Foorum
2011-09-25 11:47
foxy: ise valetad ka oma vanust siin, loomulikult sul ei jää muud üle kui demiga ühte paati karata ja olla kahepalgeline.
ühed valekotid koos, nii et mitte pioneerilaager vaid lasteaed

muide, te olete minust vanemadki, aga käitute nagu lapsed
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 11:47
hahahah...see pilt on tehtud täpselt aasta tagasi...statistika kogumiseks Praegu näen võrreldes sellega parem välja,sest sel aastal eriti usunasti trenni tehtud
Ikka ei saa tundub,et kõik naised saatsid su pikalt...ja see esinemine siin..kasuks ei tule.
naine,kes seda siin loeb,saab aru,et sinuga ei tohi mingil juhul suhelda.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 11:48
muidugi troppide jaoks tuleb vormis olla, äkki saab mõne euro rohkem küsida
õigesti teed, kui vorm kaob siis kaob ka meeste huvi sinu vastu
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 11:50
Raha number on täiesti suhteline asi, miljardär, kes kepi eest 20 kilose kasuka ostab, on selle suhteliselt prügiodavalt saanud, kepi siis, palju odavamalt kui töömees, kes on ostnud lille, kilo banaani ja pudeli veini. Ma ütlen kohe ära et mulle on caribian sümpaatne, ma jagan neid vaateid mis tal on spordile, pühendumusele , tahtejõust ja muust, mis ta on rääkinud. Aga täiesti ilma mingi pahatahtlikkuseta, ta teeb oma marki järjest enam täis, nii ei süida sust varsti üldse mitte keegi üle, ei päss ega muu...kena naine, kuni suu lahti tegi
ps. ära pahanda, polnud mõeldud solvanguna, taktitundetu olen lihtsalt
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 11:51
Juhuuu. Nii paljuke seda rahu siin foorumis ole. Üks väike came back ja hakkab kõik otsast peale.
Kes kellel ei meeldi ja kes kelle arvates loll on. Tore on kohe vaadata, kuidas inimesed siin jagavad saidil viibimise õigusi. Kas oled nagu mina, või sind ei tohiks siin olla.
Äkki suudaks need vingupillid teha nii, et kepivad omasuguseid ja on oma eluga vahelduseks rahul. Siis ei jää teised jalgu ja nad ei pea oma energiat kulutama internetis sõimlemisele. Tegelt ka, otsige endale partnerid ja tehke keppi. Mida ta käitute nagu kiimased turueided. Proovige siis mulle siin selgeks teha, et te olete ilusad, sexikad ja väga tegusad. Üksi ilus ja sexikas inimene ei käitu nagu sadamakõrtsi lits, kes läheb viimase meeskunde pärast karvupidi kokku. Viimased 1,5 lk aga siin muud ei toimugi. Ei päästa teid piltidega eputamine ka!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 11:53
no krooniline valetaja on sama mis alkohoolik. inimene võib isegi tore olla kui on KAINE, sama kehtib ka demi kohta.
tavaliselt probleemid süvenevad ilma et inimene sellest arusaab, vot kui keegi ütlema tuleb siis võiks mingi häirekell tööle hakata enne kui liiga hilja on ju see eksmees tal ka minema tõmbas nende valede pärast
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 11:55
misha, sa oled kirglik mees. tapvalt kirglik kohe andestust, aga sa meenutad mulle kedagi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 11:57
Push, muidugi on tuttav. Vanus on suhtleine, see on enamikel vale, nagu ka pildimaterjal. Aga suhtumine. Vot seda ei muuda ka tuumasõda.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 11:57
mulle kah tundub selle misha jutt ja suhtumine naistesse kuidagist tuttav

aga ka mulle on caribian sümpaatne, mis puudutab tema vaateid spordile, tahtejõuöle ja enese eest hoolitsemisele tervikuna, naiseks olemise oskust jne.. see näitab enesest lugupidamist. inimene, kes peab lugu endast, suhtub sure tõenäosusega ka teistesse. tema vaateid seksi ja raha vahekorrale ma päriselt ei jaga.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 11:58
nsm, sa oled ka krooniline valetaja. sa ju lausa kahe päeva tagant muudad oma jutu kardinaalselt vastupidiseks. soovitan sul lugeda oma postitusi kui sa ise seda ei märka. aga vaevalt sa seda teed, esiplaanil olemine on sulle ülimalt tähtis

ükskõik mis teema, sul pole probleemiks raiuda peale oma arvamust, isegi kui rääkisid eile kardinaalselt vastupidist juttu.
kas pole nii? oma kaalu ka sujuvalt panid paika, uups olin 80kilo ja nüüd kogemata enam pole

valed valed valed

hea on jälgida kõrvalt mida inimesed kokku valetavad et põnevam, ägedam, toredam olla
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 11:58
Loomulikult on....hälbega.Pilt pole muidugi enda oma,kui just vahatussalongis pole käinud.
Tal on mingi eriline viha minu isiku vastu...hakka või arvama,et olen mõne ta äri põhja lasknud või on teinud seda keegi minu lähikonnast.
Nii lollil polegi muidugi mingit äri...auto all kruvikeerajaga roomamist ei saa vist äriks nimetada.
Minusuguseid naisi ei saa kunagi,aga nüüd ei saa üldse mingisuguseid naisi.
Kehv taktika..ma olen liiga grove mutt selleks,et mulle mõjuks.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 11:59
caribian, aga miks sa siis valetad? sa ju valetad, alles leht tagasi panid rämedad valed maha
loomulikult sellised inimesed ei paku pinget, eriti naised.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 12:02
Sul pole vahendeid,et minu tähelepanu normaalsel viisil köita
Niimoodi ei saavuta küll midagi ja nüüd oled avastanud,et teised foorumlased on ka kõik valetajad.
Huvitav..mida kõike me siis valetasime?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 12:05
misha, mina olen mina. Ülbe, enesekeskne, egoistlik, eneseteadlik! Räägin mida tahan, millal tahan ja kus tahan! 80% inimkonnast on minu jaoks alaarenenud, ja ma ei varja seda ega hakka ka iial varjama. Korda läheb mulle muide ka vaid minu arvamus. Nii, et ära näe vaev. Mind sa ära ei räägi. Isegi mitte kõige suuremas meelesegaduses oled sa alamklass minu jaoks.
Vabanda otsekohesus aga ... soovitan ka sinul leida endas eneskindlust. Muidu jäädki selliseks lahmivaks turumutiks. Targaks, harituks ja arukaks sa enam ei saa. Eneseväärikuse ehk leiad. Kuigi, vahet pole.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 12:06
ma köidan alati teie tähelepanu, ma olen väga osav selles. kõik tahavad minuga suhelda.

teatud osa on siin tõesti valetajad, pole mina süüdi kui mul on fenomenaalne mälu inimeste jutude meelespidamises. kui inimene räägin ühes teemas ühte juttu ja teises teemas juba sellele vastanduvat juttu ja ühes portaalis on ühed andmed ja teises teised, siis ma märkan seda ja mulle meeldib õiglus teha asjad selgeks kuidas siis ikkagi on. kui sa caribian koguaeg patrad igast jama kokku siis iga normaalne inimene saab aru et see pole tõsi vaid lihtsalt räme vale. miks sa siis teisi selle valega alandad? pealegi sa räägid meestest väga halvasti, miks mina kui mees pean seda päevast päeva lugema kui see on kõik sinu väljamõeldis?

vanasti suunati sellised valetajad ravile, nüüd on nad kõik vabaduses
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 12:10
nsm: ennast kiitmast sa ei väsi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 12:13
muide nsm, osad mehed ongi tallaalused, need kes ei julge välja öelda tõde. nad loodavad keppi saada või siis hästi suhelda ja siis kannatavad need valed ära. aga ära arva et teised mehed ei saa neist valedest aru mida ka sina siin kokku luuletad. mehed saavad väga hästi kõigest aru.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 12:23
Pan politseinik on oma profiilist lapse olemasolu ära unustanud. Kuulutanud, et otsib naist, kuid, et tal laps on, see kenasti maha salatud. Mul täiesti ükspuha, mida keegi kuulutab, kuid kui juba valetamisest juttu tuli, siis on Tushka nii kena ei valeta oma profiilis.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 12:26
Minu laps ei ela minuga koos, st mina elan 100% üksinda ja ma usun et minu täiskasvanud laps ei ole mitte ühelegi naisele enam probleemiks.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 12:27
Kiidan jah, sest ma olen enda arust ideaalne igas mõttes. On veel muresid?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 12:29
Haledamini pead keerutama, haledamini, miska
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 12:29
pealegi on seal kirjutatud : tutvun naisega, see ei ole otsimine ega soov kooseluks, seksiks jne. ma võin tutvuda ka naisega äripartnerluse eesmärgil
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 12:30
nsm: ühesõnaga mingi vaimselt haige naine, kes arvab et selliste siltide abil on ta hirmus tegija. ennegi nähtud
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 12:31
Mees, kes oma lapse maha salgab ja samas süüdistab ette ja taha kõiki valetamises.... ei noh, anna olla
Pole ime, et keppi antakse sellisele vaid papi eest
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 12:31
Just täpselt nii, nagu kõik teisedki, igaühel oma asi ajada. Just täpselt nii nagu sulgi. Igaüks paneb kirja just nii palju või vähe, kui sinagi. Täpselt nii nagu sinagi.
Mis on sinu probleem, Tushka?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 12:37
foxy, saa aru ma ei seksi raha eest mitte kunagi. ma olen täielik vastand sulle, ma tean. sina õigustad prostitutsiooni, mina põlgan.

Leedilea: paneb kirja, las paneb mina vähe loen ankeete, ma loen mida kirjutatakse foorumis. ütle kas sulle meeldib mees kes igapäev valetab? sõimab naisi minitussideks näiteks? nüüd mis on sinu probleem selles kõiges?

sa oled vist seal maaja foorumist mingi tädike
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 12:39
no mehe lapsed on ju naistele konkurendid, võtavad palukese suust, seda peab ju teadma
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 12:45
Push up, sama moodi pole vajalik kõike muud siin lehel ankeedis kõigile teatavaks teha. paned aga kirja või jätad kirja panemata, mis pähe tuleb või vajalikuks pead. Varjamine on sisuliselt sama, mis valetamine. Kui süüdab absurdseid süüdistusi valetamises vasakule-paremale loopida, siis võiks ju enne peeglisse vaadata. Psõhholoogide väitel häiribki inimesi teiste juures just see omadus, mida inimene enda juures kõige rohkem vihkab.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 12:47
foxy. eks see nii ongi nagu elmar kusagil tabavalt ütles: lähed 40nese naisega kohtuma siis kohtud 50 aastasega hoopis. sina ju ikka rämedalt valetad oma vanust (aga miks sa valetad enda vanust, sul pole isegi pilti ju), see et mina ühte lahtrit ei täida on väiksem mure. sama hästi võiks liiklusvahendi lahtri mitte täitmine olla suur vale
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 12:50
Leedileale siis lisainfoks, ma olen abielus muide, juhul kui sa selle kusagilt avastad Nüüd ma olen kõiki naisi hingepõhjani petnud ma tean.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 12:56
Ma tean, miska Hakkab tulema
Ütlen veelkord, mul on täiesti ükspuha, mida keegi oma profiili või kuulutusse kirjutab. Üldjuhul ei loe ma siinkirjutajate profiile, kuulutusi olen täpselt korra lugenud. Ei üks ega teine paku mulle huvi.
Tahan lihtsalt öelda, et vaatab poiss oma ukse alla kõigepealt. See ei ole kirjutatud mõnitamiseks, vaid tähelepanu juhtimiseks.
Kui sa oled moderaator, siis nii ütlegi.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 13:01
mis moderaator ja mis kuulutused? ma olen teinud kaks kuulutust, esimese sisu ei mäleta aga selle sisu oli ka mingi nali, teine oli: otsin naist kes oleks ilus, seksikas ja viinapoe juhataja.

natuke segaseks jääb millest sa üldse räägid
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 13:10
kõik on hea, enda oma
huvitav mis probleem siin paljudel on nende fake piltidega, just neil kellel endal üldse pole pilte. kui nad ise ei julge elus ise pilti lisada siis teistel on ka võltspildid, einohhh
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 13:11
Ok, ma üritan siis uuesti.
Kuna enamjaolt tegeled korraloomise üritamisega, siis oletasin, et oled ainus mode, kes midagigi püüab.
Pidasin silmas kuulutusi ja profiile üldse, mitte ainult sinu omi. Su praegust profiili vaatasin vaid seetõttu, et näha, kas tõesti järjekordne nimevahetus.
Nii see veebi kaudu möödarääkimine juhtubki
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 13:14
ma eelmist kontot enam ei kasuta, st mul varikaid pole. kuna reeglites pole selline asi keelatud siis kasutan seda võimalust.

kas kord on siis paha?

ps. muide ma siiski pole abielus loodan et ei pettunud
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 13:16
Nii, et valetasid
Ei ole pettunud
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 13:20
ei valetanud, sest ma olen tõesti virtuaalselt abielus ühe iha naisega, pooltõde pole kunagi vale
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 13:21
päriselt ei ole, aga mängult olen
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 13:27
mismoodi see on? Kunagi oli kas csi või kontide mingis osas selline veebikeskkond kus inimesed elasid virtuaalset pereelu jne, miskit sellist ve? Kust me seda naist teame, mis mina ei tea
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 13:57
täpselt nii, proovi ka
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:16
Minge tehke parem sporti...mul ring juba läbitud,aga te pole oma lobaga veel kuhugi jõudnud...
Virtuaalne abielu.....ma usun,et tänapäeva meditsiin on juba suuteline seda ravima...pöördu perearsti poole.
Aga sellegipoolest....minu käest mingit tasuta keppi ei saa kohe kuidagi ei saa
ja päeva kokkuvõte...caribian on kole,vana,valetaja,igavene prost,kes on keppinud peaegu kõigi meestega 10 euri eest jne...
Mida me selle teadmisega nüüd peale hakkame?
NSM on üks igavene bitch,kes sulle ka keppi ei anna..
ainult barb-lilleke on armas ...võta taburett kaasa..
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:23
nüüd on sotid selged kes on kes. sa võid igast jama suust ajada, see on lihtsalt jamps ja kõik teavad seda.
paistab et vähemalt üks iha mees on sinus nüüd väga pettunud, aga parem varem kui hilja.

nsm pole mingi bitch vaid lihtsalt tavaline keskealine tädike kellel lööki pole ja plaanil püsimiseks tuleb mingi jama kokku luuletada.
kõik on sellest nagunii arusaanud k.a. sa ise.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:23
caribian,miks on vaja ärrituda? kõigil omad arvamused,tõekspidamised.
aga ilm on küll sügiseselt mega hea täna.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:26
Kes see special one on? Tahaks ka teada...minugipoolest pettuge niipalju,kui soovi on...
Sinu möla peale ei lange kellelgi ära..pigem vastupidi...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:33
mina pole pettunud, ma olen ammu juba arusaanud et sa oled lihtsalt valetaja nii rämedalt veel valetada et sul mujal kontosid pole näitab ainult seda et sa häbened iseennast. mina oleks kohe ära öelnud.

aga meeste sõimamine võiks ju ära jääda, pole nemad süüdi kui sinusuguse otsa satuvad, nemad eeldavad ausaid naisi.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 14:43
Tõepoolest ei ole kontosid.Pangakontod on need on head kontod....
Push...seda ma usun,et sa mulle taburetiga virutaks....olen küll heas füüsises ja jõudu peaks ka natuke olema,aga sellist riski....ma ei hakkaks võtma....Hulk Hogan meenub
Pole imestada,et mõni Iha kasutaja,kes sind tänaval juhuslikult silmas..otsustas kiiremas korras varjuda,ta ju veel palju väiksem naine,kui mina..
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 16:21
Naised konkureerivad siin või?

misha36, rahune maha natuke. Normaalne mees ei ürita avalikult naisi alandada ja mõnitada, ükskõik, mida see naine ka ei tee. Praegu jääb tekstist vägisi mulje, et caribian ei olnud mingi aeg nõus sind "teenindama" ja sa püüad nö kätte maksta.
Ilusal pühapäevl tõesti muud pole teha kui üksteist sõimata?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 16:51
mingi pidev viitamine käib mingisugusele normaalsusele, normaalne mees teeb nii, normaalne naine ei tee naa, unustage ära,esiteks on siin kogu erinevaid indiviide, kes ernevates situatsioonides käituvad erinevalt, ja siin pole kellelgi kvalifikatsiooni öelda, milline käitumine on normist niipalju kõrvalekalduv, et seda ebanormaalseks saaks pidada. Ok ehk mõni eriti markantne näide kuskilt hoiatuste rubriigist, ja see ka võibolla. Tegelikult on siin kõik nii normaalsed, et lausa igav, enamvähem kõik on ettearvatav.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 16:59
mjkhan, sedapuhku on sul tuline õigus. Eriti veel see viimane lause on lausa kümnesse
˅ näita rohkem ˅
2011-09-25 17:03
No indiviidide erinevus ei puutu siin küll kuidagi asjasse. Mingist elementaarsest viisakusest võiks ikka kinni pidada, muidu muutub selle foorumi kasutamine üsna ebameeldivaks. Kui ikka päeva jooksul tuleb mitukümmend või isegi mitusada kommentaari, kus põhimõtteliselt ainult üksteisele vahendeid valimata ära pannakse, siis ei ole see minu arvates sugugi põnev (või mida iganes sa siin "igava" all mõtled, mjkhan?).
Kogu selle tohutu spämmi läbilugemine on mõttetu ja ainult risustab kellegi poolt algatatud vahel isegi huvitavat teemat. Ja seda spämmiks kvalifitseerinu ei pea mingi eriline spetsialist olema.
˅ näita rohkem ˅