Foorum
1
...
15
16
17
...
23
2011-01-16 18:59
Kui naine küsib,et kas sa paned kõrvalt,vasta alati jaatavalt.Hiljem saab seda alati naljaks pöörata,et mis sa küsid siis nii lolli asja.Aga naine,kes on reeglina arvestanud eitava vastusega,ei saa kasutada enda väljatöötatud rünnaku strateegiat.Pealegi võib ta kogemata väljalobiseda enda kahtlustuste põhjused
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 19:19
elmar- keegi ei ole tahtnud sinuga isiklikuks minna. sinu tegemised puutuvad minusse vaid nii palju, kui palju see puudutab sinu arvamust. sina avaldasid seda ja mina palusin selgitada. st et tegemist on arutlemisega. kui sa väidad midagi, siis sa peaksid olema ka võimeline oma väiteid millegiga kinnitama või kuidas? kui oma arvamuse selgitamine on sinu meelest sinu isiklikus elus uurimine ja segab sind, siis... olgu kuidas arvad. ma ei hakka siin vaidlema sinuga
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 20:31
jfjm see on ju päevselge millega see naine ise tegeleb kui mehelt nii küsib
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 21:04
Utha,peaksid ju teadma,et detailseid selgitusi ei saa foorumis anda..selleks on priva kirjavahetus ja veel parem maili aadressid kuhu kirjutada.Miks on foorumis vähe sõnavõtjaid üldse?Peaksid ka seda mõistma
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 22:07
parmaleikin: Mul pole poisssõpra
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 22:26
Push,sul kõik meessõbrad?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 22:30
Kõik? No kui nad lihtsalt sõbra tasandile jäävad, siis võib nii öelda. Meessõpru ikka on aga vot poisssõpra veel mitte.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 22:40
Vot ei saa aru.Palun definitsiooni
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 22:47
elmar, kuid sulle pakutakse võimalust veidi liiderdada?
Utha, kuidas sinul on lood liiderdamisega?? Kas võtaksid teemat elmariga minna edasi ja samas olla teisele meelepärasem?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 23:01
jfjm: St lihtsalt meessoost sõpru on. Poisssõpra ehk boyfriendi kui nii öelda, pole.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 23:09
PushUp, õigus jah,sa vaatasid ju nooremaid
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 23:33
Aga vanemaid ka mitte
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 23:34
Parma - ei mu naise nimi ei alga M-tähega, tema eesnimes ei ole isegi mitte ühtegi M-tähte

Sirvisin viimased paar lehte seda teemat ning jäi silma koht kus öeldi et naine ei laseks oma mehel liiderdada.
On olemas palj erinevaid suhteid ning iga suhe on erinev ning on ka erinevad põhjused miks üks või teine asi suhtes toimib ja miks mõni asi ei toimi.
Ma toon teile näiteks meremeeste naisi - mees on vähemalt 3 kuu kaupa kodunt ära, vahest isegi vaid poole aasta tagant saab oma naist näha. Ehk siis kõnealused on kaugsuhted. Tean isiklikult kahte peret kus abikaasa on pikalt kodunt ära ühe jutiga ning nendes peredes on olemas teatud tüüpi nn "liiderdamise" kokkulepped
Nimelt siis on ühel paaril kokkulepe, et millega pole vahele jäänud - seda pole olnud
Teisel paaril on aga kokkulepe hoopiski libedama tee peale kokku lepitud. Nimelt on neil selline kokkulepe, et seks võõrastega on lubatud ainult siis kui teineteist pikalt ei näe. Ehk siis kumbki suhte osapool on iseendale aru andnud, et ilma seksita on üsna raske elada ning kuna üks pool pikalt ära on siis ei pea kumbki kannatama - see on lubatud. Muidugi sellistele kokkulepetele lisandub palju iseenesest mõistetavaid asju nagu "Küla peale lapsi ei tee ning haigusi koju ei too" jne jne...
See siis teile veel üks mõtisklemisaine erinevate kokkulepete ja kompromisside teemal liiderdamise osana
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 23:37
Oleneb kui vanu
˅ näita rohkem ˅
2011-01-16 23:51
Ega vanus sega liiderdamist.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 00:00
Vanasti öeldi,et noore ja vana meremehe vahe on selles,et noor tuleb ootamatult koju,vana merekaru,aga teatab ette
˅ näita rohkem ˅
2011-01-17 10:00
elmar- et privamegi? või ei ole see usaldatav variant enam ja tahad mulle meilitsi oma arvamust avaldama hakata? võiks teha, aga siis ma tahaks ka ainult neid huvitavamaid detaile. nt selliseid, mida su naine teadma ei peaks.
rahulikult, elmar. mind ei huvita see, mis elu sa enda naisega elad ja ei huvita mind ka sinu isik.
saa aru, et on olemas selline tegevus nagu arvamuste vahetamine ja seda saab teha ka detailideni minemata. delikaatseid teemasid ei hakkagi keegi siin arutama sinuga. see on sinu asi.
kui sa ei taha siit kellegi huvi enda suhete vm vastu tekitada, siis ei ole sul ka tarvidust tulla siia neid tutvustama. ise sa tahad, et teised teaksid ja siis, kui keegi sinuga seda nt arutada tahab, siis tahad, et ta teeks sinuga seda meili vahendusel? kas see ei ole vastuoluline? see ei olnud midagi isklikku, vaid sulle mõtlemiseks.

et miks siin vähe sõnavõtjaid on? kuna enamikul siin on teine (era)elu ja naine(naised), alluvad, tuttavad jt, kes võiksid nende tegudest teada saada või neist midagi arvama hakata? ei ole jah prestiizhne siin oma arvamust avaldada. saan aru.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 15:13
nicedude need ju väga mõistlikud kokkulepped, mida näiteks tõid...nii võikski see olla sellist tüüpi suhete puhul
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 15:17
Boaaa aga kas tavasuhtele ei saa siis samasuguseid kokkuleppeid rakendada... erinevate kitsendustega?
Mina leian küll et kõik on läbiräägitav ning tähtsaim on vastaspoolest arusaamine, kõik muu tuleb juba kompromisside teel kätte
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 15:19
muidugi saab, kõik on läbiräägitav ja täiesti loomulik kui seda soovitakse
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 15:25
Samuti ma arvan, et kui mees või naine tuleb ja ütleb oma kallimale otse näkku, et ta tahab kedagi teist proovida, siis see ei ole mitte selle pärast, et armastus kadunud on, vaid otsevastupidi. Inimene kes hoolib - räägib ja arutab oma probleeme kallimaga just seepärast et ta hoolib ning ei taha haiget teha (salaja tegutsemise teel). Kui inimene sellest räägib siis ta loodab, et koos kallimaga suudetakse mingisugune lahendus leida.
Kuid paraku on vist suhete valdkonnas selline arusaam et "Kui tahad kedagi teist siis meil ei ole ühist teed, kuna sa ei armasta mind" vms...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 15:32
nicedude nõus....see tuleneb sellest, et seksi ja tundeid ei suudeta lahus hoida...võib ju nii olla vahel, et tahad seksida mõne ligitõmbava inimesega, aga tundeid sul tema vastu üldse ei tekigi, rääkimata mingist kooselu sobivusest
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 15:35
Utha ei ma hakka privas ega meiliteel sinuga ühtegi asja arutama Sul on lapse mõtlemine,kes enne issit ega emmet rahule ei jäta kui kõik oled teada saanud Mõtle ise ka natuke peaga ja mõtle ülejäänd asjad ise sinna juurde kui siit kogu uudishimu kätte ei saa
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 15:48
Jah .. ühesõnaga ma arvan et seks ja armastus ei ole mitte kuidagi seotud. Ja kui ongi siis vaid sedasi:
Kui seks = HEA
Kui seks + armastus = MEGA
siis miks ei võiks nautida seda mis on lihtsalt HEA, hetkedel mil MEGA ei ole kättesaadav
Aga niipea kui seda teed lähed - nii tembeldatakse sind kohe liiderdajaks... ja jõuamegi jälle teema algusesse et miks see või teine liiderlik on
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 15:51
elmar- selline tunne, et sul on surmahirm selle ees, et keegi sinu suhetest teada saab. igatahes ei ole sa peale enesekaitse siin millegi muuga praegu tegelenud.
minu poolest tegele, millega tahad. ma teatasin sulle, et sinu isik ei huvita mind. seega võiksid rahuneda
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 16:03
nicedude see tuleneb lihtsalt sellest, et nn.liiderdamine pole ühiskonnas aksepteeritud tegevus, ei saa ju olla ometi nii et seksid erinevate partneritega ja koos elad hoopis kellegi teisega olgugi et seda tehakse nagunii ja leitakse selle tegevuse põhjenduseks ka erinevaid valesid.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 16:09
Ei pea ju omale vastu rinda taguma ja afišeerima, kui palju sul partnereid tegelikult on! Tasa ja targu
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 16:16
apelsin jah kuss kuss
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 16:18
Jess boss! Aga no vähemalt on siin mõnedel rinnad!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 16:20
jah peame oleme õnnelikud, et loodus on õnnistanud meid
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 16:21
need kes liiderdamisele ühiskonnas rohelise tee annaks, neid on kindlasti hästi vähe. fantaseerida ja salaja teha on hoopis teine asi kui see oleksi kõik normaalne. liiderdamine on tegelikuses ju reetmine, noored ja lapsed saavad väga valed signaalid eluks. neid ei huvitagi enam mingi perekond vaid nad lähevad sinna kuhu tuju viib ja nad ei püüagi enam midagi kooshoida.

kohutavalt palju katkiseid ja õnnetuid inimesi tekiks, vähemalt ma arvan nii.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 16:59
papi sul on väga naiselikult armas mõtlemine
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 17:17
mis on sellel tegemist naiselikkusega? minu meelest igati vastutustundlik arusaam asjadest. kõik ei saagi ühemoodi mõtelda
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 17:23
Utha,eks kirjuta ka oma liiderdamiste kogemustest Mul küll kellegi ees hirmu pole...lihtsalt pole häid näiteid tuua
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 17:34
no tore kui ei ole
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 18:35
salaja liiderdamine on reetmine mitte aga siis kui su partner on kursis millega tegeled
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 18:42
aga mis selle asja mõte nagu oleks? miks üks mees peaks näiteks taluma naise seksuaalelu teise mehega? okei ma saaks aru kui mees on homo ja naine on talle kattevarjuks, aga hetero mehe puhul ma ei mõista seda.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 18:46
Jätaks äkki väljendid mees ja naine ära? Kasutaks näiteks partner, kaaslane, .....?
Haiget saab ju tegelikult nii mees kui naine, mine võta kinni kumb rohkem.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 18:52
papi kui partnerid seda mõlemad soovivad siis pole see mitte talumine vaid nauding
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 19:00
aga mis neid paneb nii soovima? salaja on lihtne, üks pooletest lihtsalt ei tea. aga kui teab, mida see asi nagu annab, miks see naine juba sellega pole kellega voodit jagab.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 19:02
papi ega vist enne ei saagi sa seda teada kui ise ei proovi, aga mulle tundub et ükskõik kuipalju seda sulle ka lahti ei seletaks sa ei saaks sellest nagunii aru, seega ma loobun
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 19:04
samahästi võiks narkotsi proovida, proovida inimesi tappa - et teaks kuidas asi on
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 19:04
Tore nauding küll kui keegi peaks nautima oma partneri keppimist teisega...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 19:05
nu nu...jäägu teile teie arvamus
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 19:07
või noh. kui inimesele miski meeldib siis ta peaks oskama seda kuidagi ka selgitada.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 19:55
On ka ju veel selline võimalus,et liiderdamine toimub vaikival kokkuleppel kus mõlemad on asjast teadlikud,aga sellest lihtsalt ei räägita omavahel ja piirangud puuduvad peaasi,et suhe ei kannataks selle all ja kumbki haiguseid koju ei tooks
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 21:44
nahkhiir jah ka sellest on siin teemas juttu olnud...kokkulepped toimivad nii ja naa kui pooled seda soovivad
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 22:01
Papi,kui sulle näiteks maitsevad apelsinid või banaanid,kas sa oskad täpselt seletada,miks nad sulle maitsevad?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 22:11
See nigu rebane ja viinamarjad juba
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 22:23
Just nii see ongi ja ilma nigudeta ja nagudeta. Viinamarjad on lihtsalt hapud.
˅ näita rohkem ˅
1
...
15
16
17
...
23