Foorum
1
2
3
...
8
9
10
2025-05-19 20:51
kiisuke 75, see pole tegelikult üldse sinu asi, mida mina siin teen. Ju on vaja, et olen eksole. Ja olen siin täpselt nii kaua kui mulle on vaja.
Ja jah, pole tagavaraprille, sest koer lõhkus juba need varem ära. Ei viitsinud uusi minna tegema ja nüüd lõhkus järgmised.
Äkki lõpetaks selle prillide teema.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 20:59
Aa, ok Sõõrumaal on uuesti tittesid vorpida hakanud jah. Ütles ise ta suudab oma lapsi kasvatada ehk siis lasteemasid toetada ja ega see Alisa veel viimaseks jää. Naised vaid silmailuks.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 21:03
Hostinne,aga kus sina tead,et olen nüüd korralik pereema? Oled samuti peretuttav v?😁
Ise lahmid huupi nii kuis jaksad siin vahetpidamata…
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 21:05
Paned mingeid armukese tiitleid külge ja mida kõike veel..
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 21:11
Teemaks on naiste materiaalne kindlustatus ja sa ei saa näitena tuua mingit verinoort naist,kes pole ennast ise ülesse ju töödanud veel!
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 21:15
Karolina777, miks sa tahad, et eeldan sinust halba? Sina eeldsid Sõnajala naisest halba, mina sinust head, eeldasin (ilmselt valesti, minu viga), et oled pereema, sest meie vanuses naised (46. aastased on enamasti ikka lapsevanemad) ja ankeedis oli kirjas vanus 46.aastane (taaskord kontrollisin fakti üle).

Ma pole sulle armukese tiitlit külge pannud. Vaba naisena on absoluutselt kõigil seljataga hunnik tutvusi. Mina siiski rääkisin siin suhetest, mis arenevad enamaks kui kord paar kohtumiseks, et juba tutvustatakse sõpradele oma kaaslast ja viiakse läbi ühiseid ettevõtmisi ja mõeldakse ka pikas perspektiivis sügavamale tutvusele.
Siin läks lausa jutuks kas kodune ema on parem ema kui karjääri tegev ema. Vaat siin on jälle argumenteerimist hulgim.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 21:21
Karolina 7777
Ma ei hakka siinset seltskonda jälle välja vihastama, aga minu verinoor sugulane on 21 aastane, kes õpib arstiteaduskonnas II kursusel ja praktiseerib Tallinnas parimate kirurgide käe all. Niiet need verinoored on vaat, et täna veel ambitsioonikamad kui vanemad naised.
Võimekust enda jalgadel püsida eeldatakse täna minu arvates küll vanusest olenemata ja ka soost olenemata. Suurem enamik pürib ikka väga kõrgele ja kaugele. Müts maha nende ees. Ja las nad pürivad. Küll on hea, et nad seda teevad.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 21:21
Tänapäeval valdavad tippspetsialistid enamasti pimekirja ja neil ei teki kirjavigu ka siis, kui nad ei näe enda kirjutatud teksti. Aga vot teiste kirjutatu lugemisega võib küll probleeme tekkida. Arvutiekraanil saab küll teksti zoomida, aga mida teha paberkandjaga?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 21:30
Ma saan aru, et mingi ulme viha on minu vastu siin tekkinud.

Ma kirjutasin valesti, kustutasin valesti kirjutatud teksti ja kirjutasin vale sõna õigesti, kas seda peab siia nüüd lahkama jäämagi. Nii ongi ju normaalne, et MA ISE parandan oma tehtud valesti kirjutatud teksti. Minu arvates ei PEAKS seda intelligentne inimene ülihelikiirusel kopeerima, et siis seda ette heita. See on madal. Inimesed eksivad.
Nüüd saavad valvekoerad jälle välja söösta. Auh-auh -auh. Ma kahtlen, et kõik tippspetsialistid valdavad pimekirja. Ma pean uurima ja siis vastan sellele küsimusele täpsemalt. Mul on väga tarku kolleege, ma homme uurin.

Päris hale ikka kui nii mõelda.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 21:41
hostinne
2025-05-19 08:19
robespierre see ülivaliv seltskond ei otsigi siit elukaaslast.
Nad vaatavad ringi, et kes võiks sobida pisut pikemaks ajaks sekssuhteks ja isegi selleks peab naine olema tasemel. Nad on väga nõudlikud.

Hostinne,kord kirjutad,et mehed ei otsi siit elukaaslast,nüüd aga kirjutasid,et otsivad kaaslast keda saaks ka sõpradele tutvustada jne.
Kindlasti on nii naisi kui mehi,kes tõesti peavad tähtsaks,et kaaslasel oleks samuti kõrgharidus,kuid sama palju on ka selliseid,kes isegi ei küsi mis haridus sul on!
Järelikult neid huvitab inimene ise ja kui on millest omavahel rääkida ning tõmme,siis sellest täiesti piisab!
Ja mina isiklikult ei mäleta terve oma iha ajaloo jooksul,et keegi oleks üldse ka päriselt küsinud,et mis haridus mul on.
Alati küsitakse hoopiski suhete ,laste ja töö kohta.
Vanus muideks on mul ankeedis täiesti õige.😊
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 21:45
Huvitav oleks teada, milline haridus sul endal on, Karolina7777?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 21:48
Tikkerxx,võid rahulik olla,pole päris ilma hariduseta!😉😁
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 21:55
Jumal tänatud, ei peagi palderjanitilkasid neelama ja saan rahus magada. Huvitav on aga see, et isegi mina, oma pooltühja kontoga, olen siin mõne intelligentse mehega loonud täiesti huvitavaid vestlusi. Haridus ja töökoht on nende seas jutuks tulnud, mitte et ma muudel teemadel ei räägiks.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 22:02
Karolina7777

Mis sul viga on? Kiri on mõeldud ka jfjm-le. Kes tahavad võivad ka muidugi kommenteerida.

Ülivaliv seltksond (mehed) tahavad endale kaaslannat samuti endasugust, kui just tegemist ei ole mehepoolse kavala mõttega (mida ta naisele ei teata), et otsib niiehknaa armukest. Valetab kohtingul suud-silmad täis, aga ise otsib ikka oma klassi naist. Nagu te kõik teate seda Brigitte Susanne Hundi lugu, kus Terrased ei plaaninudki Br. Susanne Hunti oma perre vastu võtta. Esimese Eesti arrogantsust väljendas ka see, et isa Terras polnud nõus kohtuma Br. Susanne Hundi perega saates, vaid pandi vanaema tanki. Neil oli tarvis ainult meediakuulsust, et noor Terras pääseks poliitikasse. Abiellus ta ikka enda jaoks "parketikõlbuliku" naisega. Nii öelda omast klassist.

Kahjuks on ikka väga palju mehi uskumatult külmaverelised. Nad kasutavad noori naisi enda huvides ära ja tõukavad kõrvale kui see naine enam neile ei sobi. Siinkohal kutsukski kõiki noori naisi üles ehitama oma karjääri. Ma olen korra sellest juba kirjutanud, et üks noor naine kes teenindas premiumklassi kliente ja postitas lindkedlinis pildi, kus oli palja ülakeha peal pintsak vallandati MEESSOOST pangajuhtide poolt, sest tegemist ei olnud usaldusväärse naisega. Polnud õelad naised, kes leidsid, et teevad sookaaslasele ära, et tema koht endale krabada.

Ja mina isiklikult lõpetan selle vestluse. Selline vaidlus näib lõputu ja tegelikult mõttetu.
Otsige nüüd kõik kirjavead üles ( ka valesti kirjutatud sõnad), postitage need siia. Olge õnnelikud selle üle.
Tore, kui nii pisike asi rõõmu tegi.
Ikka head!
Hostinne
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 22:04
Tikkerxx,omast kogemusest võin sama kinnitada,et pildituna ja pooltühja kontoga olidki ka minul,just need kõige ägedamad ja huvitavamad tutvumised.
Kuid sellegipoolest ei tulnud jutuks haridus otseselt.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 22:11
Meil neid kõrgharidusega joodikuid küll poe kõrval joomas. Mis sest haridusest tolku kui muud ametit ei oska.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 22:24
Hostinne,ma küsiks vastu,et kelleks sa ennast pead ja milles su probleem on?
Sa elad kuskil täiesti teises maailmas ,kus sa oledki näinud vist ainult ühte sorti inimesi…
Arvad,et kui mul pole magistrit ette näidata,siis mehed niisama ainult udutavad ja lollitavad minusuguseid v?
Huvitav küll,miks üks tuntud advokaadi härra mind lausa kaaslaseks palus advokatuuri aastapeole siis?
Püüa ikka natukene raamidest välja ka mõelda,et elu siiski ei koosne ainult oma klassist valikute tegemistega.

Ja väga tore,et tõid näite Brigittest…kuna tal ammu kõrgharidus olemas,kuid see tõesti ei taga veel seda,et saad mehe keda soovid.
Olgugi,et ta enda emal pidavat lausa 2 kõrgharidust olema.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 22:26
Kiisuke 75- ahaah, ja see on nüüd mingi statistiline ülevaade? Kus see meil siis täpsemalt asub, poe kõrval instituudi ukse vastas? Kas nüüd ongi nii, et iga kõrgharidusega inimene automaatselt tolkneb kuskil viinapudeli kõrval?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 22:37
raha paneb kired möllama, isegi väga ilus ilm ei eksitanud
päris koomiliseks see teaduslik analüüs muutunud, loomulikult ainult minu tagasihoidlik nägemus
et uusrikkad, esimese põlvkonna auto-peded ei moosi, see vast ainult sinu nägemus
nad mitte ainult ei moosi, vaid valmis kõigeks, ka p lakkuma, et veidi pappi, võimu saada, et omasuguste seas veidi särada
miks ei lähe vähegi normaalne poliitikasse, valitsusse
prostid on nende kõrval lausa inglid ori ei taha vabaks saada, ta tahab kupjaks saada

mitte tänane mees, vaid ALATI on valitud partnerit, kaaslast, eriti laste ema, isa - ENAMASTI nn omade seltskonnast
kass ja kristi – sõõrukas ja sõnajalg – kedagi koomilisemat on näieks raske välja sokutada
mõned on lihtsalt nn reklaamikad, mitte elukaaslased

Ja - nende livingstandard lihtsalt on selline, ja kraad tollane, jne
oli tuttav, naine, kes viis oma lapsi väga noorelt kokku nn koorekihist tegelastega,
ja mitte selleks et suu ammuli vahtida
vaid selleks – et laps näeks, mõistaks, et päris tavalised tegelased, ei midagi ufo-list, mõni isegi päris totakas
kas keegi teab kedagi, keda võiks nn tänaseks kraadiga tarkuriks, tegelaseks kes naisi ei moosi - nimetada,
jah mõni on, aga kahe käe sõrmedest piisab
näiteks meie valitsus, riigikogu – asi pole s, asi on väga s
või ukraina, gaza sektori saaga, kus seda mõistust märgata on, eriti kraadiga
Milliseid tarkureid meil ka ei ole – kasvatusteadlane ja tegeleb ka feminismi ABC jne
pisara võtab silma ja vab, sattusin hoogu nii koomiline on raha, võimu kummardamine
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 22:58
Ma pole kunagi väitnud, et ilma kõrghariduseta kõik inimesed poleks normaalsed või et ma ei hindaks kõrgelt nii haritust kui empaatiat. Küll aga annab oskus rahaga targalt ümber käia elus teatavaid eeliseid, see on lihtsalt reaalsus. Ja samas, noortele soovitan kindlasti kõrghariduse omandamist, sest see avab võimalusi ja arendab mõtlemist, isegi kui elutee hiljem mujale viib.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 23:24
kas neid igasuguseid eksperte pole juba nn oksendamiseni
*Olen seksuoloog ja antropoloog, seks-coach, koolitaja ja nõustaja, seksuaalhariduse ekspert
*olen kasvatusteadlane ja feminismi arendaja jne jne
jah, nn kõrgharidus on vajalik, aga eriala peaks ka olema ja ega see nn humanitaar eriti midagi peale hobi ei anna
tänastel noortel on väga keeruline, tööd teevad lollid ja hobesed, inseneeria pole popp
oskus rahaga targalt ümber käia - väga vajalik aga selleks pole vaja kõrgharidust
˅ näita rohkem ˅
2025-05-19 23:33
Uhke tiitli võib tõepoolest osta või sildi külge kleepida, aga mina pooldan noortele siiski päris haridust, sellist, mis õpetab mõtlema, arutlema ja maailma mõistma. Kõiki ei saa ega peagi mõjutama, aga lähedasi saab õnneks suunata ja inspireerida.
Sa räägid ühe hingetõmbega, et kõrgharidus on vajalik, aga samas nullid terve valdkonna, sest see tundub sulle hobina. See on täpselt see koht, kus kriitika muutub üldistuseks. Humanitaariast võib tõepoolest mitte saada inseneripalka, aga see ei tee selle väärtust olematuks.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 11:35
Tänapäeval on haridus oluline vaid paberi peal. Et üldse saada töövestlusele. Kui isik ikka ei ole võimeline arenema ega ei taha tööd teha, sära silmis puudub, siis katseaega ei läbi.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 11:49
Oleneb kuhu tahetakse tööle minna
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 11:50
Teemaks oli siiski naise sissetulek
Kui palju ta loeb tutvuse käigus
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 13:46
rikas naine sobib mulle igalajal
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 13:58
Ei nulli haridust, otse vastupidi, veel vähem tervet valdkonda,
aga nn kõrg-haridust paberi pärast pole mitte kellelegi vaja, vaid see on isegi kahjulik
loodan, et mõiastad, aga kui vaja võin täpsustada
ja nagu öeldakse, ükski haridus ei riku matsi ja ka vastupidi
jah, tänasel kujul on see nn humanitaar isegi hobina pahatihti ka lausa kahjulik,
pole siin midagi üldistada, asjad peavad tasakaalus olema
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 14:03
Naine peab tööl käima ja teenima ise endale raha. See ei tähenda,et ma ei maksaks ise kõiki arveid jne. Endaga hakkama saamine peab olema. Mis ta edasi teeb,kui minuga õnnetus juhtub ja raha enam ei tule? Ihasse litsiks? Töö ei tähenda ainult kellegi teise orjamist!
Lihtsalt istuv ja raha ootav naine on iga mehe unistus ju🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 14:09
Kas mitte ei pruugi asi nii olla,et mehed kes elatavad naisi nii,et naine ei pea midagi tegema ja enda oma pole midagi. Täielikult mehest sõltuv ,aga hea on olla,sest midagi tegema ei pea. Kas sedasi näitab mees naisele armastust kuidagi? Või näitad sa armastust sellega,et naine oskab endaga hakkama saada. Ei sõltu ainult mehest. Saab endale raha teenida,aga ei pea seda kulutama tava eluolu asjade peale. Naisel on tunne,et ta on kasulik ühiskonnas jne. Kas see pole naistele mitte tähtis?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 14:32
Iha naised eeldavalt on ise majandavad. 🥰
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 17:41
Aga sellega ei majanda hästi ju. Muidu ei kuulutaks ühed ja samad naised siin aastaid,et hädasti abi vaja ja kes saab aidata jne. Enamus siin on mingist asjast sõltuvuses ja ei saa iseendaga hakkama kuidagi. Keegi vabatahtlikult ennast vaevalt siia aastateks müüma tuleb
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 17:44
Ja kui juba siin enamus on 40+ vanuses end müümas,siis tekkib küsimus,et millega varem elu jooksul tegelesid kui 20 aasta töö tegemisega pole iseendale suutnud midagi soetada ega kõrvale panna,et siin vaja sellise asjaga tegeleda ja täiskasvanut mängida kuigi päris elus vajatakse rohkem abi ja tuge kui 13 aastane teismeline.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 19:39
Copy- vahet pole siinkohal, kas tal on kõrgharidus või mitte, kui motivatsiooni pole ja suhtumine on null, siis ei tee temaga ka kõige lihtsamat tööd ära. Haridus on tore, aga inimeseks olemine ja tahe töötada loevad samuti.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 19:52
Tikker aga seda ma ju ütlesingi, et paber aitab ainult vestlusele saada.

Nii vähe või palju, kui ma olen pidanud teenusepakkujatega kokku puutuma, on kõik olnud ikka vähese haritusega. Kodust ei ole vanemad midagi kaasa andnud. Vitt ja viis sõrme. Mida siis peale hakata?
Enda keha müümine on ainus võimalus. Selle tunneb ära, kui räägib, et miks ma pean tasuta seksi andma?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 20:15
no seksi ei anna meist keegi tasuta, see on levinud eksiarvamus
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 20:23
Kooli saab minna igal ajal, see pole ajapiiranguga nagu näiteks emaks saamine. Vaja on vaid sisemist tahet. Aga kui ümbritsev keskkond, pere või tuttavad ei toeta õppimist ega enesearengut, siis on lihtsam minna kergemat vastupanu teed ja müüa ennast siin.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 20:30
Riina- ma ei saa aru, miks tutvumisel loeb mõne mehe jaoks see, kui palju naine teenib? Kui inimene tuleb oma rahaga, siis kelle asi see üldse on?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 20:30
Tuleb oma sissetulekuga ise toime*
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 21:30
Vot ma ei tea miks minu auto mark ja kus kandis elan on nii tähtsad . Keegi seletage palun .
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 21:40
Riina. See on tähtis sellepärast, et ei astuks jälle mõne sellise otsa, kes hakkama ei saa ja tahab mehe raha.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 21:40
Täielik absurdsus kuubis. Ja mina, naiivne nagu ma olen, arvasin, et kõige olulisemad on kirg, tunded, keemia ja sõprus. Aga ei, tundub, et mäng käib hoopis muudel alustel. Ajuvaba lihtsalt. Ja kui nüüd rääkida nendest printsidest, kes end kõige tähtsamatena presenteerivad, siis ausalt, millised nad ise olid?
(Ja ei, ärme nüüd vajume sellesse äärmusse, kus keegi hakkab näitena tooma hambutut ja töötu Stjopat või Svetlanat, kes “ei sobi kuhugi”. See on elementaarne, me räägime ikkagi mingist inimlikust tasemest, mitte põhjakihist.)
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 21:46
Kirg tunded ja keemia ja sõprus ongi tähtsad. Aga. Nüüd tuleb see aga, aga kas need tunded on tõelised? Äkki on see kõik petukaup, et kuidagi välja vingerdada.

Mul on kogemus, kus mängiti täpselt sellist isikut, keda mul vaja oli. Pärast selgus, et seal polnud midagi päriselt vaid mind oli muudel põhjustel vaja. Mitte küll rahapärast. No vot ja ütleme et oleks majanduslikult mind vaja olnud, ega ma siis järgmisega juba ämbri ei astuks. Vist..
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 21:52
Copy-aga kuidas sa lõpuks aru said, et seal olid varjatud motiivid? Mis sind kahtlustama pani? Kas mingi hetk lihtsalt klapp kadus või tulid asjad ise välja? Tavaliselt ju alguses kõik roosiline ja justkui täpselt see õige inimene.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 21:54
Automark on esmane info sellest, et naine võib olla lumpen, kes ei saa väga hästi oma eluga hakkama.

Sullemulle9 kirjutas ju tegelikult õigesti, et naised 40+ , kes on aastaid siin figureerinud ja pole midagi oma elus muutnud ning ei suuda muudmoodi raha teenida on tegelikult " red flag" meestele, kes pole kiire kepi otsingutel ja võibolla nad kardavad
, et järgmine teenusepakkuja võib hõlma hakata.

Aga kui huumoriga läheneda, siis saab jalgrattaga kohale vändata või takso võtta. Samas ma ei tea, kui lunitakse iha vipiks, kas siis on raha taksole kulutada🙄
Mida siis mehed järeldavad?

Iseenesest ma mõistan mehi. Iha on tasuliste naiste äriplatvorm ja loomulikult muudab see mõtlemisvõimelised mehed ettevaatlikuks.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 21:59
Tikker. Mingi sisemine kahtlus oli. Siis ei tahtnud uskuda seda tükkaega. Arvasin et ise olen valel teel. Aga loogilist kinnitust ei saanud sellele kuidagi. Siis tegin mõned katsed ja... hakkas kooruma.

Automark on lumbeni märk jah. Näiteks bmw x5. Siis on selgelt aru saada, et täitsa loll.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 22:05
See oli siis väga peenike mäng, Copy...Kahju, et sattusid sellesse.
Mul oli kunagi põgus ltutvus mehega, kellel oli ka oma agenda minuga seoses. Kui pähkli katki hammustasin, mängsin kaasa oma lõbustuseks. Ta oli nagu raamatunäide nartsissistist - etteaimatav. Kokkuvõttes, jäle mees ja tunnen kaasa neile naistele, kes tema teele satuvad. Hoiatada ei saa kuidagi.

Tervitades,
Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 22:08
Noh miks
BMW X5 peaks ju just sobima
Ta on ju kallis
Ma ei räägi roostes rontist
˅ näita rohkem ˅
2025-05-20 22:21
X5 on täiesti mõttetult kallis, selles see point ongi.
See näitab, et isik ei oska oma rahaga midagi mõistlikku teha. Ostku siis kallirahaeest vähemalt autogi, mis on seda väärt.

Krt see oli jah ülipeen mäng. Jõle osavalt tõmmati mind haneks. Ometi peaks kogemusi olema aga.... nüüd seks on ta jäle inimene minujaoks.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-21 14:09
Nii et kui keegi sõidab Mazdaga ta on puhta luuser ?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-21 15:15
pemm x5-x6 ja 7 on mu lemmikud, seega kes sellega tuleb, see ka saab
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
8
9
10