Foorum
2011-09-25 17:22
sa võid näiteks enda kommentaaride valguses hinnata nüüd enda postitusi, mille poolest see parem on sellest valgest kohast, mis seal enne oli. Näiteks. Kas see tuleb sulle väga suure üllatusena, et sinu rõõmuks või pahameeleks ei hakka mitte keegi millestki kinni pidama, viisakusest või millestki muust, elementaarsest või mitte, viibuta näppu palju tahad. Ma olen ka püüdnud siin kirjutajate foorumikäitumist teinekord endale sobivamaks manipuleerida, see on lootusetu. Ja see õppalajussi stiilis manitsemine on veel eriti abitu katse
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 17:31
JohnOfGaunt. Sõna elementaarne on siinse väga kirju rahva jaoks väga erineva tähendusega. Arvest, et siin on koos seinast seina inimesi. Esteete, prostituute, eluheidikud ja advokaadid. Kõik ühes suures pajas. Nii nagu tänapäeval on sexuaalne käitumine seinast seina, ühe jaoks on sex võimalik vaid armastuse olemasolu puhul, teine ei tunne mingeid piire, nii on ka see suhtlemine siin.
Kes kirjutab pikalt ja püüab vältida ortograafiavigu, kes väljendab end vaid emotsioonide ja paarisõnaliste lausejupikestega, märkimata ühtegi kirjavahemärki.
Samamoodi on mõne jaoks see foorum koht, kus tulla ja elada välja kõik oma reaalmaailma pinged, olematu sex, pidev allasurutus. Reaalelus ta ei saa seda, sest seal on ta põlvili surutud igas mõttes ja peab kannatama. Siis tulebki siia, et saaks kusagil tasakaalu asjad viia, et mitte päris hulluks minna. Anonüümsuse võlu ja valu. Ühed elavad välja ja teised loevad seda seda.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 17:33
JohnOfGaunt....ma ei tea,kaua sa siin foorumis oled olnud,aga uman-papi-kiremõrvar-miska viha minu vastu on süveneva iseloomuga.Ei teagi miks.Ma olen süüdi absoluutselt kõiges,alates mingist enesemüümisest lõpetades targutamisega.
See praegune rünnak ei pane imestama,ma ootasin seda....ta ei suuda ilma minuta elada aga koju mind endale ei saa,pole vahendeid
Kõik on väga normaalsed,mina olen veel eriti normaalne ja järjest normaalsemaks läheb.....
Keegi meeskonto omanik võiks selle alastonsoome lingi kuulutustesse üles riputada koos mu konto lingiga
teeks statistikat..pakuks välja,et 10 euri 15 min. imemist ja 20 euri 15min seksi
Huvitav,kas kõik heteromehed ihas kirjutaksid mulle kirja? Ok,miska ei kirjuta,aga jumal enam teab,kas ta üldse heterogi enam on...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 17:43
Ma olen siin olnud vist 5 päeva. Ehk siis mitte ülearu staažikas. Aga niipalju olen juba tähele pannud, et ega mingile nilbele märkusele vastulause kirjutamine mingit positiivset tulemust too. Toob vaid vastastikuse sõimamise. Ilmselt on siis mõnel inimesel tõesti vaja mõnel tühjal päeval ennast tühjaks sõimata, et saaks eluga edasi minna.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 17:46
No enese väljaelamiseks on olemas konstruktiivsemaid vahendeid kui see foorum siin. Helistagu kasvõi mingile kriisiabitel. nr.-le ja karjugu sinna, kus on väljaõppinud psühholoogid valmis selliseid tüüpe rahustama. Kodanik uman-misha-kes-tand-oligi...jutt on temast siis. Järjest kõigi sõimamine, ei ole argument, põhjendusel, et on vaja oma reaalse elu piinad välja elada. Mu meelest on siin probleem eelkõige asjaliku modereerimise puudumises. Ei tahaks hakata nüüd kurja kaela kutsuma ja konkureerivat saiti ülistama, aga seal käib tõepoolest asi lihtsalt: kõigepealt tehakse hoiatus ja meenutatakse reegleid, kui see ei aita, siis konto kustutamisele. Lihtne ja toimib.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 17:52
foxy, tead. Ei ole asi nii lihtne. Kriisiabisse läheb inimene alles siis kui ta teadvustab endal probleemi ja selle olemust. Meie ühiskonnas kardetakse olla n.ö "selline". Kriisiabisse helistamine, see tähendab paljudele, et ma olen nõrk. Aga nad ei taha seda endale tunnistada. Tegelikult on tegemist üsna keerulise psühhilise probleemiga, isegi väga elutervete inimeste jaoks, rääkimata, siis veel inimesest, kes on niigi alla surutud. Siis veel tunnistada, et ta on ka nõrk ja ei saa hakkama endaga. See on väga raske samm .. samm kriisiabisse.
Üldjuhul kujuneb maailmavihkaja kujund välja, mida näevad kõik, peale inimese enda.
See on kahjuks nii ja koht kus välja elada on meil alates eelmise sajandi lõpust olemas. - internet.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 18:12
Mõni eriti hull viib asja internetist välja ka, üks silmatorkavamaid näiteid norralane Breivik. Internetis annab end seejuures rohkem üles kütta, mõttekaaslastest maailmavihkajaid peaks laialt leiduma.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 18:16
Jah. Paraku nii ta on. Enamik neist, kes kas endale või teistele käe külge panevad, kui karikas täis saab, on enne internetis piisavalt vihjeid jätnud.
Meil ju ka loodi siin nn netipolitsei aga see on veel lapsekingades. Eks mingi hetk, kui asi areneb, siis ehk hakatakse tähelepanelikumalt ka jälgima potentsiaalseid ühiskonnale ja endale ohtlike isikuid. See võtab aega paraku.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 18:17
JohnOfGaunt: issand, 5 päeva ja juba teed etteheiteid

foxy: aga mine sinna siesse siis tagasi, seal ei kirjuta foorumis mitte keegi, seepärast sa siin oledki. sinu kommentaarid on seal kõik hästi ülbitsevad (igaüks võib neid sealt lugeda) ja võimalik et seepärast seal keegi ei suhtle ka. aga kui seal on ägedam siis no mine.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:31
Elage reaalses maailmas!Mina näiteks ei teagi,kus Foxy midagi kirjutab või kommib...mind ei huvita ka.Ma ei külasta niipaljusid portaale,et ma kursis peaks olema...ja kui ka kursis olla,mis nende teadmistega peale hakata?
Foxy kommentaarid on kõik hästi ülbitsevad?....mida me selle infoga nüüd peale hakkame?Foxy,sa kiusupunn!!Ära kirjuta ülbeid kommentaare!ole edaspidi tubli ja heasüdamlik tüdruk! ...niimoodi või?'
Ravile...igatahes.
Ahjaa...mida teeb miska seal soome portaalis,ma ka tutvusin sellega natuke....mida tema seal teeb?Peaks portaali pea peale keerama ja äkki on ka miskit enamat,kui paljas taguots leida... otsib soome mampsleid?pakub neile teenust?fui....kire!Ära nii madalale lasku ja pealegi.....neil on somaalia poisid
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:40
mis teenust, mina vaatan ringi. no mine loe foxy kommentaare sies, nende foorumis ei kirjuta mitte keegi, seal pole mingit elu. kui ma nädal ihas ei olnud siis iha suri foorumis oli hapnik otsas, täielik vaikus, üks teema vist loodi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:42
Seega sies on tegijad, ihas on jutustajad?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 19:45
mine vaata järgi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:33
Millegipärast on iha lehe külastatavus kolm korda suurem ja palju on sies neid kellel pole ka ihas kontot
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:36
Loogiline, et jutustajaid on rohkem kui tegijaid.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:37
JohnOfGaunt: aga ole siis tegija, seni kuni sa ise ei tee oled samuti jutustaja.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:37
Mis asi on tegija?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:39
tegija on see kes teeb seksi, jutustaja on see kes sellest ainult jutustab. kasuta ajusid
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:40
Mul pole midagi selle vastu, et olla jutustaja.
Tegija peaks olema see, kes tuleb, ootsib, leiab sekspartneri ja nadib, mitte ei veeda tervet päeva teiste kallal norides ja niisama kiibitsedes, et lõpuks ikka üksi magada.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 20:58
Ok. Siis oleme ka selles punktis erinevad inimesed, nagu alati.
Minu mõistes on tegija inimene, kes elab oma elu täiuslikult, armastab ennast, naudib sexi vaid talle omasel moel. Ehk siis, see kes teeb oma soovid teoks.
Lihtsalt niisama hädaabisexi inimesed ei ole minu silmis paraku tegijad
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 21:05
Antud juhul vähemalt räägime üksteisest mööa.
Ma ei mõtle üldse tegijate kui selliste lahterdamist. Teema algupoole tekkis mõiste jutustajad (st rahvas, kes tahaks, aga ei oska/suuda/viitsi seksi leida ja selle asemel kiibitseb niisama, olles päeva lõpuks tootnud palju teksti seksikohta, ent jäädes ise alati seksita), selle jutusaja vastandiks seega on isik, kes reaalselt seksib. Ükstapuha, kas ta seksib siis juhututtavatega, armastatuga, mida iganes. Peaasi on selles, et tegija saab ja tahab seksi.

Mõistet "hädaabiseks" ei oskagi ma kuhugi liigitada. Pole nagu märganud, et ihas keegi selleplaanilist abi pakuks neile, kes muidu kunagi ei saa. Prostituutide kasutamist ma seksi saamiseks ei pea.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 21:09
JohnOfGaunt: sa pead palju õppima nii räägivad naised kes ei seksi, see on kõik pask. keegi ei taha olla luuser, siis räägitakse mingist über seksist ja põlatakse hädaabiseksi. nsm suhtleb ainult bi-meestega, nüüd on ta selle oma ankeedilt ära koristanud, ühesõnaga ta ei seksi arvatavasti mitte kellegagi peale oma mehe ja tema mees vist ongi bi-mees vms.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 21:13
Hädaabisex on minu üks leiutis. Põhimõtteliselt ma liigitan sinan alla need lõuanseximehed ja naised. Miks? Inimene elab kodus sexivaeguses, tahaks ka aga kodus ei saa (vahet poel mis põhjusel). Siis ainus viis kuidagi moodi saada on otsida keegi, kes korra nädalas lõunapausi ajal.

Ma olen kunagi palju mõelnud, et miks siis kiibitsetakse niisama. Ma olen väga veendunud, et tegelikult nad tahaks küll. Samas nende peas on palju hirme, segadust, krampi jne. Me tuleme no-sex ühiskonnast. Meil peas on palju raame. Sexi kohal on neid eriti palju. Seetõttu ollaksegi siin, kiibitsetakse aga reaalselt teha ei suudeta.
Kas inimene, kes pool aastat kiibitseb ja korra n.ö otsa peale saab on tegija?

Mul on jah veidi teine suhtumine sõnasse sex. Aga see on pikk teema ja tõenäoliselt ka 99% inimestele hiina keel. Nii, et las olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 21:15
oo küll tegid nüüd ennast põnevaks suur leidur leo
halastusseks on sinu leiutis, omg
einstein oled
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 21:25
Ei, poole aasta jooksul kord ei ole muidugi tegija staatus. Ma mõtlesin tegija all ikka seda, ke teab, mid atahab, ja saab seda. Mitte alati, keegi ei saa alati, aga enamasti.
Ennast ma tegijaks ei pea. Mulle meeldib jutustada.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 21:28
No hädaabiseksi lunijaid on siin lademes, aga tegijad on need kes oskavad nii vastaspoole ennast tahtma panna, et pärast võid hoiatuste rubriigist imelugusid lugeda
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 21:30
no naised on pea kõik tegijad pärast siis kui jutt asjalikuks läheb siis uups, polegi tegelikult kohtutud kellegagi.
kui teised ei kinnita kohtumist siis naiste enda juttu ei tasu küll uskuda, eriti vanemate naiste jutte.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 21:56
Sinu äraolek küll Iha foorumit välja ei suretanud!Mina olin reisil ja graafik läks lõpuks nii tihedaks,et ei jõudnud enam netti ja süveneda ammugi mitte.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 22:00
sa istusid soome portaalis, ära hakka jälle mingit jama ajama ja ihas sa ka istusid väga kenasti. ma vahest ikka viskasin pilgu peale aga sisse ei loginud ja lõpuks läks asi ikka väga nutuseks
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 22:00
Naised ei hakka esimesel kohtumisel seksima,enamus naisi.Paljud ei hakka ka teisel ega kolmandal.
Mehed ei saa sellest aru.
Minul jäävad enamik tutvusi sõbrasuhteks.Ma ei seksi.Mul on omad arusaamad ja kui mees ei taipa minu vajadusi rahuldada,siis järelikult polegi mulle sobiv mees.Sõbrad on palju olulisemad.Saab pidutseda,rääkida,kurta jne.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 22:06
see on vale ju, naised seksivad esimesel korral. see et sina ei seksi on sinu vabadus, teised elavad teistmoodi. paljud head suhted ongi alanud suva seksist stiilis - ah saame kokku ja seksime niisama. see ongi mõnus pingevaba suhtlemine ja kummalgi ei teki eelduseid, aga mõlemad saavad partneriga harjuda. suhtest 75% ongi ju seks koos sellega kaasnevate nähtustega, kui seksi pole siis suhe laguneb. ma täitsa usun et see on nii. kui inimesed meeldivad üksteisele siis milleks mängida lolli, las kirg võtab võimust.

ära seksi, peale sinu ei kurda seda keegi siin nii agaralt kui sina
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 23:13
Suhted ei põhine seksil.Suhted põhinevad ühistel vaadetel,ühistel harrastustel,harjumustel jne.
Seks on loomulikult suhtes tähtis osa,aga mitte kõige tähtsam.Ilma emotsioonideta seks on niikuinii mõtetu.Ja emotsioonid arenevad just sellest esimesest poolest.Mina ei poolda suhtevälist seksi ja kui abielus/suhtes mees otsib lihtsalt seksi,siis tulebki hind võimalikult kõrgeks kruvida.Petmine on kallis.Reeturlus on surmav.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 23:18
sul pole ju neid nagu ma arusaan, sul on ainult taha lugemine, rikaste kadetsemine, mingi pahna muretsemine. ainuke võimalus on leida samade huvidega mees, aga raha ikka ei tule

demi, kui sa oled 20nd siis saad seda taktikat kasutada, vanad mehed on suht targad ja nagu näha sul ju pole tulemusi. kas tasub üldse elu raisata, isegi gruusias ei olnud sellist meest peale pakikandja ah okei, too pakikandja oli väike vale, no juhtub ju
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 23:18
caribian, kui suhtevaba mees otsib seksi siis annad tasuta??
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 23:18
taha = raha
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 23:46
ma ei paku üldse seksi.Kui sõprusest tahab mees midagi enamat välja arendada,siis ta teab,et ta hakkab maksma mitteväikseid arveid.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 00:30
Väga järjekindel rollivalik, caribian.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 08:30
Oh,ma esindan siin tibikultuuri ja antifeminismi ühes isikus.Väsitav
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 10:10
Siin pole võimalik alati mingit tibikultuuri esindada kuna sinust poole noorem naine võib-olla hoopis vastand sulle ja ka hoopis teistmoodi mõtleja
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 10:21
Tibi ongi mõtteviis ja elustiil, mitte vanus.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 10:27
oletame siis 20-aastase tibi mõtteviisi..kes on juba kõvad tegijad
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 10:36
Siis tuleks alustada sõna "tibi" defineerimisest. Minu arust caribian oma sõnavõttudega mehe-naise suhete aluse ja eesmärkide osas annab tibikultuuri päris hästi edasi. Võibolla natuke liiga küüüniliselt, mistõttu tekib kahtlus, et ta äkki ei mõtle päriselt seda nii, aga foorumis tähelepanu võitmiseks ja oma rolli kinnistamiseks on see ilmselt paratamatu.

Ja elmar, kui sa juba räägid, siis võiksid tuua ka näite ja selgitada, mille poolest see su näiteks toodud 20-aastane tibi erineb ja miks sa teda tibiks pead.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 12:03
Laval olles kõik asjad võimenduvad...alates meigist ja miimikast lõpetades ülekeeratud emotsioonidega...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 13:38
Ega oskagi sõna "tibi" defineerida,millal ja mis vanuses naine võib olla ja saab olla tibi.Las proovivad targemad seda siin teha
Aga naine erinevas vanuses käitub kindlasti erinevalt.Ma kujutan ette,milline võis olla caribian näiteks 20-mneselt.Kahju,et aastatega hakkab naine seda materiaalset poolt ülehindama
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 14:51
ma arvan et demi avastas tibinduse alles 30neselt, pärast seda võitu mõned asjad tulevad elus hiljem, näiteks mina läksin reiti ka 32 aastaselt. siis olin orkutis jne. foorumites ja jutukates olen ma muidugi koguaeg olnud. aga sotsiaalmeedia tuli ikka väga hilja.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 15:18
Elmar!Mina olen terve elu "tibi"olnud,mu ema oli tibi(ei käinud päevagi tööl)ja mu vanaema oli tibi
geenidest juba....
Mul on sulle üks hea uudis ja üks halb uudis.....hea uudis enne Need naised,kes sinu tähelepanu köidavad on tibid.ma tunnen sind juba piisavalt,et seda väita.
Halb uudis....tibid trambivad oma peenikeste tibujalakestega kõik peapeale,nõuavad raha ja käituvad muidu vastikult....aga arvestades asjaoluga,et 80% meestest on loomult masohhistid,siis ongi tibi just kõige sobivam partner....näeb alati võluv välja,käitub viisakalt,ülimalt naiselik,kõikidel su sõpradel on kade meel ja boonuseks...ta annab sulle peksa,kui vaja,võtab su raha ära jne.
Mittetibi naine teeb ainult kahte viimast-annab peksa ja võtab raha ära.
garanteeritud on ainult peksa saamine ja rahast ilmajäämine.targem on naistega üldse mitte suhelda.
Eestis tuntud tibid...Beatrice,Anu saagim,Liis Lass,Jana Pulk,Kati Toots,marge Rahu jne...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 15:39
No kõikide naiste iseloomustuseks se "annab peksa ja võtab raha" kindlasti ei sobi.
Ehkki ehtne tibi võib vist nii arvata küll. Jätka samas vaimus, caribian.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 15:43
No ma ei tea.. selliste naiste otsa,kes annavad peksa ja võtavad su raha ma ei tea Esiteks minu puhul poleks see isegi võimalik ja ma väldiks neid igal juhul.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 15:54
Muuseas,tibidega on kõik lihtsam.Kui suudad kõik kulutused kinni maksta ja kas ei või jaa pole probleem palju
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 16:04
peksa andmise all ei mõelnud ma füüsilist kallaletungi(kuigi paljud mehed naudivad ka seda täiel rinnal).Tibi ei anna füüsiliselt peksa...ta ei saa..esiteks on tibi sale,tal murduvad küüsed ära ja soeng läheb sassi
Tibi annab peksa verbaalselt
Tibid omakorda liigituvad...on haritud ja raha teenivad tibid ja on kodutibid.Mehed eelistavad kodutibisid,sest siis on kindel,et "suur kull" ei suuda tibi pesast välja meelitada.
Eriti ohtlikud on tibid,kes on end kindlustanud ja jagavad nokahoope vasakule ja paremale.Iial ei või teada,millal tibi oma soobli selga ajab ja lihtsalt minema jalutab....saab uue tibi tuua,aga.....kõik shoppingud algavad otsast peale.
˅ näita rohkem ˅