Foorum
1
2
2025-07-30 16:38
Täna siis sellised lood ,et kari mehi, üks paar, üks naine. Suurem osa on vanamehed-müstika. Olin seal 13:00-16:00 ni.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-30 23:27
Miks naised alastirannas ei käi? Välismaal käivad, ma Saksamaal ja Vahemere ääres olen palju näinud.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-31 09:08
Alasti rand on ainult Pärnus. Kuna tänapäeval nii paljud filmivad, droonidega filmitakse, kes soovib ennast näha mõnelt xxx saidilt? Ühes foorumis palju aastaid tagasi oli ka juttu Pikakari rannas päevitavatest meestest ja mingi mees uhkeldas kuidas käib neid perverte seal teadlikult filmimas ja pildistamas. Privaatsust tänases maailmas ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-31 09:49
Ma sellest palja keha hullusest enam aru ei saa. Kogu nett, reklaamtahvlid, ajakirjad on seda täis. Mäletan, et noorena sai sirvitud neid ajakirju, kus olid ilusad kunstilised pildid alasti kehast, muidu pinget ei pakkunud.
Eesti naised on väga teadlikud nahavähi riskist. Pruune grillkanu kohtab tänavapildis harva. Päikese (kaas)abil saadava rinnavähi oht on reaalne.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-31 09:54
Melanoom tuleb meil sünnimärkide eemaldamistest ja siis soojamaareisidest. Eestis annab ikka päevitamisest vähki saada. Mingi osa melanoomiriskist on ka kaasasündinud. Rinnavähk ei ole seotud päevitamisega, seal sama pärilikkuse agressiivne geen, mis põlvest põlve läbi naiste kandub edasi. Kui emal on agressiivne rinnavähk, siis on tütrel ka. Liigne päikesekreemide kasutamine võib ka põhjustada melanoomi, sest päikesekreem sisaldab palju alumiiniumi ja titaanoksiidi.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-31 10:46
Nahavähk on seotud päikesepõletusega ja ehkki Eestis on UV indeks suhteliselt madal (4-6), siis kaks-kolm tundi päikese käes lesides tekitab nahakahjustuse ikka.
Vahemere ääres on UV indeks kõrge (8-11), aga inimesed ka märksa rohkem ettevaatlikud. See suhtumine, et mis siin põhjamaal ikka juhtuda saab, tekitabki meil suurima nahavähiriski.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-31 10:49
Alastirandade mõte ei ole ainult pruuniks päevitamine. Vahemere ääres olen ma sageli näinud, kuidas inimesed on varjus ja käivad aeg-ajalt suplemas. Loetakse raamatut, suheldakse omavahel jne. See alastikultuur on omaette elustiil.
Eestlastel on mingi kiiks selle tumedamaks päevitamisega, mujal maailmas pole ma sellist asja täheldanud.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-31 10:52
Need kes soojamaareisilt tulevad on üldiselt väga pruunid. 4-5 päevaga on päevitus sama mis võtaks meil aega terve kuu rannas lesimist. Vahe on väga suur. Välismaal kreemitatakse ka end rohkem, määritakse endale titaanoksiidi palju nahale. Kahjuks on vähk liiga keeruline ühe sirge põhjuse omistamiseks. Aga kuna kõik on meil äri, siis päevitamise ohtlikkusest räägitakse palju kuna on vaja müüa päikesekreeme, siis on palju müra. Juulis on meil päikest rohkem olnud, kas emod on nahavähki täis?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-31 10:54
Vahemere ääres on õhk ise juba väga palav. Neil on õhutemperatuur 40 kraadi ja merevesi on 28 kraadi. Seal ei kannata kaua lauspäikese käes olla, ollaksegi vahelduvalt ka varjus. Türgi on ka Vahemere ääres, neil oli juba 50 kraadi õhutemperatuur.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-31 11:08
Mina isiklikult ei ole kunagi Vahemere ääres ära põlenud, ehkki olen seal üsna palju käinud. Nüüdki tulin alles.
Eestis ja üldse Põhja- ning Kesk-Euroopas olen põlenud korduvalt. Just nimelt seetõttu, et lõunamaal saab palju ettevaatlikum oldud.
Pruunimaks läheb seal aja jooksul loomulikult, kreemidest ja riietest hoolimata. Aga UV kiirgust ühe korraga palju seal ettevaatlik inimene ei saa. No ja suure kuumusega ei kannatagi pikalt päikese käes lesida, see on tõsi.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-01 13:03
Eestis on emapiimga arvamus, kui pole pruun ,siis polegi pandav, aga tegelikult see pruun teeb pigem inetuks, visuaalis kõige meeldivam koorekohvipäevitus
˅ näita rohkem ˅
2025-08-14 15:35
Täna siis olin rannas paljassaares kus ma ikka käin. Arvasin ,et nädala sees kedagi nii ei liigu, aga võta näpust. 95% mehed 5% naised/paarid. Olin seal kella 11:00-15:00ni.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-14 18:58
SlutsNeedNow, mis kohas see oli - raadiomajaka juures?
˅ näita rohkem ˅
2025-08-14 19:05
Maxxmaax see koht oli sadama lähedal , kus on liivarand.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-14 19:42
SlutsNeedNow, selge, päevitan seal ka. Olin kuni kella 17:00. Kolm paari oli ja ülejäänud mehed. Üks nädal oli nii, et kolmapäeval oli väga palju inimesi alasti ja tekstiilis, aga laupäval oli vähe...
˅ näita rohkem ˅
2025-08-14 19:52
Maxxmaax tänan infot jagamast.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-14 22:17
Ma olin ka seal täitsa alasti paljalt. Kindlasti märkasite mind ka, mul oli siis munn kõva.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-14 22:48
Vahtisid mind ja dragut.
˅ näita rohkem ˅
1
2