Foorum
1
...
13
14
15
...
23
2011-01-15 17:03
siin on välja tulnud, et on olemas igasuguseid kohustustevabasid vabasuhteid või milleks iganes neid nimetada.
mõne jaoks võib selliste suhetega tegelema hakkamine olla teadlik valik. tealik - st seda, et ta tahab enda elu nii elada ja omada selliseid suhteid, mis teda millegiga ei seo jne. tal võib olla 1 vabasuhe 1 partneriga, aga tal võib olla ka mitu samasugust, kellel suhtes tal mingeid kohustusi jms ei ole.
need on siis sellised, kes on valinud endale sellise elu.
samas on olemas sellised inimesed, kes ei tegele vabasuhetega pidevalt, kuna neil on endal suhe olemas. samas on nad valmis tegelema teisegi suhega.. kas siis samaaegselt või suhte "vaheajal", kus ta tunneb, et suhe oma elukaaslasega enam ei toimi või siis on ta temast vabanenud ja tahab muuta natuke oma suhete profiili.. teha midagi teistsugust, vabamat jne.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 17:06
njaa, ma rääkisin seal hoopis millegist muust jfjm. ma rääkisin seksist kui tehnikast, mitte naiste ära kasutamisest halvas toonis.
seksida naisega saavutades head mõnu ongi seksi üks eesmärke ja seks algab alati iseendast.

nahkpea, no räägi siis nendest imelistest kohustustest. tutvud ihas naisega, meeldib tema sulle, sina talle, teete sobivusel seksi.
kus on kohustused????
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 17:07
Ei püüa tähti närida. Me räägime ju suhetest, kus väidetavalt puuduvad kohustused? Paljud ärakasutatavad räägivad ka, et neid ei kasutata ära. Mis kohe kindlasti ei tähenda seda, et seda ei juhtu.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 17:10
papile:

Ma räägin suhtest, mitte üheööseksist. Ma olen vist Teiega teisel lainel, minujaoks on suhtemõiste natuke erinev kui teil. Suhe eeldab ikka natuke enamat kui "lähme minu juurde, teeme keppi ja lähme laiali"-teemat.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 17:11
Täielik kohustusevaba suhe ei toimi üldse.
Kohustus on juba see,et õigeks ajaks kohale jõuda või kokku saada.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 17:12
aga me räägimegi liiderdamisest ehk üheöösuhtest või sellisest suhte algusest, ma ei näe eriti et keegi abielust räägiks. abielu on hoopis teine teema.

no räägi siis millest see "natuke enamat" siis tähendab kui tutvud ihas naisega...
kukudki siis naine kulusid kinni plekkima?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 17:13
vat elmar - õiged sõnad. nii et ikkagi peab mingi kohustus või kokkulepe sellises suhtes olema. suhe oma olemuselt juba eeldab seda.
ja mulle taheti siin väita midagi muud
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 17:16
Mhh, ka mina pole abielust sõnagagi rääkinud. Või olen!?

Sul on vist raskeid aegu tulnud üle elada kui kõik taandub mingile kulude kinniplekkimisele. Tahad kurta?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 17:17
nahkpea vaata suhteid on ju erinevaid: ärisuhe, sõprussuhe, seksisuhe, armusuhe, kohustuste vaba suhe jne jne...
Igal suhtel on omad iseäralikud jooned.
Näiteks mina arvan et kohustuste all peetakse ikka silmas seda abielus olles (väljamõeldud) kohustust et abikaasa ei tohi vastassooga ennast näiteks kohvitamas näidata avalikkuse ees. Või siis nn kohustus tulla iga päev koju teatud kellaajaks...
Tegelikkuses need muidugi ei ole kohustused vaid abiellujate omavahelised kokkulepped, kuid ikkagi kui inimene ise endale sellise kokkuleppe sobivaks võttis siis hiljem ei saa sellest taganeda ja see kokkulepe muutubki nagu kohustuseks.
Kohustustevabas suhtes aga võid kohtuda kellega tahad, siis kui ise tahad ja kus ise tahad või siis koguni seksida kellega tahad.
See on vaid minu subjektiivne arvamus kohustustevaba suhte kohta.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 17:18
vastupidi, teie ju siin olete valmis kohe kõike kinniplekkima nagu ma näen. mina näen kohustustevaba suhet täpselt sellisena nagu see sõna on. aga teie väidate omal olevat mingid kohustused, mind hakkaski huvitama mis need siis on.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 17:20
Papi,selles meie vahe ongi,et minule algab seks alati teisest osapoolest.Ju sa siis pole sellist partnerit leidnud,võibolla otsid valest kohast.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 17:23
jfjm: ma ei saa hetkel aru mida sa tahad mulle väita. minu ja sinu ainuke vahe on selles et mina ei hakka seksi eesmärgilises suhtes naise olmekulusid kinni maksma, sina nagu näha oled selleks vist valmis.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 17:29
Papi mina pole olmekuludest rääkinud.Rääkisin kingitusest või meelelahutusest,aga rahalised tehingud on minu puhul välistatud.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 17:30
Ütleks siis nii, et meie kenas emakeeles kõlavadki mõned asjad pisut kohmakalt või kentsakaltki. No näiteks, kuidas kirjeldame kaaslast: abikaasa - kõigile selge, armuke - küsimusi pole, sõber - hmm, vaat enam väga täpselt ei tea, meessõber - mis asi see on?, naissõber?..jne, jne. Küllap polnud vanarahval selliseid mõisteid vaja nii puudub meil sõnavara.
Sama lugu kohtustustevaba suhtega. Liitsõna. Kohustsued ja vabadus. Vabadus kohustuda või võimalus kohustusi valida ehk kokkuleppida. Arvan, et ehk pigem viimast. Paljud asjad on kokkuleppelised. Me armastame paljusid asju kepiga korrutada (vabandan väljendusviisi pärast) ja seetõttu suhteotsimise kontekstis mõistame kohustustevabadust kui õigust seksida kellega soovime ja teine pool arvestab sellega. Kas inimesed aga sellist vabadust ka tarvitama tõttavad, on iseasi. Kas Hollandis on rohkem narkomaane seetõttu, et seal mõned ained legaalsed on?
Kui aga inimene tutuvumiskuulutusesse kirjutab, et otsib kohustustevaba suhet, siis tuleb tema käest eraldi küsida, mida ta silmas peab.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 17:32
kingitused pole ometi kohustused ja pealegi .. ah ääküll
okei, on selliseid inimesi olemas kes ilma kila-kolata suhet tõeliseks ei pea. raske uskuda, aga ju nii on
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 17:34
nicedudel oli selline arvamus: "Kohustustevabas suhtes aga võid kohtuda kellega tahad, siis kui ise tahad ja kus ise tahad või siis koguni seksida kellega tahad."
kui võib, nicedude, siis ma võtaks selle sult ja arutleks natuke sel teemal ka. võin seda ka endamisi teha, kui teisi ei huvita

st mind hakkas huvitama see, kuidas on kohustustevaba suhte võimalikkusega ja vabadusega kohustusliku abielu kõrvalt. suhe, mis peaks olema kohustustevaba ja muidu vaba jne, aga kas see on ka saavutatav siis, kui sul on samaaegselt teine suhe veel.

arvatakse, et siis võib teha, mida tahad ja millal tahad, aga kas ikkagi võib? kas mitte see teine olemasolev suhe ei ole see, mis need võimalused sul annab ja võtab.
jah, see võimalus saadakse vajadusel, aga ikkagi oleneb see nendest kokkulepetest, mis teises suhtes on, ajast jne..
ehk siis - kui sa juba oled teises suhtes, siis sa ole sellega seotud ja ei ole enam eriti vaba
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 17:39
kas kohustuste all mitte ei mõelda ühiseid igakuiseid väljaminekuid, elukohta pangalaene autoliisinguid jms, lisaks vabadus keppida kõike mis liigutab (mõned eesti naised veel liigutavad)
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 17:41
juuksur kui sa räägid abielumehest kui armukesest siis tema abielu nagu ei puutu kuidagi asjasse. see on tema ja tema kaasa vaheline küsimus.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 17:47
nicedude: "nahkpea vaata suhteid on ju erinevaid: ärisuhe, sõprussuhe, seksisuhe, armusuhe, kohustuste vaba suhe jne jne..."

Lahkame siis neid:

Ärisuhe: finants- ja eetilis-äriliskohustused

Sõprussuhe: Suurim kohustus on arvestamine oma sõbraga.

Seksisuhe (papi rahustuseks paneme siis üheööseksi ka siia alla): Peamine kohustus on hoolitseda võimalike tagajärgede eest, mis võiksid halvimal juhul muidu 9 kuu pärast ilmneda. Ilmneks need küll märksa varem juba.

Kohustuste vaba suhe: Absurd!!!

Sinu äranägemise järgi on suhe kohe automaatselt kohustustest vaba kui võid kohtuda, kellega tahad ja seksida, kellega tahad. Kõik taandub ainult seksile? Nojah, ma muidugi mõistan, et siinses foorumis on iga jutt, mis seksi ei puuduta koheselt ketserlik. Ärge siis nüüd tuleriidale ka saatke!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 17:48
papi - miks sa arvad, et ei puutu? minu arvates puutub ja isegi väga. samaaegselt võib olla mitu suhet ja need võivad isegi probleemitult toimida, aga sa ei ole ikkagi nendes suhetes vaba kohustustest jms. seda ma väidan. sa n-ö võtad need kohustused sinna suhetesse kaasa. sa oled samal ajal seotud ka teiste suhetega, mis sul on. nt aeg, mida sa selle jaoks vajad.
sa pead ju seda aega millegi arvelt endale võtma
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 17:54
ma vaatlesin seda praegu selle abielu mehe poole pealt. oletame et ta suhtleb naisega, kellel muid suhteid peale selle ei ole. ta võib võtta omaks mingid kokkulepped jne, aga ka tema partner peab seda tegema. see ei ole tegelikult nii vaba suhe kui tunduda võib
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 17:54
Pole vahet,kuidas keegi kulud kinni plekib Kõik maksab,kas kutsud kedagi õhtusöögile,meelelahutuse üritusele,reisile võ spaasse.
Või maksad sularahas ja oled suhtes.Ega see abielugi ilma rahata ega kohustuseta toimi
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 18:09
Nahkpea ei sa ikkagi närid tähti. Ma tõin vaid mõned näited sellest mida mina liigitaks kohustustevaba suhte alla.
Ma ju selgitasin et kohustuste vaba suhte all peetakse seda suhet kus puuduvat tavasuhte kohustused. Mis selles nii absurdset ja arusaamatut on.
Sa ei pea lolli mängida ning teesklema et sa ei tea mida peetakse kohustustevabaks suhteks.
Parem ütle lihtsalt otse välja mida sa ise selle väljendi taga näed.
Jutt ei käigi igasuguste kohustuste puudumisest vaid valikulistest kohustustest mida endale enam ei taheta võtta....
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 18:32
kui pudel veini või hotellitoa arve paistab ka nagu kohustusena .... mnjaaa....
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 19:08
Seks pole ainult tahapanu
tähtis on ka mänguilu
kes ei viitsi moosi pruute
see las ostab prostituute
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 19:20
Kes keelab prostiga kohustustevaba suhtes olla Hakkad püsikliendiks,saad sooduspakkumisi ja partnerkaardi
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 19:23
Aga,kui maksekohustusest püüad möödahiilida,siis tuleb kandiline kohtutäitur
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 19:24
Andke andeks, aga ma ei suuda Utha tekste lugeda, et sealt mingit iva leida...
See kõik on kokkuleppe asi, kellele sobib-las olla kohustustevabas suhtes, kes tahab , abiellugu...siiski pole midagi hullemat kui kohustuslik kepp.Sorry, kui ma ennast kordan.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 19:28
Aga miks on meeldiv kepp muutunud kohustuslikuks kepiks või pole ta kunagi meeldiv olnudki?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 19:31
mälestus nõuka ajast.Abielu ja"abielukohustus".Arvan, et vastus oli juba küsimuses olemas.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 19:32
ifjm,olen kuulnud,et hea prost pidi võlga ka andma
k64,abielu küll kohustuslikku keppi ei kindlusta hiljuti oli ajalehe veergudel üks artikkel,kus mees jäi töötuks ja pärast seda naine loobus mehega seksimast,enne kui raha tood
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 19:34
tollal polnud töötuid
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 19:35
ma sain juba aru neist kohustustest. umbes kui külla lähed ja vetsus vett endajärgi tõmbad siis on see ideeliselt ju ka kohustus. enne seksimist end puhtaks pesemist võiks samuti kohustuseks lugeda, kuigi normaalsele inimesele on need asja elementaarsed ja ei vaja eraldi väljatoomist. samamoodi rasestumise ja haiguste vastaste vahendite kasutamine on elementaarne kui kokkulepe pole teine.
nendest nüanssidest võib suure aabitsa kirjutada ja oi jummel kui palju kohustusi me saame. kes tahab elu keeruliseks elada, see saab seda teha.

kunagi lugesin mingist lehest nupukest NYC asuvast kirikust kus siis padre soovitas kõigil meestelt võtta enna naisega seksimist allkiri, mis vabastab nad edaspidistest nõuetest. kuna ameerikas võib ju lambist kohtusse kaevata, siis ju oli asja point sees. jätad naise juurde kogemata oma taskuräti, tolle mees avastab ja naine kaebab su perelõhkumise eest kohtusse
ärge öelge nagu inimesed poleks geniaalsed.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 19:52
k64,töötuid küll polnud,aga tööpõlgurid olid,kes luuserluse süüdistusega paranduslikele töödele suunati.Ja siis naine rabas kahel rindel
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 19:59
jfjm naised rabavad ka praegusel ajal mitmel rindel......liiderlikkus kui hädaabi (mitte tasuline teenuse pakkumine) vaid ajutine toimetuleku mehhanism
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 20:06
Naised rabavad mitmel rindel tööd teha aga nende täiskasvanud lastel pole mingit kohustust tööle minna.
Eks see ole ka näha kuulutuste rubriigis,keda,mida noored neiud otsivad?Poistega samad probleemid..väikse palga eest ei liiguta keegi midagi
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 20:10
ega väikse palgaga ei ela ära ka. teiseks ega neile noortele keegi ei pakugi tööd ja mis puutub iha kuulutustesse, siis sealsetel noortel naistel pole paljudel isegi vist põhiharidust käes. neil pole mingit lootust kusagile tööle saada. ainult kui keegi hea tuttav neid aitab või siis tõesti väga raskele tööle kus nad vastu ei pea. kui tahetakse vanemate juurest vehkat teha, tulebki mingi sponsor leida. aga see on libe tee, sest palju neid lolle mehi ikka on kes selliseid kätel kandma hakkaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 20:28
Muidugi see töö puudus vajaks eraldi teemat.Proovigu näiteks säästumarketis töötada..pidev kaadrivoolavus seal ja ega see töö pole seal ka mitte kerge.Lihtsam ju lunida raha neti teel Arvan,et neid lolle on tõesti vähe,kes maksavad?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 20:40
kas siis tasuline seks on liiderlikkusega seotud?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 20:48
Mõni liiderlik naisterahvas kes harrastab kohustustevaba suhet, võiks ka sõna võtta.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 20:57
Kas kohustustevaba suhe on liiderlik?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 21:00
Suhe kui selline kindlasti ei ole. Inimene saab olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 21:02
Sellisel juhul - inimene kellel on mitu kohustuste vaba suhet.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 21:04
Arvan,et liiderlikul naisel on lihtsam tasulist sexi pakkuda
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 21:04
3nu aga räägi sellest.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 21:06
Milest? ... Mitmest kohustustevabast suhtest?? ............ Pole kogemusi
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 21:07
aga liiderlikkusest?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 21:08
mul väga hea suhe-armukadedust ei ole, piiranguid samuti mitte. Saame väga hästi läbi ja seksime mõnu pärast. Mida veel?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 21:10
Parma - mida sa sellest teada tahad, mis sinuarvates üldse liiderlikkus on?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 21:11
K64. On õigel teel!
Liiderlikkus on seksuaalne semmimine mitme tegelasega. Või vähemalt soov seda teha mitme tegelasega.
˅ näita rohkem ˅
1
...
13
14
15
...
23