii nagu peaks, siis kas saab olla kindel selles, et sellel suhtel on armastusega asjad korras või selles, et suhe kestab sellisena igavesti edasi? mis selle garanteerib? need muud suhted?
ikkagu taandub asi seksiprobleemidele ja klapi puudumisele.
hea, kui seks oleks vaid see ainus probleem ja selle jaoks on teisele nn lisavabadust vaja anda. loetud näidete varal arvan, et asi pole ainult seksis. seks on osa suhtlemisest ja oma emotsioonide jagamisest teisega. kui neid emotsioone jagatakse vaid teiste parterite kodust eemal, siis.... te petate ennast.

aitab monoloogist
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 13:29
Oleneb mida keegi väärtustab, sinu jutust tuleb kohe välja, et seks ei ole prioriteet. Aga meeste jaoks on seks prioriteet ja kui teda ei ole, siis mees hakkab närvitsema. Kindlasti on palju ülemõtlemist ja ülehindamist, aga selline see elu juba on.
Kui sul on kodu, oled tüdinenud rutiinist... sul on võimalus tõsta mööblit ringi, panna uus tapeet, siit ja sealt värvida. Kohe on uus hingamine, aga suhetes seda ei saa teha. Kui paljud on valmis end muutma mingis teemas kui teine seda soovib? Ei ole ju. Seksiprobleemid tulevadki sealt ja neid ei saa lahendada.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 13:55
Armastus on see kõik kokku. Armastus ei ole omaette asi ega tegevus. Projekti koondnimi on armastus. Projekt koosneb seksist, ja muudest vidinatest.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 14:30
nokupoku, aga kust sa lugesid seda, et seks ei ole prioriteet ja kelle jaoks pole?
minu jaoks? või tahad minu vastused teiste naiste arvamuse alla praegu koondada?
ära koonda.
seks pole mitte peamine prioriteet suhtes muidugi, sest on palju olulisemaid asju, mida ma koosolemisest otsin, aga ma kindlasti ka ei alahinda seda. pole alahinnanud ka teiste suhete puhul. saan meestest aru. seksil on suhtes oma koht ja see peab olema.
palju oleneb suhte osapoolte vajadustest, aga vajadus naudingut tunda on igas inimeses mingil talletatud kujul olemas ja kui seda ei rahulda (nt suguelu elades), hakkavad teised probleemid peale ja mitte ainult suhtes, vaid ka vaimses osas ja kehalises.
see, et te oma keha tunnete ja oma vajadusi teate, on hea, aga minu idee oli selles, et tundma peab ennast tervenisti. ka seda keerukat tunnete poolt, millest mehed aru ei saa.
me ei vaja ainult seksi, et rahuldavalt elada.
pikalt üksi elavatel meestel on seksi kohta oma arvamus ja neil võivadki prioriteedid natuke teise serva minna ja seksi suhtes olulisemale kohale seada, aga ma arvan,et see on ainult suhte alguses nii. pika peale see vajadus taandub ja rahunetakse. pikalt suhtes olevad mehed teavad peale seksi ka muust rääkida ja hoida elus muid väärtusi.

miks sa eeldad, et suhtes pole keegi ennast valmis muutma ja teiseks miks sa arvad, et seksiprobleeme ei saa lahendada? lihtsalt selgita seda kohta.
millist lahendit sa ise pakuksid välja neile, kellel probleemid tekivad ja keda seks nende suhtes enam ei rahulda? ka soovitaksid neile ka lisavabadust taodelda ja mujalt seksi otsima minna või peaksid nad selle asemel endale soetama uue suhte, kus seks on olemas?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 15:10
Defineeri armastus.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 15:13
ei defineeri, ma küsisin enne
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 15:33
Kõigest loeb välja, üleüldse kogu sinu vastuste suunitlusest - seks ei ole sulle prioriteet. No mehed ei peagi naistest arusaama, nad ju muutuks siis ka naisteks. Mehed ju isegi saaks naistest aru kui naised ise saaks endast aru. Mehed ei mõista seda naiste eikellegimaal olemist. Samas kui naised oleks sama otsesed kui mehed, siis nad poleks jällegi naised.

Meestega on nii - kui seks on hea ja korras, siis on suhe ka. Kui seksiga on halvasti, on kõigega halvasti.
Ma ei usu väga inimeste muutumisse. Esiteks miks peaks ja teiseks, kes tahaks. Kolmandaks eeldab enesemuutmine suuri pingutusi ja energia kulu. Parem näiteks minna juba laiali kui midagi teha. Osad võib-olla punnitavad ka.

Lisavabadusest ei oska kaasarääkida, selleks peab juba selline litsaka olemusega tegelane olema. Ega pole ontlikul inimesel midagi nii lihtne keda kohe leida ja kohe taevalikku naudingut nautida. Pigem võlts illusioon.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 17:02
Ma tõestasin sulle ära:
Su prioriteedid on läbinähtavad
Su ex tegelikult siiski segab leidmaks uut suhet
Sa tõestasid ise ära, et mehed ja naised on erinevad ja ei jõua kokkuleppele
Sa tõestasid veel ära ka selle, et tegelikult ei viitsi keegi teise nimel muutuda (oma arvamust muuta)

Ega sellest pole midagi hullu, aga tõesti ongi elu selline. Seepärast ei olegi võimalik leida kompromisse ei seksis ega muudes asjades ja lihtsam on minna omateed kui punnitada.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 17:36
jah, lähme parem laiali.
sinu suhes, nokupoku, ma oma arvamust ei muudagi. muu osas olen ma veel kahevahel.

saa aru, seksi otsimine ja leidmine võib olla kindlaks prioriteediks ainult siin - kohas, kus seda otsitaks ja leitakse. elus eneses vajatakse selle kõrvale muudki.
prioriteet tähendab tähtsuse järjekorras esimest, millegi esikohale seadmist, peamist asja. kas sa tahad panna mind uskuma, et mehed, olenemata nende vanusest, tervisest, suhete seisust, seksikogemusest, elus seatud sihtidest, tegevustest, huvidest jne tähtsustavad üheülbaliselt ainult seksi ja ülejäänu on tähtsuselt teisel, kolmanda, neljandal jne kohal? ma ei usu seda. ma eeldan, et mehed on primaadist edasi arenenud ja sugutungi suudetakse siiski kontrolli all hoida. muidu te tegeleksitegi sugutamisega kogu aeg, aga vaevalt te seda suudate. selle vastu kaoks siis huvi ruttu, kui pidevalt saaks.
tähtis see on ja püüeldakse selle poole, et seksi saada, aga see ei ole tähtsaim asi. ka mitte mehe elus. unustad muud baasvajadused, mis inimesel on.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 18:37
ma ei rääkinud ju seksist siin lehel vaid suhetes üleüldse. sul on pidev komme kõike kohe isiklikult võtta.
üheülbaliseks pead seksi siiski sina, mehed seda ei pea. mis selles sugutungis siis sedavõrd halba on et tuleb koguaeg kontrolli all hoida? sul pole vaja tõestada meile meestele kui äge sa oled vaid lihtsalt sul tuleb möönda, et pole sul võimalik suhtes suurt teha kui teine samu ideaale ei toeta.

baasvajadustest ma ju rääkisin sulle, seks on mehe elus väga tähtsal kohal. kui sa seda isegi ei ürita mõista, siis on kõik muu ka vale mida sa räägid.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 18:38
pidev vastandumine ei vii elus edasi, oled ju nõus minuga.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 18:42
noku. Teise nimel küll ei viitsita oma arvamusi muuta aga enda heaolu nimel tehakse seda küll ja veel, ning jääb mulje et seda tehakse teise pärast. Tegelikult aga kas enda hea seksi või materjalse heaolu nimel.

Mittekeegi ei vali meest/naist tema tarkuse või matejaalse oleku pärast. Ikka vaadatakse, et kas on seksikas ja kas tekib see füüsiline tõmme või mitte.
Muidugi va need kellel endal ei ole mitte pennigi hingetaga. Need valivad jah need muud väärtused enne kõike ja siis alles tegu ja nägu.

Utha sa väidad, et tuleb sulle tänaval vastu kauniz meez ja sa veendud paari lausega, et ta on loll mis loll, siis lased sellel kenal mehel minna, ning võtad poolhambutu baltijaama "inseneri" kes tsiteerib Marxi ja arutab Nikomantsose eetika üle?
Ega ikka ei võta küll on ju. Nii, et ära targuta selle sugutungi üle midagi.

Ja veel mida sa tõestasid, et muudel väärtustel püsiv suhe on tugevam kui seksil. Ka see muudel väärtustel püsiv suhe on vägisi kokku pandud. mott
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 18:54
Ei taha päris nõus olla. Suhe tekib harjumusest. Kui tutvud ja oled teisega koos, siis mingi hetk tahad temaga koguaeg olla koos ja hakataksegi kooselama. Raha ja materiaalsus... ma ei teagi, see on siis oluline kui on mitu valikut ehk siis pole veel otsustatud kellega suhet luuakse. Ei suhtuks ise sellesse eriti traagiliselt. Näiteks mina ka ei sooviks teadlikult suhet naisega kellel oleks suured võlad kaelas vms. Ka mina mõtleksin materiaalselt. Iha vast muudab jah suhtumist naistesse, siin kauem olles võib tõesti kõiki naisi prostideks pidama hakata. Seda raha teemat on siin liiga palju.

Naised ju ei tee ise tutvumist väga, oleneb milline mees temaga ise suhtlema hakkab. Esimesel on alati parem, jääb paremini meelde.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 18:58
Iha ei puutu asjasse.
Alati on esimene valik seksuaalses külgetõmbes. mida siin vaielda on üldsegi?
Mul võib raha nagu muda olla aga kui olen koll mis koll, siis ikka eriti peale ei lähe küll.

Miks neid kolle siis niipalju ringi töllerdab ja ihas keppi nuruvad? Kõik on lollid siis või?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 19:01
Sellepärast ei võtagi kuna sul exiga suhe aktiivne. Tema kaudselt katab su mehe vajadusrolli. Kas pole nii?

Raha ei tee õnnelikuks, ainult paranoiliseks. Aga rahaga võid litse osta ja seksipuudust ei tohiks olla. Võid kõik oma unistused elluviia.
Eks need kollid ostavadki seksi. Maksavadki 50€ äkki ja saavad noort kena naist. Üks tahab müüa ennast ja teine osta.
Palju lihtsam ka, jääb ära see mullitamine.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 19:03
vanad oinad..
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 19:06
Eksiga ei saa suhet ärra lõpetada juhul kui on tema käest veel midagi saada ja ise ei saada hakkama. Kõige häbiväärsem tegevus üldsegi minuarust.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 19:24
Sa ütled seda praegu hambad ristis, et miitte alla anda

Ja see kes teise nimel, ise midagi saamata ennast ohverdab, see lõpuks hävib ise.
Jagajale jäävad tühjad pihud! Oled kuulnud?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 19:38
ai kurja,nii head arutelu pole ammu olnud
parma,jah,esmane tõmme on ikka keemia,see füüsiline,see peab olema.Siis tulevad muud head omadused juurde.
Samas tõmme võib ka mitte nii väga ilusa isendi vastu olla,seda mainis utha.
Ja see,et mehed tahavad 2.asja-süüa ja seksi,on kah õige.
Armastuse kohta sobib hästi see definatsioon.
Kõik otsused,mis on tehtud mõistusega,ei ole armastus.
Inimene võib olla su vastu ebaõiglane,vägivaldne jne.Ikka armastad.
Kummaline paik on see inimese süda.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 19:47
Vat seda miangi imestan, et kui inimene on juba pikalt saadetud(lahku läinud) et mida kuradit siis enam teineteisele helistatakse?
On see siis siiski armastus, mis ei ole kustunud? Lootus keppi saada või saamatus ise hakkama saada?
Või veel, et kätemaksuks nautida teise õnnetust. Räägi aga räägi omi muresi ma kuulan ja ise rõõmustan
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 19:53
olgu peale, parma. jah, olen seda meelt, et muudel väärtustel püsiv suhe on püsivam, tugevam kui seksil püsiv suhe. ma ei ole muud arvanudki. aga ma ei saa aru sellest osast, miks sa tahad selle muudel väärtustel püsiva suhte, mis väidetavalt nii levinud ja rahuldav on, pidevalt vägisi kokku panduks nimetada? ah?
see „vägisi“ tekitab minus pidevalt küsimuse, et mis asja siis seal vägisi tehakse, kui te sellise eluga ise rahul olete ja seda pidevalt kinnitade, et nii on. ja teine, mis paneb küsima - „olude sunnil“ nt.
kui selline suhe on teie arvates töökindel ja ongi parim, siis milleks selle juurde rääkida millegi sunnil koos elamisest ja sellest, kui halvasti seksiga teil suhtes on. ei saa olla korraga suhe halb ja hea. või saab? ma ei saa aru.
vägisi on vägisi. elate siis vägisi koos? või selle pärast, et tahate koos olla ja tegutsete koos nii heas kui halvas.
kuidas saab vägisi kokku pandud suhtega/vastumeelselt/vägisi tehtud asjadega rahul olla. muutke termin ära. mulle tundub, et see „vägisi“ on vale sellise suhte kohta.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 19:54
Minu eks valis toit pluss seks paketi .Hea valik,ma soovitaksin ise ka.
Armastuse kohta ärge küsige.Me ei helista,ei joonista ega kirjuta.
Vot nii valus on
Seega,ilmselgelt me valime elukaaslasteks NEED,kes meie vajadusi kõige paremini rahuldavad.Ja kui suudetakse uut armastust tunda,siis lihtsalt veab KUi veab.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 19:59
Väga hea. Sellega olen nõus, et see vägisi sinna hästi ei sobi. Nimetame seda siis tinglikult 'vägisi'. Eeldusel et normaalselt on füüsilise tõmbe sobivus, siis vägisi on muudel põhjustel.
Ja miks vägisi hästi sobib. Sest kui sa selle baltijaama inseneri koju tood ja puhtaks kasid, siis sitast saia tehes jääb ikka hais külge ja vaevalt sa temaüle siirast uhkust tunned. Peale sõbrannde külaskäiku tihud ikka öösel vaikselt patja nutta.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 20:02
Eksiga suhtlemine on häbväärne, sest see näitab sinu nõrkust ise mitte hakkama saada ja või seda et lahkuminek oli siiski vale otsus.
Ma arvan, et see latt on sul lihtsalt välja mõeldud ja tegeled enesepettusega. Sa ei saa sellest üle, et sind pikalt saadeti.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 20:05
Utha sa oled nii vana küll ja peaks teadma, et sitast saia ei tee. Jahu läheb palju ja pärast oled ise ka sitaga koos. See ongi siis see tegemise rõõm ja õnn?
Mis latist sa siin siis räägid?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 20:09
Ja sellega sa tõestasid ka ära, et teed seda enda kasu eesmärgi nimel! SINA leidsid mingi teadlase kuskilt, SINA aitasid ta kuhugi SINA saad selle AU ja KUULSUSE!
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 20:10
Mitte Baltikaltsukast vaid meie keskel bussipeatuses kesköö paiku. Teeb rahvale diskot ka vanast krapist, Alecoki purk antenniks ja naerab ise, et patareid paar euri. Habetund kui merikaru ja vestleb rahvaga. Räägib ikka, et oleks naisterahvale kerge vorst, kui vaid saaks.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 20:39
Aga võibolla on saanud kaitseingel?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 20:49
ja parma, kui sa küsid, kas ühe inimese aitamine on seda väärt, et tema peale aega kulutada, siis tead vahel on jah.
uhkusest rääkisin selle pärast, et sa tahtsid väita mulle, nagu seda eksisteerib ainult n-ö puhaste ja ausate jne inimeste puhul ja üks räämas kaltsakas pole midagi väärt. st inimesena pole. kaitsesin natuke oma arvamust. sa laitsid maha selle, et sellest kaltsakast kunagi keegi/inimene saaks ja et ka tema võiks edukaks/edukamaks osutuda kui alguses temast arvati. sa ei usu kellegi muutumisse vist. arvad, et ta peabki olema seal, kus tema koht on. meil jalutab siin vabalt ringi palju insenere ja andekaid tegelasi, keda pole keegi veel avastanud. mitte et ma mingeid talente otsiks, aga idee loeb.

ma ei äsa latiga vastu pead kellelegi ega kanna kolmnukrjoonlauda paremas taskus, kui kellegiga kohtun. see latt on ütleme väärtuste kogum, millega ma teise puhul arvestan.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 20:55
utha. Sa ei ole ainukene siin ilmas, kes tahab kodutuid aidata. Lõppeb seee alati sellega, et kui neist midagi hea tahtjale kasu ei ole, saadetakse see kodutu sinna tagasi, kust tuli. Hea veel et koos sinu varanatuksega mitte.

Pakud sa tihti eksile halasutsseksi või teistele kodututele?
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 21:17
just. Siin oli ka üks teema, kus prooviti vanemale naielemingeid seksi trikke selgeks õpetada ja ei tulnud välja.
St et vanemas es ei muudeta omi harjumusi.
Seega jääd sa kauaks vanatüdrukuks ja eks seksile hädaabi seksi tegema.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 21:34
Mina aitan küll koguaeg inimesi. Küll ma juhatan teed, küll ma aitan asju tassida, küll ma aitan exi (aga tema mind kunagi ei aita, või noh kes seda hala siis ära jõuaks kuulata), küll ma aitan majas elavaid tädikesi jne.

Inimeste aitamine on tegelikult lahe.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 21:44
Mõlemil on eksid või? Õnnetud olete. Äkki koliksite kokku saaksite koos teineteist aidata
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 21:47
Exil koduloom, ta käib palju reisimas, siis ma vaatan tema loomakest, mul on võti. Siis veel auto teemal olen abiks olnud jne.
Muidu abs ei suhtle, ei helista, ei kirjuta, ei joonista, ei kepi ka.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 21:57
elab? mina ei koli kellegagi kokku, minu reliikvia on vabadus
˅ näita rohkem ˅
2012-07-26 22:00
utha ja noku
˅ näita rohkem ˅
2012-07-27 10:18
läbi rõnga hüppamise õpib vanem naine vabalt ära
˅ näita rohkem ˅
2012-07-27 10:36
2karvast, see, kui külgetõmbav keegi tundub, oleneb ma arvan sellest, milliste külgedega ta kõigepealt ennast teistele külgetõmbavaks ja huvitavaks ise teha tahab või suudab. vahel polda ka ise teadlikult sellest, et tõmme on tekkinud. ja teiseks oleneb vaatajapoolsest huvist - kui temale on miski külgetõmbav, siis nii ongi.
kui see tunne satub kahepoolne olema, siis seda parem. siis on tegu vastastikuse meeldimisega. sellest etapist edasi otsitakse juba teineteise juurest muid liitekohti ja kui suheldes - enne oli ainult vaatamine ja hinnangu andmine - see meeldimine ei kao, siis hakkab sealt midagi enamat arenema ja meil on olemas paar, olenevalt sellest, mis külgetõmmet tekitas ja mida teisest otsitakse.
seksuaalsele huvile vastamine ei ole vast esmane asi, mida teise juures otsitakse, või on?

mul oli siin üks kodutu „kole“ isend. sai kirjeldatud veidi seda, kas või mis võiks tema külgetõmbavaks teha. tavaliselt üldsus selliseid taunib ja tunda ei taha ning nende suhtes külgetõmbe tundmist ka võimalikuks ei peeta.
tegelikult võimatut ei ole siin midagi
tõmme mitte nii väga ilusate (välimust vaadates) isendite vastu saabki võimalikuks siis, kui külgetõmbest seksuaalne huvi teise vastu kõrvaldad.
kui jätta välja sugutung, seksapiil ja muu kasu, mida seksuaalselt laadi suhetest endale loodetakse. kui jätta alles ainult inimlikkus, inimlik huvi teise indiviidi vastu ja hoolivus, siis ei olegi mingeid segavaid asjaolusid ja ei panda enam tähelegi seda, et ta jääb oma välimusega teiste varju. tähtsustad teisi asju. kui välimusega esile ise ei tungi ja esined sellena, kes sa oled enne, siis ei ole ka välimus primaarne. muud asjad on paremini jälgitavad ja ka olulisemad.

hommikune monoloog
˅ näita rohkem ˅
2012-07-27 10:49
Aga terve välimus ei peagi erutama võib vabalt erutada ainult midagi kindlat. Naisi erutavad ju näiteks käed, mehi jälle jalad vms.
Äkki sa kardad seksuaalset tõmmet, sa koguaeg hiilid sellest mööda.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-27 11:07
Loen sinust koguaeg seda välja.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-27 11:13
no loe loe
˅ näita rohkem ˅
2012-07-27 11:17
Ega Utha pole ainukene, kes seksi tõmmet kardab. Siin leidub neid tegelasi veelgi, kes ei julge toru võtta kuna arvavad, et seks on hea ja siis on jama majas.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-27 11:36
Aga äkki on hoopis vastupidi. Kardab tõmmet kuna endal ei teki seda tõmmet. Seepärast väldib seda teemat, juba eos üritab vältida selle tõmbe teket.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-27 11:42
Aga sul pole seks prioriteet. Teistel võib-olla ja nende kohta on su arutluskäik õige.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-27 11:57
No jälle sa põhjendad oma huvitust seksi vastu.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-27 12:03
sul on seks kinnisidee? enne said nagu asjast aru
˅ näita rohkem ˅
2012-07-27 12:05
Kui seks on jube hea aga mu osa on paha, siis tekib selline kahetsusväärne äraütlemine. Et nagu tahaks ka ära öelda, aga hea seks ikka ei lase eriti ei öelda ja nii käib see vindumine. Kuni ühel hetkel muutub mingi asi väljakannatamatuks ja siis tehakse otsuseid.

Sellepärast siis Utha sul ka see eksiga suhtlemine. Seks oli hea aga muu osa oli jura ja siis salamisi kahetsed seda seksi ja uut suhet sa seoses sellekga ei leia, sest kardad et juhtub samamoodi. Seks on hea aga isik on jura. Seega väldid seda teemat ja varjunimega nimetad seda latiks.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-27 12:09
Seks on meestele tähtis ja selle nimel ta pingutab ka suhte heaks. Suhe ei saa olla suhe kui seal pole seksi. Teistmoodi oleks tegu rohkem heade korterinaabritega.

Jah, meestele on seks kinnisidee ja nii ongi.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-27 12:11
Parma, ma pigem näen asja nii, et ta ei pakkunud mehele seda mida mees tahtis ja seepärast mees temast ka ei hoolinud. Suhe ise oli hea ja seepärast suhtlevad siiani. Aga neil ei ole seda keemiat, mis neid kokku viiks ja hoiaks. Kuna utha on harjunud juba selle kõigega, ei suuda ta ka sellest välja murda kuna siis peab väga palju enda eest seisma. Exiga suhe on turvaline, piirid paigas, nagu kaugsuhe vms.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-27 12:26
Eks see oli mõlemi viga. Mõned ei suudagi kellegagi koos elada. Hea seksi klapi pärast kolitakse kokku, seksituhin läheb üle, ei anta teineteisele enam midagi isegi sseksi mitte ja minnakse laiali. Arvan et ikkagi seksist saavad need probleemid alguse. Seks on naistel manipuleeriise vahend. 'Kui lahe mees ei ole, siis seksi ei saa.' Aga mees ja naine ei ole ise kumbki valmis midagi muud andma.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
10
11
12