Foorum
2011-06-25 00:06
Mina teeks kohe... ..äkki ikka laseks kasvada?...paneme hääletusele...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 00:10
las kasvab siis pärast vusiseb nii mõnusalt ja teeb kolm tiiru ümber laelambi enne kui kortsu vajub
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 00:36
kas räägid oma kasutatud kondoomist?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 00:49
sinust
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 02:12
to caribian...tunnen ainult rõõmu su edusammudest, läheks kõigil naistel nii libedalt ametiredelil. selge see, ega selline teema lamppi ei tule, vaja ajusi, milllega mõelda.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-16 03:02
Mina ei ole küll häbenenud sõpradele tunnistada, et mulle meeldib keelekas
Mis siin häbeneda? Täiesti normaalne asi. Iga vähegi naisest lugupidav mees teeb keelekat.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-16 09:36
Ei tee kunagi keelekat, sest ei taha oma eneseväärikust ja lugupidamist enese vastu kaotada.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-16 11:14
mõnel on enesehinnang ikka erakordselt madal, et isegi naise keha keelega puudutamine tundub hirmus ebaväärikas tegu
˅ näita rohkem ˅
2025-08-16 12:55
Kuidas see tunnistus peaks välja nägema?
Vahest mõne semuga koos, siis põhiliselt töö ja vähe kehakultuuri juttu. Kuidas sinna keelekani peaks jutuga jõudma?
˅ näita rohkem ˅
2025-08-16 16:50
Ma ei saa ka aru, kellele seda tunnistama peab? 😀 Küll aga Saviri ülestunnistus on omaette vaatamisväärsus 😂
Mina ei lase keelekat teha võõrastel, sest olen äärmiselt rahul oma tasakaalus mikroflooraga, aga püsipartnerile küll ei keela.
Kas naised, kes meestele suuseksi teevad, ei pea endast lugu? Ma tõesti südamest naeran selle avalduse peale 😀
Oi, ehk oled sa hoopis mitte-hetero? Siis ma saan aru, et ei soovi vastassoo genitaalidele suuga läheneda, aga..ma isegi ei lähe ta profiilile. Loodan, et Savir saab, Ubermensch'ina (mille ideoloogia kordagi pole välistanud homoseksuaalsust) täpsustada, mis ta eneseväärikust veel tõ(e)stab. Siit saab incelitele veel hea õppematerjali. Mulle ka ei meeldi naistele keelekat teha, aga pulgakommide imemine on mind aastatega treeninud küllaltki võimekaks..pulgakommi imejaks ja eneseväärikus ei kannata grammigi 😄
˅ näita rohkem ˅
2025-08-16 19:03
Kuna teema on algatatud aastal 2011 ja kui spekuleerida, et teema algataja võis olla üsna noor, siis ehk võiski teatud ringkonnas teema veidi põlu all ja häbenemist vääriv olla. Saviri kommentaari lugedes tekkis mul esimene mõte, et see oli ajendatud eelnevast, Genitariuse kommentaarist ja mõeldud läbi iroonia prisma. Ma loodan.
Ma küll kärbsena seinal meeste seltskonnas ei ole saanud olla, et kuulata, millest nad omavahel räägivad, aga pigem nõustun Impalaga - mida imet neil vaja vastastikku selliseid pihtimusi teha? Pealegi, suuga võivad kõik ehitada suure linna! Kui head suuseksi mees tegelikult teeb ja kas üldse teeb, teab partner, kellele seda tehakse või ei tehta

Tervitades,
Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2025-08-16 19:19
Tegelikult, ega meeste seltskonnas keelekast eriti räägitagi. Hoobeldakse ikka sellega, kuidas kedagi kepiti või kui hästi keegi imes.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-16 20:33
Ma nikkunud paljusid kurku siin ja kukeks teinud
˅ näita rohkem ˅
2025-08-16 20:58
Ei leia ka et asi julguses oleks, vaid härrasmees reeglina ei aruta selliseid asju kolmandate isikutega.
Samas selline konkreetne salgamine "ei tee, väärikust alandav" näikse tulenevat vangla sub kultuurist, kus selline tegevus tugevalt põlu all, samas kui teisele tüübile peeru vahele kütmine "tema alla laskmiseks" on täitsa okei.

Üks asi on vb jah, seiklustega uhkeldamine, samas ka seal detailidesse laskumata. Teine asi, kui on püsiv partner. Siis pole küll kellegi asi 😂
˅ näita rohkem ˅
2025-08-16 21:06
p228 on mul püsiv partner siin. Andsin talle täna ka suhu niiet mokad rutsusid jobist tal.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-17 09:01
Mis 2011 siis teistmoodi oli kui täna, et keelekas rohkem põlu all oleks pidanud olema? Ma ei nöe ajastus mingit erilist erinevust. Isegi lillad olid ammu juba kapist välja tulnud ega olnud enam häbiasi, vaid mindi tänavale vikerkaarelippudega tähelepanu püüdma ja uhkustama. Ega isiklikud intiimteemad polegi mingid seltskonna teemad, pigem usaldatakse intiimsed asjad mõnele lähedasemale sõbrale, kellega saab kõigest rääkida, aga kui keegi seltskonnas küsikski, siis ma ei häbeneks ausalt vastata.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-17 10:50
Normaalne ju näiteks kaks sõpra kohtuvad inimesi täis ühistranspordis ja üks hakkab teisele rääkima, et tead, mulle meeldib räigelt vittu lakkuda.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-17 13:57
sul ju pole sõpru
˅ näita rohkem ˅
2025-08-17 14:23
Re: Savir

Normaalsed inimesed ehk ootavad esimese peatuse nii et koos maha minna ja siis pargipingil oma keelt peksta
Pealegi ma väga kahtlen, et ühistranspordis juhuslikult mõnda oma tuttavat või sõpra kohates just see esimese asena jutuks tuleb 😛
˅ näita rohkem ˅
2025-08-17 17:45
Seda lugedes meenus mulle üks vihane taksojuht, kes kunagi pidi mind ja mu kaaslasi ühel ööl ringi sõidutama...nimelt käratas ta, et teie sõidutamise asemel oleks tema meelsamini kodus ja lakuks siis sedasamust...nii et võib ka võhivõõras nõnda kõnelda. 😁
˅ näita rohkem ˅
2025-08-17 20:23
Normaalne mees!
Prioriteedid on paigas!
˅ näita rohkem ˅
2025-08-20 03:55
Nüüd oleks huvitav teada kes need "mehed" on.
Seda võib ka kutsuda eelmänguks, kuid ikkagi, kes need "mehed" on?
˅ näita rohkem ˅
2025-08-20 09:00
ellips ja savir
˅ näita rohkem ˅
2025-08-24 23:13
Kas mitte üks see J tähega kasutaja pole mitte pedofiilia eest karistatud?😀
˅ näita rohkem ˅
2025-08-25 20:24
See Thugdrill9 ei julge oma sõpradele tunnistada, et ta on biider. Saab muidu tappa.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-05 20:51
Eales pole häbenenud!
˅ näita rohkem ˅
2025-09-06 10:10
Kui su sõpruskond on Kari kinni istuvaid pedesi,siis jah on sellise asja tunnistamine sõpradele raske🤣 pole kurt elujooksul sellist nalja kuulnud mujalt kui sellistelt tegelastelt 🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-09-06 10:10
Kui su sõpruskond on Kari kinni istuvaid pedesi,siis jah on sellise asja tunnistamine sõpradele raske🤣 pole kurt elujooksul sellist nalja kuulnud mujalt kui sellistelt tegelastelt 🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-09-06 10:11
Mister j...ole ükskord mees ja tule foorumist välja näost näkku rääkima🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-09-06 10:35
Sullemulle
Tõenäoliselt ei ole iha foorumis teist meest, kes nii järjekindlalt siin meestega kohtuda sooviks kui Sina. Seega ole selle "pedede" teemaga ettevaatlik, meil foorumilugejatel on Su suhtes teatud kahtlused.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-06 14:31
mis tähendab - sõber
ehk mõni hea tuttav, enamusel
olen veenudunud, et ei räägi naised tuttavatele imemisest, ja miks peaksid mehed seda tegema
me ei räägi väga paljudest asjadest, oma probleemidest, tervisest, rahast, isegi tööst, isegi mitte sexixt, erootikast jne jne
miks?? häbenemises pole kindaslti probleem
˅ näita rohkem ˅
2025-09-06 15:36
Ma ei meietaks, libe tee. Igaüks saab rääkida ikka enda eest. Üks asi on arutada teemat, teine asi on esitada väiteid, millel ei ole mingit kinnitust. Minul on küll sõpru, kellega saan rääkida kõigest ja räägin ka.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-06 15:47
Tihti on asi lastetoas.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-06 20:41
Või selle puudumises pigem
˅ näita rohkem ˅
2025-09-06 22:16
mina jälle ei läheks nn isiklikuks, ka väga libe tee
tore, et sul on KÜLL sõpru, kellega saad rääkida kõigest
aga mida ei taha kõigi tuttavatega kõigest rääkida, ehk lubad selline - kiiksuga olla

lastetoas me vaevalt räägime sexist ja selle nn peensustest, eriti pedendusest, transudest jne
mida sulle lastetoas räägiti sexist ja mis ise lastele rääkisid?
˅ näita rohkem ˅
2025-09-06 22:47
Nii on.tuleb nõustuda. See lastetoa viide antud kontektis oli asjakohatu.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-07 13:31
Ei maksa segi ajada põhjuseid "ei julge tunnistada" ja "ei tunnista".
Kui esimene on ikka selgelt julgusega seotud, ehk sõber pinnib ja pinnib ja mees ajab ikka tagasi.
Siis teisel võib olla 100 põhjust.
Näiteks:
Sõber polegi küsinud kunagi
Kasvatus ei luba
Ei pea vajalikuks sellest rääkida
Jne, jne.

Minult näiteks pole seda ükski sõber küsinud.
Ja need kes võibolla võiksid küsida, pevad seda teemat nii loomulikuks, et ei ole taibanud üle küsida.
Ise pole kunagi huvi tundnud, mida ja kellega sõber voodis teeb.
˅ näita rohkem ˅