Foorum
1
2
2011-10-28 01:13
kui ruttu te saate orgasmi meestelt näiteks mina saan väga kiiresti orgasmi kätte kui keppin naisega kogu ööö
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 01:38
et milleks siis kogu öö keppida kui saad kiirelt kätte?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 01:48
Ta mõtles vist meest,mitte naist...kui keegi teda terve öö töötleb,siis hommikuks saab ka ise lahti
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 02:03
Ta tahab naisega kogu öö keppida, et siis päeva saabudes kiiresti orgasm saada. Mina loen siit välja, et ta ei julge pimedas saada. Seega küsimuse mõte on, et kas naised julgevad pimedas ka saada või saavad ka hommikul kiiresti?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 19:15
Mina loen küll muud välja. Sex vaid üks kord aastas jaaniööl. See kestab väga lühikest aega. Saabki ühe orgasmi kiirelt öö jooksul.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 19:39
äkki on multiorgasme kogev mees? nsm, vut vut puuotsa tagasi
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 20:37
lahe lugemine
ma vaatan, et see teema on ka tekkinud siia sobivalt öisel ajal- siis, kui enamusel „televaatajatest“ onamine pooleli on.
ma kujutasin praegu endale ette, kuidas keegi on öö otsa cam´ist naisi vaadanud ja siis endal lahti peksnud.
on ju kiirelt saavutatav tulemus? ja pealegi kogu öö oled tegus mees.
ei tea, kas see arvamus „mina saan väga kiiresti....“ sattus ka siia sarnase orgasmi saabumise eel või tabas kirjutamise tuhin tegijat lausa tema elu parimal hetkel, aga suurest erutusest on mehed ja naised tal segi aetud

huvitav, kuidas „ruttu“ja „väga kiiresti“ saadud orgasmidel kiiresti vahet teha?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 20:41
juuksur, millest mõtled sina kui näpukat teed?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 20:48
Mis multi. Inimene kirjutab ainsuses, ehk siis sõna orgasm on ainsuses. Tähendab ühte orgasmi. Multi, ehk mitmuses peaks seal olema orgasmid.
Kuigi see pikk lause seal võib mida iganes tähendada. Üks võimalus. Kasutaja on meessoost. Küsib kui ruttu saate orgasmi meestelt? Ehk siis sexuaalvahekord mehega. Kuna lõpus on kepin naist terve öö, siis võib see tähendada, et tema kepib naist terve öö ja mees tagab talle orgasmi. Nii, et tegemist on hoopis grupikaga. Jne.

Sellest lausest võib seal mida iganes välja lugeda. Vahet pole, kus sel hetkel ollakse. Puu otsas või puu all.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 20:50
miska, sa küsid ka nii rumalasti - seksile ikka. kas pean minema täpsemaks?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 20:52
mõtle masturbeerimise ajal seksile? aga sa ju seksid juba iseendaga
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 20:57
juuksur, kas sa teed näpuga päripäeva või vastu päeva või teed ringe ja siis muljud tugevasti
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 22:24
ma tahan teada
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 11:44
miska, jah ikka. mis mul siis mõtetes peale seksi veel olema peaks?
kujuta endale ette olukorda, kus sa rahuldad ennast käega ja naabri kass kräunub valjusti.
kas sa keskenduksid siis nendele häältele, mida sa naabrite juurest kuuled ja teistele segajatele või tegeleksid endaga edasi? kui kass sul keskendumist oluliselt ei sega, siis sa arvatavasti ei pane tema kräunumist tähelegi. sa ei tegele siis millegi muuga kui ainult seksiga. st sinu aju tegeleb. kõik see, mis sul ajust läbi käib, on ju nii või teisiti seksile taandatav. seks on ainult sinu seisundi/tegevuse koondnimetus.

eks see ongi nagu iseendaga suhtlemine ja kuulamine korraga. sisuliselt tegeleb näpukat tehes aju ju sama asjaga kui tavalises vahekorras olles. pole mingit vahet. erutus on sama.
üldiselt olen ma ise siis üritanud viia oma ajutegevuse minimaalsele tasemele ja teised meeled ärkvel hoida. siis pole segajaid peal.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 11:48
aga seda ülejäänud osa sinu küsimusest ma ei kommenteeri sellised asjad ma sosistan kõrva sisse
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 12:09
aga kas sa saad siis kiiresti orgasmi kätte
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 13:38
jälle see „kiiresti“. kas kellelgi on kiire orgasmi saamisega? ma olen laisk inimene, mulle meeldib naudelda.
aga ajast rääkides...nu ajalehte selle ajaga vist läbi ei loeks, natuke jääks puudu. saaks kiiremini. pärast loen jälle edasi.
miska, miks sa nii palju küsima oled hakanud?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 13:49
niisama huvipärast. need on asjalikud küsimused, seksiga seotud. seks ei ole siin lehel tabu, sellest võiks nagu rohkem rääkida.

tõesti sa teed siis näpukat 15 minti? ajaleht on ju nii suur, seda loeb vahest kaks päeva kui on igav number
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 00:41
Eat Pussy ...become a vaginatarian
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 06:11
Avaküsimuse esitaja on vist meestele orjenteeritud: nendega läheb kiiresti, aga naisi võib tulutult kogu öö keppida. Ilmselt sellepärast mõnele naisele bi-mehed meeldivadki
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 10:31
Arvasin, et ta on häälekas, karjuja tüüpi, kuid ta ei teinud seksi ajal piuksugi ja lihtsalt lamas nagu surnud konn.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 10:42
Oo, misha, kas see käis Utha kohta?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 11:47
see oli jotile tema läheneb alati nagu naine oleks A ja O, isegi surnust tuleb hääl kättesaada normaalne mees lööb käega ja vaatab mõne elusama naise
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 13:05
et normaalne mees lööks käega?
ja sina pead ennast arvatavasti normaalseks meheks? käitud ka nii? kas sulle meeldivad voodis häälekad naised?

minu arust jfjm-il ongi õige lähenemine. sa võiksid talt õppust võtta naistega suhtlemises.
kui naine pole mehe jaoks A ja O, siis kes veel?

meest ei hinnata mitte selle järgi, kui kõva piuksu ta seksides mingilt naiselt kätte saab, vaid selle järgi, kuidas ta naisele läheneda oskab ja kas see naine hakkab tema käes teistmoodi häält tegema või mitte. piuksuda võib iga mehega, aga seegi võib olenevalt mehest erinev olla. olulisem on see, mille mees naises esile tuua suudab.

kui soovid panna kedagi enda heaks midagi tegema, siis esmalt pead ta panema endasse uskuma (kergitama veidi tema eneseusku) ja siis panema ta uskuma sellesse, et just tema on see, kellest oleneb sinu aitamine ja edaspidi viima ta nii kaugele, et ta vabatahtlikult tahab sulle anda seda, mida sa vajad. inimesed tahavad sisimas teha head ja tunda seda, et nad on head.
saavuta inimestega usalduslik ja toetav kontakt ning sa saavutad palju rohkem.
kui kontkreetne naine tajub seda, et ta pole konkreetse mehe jaoks A ja O ning saab aru, et mehele meeldib olla rohkem saaja kui andja osas, siis miks peaks naine rohkem pingutama kui mees?
kui sa veenad kohe teist selles, et temast pole asja ja nagunii ta midagi ei tee (tegelikult sa isegi ei proovi temaga midagi alustada, aga kui ei proovi, siis ka ei saa teada, mis temas veel peidus on), siis sa võidki mehena edasi oodata seda, kes teeb sinuga seda, mida sina tahad.
äärmisel juhul satudki siis kokku nendega, kes asuvad sind veenma oma väärtuses, ehk siis naistega, kes asuvad sind alistama, mitte vastupidi. äkki sulle meeldibki siis nii rohkem, ma ei tea. vahest tahadki aktiivset naist ja ise oled pigem passiivne ootaja. naine peab olema andja. aga miks peaks naine andma midagi mehele, kes teda kui naist ei väärtusta?
naine, kes teab oma väärtust, ei hakka kunagi meest veenma vastupidises - pea seda endal meeles. seda teevad need, kes otsivadki sinu heakskiitu. selliseid leiadki sealt 20+ hulgast
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 13:26
Utha. Vaata. Elu on ilus.
Sa räägid siin A-st ja O-st ja ma ei tea millest veel, aga kas iga naine on väärt olema mehe jaoks see A ja O ?

"meest ei hinnata mitte selle järgi, kui kõva piuksu ta seksides mingilt naiselt kätte saab, vaid selle järgi, kuidas ta naisele läheneda oskab ja kas see naine hakkab tema käes teistmoodi häält tegema või mitte. piuksuda võib iga mehega, aga seegi võib olenevalt mehest erinev olla. olulisem on see, mille mees naises esile tuua suudab."

Vasturääkivus, kas pole ? Pole oluline kui kõva piuksu ta kätte saab - oluline on see, mida ta naisest esile toob.
Mida suurem piuks, seda rohkem on esile toodud.

"kui kontkreetne naine tajub seda, et ta pole konkreetse mehe jaoks A ja O ning saab aru, et mehele meeldib olla rohkem saaja kui andja osas, siis miks peaks naine rohkem pingutama kui mees?"

Kui mees proovib naisele pakkuda A ja O kogemust, kuid naine lebab nagu surnud kala... miks peaks mees enam rohkem pingutama, et naist hoida ning mitte välja teda vahetada nagu onu misha seda ütles?

"kui sa veenad kohe teist selles, et temast pole asja ja nagunii ta midagi ei tee (tegelikult sa isegi ei proovi temaga midagi alustada, aga kui ei proovi, siis ka ei saa teada, mis temas veel peidus on), siis sa võidki mehena edasi oodata seda, kes teeb sinuga seda, mida sina tahad. "

Kadus point ära. Tahtsid öelda, et ennem kui me ei lõdvesta naist piisavalt ei tule ka tema sisemine tiiger välja?
Võimalik, et nii see ongi. Aga Naised, miks te tihtipeale ei anna võimalusi meestele, kes võib-olla ei ole isegi nii enesekindlat naisele avanema. Seda enam, et nn. "surnud kala" võib olla muudab meest ettevaatlikumaks ning tagasihoidlikumaks?

"äärmisel juhul satudki siis kokku nendega, kes asuvad sind veenma oma väärtuses, ehk siis naistega, kes asuvad sind alistama, mitte vastupidi. äkki sulle meeldibki siis nii rohkem, ma ei tea. vahest tahadki aktiivset naist ja ise oled pigem passiivne ootaja. naine peab olema andja. aga miks peaks naine andma midagi mehele, kes teda kui naist ei väärtusta? "

Mina ütleks, et mina olen pigem andja. Ja naine saaja. Ja seda igas mõttes. Naised aga tihtipeale ei saa ise aru, et neile söödetakse täpselt seda ette jutuga, mida nad tahavad saada. Lõpuks nad siis annavad. Aga see jutt, mis naise kätte võlub omale ongi see, mida mees annab naisele - illusioon printsist valgel hobusel. Peale seda, aidaa.
Naine annab seksi vaid siis, kui talle tundub, et ta saab vastu rohkem. Järelikult ta ise eeldab, et ta saab, mitte ei anna. Vot sellised, te kurjad naised, oletegi.

"naine, kes teab oma väärtust, ei hakka kunagi meest veenma vastupidises - pea seda endal meeles. seda teevad need, kes otsivadki sinu heakskiitu. selliseid leiadki sealt 20+ hulgast"

Naine, kes "teab" oma väärtust on tihtipeale üksik kassitädi, kes otsib lohutust koduloomadelt. Ta vananeb, jääb meestest ilma.
Elu on ilus, nautigem seda.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 15:28
Vastuseks saad nüüd terve rea mikse
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 18:48
Põrgupoiss, kõige õnnetumad üksikud kassitädid on just need naised, kes omal ajal ei osanud ennast väärtustada. Mees jõi ennast surnuks ja lapsed unustasid ära, et neil ka ema on.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 18:53
juuksur: jälle sul hinges kihvatas? mis traagika sul sellega on, kui mulle meeldib lävida naisega kellega mul kõik õnnestub? miks ma pean punnitama naisega kellega ei klapi nii ehk naa, milleks lolli mängida. sul on ka kasulikum leida endale mees keda sina hindad ja kes sind hindab. muideks, elu ees oleme me kõik võrdsed.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 18:54
"onu misha" - milline häbematus
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 18:57
poissp6rgust: ma leian et naised ei taha olla üksi. seni kuni pole seda õiget kellele naise ise tahab kaela karata, seni käivad ka need kes siis üritavad ja üritavad naise suus võid sulatada seepärast juuksur ju hädaldabki, ikka peab olema mõni lollike kes teda lõbustada üritaks, kuigi juuksur unistab ise kellegist kolmandast.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 19:01
juuksur: [ selliseid leiadki sealt 20+ hulgast]

40 aastane naine on minupuhul välistatud. 20+ naised ongi kõige paremad, sest selline naine võib 29 olla, väga sobiv vanus mulle. endast vanem naine, mingi tädike.....brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. ma ei vaja emmet.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 19:13
poiss, ma loodan, et sa ei soovi vaidlustada seda, et naine on mehele A ja O?
tähtsuselt ta ongi esimesel kohal, alustades emast ja lõpetades naisega.
ma siiski arvan, et mees vajab meheks olemise jaoks naist, nii nagu naine tunneb meheta olles ennast poolikuna. kummalegi on teineteist vaja ennast tasakaalustama, teistsugust vaatepunkti ja sisu oma elule ning seda suudab ainult naine mehele pakkuda ja vastupidi.

minu küsimus mishale sisaldas pigem aga seda arvamust, et kui mees otsib suhtest (k.a seksist) täit rahulolu, siis tal oleks aeg keskenduda oma partnerile ja tema vajadustele. selles, kuidas ta naisega käitub, peitub ka tema enda rahulolu.
küsisid naise väärtuse kohta.
ma vastaks sellele nii.
iga naine ei pea iga mehega sobima ja see pole ka vajalik, aga selleks, et ise suhtest midagi tagasi saada, tuleb mehel või naisel enne sinna midagi ise ka anda. mehed, kes alahindavad naise rolli elus ega austa naist tervikuna, ei saa olla ka oma eluga päris rahul ja nende väärtused on alles muutumises.. st pole paika saanud.
selle pärast ma mishale nii enne vastasingi.
ma ei usu neid mehi, kes väidavad naiste kohta midagi vastupidist. seda, et nad ei sea naist ja tema vajadusi suhtes esikohale (vahel on automudel ka kallim kui naine), ma veel usun, aga mitte neid lugusid, kus räägitakse, et nad naisteta päris ise hakkama saavad.
ma arvan, et kõik läheb paika siis, kui leitakse endale selline partner, kes just sellist meest väärtustab ja keda mees ise soovib esikohale seada.
kui väärtustest veel rääkida, siis iga naine/mees püüdleb pidevalt elus selle poole, et olla midagi väärt, et olla tähtis (inimene pidigi juhinduma kahest tungist - s.o sugutung ja teine on soov olla suur). seega iga naine võib vähemalt loota sellele, et ta on väärt rohkemat kui ta saab. kui pole selle mehe jaoks, siis on ta kellegi teise jaoks.

edasi.
mis puutub naise „piuksumisse“, siis ma üritasin öelda midagi sellist, et see, kui
häälekas teine voodis on, pole nii määrav. me olemegi eneseväljenduse koha pealt erinevad. palju olulisem võiks olla see, kas peale nende häälitsuste ka naises endas mingi sisemine muutus aset leidnud on. näiteks palju rohkem räägib ju mehe väärtuse kohta see, kui ta suudab pea ilmetu, tagasihoidliku ja seni seksi suhtes ettevaatlikku arvamust omanud naise ihast ja rahulolust kiunuma panna, avada temas selle patusema poole. või kuidas? mulle endale meeldiks see idee palju rohkem.

mis puutub „A ja O kogemusse pakkumisse“ ,siis vaata, ma ei usu sellesse, et niisuguse kogemuse osaks saanud naine enam surnud kala voodis teeb. ei tundu kuigi reaalne.
sellisel juhul on kaks varainti: kas naisele ei paku see mees ja tema tegevus mitte mingit huvi või ei sobinud talle tema tegevuses miskit ja muutus „kalaks“.
pole ju vaja minna selle naise voodisse, kelle seksuaalne aktiivsus erineb oluliselt mehe omast. natuke peab naist ka tunnetama enne, kui sisse pista.

selle "kui sa veenad kohe teist selles, et temast pole asja....“ jne all ma pidasin silmas rohkem seda, et kui mehel on naiselt midagi vaja (nt loodab seksida), siis pole temast eriti arukas alustada juttu sellest, et naised on rumalad, ei tea seksist midagi ja asuda naise oskustes kahtlema, neid maha tegema jne. see on ruineeriv ja ei tekita kelleski soovi teisele midagi pakkuda, isegi siis, kui naisel oleks selleks tuju. mees võib enda arvates olla siis maailmatasemel seksija, aga naisel huvi kaob ja mees visatakse selle peale voodi taha.

poiss, mis „surnud kalas“ mehi ettevaatlikuks teeb? mida tal peljata on?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 19:20
juuksur: ma ju ei väitnud vastupidist. loomulikult kõik mehed tahavad naisele parimat, aga kui naine ise ei vasta samaga, siis pole mõtet lolliks end punnitada.

ülejäänud jutt on sul jälle mingi mõttetu kaeblemine kuidas naist ikka piisavalt ei hinnata. ole ise väärt naine, küll siis hinnatakse.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 19:46
miska, ei ole mul mingit traagikat. ma arvasin, et sul on naistega sellised voodimured, et enamik „surnud“ ja peab elustama vabanda, kuid su jutt on vahel selline, et suu kukub lahti
muus osas selle postitusega 2011-10-31 18:53:57 päri. pole midagi juurde lisada

ja mis koha peal see juuksur sul hädaldab? mille üle? ja mingid lõbustused? millest sa räägid?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 20:13
ma kommenteerisin teemat

juuksur, me oleme juba suureks kasvanud. kõik on arusaanud sellest mida nad elult soovivad. keegi ei hakka enam nämmutama. valikuid ongi kaks, kas sobib või tuleb edasi minna. kõigil kell tiksub, kõik tahavad ainult parimat

need ajad kus naine võis suhet pidurdada ja kõiksugu põhjuste taha peituda on läbi. ei ole mõtet meestele selga siin foorumis lennata nagu nad ei hindaks naisi, muidugi hindavad, aga ainult väärt naisi.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 20:46
Naine tuleb koju ja leiab mehe kauni neiuga voodist. Naine kohe oma asju pakkima, et mehe juurest lahkuda, kuid mees tahab selgitada.
Naine nõustubki ja mees räägib: "Sõitsin autoga kodu poole, kui nägin, et nälginud olekuga ja räbalates tütarlaps seisab tee ääres tugevas vihmasajus. Mõtlesin, et aitan teda veidike ning kutsusin ta autosse ja tõin ta koju. Kuna ta polnud mitu päeva pesta saanud, siis saatsin ta kõigepealt duÅ¡Å¡i alla pesema ning ise valmistasin talle sel ajal lõunasöögi. Kuna ta riided olid räbalad, siis andsin talle selle seksika pesu, mille ma sulle jõuludeks kinkisin, kuid mida sa ei ole kordagi kandnud, sest on sinu arvates liiga seksikas.
Andsin talle ka sinu pluuse, mille mu õde sulle kinkis, kuid mida sa ei kanna, sest mu õde sulle ei meeldi.
Jalga andsin talle sinu teksad, mis sulle sünnipäevaks said ostetud, kuid mida sa ei kanna, kuna ei ole piisavalt kallid. Lisaks sai ta ka sinu kingad, mida sa ka kordagi kandnud pole, sest kahel sinu sõbrannal on samasugused.
Kui neiu oli riietunud ja söönud ning tahtis lahkuma hakata, siis ta veel uksel küsis, et ehk on teil veel midagi, mida teie naine ei kasuta?"
˅ näita rohkem ˅
2011-10-31 21:59
Jutt oli keppi-keeksi lühisuhtest mitte kauakestvast suhtest nagu ma aru saan ?

Misasja me edasi räägime? Et tuleb üksteisega kompromisse teha, et suhe toimiks? Jah. Anda tuleb, et saada.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 09:36
poiss, ma loodan, et sa ei soovi vaidlustada seda, et naine on mehele A ja O?
tähtsuselt ta ongi esimesel kohal, alustades emast ja lõpetades naisega.

Tuleks nagu lahti rääkida A ja O tähendus, et kas ainult A O on elus tähtis ja kõik muu selle kõrval kahvatub ja muutub tähtsusetuks?
Või et A O on osa elust, mis peaks ülejäänuga tasakaalus olema ja tervikut täiendama.
Sisu oma elule annab muidugi igaüks ise, teine sinu kõrval saab sind ainult täiendada.

ma ei usu neid mehi, kes väidavad naiste kohta midagi vastupidist. seda, et nad ei sea naist ja tema vajadusi suhtes esikohale - naine on ainult osa suhtest, oleks imelik, kui suhtes kuuluks kogu tähelepanu ainult naisele

ui väärtustest veel rääkida, siis iga naine/mees püüdleb pidevalt elus selle poole, et olla midagi väärt, et olla tähtis (inimene pidigi juhinduma kahest tungist - s.o sugutung ja teine on soov olla suur) - kõik ei aja tähtsust taga, see on seölline tühi väline fassaad. Need, kes oma väärtust teavad, seda ei eksponeeri ja nemad lihtsalt elavad oma elu, rahulikult ja mõnusalt.

ettevaatlikku arvamust omanud naise ihast ja rahulolust kiunuma panna, avada temas selle patusema poole. või kuidas? mulle endale meeldiks see idee palju rohkem. - siia ongi kala maetud, Sinu patune pool. Paljudel see puudub, aga kõik pole ka selline Dark Side .

naine enam surnud kala voodis teeb. ei tundu kuigi reaalne. - ainult Utha arvamas, ei ole seotud kuidagi reaalse eluga.

poiss, mis „surnud kalas“ mehi ettevaatlikuks teeb? mida tal peljata on? - surnud kala on peast mädanenud, seda tuleb peljata.

Sul on Utha tegelikult tükk teed veel käia, et aru saada, et Sinu maailm pole mitte ümbritsev maailm. Sa tegeled iseenda kehtestamisega, aga niikaua, kuni SWa täpselt ei saa aru, kus algab reaalne maailm, on see suht mõttetu tegevus.
Samas võid Sa ju edukalt õhtupimeduses, tuule ja pakasega, prügi ühest urnist teise sorteerida.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 09:52
Normaalses peres on mees naisega täpselt võrdsed. kui peas hakkab mingi valimine, kas olen ikka A või O, tuleb pöörduda ajuarsti kabinetti kellel sellised luulud on tekkinud, neile soovitan oma psühhiaatrit. väga hea spetsialist
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 12:36
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 13:02
valgusrannal, vabanda, aga mul puudub huvi sinuga arutlemiseks.

poiss, ma tahaks hoopis sinult vastust.
„Aga Naised, miks te tihtipeale ei anna võimalusi meestele, kes võib-olla ei ole isegi nii enesekindlat naisele avanema. Seda enam, et nn. "surnud kala" võib olla muudab meest ettevaatlikumaks ning tagasihoidlikumaks?“

millise võimaluse andmisest sa räägid? kirjelda neid mehi. ja räägi sellest „surnud kala“ toimest meestele. miks sa nii arvad?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 13:07
juuksur, jälle otsid endale psühhoanalüüsi ohvrit? kuidas sa nii vanaks oled elanud ja ikka veel pead kõik üle küsima. sa tõesti siis ise arvutada ei oska või sinu mõte ongi lihtsalt urgitseda
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 13:21
miska, miks sul on asja kõigega, mida ma teen? pidevalt segad ennast igale poole vahele.
poiss ei ole "ohver", vaid isik, kellega ma olen ka suhelnud ja ma tahan kuulda vastust temalt, mitte sinult.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 13:25
mis vastust sa siis ootad, ta nagunii ei hakka sulle pugema
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 13:28
miks ta peaks pugema mulle?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 13:32
sa tahad ju sulle meeldivat vastust, kõik kes seda ei paku, need segavad sind.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 13:32
sa tahad ju sulle meeldivat vastust, kõik kes seda ei paku, need segavad sind.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 13:39
ma ei ole despoot, miska. ma ei kavatse kedagi vaimselt sandistada. kõik võivad vabalt arvamust avaldada ja teha seda sellisel kujul, nagu neile meeldib
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 13:39
„Aga Naised, miks te tihtipeale ei anna võimalusi meestele, kes võib-olla ei ole isegi nii enesekindlat naisele avanema. Seda enam, et nn. "surnud kala" võib olla muudab meest ettevaatlikumaks ning tagasihoidlikumaks?“

Kui mees on isegi natukene ebakindel oma soorituse suhtes, ühiskond rõhub, et MEES peab olema osav ja hea. Niisiis, kui naine lebab nagu surnud kala, siis mees ei pruugigi olla üldse nii julge ja hea, kui ta võiks olla kui teda tagant veidi turgutada.
Utha, sa näed mehi sellises valguses, et nad on kõiketeadjad ja kõikepakkujad, samas aga ise ei taha sa neile midagi vastu anda. Miks?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-01 13:45
miska, see ongi sinu nõrkus. sa arvad, et keegi võiks veidigi meeldivamat vastust käistleda teisele pugemisena (eriti siis, et see keegi peaks olema naine), aga sellele hakkab mees sinu sisemuses vastu. selle pärast sa midagi meeldivat kellelegi ölnud ei olegi
˅ näita rohkem ˅
1
2