Foorum
1
2
3
...
8
9
10
2025-05-18 19:20
olen vist imelik, et kunagi ei vaata kohtingul mehe automarki. ega nende hinnaklassist tglt väga palju ei teagi
seda ka ei kujuta ette, et mees hindaks mind naisena sõiduvahendi põhjal....
pmts võiks takso või jalgrattaga kohale sõita ja vaevalt see tundeid kuidagi mõjutaks. juhul kui tunded muidugi eksisteerivad üldse.
misasi see ''priiski panka arve'' muidu on?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-18 19:31
"Priiski panka arve" tähendus on muljetavaldav summa naise pangakontol.

Tänu minu väljaütlemistele olen ka langenud kummaliste meessoost isikute rünnaku ohvriks, kes reaalselt küsivad, et kas olen " suhkruemme". Vaat siis, mis tähendab kui pruugid ihas suud ja noored mehepojad hakkavad järeldusi tegema.
Võid endale vastutahtsi "puugid" kaela saada.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-18 19:56
See on näpukas
Muidugi , priiske panka arve
Mina auto järgi ei vali aga mehed valivad küll ja veel kuidas . Üks tüüp isegi tere ei öelnud . Vaatas minu auto hindava pilguga ja sõitis minema .
Üks isegi kommenteeris ala kohe näha et inimene ei oke midagi elus saavutanud .
Tean ühte noh mitte ilusa naise , kellel oli kohe järjekord , otses mõttes , ukse taga . Miks ? Sest ta on miljonäär ja kuulutas et otsib endale mehe .
˅ näita rohkem ˅
2025-05-18 20:12
Tegelikult olen siinkohal pisut Riina1234 mõttelaadiga tuttav ja seda just eriti oma lapse kooliajast, samuti tekkinud tutvusringkonnast ka tööl. Neid inimesi võib ju pahameelega tõusikuteks nimetada, aga midagi pole parata. Sarnane otsib sarnast. Nad suudavad lihtsalt materiaalselt samu asju ja ei pea loobuma ühistest ettevõtmistest raha pärast. Lapsed käivad koos prestiižikates trennides, kutsutakse üksteist sünnipäevadele, mis on üdini läbi mõeldud, perereisid jne. Raha märk on kõigel juures.
Julm, aga nii see paraku on. Ja vist hullemaks läheb ka. Väga paljud mehed on toonud vestluses välja, et nad tahavad siiski "parketikõlbulikku" kaaslannat, keda saab sõpradele häbi tundmata esitleda ja kellega koos ikkagi seltskonda minna. "Augutäiteks" ja eneserahuldamiseks võib muidugi salaja kusagil ära käia muuseas, et keegi pole näinud ega kuulnud.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-18 20:52
Kui raha maas vedeleb, siis peab ikka väga loll ja laisk olema, et seda mitte üles korjata. See kehtib nii naiste, kui meeste kohta. Tõeliselt rikkad teavad seda ja ei käi rahaga hooletult ringi. Küll aga võivad seda teha nende ära hellitatud võsukesed. See mood on ka laenukontorite kuldklientidel.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 01:21
Ja siin , need kes augutäide otsivad kuidagi hirmutavalt palju
Sellised kurvad lood ala olen suhtes mees aga istun kuivalt ajavad suisa iiveldama
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 06:25
Siin pole küll tähele pannud , et mehed valiks. Kargavad täitsa äärmustest äärmustesse ühe naise juurest teise juurde.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 06:58
Kiisuke75
Pole päris nõus. Minu uuringud 😀😀näitasid, et tõesti üks osa meestest on nii meeleheitel, et neid ei huvitanud ka naispuukide
borrellioos ega entsefaliit. Kes " pimeduse" varjus hiilivad, et vaikselt ära käia küla peal, nemad on nii ja naa. Seinast seina. Kõige nõudlikum kontinget on see, kes otsib kaaslast siit ( mitte juhuseks kusagil), et teatris/kontserdil/spaas jne käia, siis need on ülinõudlikud. Naisel peab olema ilus kodu õiges linnaosas, keskklassi auto vähemalt, võimekus enda eest maksta Michelini tärni restoranis ja naisel peaks olema staatus. Arvestatav positsioon tööl.
Nii on täna looduse kroonidega. Ei mingit tungi naise eest hoolitseda.. Kaaslanna peab olema ise " keegi."
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 07:24
Miks üldse peaks enamike naiste silmis ihaldusväärne mees otsima elukaaslast siin saidil? Siinsest seiklusest või tutvusest võib miski välja kujuneda, aga enama saamine on väga loterii.
Seda autoteemat ma ei oska kommenteerida, inimestel on muidugi igasuguseid kiikse, aga teatud vanusepiiri ületanud naiste puhul otsib teatud hulk mehi tõesti suhkruemmet. Samamoodi vaatavad naised 40+ vanuses meeste puhul, kas ikka saab majaomaniku, muidu ei tasu vaeva.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 07:37
Kuna olen põhjusega valiv siis jääb minu jaoks just minu jaoks tihti mulje kas kõik on kodutud.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 08:19
robespierre see ülivaliv seltskond ei otsigi siit elukaaslast.
Nad vaatavad ringi, et kes võiks sobida pisut pikemaks ajaks sekssuhteks ja isegi selleks peab naine olema tasemel. Nad on väga nõudlikud.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 09:10
"Ma ei saa üldse aru, miks peaks kellelgi olema tahtmist seksida nii, et enne ei räägi, ei puuduta, ei vaatagi õieti, pumpad 3-5 minutiga end tühjaks ja tõmbad püksid üles ja kõnnid minema.." - Vastust sellele küsimusele teab Outdoorfun. Aga ilmselt nii on siiski võimalik... Maailm on täis saladusi, mida me ei mõista.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 09:18
Võhivõõraga kellega pole suhelnudki, tõesti ei kujuta ette. Kirja teel võib aga küll süttida leek , et nüüd ja kohe ning pärast naeratades lahku minna võimalik , et rohkem ei suhtlegi.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 11:52
See “olen väga nõudlik, ülivaliv jne” võib ka olla labane moosimine,
kui sulle nii öeldakse, siis lihtsameelne naine lausa sulab, eks teg sama ka meestega
ja seegi "süttimine, liblikad" jne, aga kas enamasti pole soov LIHTSAT nautida,
palju neid liblikaid ikka lendleb
loomulikult partner peab olema nn vastuvõetav
et keegi valimatult sexib, ei suuda uskuda, kui just vaimupuudega pole, aga miks neist na palju rääkida
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 12:04
Isiklikult olen otsekohene ja ei kannata moosimist, imal pläma ajab rohkem südame pahaks.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 12:14
Esimese asjana tuleb kohe ja kallale asuda, pärast seda võib alles moosima hakata.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 12:16
PeeterFF nad ei moosi, nad pole üldse keelt kõrva ajavad tüübid. Nad ei pea moosima. Nende livingstandard lihtsalt on selline. Siinsetel ( enamikul) on latt lihtsalt liiga madal ja nad peavad leppima " teise Eestiga," Lepime sellega. Elu on konkurents igas mõttes.
Lati võib alati alla lasta ja ei pea üle võimete püüdlema, seda ju nagunii. Tõesti, milleks vaielda.😀
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 12:39
Paarilise valikul ainsaks või olulisimaks asjaks tolle vara väärtuse ja sõpradele meelepärane olemise pidamine ei ole kõrge latt, see on lihtsalt valik. Mõni elab kogu oma elu ära, et ainult teiste tunnustust pälvida. Teise jaoks on olulisem kodusoojus ja armastav kaaslane. Kolmas täidab mingit plaani. Jne. Igaühele oma.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 12:52
Eks ta nii ole, kellele Carmen Kass, kellele seksi-Kristi, kellele kogu elu kodus istuv laste eest hoolitsev naine.
Jääme siiski teemasse, et kui oluline on tänasele mehele naise võimekus endaga ise toime tulla ja see on pigem oluline kui et mitte üldse ja mehe rahal vegeteeriv puuk.😀
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 13:26
Eks see "igaühele oma" on ju teemas. Mõnele mehele tõesti sobibki, kui naine kodus lapsi kasvatab. Just eile sattusin lugema seda: https://perejakodu.delfi.ee/artikkel/120378060/viie-lapse-ema-olen-enda-jaoks-valinud-koduse-emaduse-miks-uhiskond-seda-ei-aktsepteeri

Seega ei saa jäigalt panna paika, et kõik mehed tahavad seda või teist.

Teemat veidi laiendades on huvitav arutleda ka selle üle, miks inimesed, kes majanduslikult mõistlikke valikuid teevad, üldse lahku peaksid minema. Lahutus on ju majanduslikult kahjulik tegevus, mis vähendab vaba kapitali ja koguvara hulka. Järelikult on miski, mis on lõpuks siiski rahast tähtsam.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 13:43
Ah nüüd laiendame teemat? 😃😃😃
Ära vihasta. Kas iha saidil peaks arutama sellisel teemal nagu kodus aastakümneid lapsi kasvatav ema.
Siin peab ikka ja jälle kõnelema " kiirest kepist."

Ikka head!
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 13:54
varanduse, automargi ja ühiskondliku positsiooni järgi kaaslase valijad on lihtsalt arad. neile on põhiline, et suvaline naaber või sõbrad või mingid tädi maalid suguvõsa kokkutulekul viltu ei vaataks või miskit halvustavat ei ütleks. sest hirm teistest kehvem/erinev olla on nii suur.
elataksegi justkui teistele mulje jätmiseks.
mul on olnud õnne enamasti suhelda inimestega, kellele oluline välimus, haritus, loomulikult ka seksuaalne sobivus....ja kes oma suhtlusringkonda ei vali teatud elurajoonide, diplomite ja pangaarvete alusel.
tõusikud otsustavad inimese üle selle järgi, mida ta omab...mitte selle põhjal, kes ta on.
ja mis pagana asi see ''livingstandard'' on? erudeeritus ajab jälle üle ääre, et ei suuda emakeeles end väljendada?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 14:04
Olen kuskil teemas juba maininud ka , et mõni vanur oma muheda elukogemuste juures erutab rohkem kui rahaga vehkivad noorukid. Raha ei hoia suhet.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 14:25
Livingstandard = elatustase.
Hapud viinamarjad.😀😀😀😀😀😀
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 14:39
Ei ole seal eliitklassis need asjad midagi nii roosilised, nagu siin üritatakse näidata jah..😉
Olen aastaid tagasi ise samuti selliste inimestega päris palju tutvunud ja kohtunud ning kuulnud kuidas asjalood tegelikult eliidis on..enamus haritud ja edukaid mehi tarvitavad aastaid antidepressante,rahusteid,unerohtusid…
Küsite miks? Aga sellepärast,kuna nad on valinud enda kõrvale vähemalt sama haritud ja eduka naise või siis veel hullem kui edukama,kes paraku on igas mõttes nendest meestest peajagu üle…
Kuna aga elustandardid on eliidil sellised,et teistele on vaja ilmtingimata näidata,kui tark ja edukas mu naine on,siis tõelisest armastusest on sellistes suhetes asi ikkagi väga kaugel..mõistuse abieludeks kutsutakse vist sellist asja!
Mõned neist ei pea vastu sellisele elule ja lahutavad,kuid enamus mängib elulõpuni seda näitemängu,et vaadake kui hästi mul kõik on ja sõbrad kadestage,ise samal ajal peoga aineid tarvitades.😁🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 14:40
See on huvitav tõlgendus, et seksi eest raha küsimine on alandav ja halb, aga terve oma elu raha eest müümine on kõrge latt. Ma kaldun selles osas Caprichosat toetama, et tund aega seksi 50 või 100 euro eest on märksa väiksem mure kui eluaegne staatuse pärast rabelemine.

Ka ei vastandaks ma sugugi kiiret keppi ega kodus lapsi kasvatavat ema. Kust see ema need lapsed siis sai kui mitte keppimisest? Enamusel siinsetel väheharitud ja madala latiga inimestel ei ole tõenäoliselt võimalik (ega loomulikult ka vajalik) kunstliku viljastamisega pärijat hankida.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 15:19
Mnjah päris huvitav

"mul on olnud õnne enamasti suhelda inimestega, kellele oluline välimus...."
Edukus, materiaalne võimekus pole oluline, aga välimus on. Milline topeltmoraal.

Pimeduse varjus hiilides märkamatult, jumal hoidku et SÕBRAD/SUGULASED/TÖÖKAASLASED ei näeks ja kogemata kokku ei trehvaks kontaktid on minu meelest veel hullemad. Auto pargitakse vist ka kõrvaltänavasse
Rahuldan kiiresti end ära ja lähen teen ühiskonna ees näo, et kõik on hästi ja ma olen edukas. Selles mõttes loomulikult suur kummardus prostidele. Pärast saab ju koju "parketikõlbulise " kaasa juurde minna ja jälle näidata end ilusa/eduka/vägeva/võimeka looduse kroonina. Millised ülbikud ah. Olge tänulikud, et keegi teid ära rahuldab, mitte ärge oodake veel ilusat t...si ja t...si. Muidu vist ei tõuse.

Robespierre- Ole nüüd normaalne. Kiire kepp oma laste emaga ja kiire paakide tühjendamine prostiga pole ikka samad asjad. Morningsex oma seksika naise ja laste emaga on so much more.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 15:26
Ja,et keegi ei hakkaks mingit prosti tiitlit mulle külge kleepima😁,siis olgu ära mainitud,et nendel eliitklassi tippjuhtidel,pankuritel ja advokaatidel,kõlbas minuga käija täiesti normaalsetel kohtingutel…einestada koos mingis heas restoranis või kõndida vanalinnas ringi või mis iganes😊.Ei pidanud ringi käima mööda kahtlasi ja pimedaid nurgataguseid.😁
Ning seda veel naisterahvaga,kellel pole isegi mitte juhilube🤭😁.
Seega minu silmis pole pädevad need jutud,et naisi vaadatakse ainult automargi järgi.
Pole elus kordagi ükski kohtumine või tutvumine selle taha jäänud,et pole uhket autot või üldse autot!
Ole sa siis eliitklassist või mitte!
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 15:43
Armatsemine oma kallimaga pole sama, hostinne. Kiire kepp Sinu varasemalt kirjeldatud trofeenaisega on tõenäoliselt igavam kui uus ja huvitav prost. Tundeid pole muidugi ei trofee ega lõbunaise puhul.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 15:47
Robespierre, mida sina ka tead? Sa ainult oletad. Teoreetik selline. Ise kirjutasid, et ei tea seksiärist midagi ja selles osaline ei ole. Vahutad nii, et maa must ise ühtki prosti pruukimata. Selline süütuke vanahärra
Oeh

Oli veider vaidlus, aga las ta jääb. Nagu ikka igale oma. Ei saa lubada endale samuti siin rohkem irriteerimist. Muu elu kutsub.

Ikka edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 15:47
Väga palju loeb ikka inimese iseloomust. Materiaalselt võimekama naise kõrval ilmselt mehed tunnevad end alandatavana.
Naine võib aga seejuures töö juures olla karm ja nõudlik kodus aga väga armastav kaasa ning ema. On ju ärinaisi kes oma joobaritest mehi koju veavad sest kainena on mees väärtuslik.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 15:52
Proste ei tea, trofeesid küll. Ja edukaid naisi, kelle jaoks raha probleem pole, aga keda mehed kõvasti petnud on. Sageli just nende üsna tühiste elude, aga säravate silmadega tšikkidega.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 15:53
Karolina777

Ma tegelikult ei saa aru, et miks sa siia teemasse üldse enda sisse tõid. Oled korralik pereema (täna), kes ilmselt tutvus/kohtus erinevate meestega ja seda siis pikemas perspektiivis?
Meie siin arutame, et millist naist otsib täna endale mees (mitte üheks õhtuks, mitte isegi nädalaks, vaid pikemas perspektiivis), et temaga minna suusareisile koos sõpradega, peretuttavatega jne. Me räägime suhetest, mis baseeruvad pisut rohkemal kui looduse krooni meelelahutusest.
Kui see on väärtus, et olla rikka mehe armuke mõni aeg, siis muidugi jälle, laske käia igale oma. Mina ikka räägin neist, kes tahavad ka venna (õe) pulma kaaslase kaasa võtta.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 15:58
Ehk siis jõudsime ühise järelduseni, et raha pärast loodud püsisuhtes jääb üht-teist väga olulist puudu. Täiesti nõus.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 16:01
Robespierre
Ja mina tean ridamisi trofeenaisi, kes ise oma tossikesest meest petavad. Elu on põnev.
Oh ei õitse see õnn ka vaeses peres. Ma arvan, et rikkas rohkem ikka. Seal saab prostidele paagid tühjaks lasta. Raha on.
"Rotid" purelevad kodus niisama.

Ja tädi Maali juubelile lähevad mõlemad variandid koos nagu lucky happy couple.

Mehed sarvekandjad ja naised liiderlikud.
Ok aga ma nüüd tõesti lõpetan, see vaidlus kisub tiba lapsikuks.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 16:06
Ei Hostinne,ma olin vaba naisterahvas ja uued tutvused olid teretulnud,kuna kunagi ei tea kellega klapp tekib ja milleks mingi tutvus edasi võib areneda.
Kohtusin ja tutvusin tol ajal 4 erineva mehega(mitte 70-ga nagu sina😉)
Ja mitte keegi neist meestest ei otsinud hetkelist lõbu!
Huvi neil kõigil oli minu vastu suur ja kuna teemaks naiste materiaalne kindlustatus,siis tulingi oma kogemuste põhjal väitma,et sa võid vabalt ka ilma autota olla,ikkagi on tutvumised võimalikud erinevate klasside vahel.
Ja kui ollakse kooselus sama eduka naisega,siis paljud mehed pole õnnelikud ja otsivad siiski ka väljapääsu sellest kõigest.
Seega minu puhul ei otsitud ainult meelelahutust,vaid ikkagi enamat,ega muidu täiesti avalikult mõni nendest lausa käsikäes minuga ringi ei liikunud.Ime,et veel kuskile Kroonikasse omadega ei sattunud.😁
Kuid siis mingiaeg läks elus hoopiski sedasi,et ma ise leidsin kellegi 5-da ja mulle ei pakkunud huvi enam neid eelnevaid tutvusi edasi arendada.😊Olgugi,et lausa mingi aastajagu vahelduva eduga püüti edasi minuga kontaktis olla ja paluti veel võimalust.

P.S Sa ise siin päris tihti räägid oma isiklikkest kogemustest ja võtad sõna,seega loodetavasti pole sama tegevus ka minule keelatud.😉
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 16:10
Lisaks rikkusele ja vaesusele on olemas armastus. Inimesi seob armastus rohkem kui raha.
Paljud inimesed valideerivad end läbi teiste. Ametid, kraadid, ordenid, meelitused jms. Ning kannatavad, kui teised neid tunnustada ei taha. Siis võivad ise ühiskonda paremaks ja halvemaks liigitada, et näe, ega mina mingi madala haridusega rott või prost ole.
Aga tervem on armastada ja olla armastatud. Abikaasaga võistlus, et kumb kiiremini doktorikraadi, presidendi vastuvõtu või esimese miljonini jõuab, ei tundu jätkusuutlik suhe.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 16:33
Ei tea mis siis sellest ilmaelust saaks ,kui miljardärid hakkaksid ka ainult miljardäre vaatama😃.
Millegipärast neile sobivad küll ka täiesti tavalised kaaslased😛.
Kuid Hostinne jutu järgi aetakse siin väikeses Eestis taga ei tea jah keda ja mida.😁
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 16:52
Olen Karoliinaga nõus. Käis puhta minu elu kohta.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 16:58
Hostinne selles osas ei eksi, et edukad ja jõukad mehed tahavad püsisuhteks (st potentsiaaleelt laste emaks) haritud ja seltskondlikku naist. Laste võimekus sõltub päris palju sellest, milline on ema hoolitsus esimestel eluaastatel. Akadeemiliselt nõrga ema puhul on seega oht teatud käitumismustriks, mis ei võimalda lapsele piisavat arengut. No ja kui ikka umbkeelne eesti või vene kaasa rahvusvahelisele seltskonnaüritusele viia, siis on ka pisut piinlik.

Aga ma pole kunagi kuulnud kedagi naist auto või pangaarve pärast valimas. Ilus, normaalse iseloomuga ja, kõige tähtsam!, meest armastav naine on iga kell esmavalik enamiku meeste jaoks.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 17:36
Jaan Toots valis kauni Kati asemel uueks naiseks eduka ärinaise ja Sõnajalg oma äripartneri tütre. Need on mõned näited vaid.
Aga teie edukad koduperenaised😜 vaadake, et ühel hetkel teie omad prostidesse ei hiili.
😆
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 17:47
''Sõõruka naist nägin paar nädalat Noa restoranis koos oma uue noore piltilusa naise ja lapsega''
-------------------------------------------------------------------
???
sõõruka naisel on uus noor piltilus naine? no edu ja õnne siis neile tore kui mõni erudeeritu ikka vahel siia pööbli hulka ära eksib, koorekihi uuemaid pomm-uudised jagama
aga millest see hapude viinamarjade jutt? siinne lihtrahvas saab oma viinamarjad nauditud ka ilma võõrkeelseid kääksatusi vahele poetamata.
mõne viinamarjad on hoopis mõrud vist....kui pidev vajadus ennast kergitada, rääkides ''rottidest'', teisest eestist jms.
robespierre ütles väga tabavalt:
''Paljud inimesed valideerivad end läbi teiste. Ametid, kraadid, ordenid, meelitused jms. Ning kannatavad, kui teised neid tunnustada ei taha. Siis võivad ise ühiskonda paremaks ja halvemaks liigitada, et näe, ega mina mingi madala haridusega rott või prost ole.''
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 17:50
Väga veidraid näited tõid Hostinne😁,kuna esiteks Kati elas siiski Jaan Tootsiga aastaid koos👍ja ühine laps saada,samuti oli sobilik👍,see kui hiljem keegi kellegi uue leiab,ei mängi rolli,kuna elus ikka juhtub seda.
Ja siis tood eeskujuks noore neiu,kelle isa rikas ja kes oma tütre parseldas 40 aastat vanemale mehele😁.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 17:53
Sõõrukal uus naine ve, veini käis ta küll omavanuse naisega ostmas.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 18:00
kahjuks info sõõruka naise uue naise kohta juba kustutati....konfidentsiaalne info ilmselt
aga hostinne arvates siis valikute tegemine välimuse, harituse, seksuaalse sobivuse, lihtsal inimlike omaduste põhjal on ''topeltmoraal''??
ja need, kes naist rahakoti, kraadide ja automargi järgi valivad, on hullult kõrge moraaliga?
seda tõusiklikkuse ülistamist pealtnäha intelligentse naise poolt on päris kummaline lugeda....
ju on tõesti tegemist tunnustamise puudusega reaalelus- nagu robespierre mainis.

endal samad kogemused keskmisest jõukamate või prominentsete meestega nagu Karolinalgi. ei meenu ühtki juhtumit kui oleks suhe katki jäänud, kuna mul autot või magistrikraadi ette näidata polnud. vahepeal kärutasin Tallinnas eriti logu vana matkakaubikuga ringi. vot see tekitas küll meestes elevust
osadele meestele imponeerivad naised, kes kramplikult mingeid kraade, luksust ja firmamärke taga ei aja...vaid võtavad elu vabamalt. näiteks rändavad ligi aasta mööda maailma, realiseerides mitte just kõige ratsionaalsemaid eesmärke.
või on lihtsalt naiselikud, armastavad, hea energiaga, vabameelsed.....neid omadusi ei saa ka kõige kallimast autopoest või peenemast eliitkoolist, paraku.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 18:13
caprichosa sa oled väga madal naine. Ma ei uskunud, et sa nii madal oled.
Mul pole töö juures prille kaasas ja kirjutasin valesti. Kõik tekstid, mis valesti kirjutatud, tuleb ju ära parandada.
Mis puudutab vigadesse, siis reedel toimus Tartus õpilaste autasustamine, kes kirjutasid loovtöö, mis vääris preemiat.
Minu tütre tänukirjal oli kirjavead sees ja selle andis välja presidendi kantselei.
Sa pead mind ikka nii väga " vihkama" , et nii madalale laskuda.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 20:04
Töö juures pole prille kaasas???
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 20:29
jfjm sellel nädalal ilmselt mitte, sest koer sai eelmisel nädalal prillid kätte ja lõhkus ära. Üritan saada kiiremas korras silmaarsti vastuvõtule, et uued kirjutataks. Tegemine võtab ka mingi aja.
Ma usun, et sel nädalal lipsavad vead palju olulisematesse dokumentidesse kui iha foorumisse. Vaat nii seekord.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 20:43
Tagavara prille polegi. Ei vaevaks oma tervist iha lehega kui selline probleem oleks
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 20:47
Karolina777, kust sina tead et isa parseldas tütre? Äkki oli armastus? Oled peretuttav?
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
8
9
10