Foorum
1
...
12
13
14
...
23
2011-01-15 13:10
nagu on nende elektronidega, mis omavahel paare moodistavad
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 13:14
Ma tean pris mitut "kohustusevaba suhte" naist. No see kohustusevabadus annab igati väänata ja mõtestada. Selleüle jääkski vaidlema ja arutama.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 13:19
jfjm: No aga mis uudis see siis nüüd oli? Meest tõmbab naise poole ja naist mehe poole? Või olen ma millestki ..............?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 13:23
PushUp: kui mees seksib sinuga siis seks ongi see vastuväärtus sulle, ega ta ometi iseendaga ei seksi. oleneb inimesest mida keegi kohustuste all tõesti peab. mina ei tea, kuidagi naljakas on küll see suhtumine kus naine ainult seksi pakub, aga mees peab veel meelehead lisaks tooma igatepidi kumab läbi naise oskamatus seksist mõnu tunda, sest seda peab muulmoel kompenseerima.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 13:28
PushUP. Kas su poissõber teab, et sa siin lehel ringi kooserdad ja meestega kirjutad?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 13:32
kas naised siis ei kasuta mehi oma huvides ära?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 13:34
Rohkem kui mehed naisi saavad kasutada. Kuid me nimetame seda naiselikuseks ja oma privileegiks
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 13:41
aike. Ei saa naised rohkem kasutada kui mehed. Võrdselt pigem. Tingimused on ju samad mõlemile soole.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 13:54
parma ma ei hakka siin J.ti panema aga nii see on tee mis tahad. Tingimusteta või tingimustega.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 13:58
Ega ikka ei ole küll. Täpselt samamoodi kui mees saab naist kasutada, saab naine ka meest ära kasutada. Mittemingit vahet ei ole.
Ainuke vahe on isikutes, kes kuidas oskab.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 13:59
mis? J-ti ei hakka panema? see oli hea. et nüüd on selline väljendki tekkinud?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 14:01
Aga miks see Sind Utha puudutab? Sinust ei käinud ju jutt????????
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 14:02
aga mis siis, kui puudutab?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 14:07
Vahet pole, oled mees või naine. Kui ikka loll oled, siis saad lüpsta igast asendist. Sugu ei ole oluline.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 14:11
Üks täiesti võimalikest olemustest kindlasti. Öeldakse ju et, loll pidi kirikus kah peksa saama.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 14:15
Nii, et oma viga kui ennast ära kasutada lased. Ma ei kilkaks, et see naiselikkuse privileeg on

A pushupiga on huvitav dilemma.
Kui tal on poissõbraga kokkulepe, et kondab siin lehel ja suhtleb teiste meestega, siis on see kohustustevaba suhe. Ja kuna reklaamis, et kohustustevaba suhte mehed jätab ta kohe maha, siis peaks ta kohe oma poisi maha jätma
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 14:15
nii et kõik taandub ikkagi kellegi arukusele. ja ajale ka tegelikult. kui suudad olla teisest arukam ja ajas natuke ette näha mingeid tegevusi, siis ehk ei kasuta keegi sind ka. igavene ennustamine
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 14:22
Papi,mees jah võib iga kell naisega seksida,aga et naine kah seksiks,tuleb eelnevalt meeleolu luua,muidu võib see seksimine onaneerimiseks kujuneda.Ja meelehea(lilled,kingitused,restoran,kino,teater,klubi jne) on üks võimalus meeleolu luua.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 14:36
Kas ainult kohustuste vabas suhtes on inimesel õigus teistega suhelda?
Ma ikka arvasin, et õigust inimestega suhelda ei saa ära võtta (olgu nad siis mehed või naised, abielus või mitte)
Aga nõustun Aike kirjeldusega kohustustevabast suhtest. Selles ei toimu mitte mingit ärakasutamist. Kõik käib vastastikkusel kokkuleppel ja sobivusel. Kui ühel on soov ja teisel ei ole siis kokku ei saada. Kui teisel on soov kuid esimesel ei ole aega - kokku ei saada. Ning mõlemal juhul ei oma kumbki pool mitte mingeid etteheiteid, sest kumbki teab et teine pool omab elu ning kokku saadakse vaid siis kui mõlemale sobib. Kohustustevaba suhe on nagu täielikult tasakaalus, kus kumbki pool ei kaalu kunagi teist üle ning alati on nad võrdsed.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 14:39
seega on kohustusevabas suhtes kohustus olla võrdsed ja see kohustab omakorda täiesti kohustusevabalt liiderdama
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 14:52
Kas keegi on olnud kohustustevabas suhtes praktiliselt?Kas sel ei puhul ikka ei teki teise ärakasutamise võimalus?Miks selline suhe siis nii vajalik on?Ma ei usu,et sellel suhtel tagamõte puudub Pärast ju hea öelda,et loll olid,et tegid kulutusi mu peale...nüüd lähen ja otsin uue ja huvitama
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 14:53
Ka prostituudi külastamine pole kohustustevaba suhe.On ju kohustus maksta ja kohustus saadud tasu eest teenindada.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 15:01
Kohustustevaba suhe on see kui sa ei PEA midagi tegema,vaid teed seda vabast tahtest ja ei sea ka teisele poolele mingeid piiranguid
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 15:16
elmar- kas sa tead suhteid, millel ei oleks tagamõtet? minul endal kohustustevabu suhteid ei ole olnud ja ei tekita ka endale. igatahes mitte enne, kui ma sellele suhtele mingi mittekohustuse juurde mõelnud olen ja siis ka selle kohustuse võtmiseks endale valmis olen.

nahkhiir- kas teistes suhetes on tingimata see "peab"? iga suhe võiks toimida vabast tahtest, selleks ei pea kohustustevaba suhe olema
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 15:22
J.ke kohustustevaba suhe ongi vabasuhe. Ühele tähendab see liiderdamist teisele vabadust olla see kes oled ilma mõtlemata mida tema või temake nüüd tast arvab või arvamatta jätab.
Nüüd võid arutada ja mõtelda teemal tagamõttega või tagamõtetta. Vabasuhtega pole sel mitte midagi pistmist.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 15:27
Utha: Millest hakkab abielu? Abielutõotusest ja püha isa manitsustest,et kuidas pead sina oma elu elama.....edasi võid ise filosofeerida
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 15:28
jfjm: väidad et naised ilma mehepoolse meeleolu loomiseta ei tahagi ise seksida? aga lesbid, kuidas neil siis on, ikaldus?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 15:30
Kohustustevabadusest saab rääkida vaid täiesti kohusetundetu inimene.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 15:36
ise ka arusaate mille üle vaidlete? väga jaburaks kisub juba asi.
kõik on kokkuleppeline ja kui ühele osapoolele ei meeldi, astub ta sellest välja või ei ühine sellega.
mõte mingit juuksekarva lõhkiajada
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 15:45
Aike- et kohustustevabal suhtel ehk vabasuhtel, mis teises tähenduses oleks liiderdamisega tegelemine, ei olegi mingit tagamõtet? sain ma sinust aru? ma arvan seda ,et kui sellel ei oleks, siis seda suhet vast ei tekiksi. igal suhtel on mingi mõte taga ja millegi jaoks on see vajalik. kellele oleks teistsugust suhet vaja?
oluline on ju see teadmine, miks sa kellegiga suhtled ja kuidas sa ise sellest aru saad - selle mõte sinu jaoks.
seda ma pidasingi tagamõtte all silmas. tegemist ei pea olema sellega, et keegi tahab kedagi endale või midagi muud,mida teine omab. või sellega ,kui palju kellelgi vabadust on.
elmar ise mõtles ise selle all vist ka mingeid kavatsui (kui plaanis on kedagi nt ära kasutada).

mis puutub vabadusse, siis seda pooldan mina ise suhetes ka. ma eeldan, et teine on suhtes minuga oma vabast tahtest, mitte kohustusest oll. ta peab tahtma ise kohustusi endale võtta. see on oluline.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 15:55
Papi,sinu suhtumine jätab mulje,et sa pole iseennast veel täielikult avastanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 16:00
mismoodi pole ennast avastanud? mida rohkem seda teemat loed seda rohkem kõik taandub materiaalsusele. mida rohkem materiaalsust seda vähem tundeid, häid soove, head tahet. jfjm, sul on ju täielik arusaam kus sa muidu polegi mees kui sa naisele ette-taha kõike ära ei tee ega kinni maksa. kui sa tahad seda teha, on sinu valik. teised ei vali seda valikut.

kui keegi kirjutab oma kuulutuses kohustusevaba siis see seda tähendabki.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 16:07
tähendus võib ju olla see, mida me arvame olevat, aga alati on hea küsida ka tõlget. see võib erinev olla
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 16:09
Kui naised on liiderlikud,siis mis MEHED ISE ON?????????????? Nad on täiesti samasugused.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 16:13
euroeuro: see teema on naistest, stay tune
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 16:15
Ma vihkan selliseid mehi kes endast kaugemale ei näe ja peavad endit paremateks.Ma siin papi muud ei loe kui mustate teineteist.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 16:16
euroeuro foorumi päevateema rubriigis on olemas ka teema liiderlikud mehed, mine tutvu
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 16:16
keda huvitab see mida sa vihkad. vaidluses selgub tõde ja kui teema on naistest siis jääme võimalusel teemasse, mitte ei hakka ping-pongitama teemal "mehed ju ka".
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 16:17
Kas nüüd keelatakse minul ,ka kirjutamine kuhu ma seda tahan.Ärge te klatsige ja vaadake ennast ennem
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 16:19
Teate papi,teie tõde on klats ja ebaviisakas keel.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 16:22
nahkkiire – kas sa vastandad omavahel abielu ja kohustustevaba suhte?
kui ma sinust aru sain, siis sinu meelest on abielu võrdsustatud kohustuste olemasoluga ja vaba tahte puudumisega? see vist natuke hirmutab sind?
ma arvan seda, kuna sa tundud eelistavat neid suhteid, kus sa ei pea tegema midagi, mida sa ise ei taha. ja abielu on sinu arvates vist selline suhe, kus sa pead elama nii nagu tahab sinult keegi teine.
aga asi ongi selles, et suhtes olles sa ei ela enam ainult endale. sa pead arvestama ka selle teisega, kellega sa koos oled. oleneb sellest, kas teil on samad vajadused.
kui sa ei taha võtta endale suhtes mingit vastutust ega kohustusi, siis on arusaadav, miks sulle meeldivad kohustustevabad suhted. enamikuga, kes on selle valinud, suhtuvad sellesse nii.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 16:25
euroeuro siin on teema liiderlikud naised...palun teemakohaseid kommentaare
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 16:25
aga see oli nahkhiirele, mitte kiirele nahale pidevalt tulevad vead täna
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 16:31
Papi,ei ma ei tee naise eest kõike ette-taha ära,aga kui ma olen koos naisega siis on tema minu tähelepanu keskpunktis ja tema soovid on mulle tähtsamad kui minu enda omad.Sinu jutust aga kumab pidevalt läbi,et naine on teisejärguline tegelane või nagu sa ühes teises teemas kirjutasid,vaid abivahend rahulduse saavutamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 16:37
Kas suhe tähendab kooselu? Kui jah siis koos elus on vabasuhe selle otseses tähenduses välistatud. Minu subjektiivses mõistes on kooselu (abielu) kahe inimese liit kus kehtivad kindlad reeglid ja kokkulepped ja kuhu kellelgi teisel asja ei ole. Kui seal kokkulepetes on olemas koht liiderdamisele siis on see pari omavaheline asi taas.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 16:38
kus ma seda kirjutasin?

mida sina siis elust tahad kui sa koguaeg kedagi teist teenid? minujaoks on naine võrdne partner. ma pole tema ülalpidaja, eriti veel kui ma alles hakkan tutvuma naisega ja siis hopsti pean kohe naist teenindama hakkama :S
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 16:56
Aike:
Abielu ei ole päris kindlasti asi kus kehtivad "kindlad reeglid" - see on koostöö mille reeglid ja kokkulepped panevad paika abiellujad ise.
Võib-olla sain vaelsti aru aga sinu viimane kommentaar jättis sellise mulje nagu igale abielule kehtiksid mingi kindlad ühised reeglid.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 16:57
Papi,
http://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=8&post=59615
Iga inimese elu koosneb sümbioosist oma elu ja teiste elude vahel.
Kuidas saab naine olla sulle võrdne partner,kui sa teda ärakasutad?
Ma polegi väitnud,et meespeaks elus naise ori olema,aga kui seksiks läheb,siis.......
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 16:57
No misasi on kohustustevaba suhe? Lubage naerda!

Absoluutselt IGA suhtega kaasnevad kompromissid ja kohustused, tahes-tahtmata. Olgu see suhe siis nii vabameelne kui tahes. See on suhte alus ja vundament! See on kahe inimese vahelises suhtes paratamatu.

Kohustustevaba suhte mõiste on sama absurdne nagu eitada gravitatsiooni olemasolu...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 17:01
Nahkpea ma arvan, et sa püüad lihtsalt tähti närida. Liitsõna tähendus ei ole alati selle sõna kahe osa liidetud asi
Sa kindlasti saad aru millest jutt käib, seega räägi asjast
˅ näita rohkem ˅
1
...
12
13
14
...
23