Foorum
1
...
14
15
16
...
23
2011-01-15 21:13
Parma - no siis pole mul sellest midagi rääkida
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 21:17
huvitav on see, et kui piiranguid pole, ei tahagi vasakule panna
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 21:18
jutt jumala õige!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 21:40
jah k64... selles on sul õigus - kui piiranguid pole siis väheneb ka huvi selle asja vastu
Eks see keelatud vilja vanasõna peab ikka paika pidama
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 21:49
k64 - Utha tekstides ei suuda iva leida? aga kas sa teiste arvamustes ikka leidsid selle iva või ka ei saanud midagi?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 21:56
vabandust
aga mind ei huvitagi teiste arvamus
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 21:57
Kas sõna piirang tähendab ainult sexi keeldu?? Ma usun et, see keelt on oluliselt tõsisem kui ta olemas on. Vahel võib ta lausa käsuks muutuda ja jumal teab milleks. Sexi n.n. keelt on väga väike osa sellest. Piiragn võib ka olla hunnikus kohustusi enne kui jõuad 3 ni lugeda on sul seljas sihuke kohustuste hunnik et, silmadki ei paista välja.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 22:03
ka seda
aga ma mõtlen nuhkimist, alusetut süüdistamist, minevikus tuhnimist...ei kavatse küll kunagi enam taluda sellist asja
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 22:08
k64 - milliste teiste arvamus sind ei huvita? Utha arvamus, milles iva ei olnud, huvitas ju sind või kuidas?
see selleks. ma hakkasin mõtlen, et kas sa teiste mõttest said aru. oleks ju hea, kui keegi aru saab
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 22:11
mind ei huvita nende arvamus, kes mõtlevad teisiti kui mina!
ja loetust saan ma aru, aga ei viitsi lihtsalt kõike lugeda
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 22:16
Daamid ehk lähete privasse? Seal teil lihtsam arutada.
k64 edu ehk suudad midagi muuta.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 22:29
Aike, ole rahulik. miks peaks arutamiseks hakkama kohe kuskile minema? tegemist on tavalise aruteluga ja kuni selles ei ole midagi isiklikku, võib seda siingi teha. samamoodi nagu teised.

sain teada, et iva ei olnud, aga selgus, et asi ei olnudki selles, vaid seda ei tahetudki sealt leida no probleemi siis ei ole seega.
kui kedagi peale nende oma arvamuse teiste arvamus ei huvita või nad ei tahagi sellest tegelikult aru saada, siis on see inimese enda asi, aga ma ei saa aru sellest, miks seda, kui endal viitsimist ei ole,teistele kuulutada vaja on. kas see tundub arukam?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 22:39
Liiderlikkuse teemat jätkates ....minu jaoks näiteks pole üldse vahet kas on piirangud või täielik vabadus...liiderdan ikka ühtviisi mõnuga
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 23:06
Jah ikka rõõmsalt edasi. Rääkigu mida soovivad või arvaku mida soovivad. Loeb ainult üks ja see on inimese mina, kui see on rahul ja õnnelik on kogu maailm üks suur õnne pundar.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 23:28
Piiranguid saab inimene ise panna ja kehtestada. Tähtis enda rahulolu.
Parajal määral liiderlikust tuleb igati kasuks suhetes.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 23:28
nicedude - et kui piiranguid ei ole, siis nagu enam ei tahetagi omada teisi suhteid peale enda suhte? või kuidas sellest huvi vähenemisest aru saama peaks?
ja mille vastu võiks see huvi siis tegelikult väheneda?
võib arvata, et vähem seksima ei hakka keegi?
asi on vist selles, et ei tunta enam eriti huvi nende teiste võimaluste vastu, mida teistega seksimine oleks võinud pakkuda.
samas, kui vähem seksida ei taheta ja enam teiste vastu samasugust huvi ei ole, siis peab olema toimunud mingi muutus oma suhetes või kuidas. aga milline?
kas see tuleb sellest, et on hakatud rohkem austama ja usaldama oma tegelikku partnerit või sellest, et on hakatud rohkem hindama võimalust temaga seksida?
kui suhtes ollakse, siis on selline asi ikkagi seotud nende kokkulepetega, mis partneriga tehakse ja siis võibki sellise tahte vähenemise taga olla usalduse ja aususe olemasolu teise suhtes (kui seda ei ole, siis võib seda ka piiravaks pidada ja tavaliselt see nii ongi).
aga kas usalduse teke tähendab seda, et hakatakse rohkem seksima oma partneriga ja teised enam ei huvita?
siin olid enne teemaks sellised isikud, kes vajavadki teisi tegevusi (teisi suhteid) selle jaoks, et suhtes rahuldust tunda. erguti saamise võimalus peab nendel vast ikkagi olema, aga see saadakse siis kas oma partnerilt või on samaaegselt veel teisi suhteid.
ma arvan.
oletame, et kui oma partneri suhtes seksihuvi vm muutunud ei ole ja võib arvata, et partneril ka mitte, siis peab vist enda partner ise ka vabu suhteid kõrvalt võtma või kuidas? et siis nagu avatud abielu või vabasuhe või midagi sellist?
või ma eksin?

oleks huvitav teada, kas see huvi vähenemine asja vastu võiks olla samamoodi tuntav ka sellises olukorras, kus samal ajal omatakse mitut partnerit ja kindlat suhet neist kellegiga tekkinud ei ole. seegi on ju piirangutega suhtlemine. ei ole n-ö piiravaid suhteid.

ehk siis- kui arvatakse, et „piiranguid pole“, siis kas on tegelikult vahet sellel, milline suhe kellelgi samal ajal on. ehk on asi inimestes endis ja selles, kui palju ja millises olukorras nad ise on võimalised ennast kontrollima.
sest kes või mis on see, kes need piirangud inimeselt võtab. peale inimese enda.

mis sa arvad, nicedude.
ja mida teised arvavad?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 23:34
viga oli enne tekstis. tahtsin ütelda, et kui samal ajal on mitu partnerit, siis see on ka nagu piiranguteta suhtlemine (kuigi mingil ajal hakkab partnerite hulk seda suhtlemist ikkagi piirama).
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 02:14
Misasi see "usalduse teke" on, mida see utha siin suhetes taga ajab?
Et ei tea ei usalda riista sisse panna?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 02:18
Tead Utha kust sul see usalduse teema tuleb. Su poiss sõber pani vasakule ja said pika nina. Seal see kurja juur ongi.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 03:11
parma- kas sina usaldad igat naist, kelle sisse sa oma riista paned?(vabandust, kui kellelegi tundus see veidi viisakuseta olevat, aga nii ta on. mis siin ilustada). vast mitte. sa usaldad vaid neid, keda sa tead, et võid usaldada ja kes sama sinu suhtes tunnevad.
usaldus teise vastu on kasvõi see, kui keegi teab, et sa suhtled samal ajal teistega ja ta isegi võimaldab seda sulle, aga seda siis, kui pead nt mingitest omavahelistest kokkulepetest kinni. näiteks.
sellele ma viitasingi. teadmine, et saad teist usaldada, on suhte aluseks. samuti ausus (enne enda vastu ja siis teise vastu). kui seda enam ei ole, siis on suhe sama hea kui olematu.
ega sina ka usalduseta ei saa, sa tead seda isegi.

ja sa võid tahta siin arutada minu teemat, aga see teema ei olnud minust ega ka mitte minuga seoses. mingit vasakule panemist vms ei ole olnud. asjad on toimunud teineteise teadmisel
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 09:36
Usaldamatus on meil kõigil.Vahel ei saa ennastki usaldada
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 11:10
Utha vaata ma olen need rajad kõik juba läbi käinud ja tean millest ma räägin - muidu ei räägikski sel teemal kaasa.
Olen olnud 3,5 a suhtes naisega, kes muidu ei olnudki nõus koos olema, kui tema tema tingimusi ei jälgitaks (teiste naistega ei tohtinud isegi mitte juttu rääkida, kohvitamisest rääkimata - oleks kohe maha jäetud). See oli mu esimene suhe nooremast peast millest õppisin et osad asjad ikka ei käi ega ei toimi nii nagu naised seda arvavad.
Siis tuli mul aasta pikkune kohustuste vaba suhe, kus üks inimene oli eelistatum kui teised, kuid sellegipoolest rändasin ringi ja sain kokku teistega siis kui tahtsin ja millal tahtsin ning tegin oma elus mida ise tahtsin ega pidanud mõtlema "Mida ta küll sellest mõtleks".
Seejärel aga hakkasin juba mõtlema selle sama inimesega tõsisemale suhtele, kuid päris kindlasti ei tahtnud ma astuda samasse "ämbrisse" nagu esimeses suhtes. Rääkisin otse ja ausalt kuidas ma näen et asjad toimida saavad ja oma üllatuseks sain vastuseks, et ka tema ei kujutagi ette, et üks pikaajaline suhe muud moodi toimida saaks. See oligi see hetk, kus vabaduse kätte saamisel hakkas tegelik huvi paljudega kokku saada hääbuma ja ei olnudki üldse nii huvitav kui varem. Siis kui esimeses suhtes oli teistega kokkusaamine keelatud siis sees pidevalt kripeldas et läheks ja möllaks. Nüüd aga kus olin jälle suhtes siis neid piiranguid ei olnud ja samas ei soovinudki enam nii väga minna ja möllata (ega see huvi 100% ei kao kuid vähenes drastiliselt).
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 11:26
Nicedude,kokkuleppeline vabadus on muidugi tore asi.Aga oled sa kunagi ka nii mõelnud,et kena tibi,teda paneks küll,kuid kodus on naine,kes küll lubab,aga kas ta sedasi ka mõtleb.Kas asi on ikka seda väärt,et teisele kogemata haiget teha?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 11:42
jfjm kokkulepe on kahepoolne ...
Ning kuna meie kokkuleppe alla kuulub ka 100% ausus (ja veel palju asju mida ma kõike siin ära mainida ei jaksaks) siis mina tean mida on teinud naine ja tema teab mida olen teinud mina. Sellist suhet tasub proovida alles siis kui on olemas 100% usaldus ning kui usaldus on ära ellimineerinud igasuguse armukadeduse tõenäosuse.
Minu arvates hingeliselt haiget võivad teha ainult asjad mida ei mõista või siis millega nõustunud ei ole.
Su postitusest kumab läbi, et sa ei usu, et minu ja mu abikaasa taolisi suhteid reaalsuses ka toimimas on.
Me oleme seda teed pidi koos juba 7 aastat millest 5a oleme abielus ja selle aja jooksul ei ole meil olnud veel mitte ühtegi tüli - on olnud vaid paar tõsisemat rääkimist, kuid me oleme nende ajal alati jäänud täiesti rahulikuks ning mõistvaks. Ja suhte lõppu veel ei paista ega ei olegi mõelnud üldse sellele et peaks kedagi teist otsima hakkama. Kui asi toimib ja mõlemad on rahul siis ei ole mitte kellegi asi arutada kas nad ikka õigesti elavad.

jfjm - sa proovi järgi teha samade tulemustega ja alles siis tule kahtluse alla seadma ja küsima "kas ikka tasub"
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 11:58
Nicedude,Sa räägid seitsmest aastast,aga mul oli umbes samasugune suhe kakskümmend aastat.Ainuke erinevus,et mina mätlesin nii,nagu äsja kirjutasin.Ja me ei läinud tüliga lahku.Ma lihtsalt andsin talle veel suurema vabaduse.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 12:06
jfjm nu sellisel juhul räägime uuesti 13 aasta pärast sel teemal
ega teiste inimeste läbielamised minu elu ei muuda nii kui nii - igaüks elab nii nagu ta ise õigeks peab.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 12:27
Nicedude,ela,ela ma lihtsalt küsisin.See on iga inimese enda südametunnistuse asi kuidas oma vabadust kasutab.
Kokkulepped on tavaliselt kompromissid ja mina arvan,et mõnikord tuleb kasuks ka lähteseisukohtadega arvestamine.Kuldreegliks on,et ära tee teisele seda,mida sa ei taha,et sulle tehakse
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 12:48
kõik oleneb kindlasti inimestest kes kokku satuvad. mis sobib ühega ei sobi teisega jne. kuna elu on kaduv väärtus siis tuleb elada nii nagu õigeks peetakse ja ise rahul ollakse ja nii peakski olema õige. kompromissid on toredad asjad, aga ei saa elada nagu hiir kes vabiseb pidevalt ja mõtleb mida naaber hiir temast arvab.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 12:51
jfjm aga ma just nii käitungi - ma ei tee naisele seda mida ma ei taha, et ta teeks mulle
Ja meie kahe liiderlikkuse taseme juures, äkki ei olnud see mitte kompromiss, vaid pigem ainuõige tee kuidas üldse suhe toimida saaks.
Ega siis suhe ei ole mitte kinnisvara soetamise leping kus ostjal on kõik õigused soetatud kinnisvara üle - see on koostöö leping.
Ja koostööna pannaksegi paika reeglid ning kui majanduse muutumisel reeglid muudatusi vajavad siis peavad osapooled lepingu üle vaatama ja uued lahendused ja kokkulepped leidma et koostöö jätkuda saaks, viisil kus kumbki pool tingimustega rahul oleks
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 13:31
Loen ja mõtlen,mul seda abielu ca 30 aastat olnud,kus anti võimalus nautida vabadust ja teha kokkuleppeid aga ühel hetkel naine pööras ära ja tuletab tänaseni meelde 20-mne aasta taguseid asju.Ei soovita olla kellegis nii kindel?Pikk kooselu muudab inimest
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 14:42
Utha vot ikka igalepoole oma riista kohe sisse ei pane! Aga sellel pole usaldusega mingit pistmist. Kas kummiga või ilma vot see on usalduse küsimus. Aga muidu mitte.
nicedude krt ma tean ka ühte sellist naist. Ega selle naise nimi M tähega ei hakka?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 14:54
parma - sina usaldad enda riista, seda ma juba tean. ma arvan, et kui sa ei ole ise endale usalduse olemust selgeks teinud, siis ei ole mõtet seda ka minult uurida. usaldus tekib siis, kui see tekib ja sinu riista teema ei puutu asjasse
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 16:05
elmar äkki su naine peaks ennast tuulutama minema ja liiderdama veits...oleks tasakaal majas
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 17:09
Boaaa,ma olen teda ajanud küll liiderdama aga ta ei lähe Ta ajas hoopis mind seda tegema aga ta tegi sellega suure vea muide Nüüd ma tean ja mitte ainult nüüd,et naisi on häid,kirglike,eriliste soovidega Abielludes küll mingeid liiderdamise kokkuleppeid ja teisele vabameelsust peale ei tohiks suruda nagu siin mõned sooviksid.Sageli hakkab vastaspool teisele lihtsalt vastu tulema ja lubab seda kõike teha aga sisemuses mõtleb hoopis teisiti ja nii ta teeb omale teadlikult haiget,kartes oma armsamat kaotada...Liiderdada võib aga teise tunnetega mängida ei maksa.Liiderdamine peaks ikka toimuma nii,et naisel egal mehel pole sellest aimugi,millega kumbki tegeleb ja millal teeb
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 17:31
elmar- kas ma võin sinult uurida, miks su naine seda tegi? kas ta ise tegelikult ka tahtis seda, et sa teistega suhtleksid või tahtis ta olla vastutulelik?
ja teiseks - sa arvad, et kui liiderdamine toimub partneri teadmata, siis see ei tee teisele (nii palju) haiget? haiget ei tee see nii kaua, kuni teada ei saa, aga see võimalus on enamasti olemas. ja pealegi naine saab aru, kui mees teda petab
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 17:43
Ja mehed ei saa aru eks? Tule taevas appi.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 17:44
Aike, kas on mingi probleem tekkinud?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 17:46
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 17:49
Ei usu,et ükski naine oleks nii vastutulelik,et saadaks mehe lausa liiderdama.Võib-olla ühel hetkel naine ei tahtnud enam seksida,põhjuseid selleks erinevaid ja,et mitte minna lahku,mine ja liiderda palju tahad
Ikka peaks see liiderdamine toimuma salaja,ei mingeid kokkuleppeid ega rääkimist sel teemal üldse.Kas saab teada või mitte,see pole oluline?Küsimus rohkem selles,et tee aga ära jää vahele Ka liiderdamine on tegevus omaette,mida igaüks ei oska.Seda ei saagi õppida,nagu palju asju siin ilmas.Tean abielu naist,kes korra oma mehe kõrvalt korra võõrast meest nädalas pole saanud..ütleb,et siis see nädal lausa pees Ometi abielu toimib ja kasvatavad üheskoos lapsi..
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 17:54
Eks see valiiderdamine olegi ehk abieluinimeste teema. Vabad ei saa ju sellega tegeleda?
Õige on muidugi see suhtumine et, tee aga ää jää vahele või kui jääd ära mängi loll et, see pole see mis sa näed või kuulsid või lugesid. Istu maha aruta asi läbi.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 18:09
Aike, et sa siis suutsidki kontrollida ennast nii kaua, kuni sa ei teadnud, kes ma olen?
kui tahad norida, siis tee seda privaatselt. mitte siin teemas. ei ole vaja segada ennast sinna, kuhu sind ei taheta või millest sa aru ei saa
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 18:20
Utha,milles Aike nüüd süüdi?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 18:23
utha kes oled siis???
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 18:26
elmar aga kui jääd liiderdamisega vahele kas siis ei tee haiget partnerile?
parem ikka vastastikune ausus minu meelest.

seks ja tunded ei tohiks segi minna
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 18:26
elmar- kui naine ei taha ise enam seksida ega ka mitte mehest lahku minna ning pakub mehele varianti, et mine tee, mida tahad, kas see ei ole siis tema poolne vastutulek mehele? või tegi see naine samal ajal sama, mida tema mees?
sa enne teatasid, et sinu arvates ei oleks naised nii vastutulelikud, et hakata seda meestele pakkuma. samas oli sul näide selle kohta, kuidas naine seda ikkagi tegi. vastuoluline on su arvamus
aga olgu.
kuidas sa usaldusse suhtud? kas sa usaldad veel oma naist, kui saad teada ,et ta on samal ajal sinu selja taga teise mehega suhelnud?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 18:32
kas keegi on seda teinud et, ütleb oma partnerile kellega kooselatakse et, ma täna Sinuga ei sexi lähen hoopis temaga sexima?
Mina olen võin ausalt öelda tunne oli kohutav. Seega ei soovita vähemalt kui kooselad.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 18:43
Teate see liiderdamine on nii lai mõiste ja kõik võtavad seda asja erinevalt.Ma ei tea mitte,sel juhul mida naine teeks kui ta teaks liiderdamisest ja ma ka ei tea seda mida mina teeks kui teaks kui seda naine teeb
Olen ise suhelnud siin saidil naisega,kes võtab liiderdamist nii lihtsalt kui võileibade tegemist ja lubaks ka oma suhtekaaslasel seda teha?
Jään vastuse võlgu
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 18:49
elmar- tundub, et sulle meeldib oma arvamust iga vastusega muuta ja aina segasemaks. ma arvasin, et sa suudad ka selgitada oma arvamust, aga ei tule sult eriti midagi. jama meeldib ajada sulle palju
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 18:56
Utha,sa tule parem ise mõistusele Ma ei hakka mitte iialgi siin avalikus internetis oma isiklikku elu lahkama vot see kool on mul küll seljataga,et mitte sinu uudishimu rahuldada...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 18:58
palun arutelu teema üle isiklikuks minemata
˅ näita rohkem ˅
1
...
14
15
16
...
23