Foorum
1
...
10
11
12
...
23
2011-01-12 14:01
Utha kas meditsiinilise kõrvalduse all sa pead silmas kastreerimist või mida täpsemalt?

Kas tõesti keegi tahaks asendada liiderdamist langevarjuhüpetega??...hm see oleks siis juba nagu teatava adrenaliini saamise vajaduse asendus
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 14:09
Kui suitsuisu peale tuleb,siis pista komm suhu
Õnneks pole liiderlikkus nii raskelt ravitav sõltuvus,kui suitsetamine,aga võõrutusvalud on ikkagi (tigeda vanatüdruku sündroom)
Seisad valiku ees,kas litutada mõnusa inimesena edasi või tigetseda omaette,sest seda nõuavad moraalijüngrid,kes ise ei saa ja teistel ka ei luba
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 14:16
Boaaa,mul on mitukümmend langevarjuhüpet omal ajal tehtud aga litutamist see ei asenda mitte kuidagi
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 14:19
elmar kahju...ma juba mõtlesin, et teen proovi...sa võtsid viimasegi lootuse
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 14:20
Boaaa. jah, seda ma pidasingi silmas, aga siis on need ka erandjuhud. igale tegelasele seda tegema ei hakata teised peavad ise endaga hakkama saama
vat ma ei tea, kuidas kellestki langevarjur saanud on ja millised huvid tal enne seda olid nt
ega need asjad muidugi nii ei toimi, et hakkad langevarjuriks ja siis oled teistsugune. sa võid lennata millega tahad ja kuidas tahad, aga kas see paneb kedagi ka nende vajaduste suhtes meelt muutma?
kui sulle midagi vaja on, siis pead sa seda ka saama. teine variant oleks nt tekitada endale selline suhe, mis on sulle igati erutav. inspiratsiooniks.. et sa ei peaks enam neid suhteid vahetama. kui see oleks võimalik.
langevari oli näide sellest, et on ka teisi tegevusi olemas
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 14:24
Utha igati erutav suhe....kõlab muidugi hästi...aga siis tahaks jälle uut ja erutavamat
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 14:26
jfjm see tigeda vanatüdruku sündroom on jube....miks naised küll seda harrastavad
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 14:26
Utha,sa ei tea kui uhke tunne on langevarjuga hüpata ..ikka parem vilets seks ja eriti hea veel kui pärast hüppeid kuhugi liiderdama lähed
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 14:44
Boaaa - oleneb sellest, mida sa suhtes erutavaks pead.
kui sa tahaksid endale nt kindlamat suhet ja hakkad vajama seda, mida peamiselt kindel suhe sulle pakkuda suudab, siis sind ka ei erutaks enam teised. inimesed teatavasti muutuvad, samuti nende vajadused.

kui peale seksi suhe sulle midagi ei paku, kas see siis rahuldab su vajadusi? jah, sinu tahe erutavat seksi saada on rahuldatud, aga kas selline seks ise on ka rahuldustpakkuv, kui sellest puudub tegelik intiimsus, usaldus jne? isegi turvatunnet sa sellistest suhetest ei saa, kuna sa pead tundmatut enna natuke tundma, ennast kindlustama (suguhaigused jms). kui sul on kindlad partnerid ja sa usaldad neid, siis muidugi.
aga ma võrdleksin sellist suhtlust pideva ebakindlusega. võimalik, et kellelegi nii meeldib, aga mulle meeldib teada, et ma võin suhetes ka teisele vajadusel kindel olla ja teda usaldada nt.

Boaaa, aga millega uus paremini sind erutab?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 14:47
elmar- uhke tunne? mis on sellel uhkusega tegemist, ma arvasin, et adrenaliigiga on ma tean jah, olen näinud ja tunnen ka mingeid inimesi, kes sellega tegelevad. mis selles siis erilist? keda huvitab, see tehku.
et peale seda on veel parem liiderdada? nojah. kuidas keegi
muide, ega sa seksimist liiderdamiseks ei pea? me ikkagi räägime siin peamiselt liiderdamisest, seksida saab ka teistmoodi teatavasti
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 14:57
Boaaa,see taandub kõik ühele sõnale:"kadedus".Aga miks naised seda harrastavad,seda ma ei oska öelda.Mina ju ei tea,mida tunneb naine,kui on kaua ilma olnud.Paljud naised võibolla omaarust ei tunnegi midagi,aga alateadvus tunneb ja paneb kadedusussi agaramalt närima.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 15:04
jfjm- sa arvad, et see on tingitud millestki ilma olemisest? ma eriti ei usu. millestki on sellised naised kindlasti ilma, aga mul on tunne, et seksi olemasolu kedagi enam eriti ei muuda. see tuleb inimese olemusest. ta võib ju rahuneda jne, aga kadedam inimene on ka suhtes armukade. ma arvan. pealegi ega seks ei ole ainus asi, mida inimesed teiste juures kadestavad.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 15:07
ja veel ma arvan seda, et tegelikult on need nn tigedad ja teiste peale kadedad elus haiget saanud inimesed. võib-olla on kellelegi teisele haiget teha lihtsam kui enda valu nt tunnistada.. ma ei saa ka tegelikult sellistest naistest eriti aru, aga ma tean, et nad ise kannatavad
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 15:35
Seks on asja füüsiline pool ja seda annab kompenseerida.Palju olulisem on emotsionaalne külg,mille toimemehhanisme me ei tea ja tunneta nii selgelt.
Aga armukadedus on 100% egoismi,kui inimene armastab iseennast rohkem kui teist.Tema väljavalitu on tema isiklik omand,kes peab teda ja ainult teda jäägitult armastama.Kui sellist inimest vaevab veel krooniline ebakindlustunne,siis kepi teda palju tahad,tema pole ikka rahul.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 15:36
jfjm kadedus siis mille või kelle vastu? mina naisena ei saa absoluutselt sellest mehhanismist aru...sellega nad teevad ju eelkõige endale liiga, mitte teistele.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 15:39
Boaaa,seda nimetatakse naiste loogikaks
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 15:47
iseennast armasteme me kõik. mõni teeb seda ainult natuke rohkem.
ma ei oleks armukadetust tundvate inimeste suhtes nii süüdistav. see on asi, mida eriti kontrollida ei saagi (see on alateadlik).
seda on võimalik ise kontrolli all saada, aga olematuks seda ei tee.
ma ei suhestaks armukadeduse olemasolu ka nii palju kellegi egoisimaga kui tema ebakindlusega ja hirmuga mitte saada armastust, mida ta vajab. ma arvan, et armukadedamad ongi need, kes ei ole seda eriti tunda saanud. neil on pidevalt puudu st

seksi võib ka võtta nagu selle kompensatsiooni. siis see on nagu asendustegevus, mis peaks sama välja tegelikult tegema.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 15:50
jfjm- armukadedus ei ole mitte ainult naistele omane, vaid ka meestele. seega naiste loogikaga ei ole sellel midagi tegemist.
kadeduse tundmine tuleneb enda võrdlemisest kellegi teisega, võistlemisest jne. see on normaalne. halvaks muutub see siis, kui seda enam kontrollida ei suudega ja hakatakse kontrollima kedagi teist, mitte ennast
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 16:32
Üks on kindel kõik need negatiivsed tunded, emotsioonid ei ole armastuse energiast tulenevad...
ja ka liiderlikkusega on samamoodi....kuigi peab pattu tunnistama, et nauding omaette
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 16:35
noh see teema on ehk natuke liiderdamiskauge, aga ma tahtsin veel midagi armukadeduse kohta lisada.
ma leian seda, et omandiinstikt on enamikul meist olemas, aga võime midagi omandada ja siis seda ka hoida mitte. seda tuleb endas arendada. paljudel just seda ei olegi.
ja teine asi omand.
kellegi omamise vastu räägivad minu arvates pigem need, kes ise selle ees peamiselt hirmu tunnevad. kas siis hirmutab neid see, et kellelgi on kontroll suhtes ja nendel mitte või tunded ise (ei ole võimet tunda mingeid asju nt).
mulle tundub, et sellised inimesed ei tunne ennast tegelkult vabalt.
kui asi on igati kontrolli all ja suhted normaalsed, siis ei peaks kindel suhe tegelikult kedagi hirmutama. seda isegi siis mitte, kui teine tunneb natuke armukadestust, mis on ka normaalne, kui armastus on olemas.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 16:44
Utha kontrolli vajadus tuleneb kindlasti ebakindlusest... aga kas see ikka on armastus kui tunned armukadedust?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 17:05
Armastus on inimese ühepoolne tunne teise inimese vastu ja on loogiline,et ego tahab ka midagi vastusaada.Kui see soov on mõõdukas ja kontrolli all,siis pole midagi halba.
Liiga tihti aga juhtub et tunne ei leia piisavat positiivset vastutunnet.Ja kui siis ego kah möllama hakkab,muutubki kena romaan farsiks,mis osalistele on tragöödia.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 17:07
Boaaa. kas sa oled armukade olnud? ma muide olen st et ma olen selleks võimeline, aga samas ma armastasin ka. kuidas neid eristada?
ma tean, et ma olin armukadedam siis, kui ma ei tundnud ennast teisega kindlalt või oli usaldusega midagi. muidu sellega eriti probleeme ei olnud. ma suudan kontrollida ennast ikkagi
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 17:21
Utha arvan, et ei ole olnud. Jah just sinna ma jõuda tahtsingi, et kui ei usalda või ei tunne ennast kindlalt siis võib see armukadeduse moment tekkida
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 17:29
Boaaa. jah, nii see tekib enamasti, aga sa olid natuke kahtlev selles, et kas siis on ka tegemist armastusega või mitte
minu meelest on. armukadedus annab tunnistust enese armastamisest, aga samas on ennast armastades ju võimalik tunda sama ka kellegi teise vastu. need ei ole teineteist välistavad tunded minu arvates. egoismi on ehk teises natuke rohkem
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 17:57
jah ja see liiderdamine pole ka muud kui üks suur egoism
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 18:03
ehk siis enese armastamine? nojaa. kindlasti on see seda.
samas ma arvan, et ma armastan ennast rohkem siis, kui ma ei tegele sellega. ma ei vaja liiderdamist selle jaoks, et ennast nt paremini tunda. teised võivad endaga teha seda, mida tahavad
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 18:04
Suured liiderdajad ei armukadetse nii palju.Kui inimene liiderdamisega ei tee kellegile haiget,las tegutseb.Igal inimesel on erinev vajadus vaheldust saada ja siin ei saa ettekirjutisi teha kellegile.Miks peaks inimene oma seksinälja üldse maha suruma?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 18:09
elmar - inimene peab suutma ennast kontrollida. enda vajadusi ei oleks kellelgi vaja maha suruda. v.a neil, kes võiksid kahjustada sellega teisi inimesi.
kui inimene ei saa ennast kontrollitud, siis võibki ta lõpetada sellega, millele ma teises teemas vihjasin - nt süüfilisega või mingi teise suguhaigusega.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 18:16
Utha,tean mehi,kes on suguhaigused saanud oma naise käest ja samas pole tal olnud,mitte ühegi teisega seksvahekorda.
Tean ühte omaaegset taksojuhti,kes oli põdenud kümme korda tripperit järgemööda ja elab tänaseni..vist üle 80 vana juba?
Sageli nähakse hunti seal,kus hunti pole
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 18:19
Kes hunti kardab,see metsa ei lähe.Aga kui mõni ikka läheb,ei tähenda see veel,et hunti pole.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 18:21
siit moraal ..kõik liiderdajad kasutage kondoomi
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 18:33
elmar- milles oli sinu jutu moraal praegu? suguhaiguse võibki saada kellelt tahes, aga see oleneb ikkagi enda teadlikkusest.
kas on vaja enda tervisega riskida?
ja kellelgi võib isegi suguhaigusi omades elu olla, aga mis elu see on? muudkui ravimid ja arstlik kontroll. tahad sellist elu endale v?
seega on minu meelest enese kontrollimine igati normaalne ja vajalik. võid kahjustada sellega teist- nt annad talle suguhaiguse edasi
või tahtsid teatada, et probleemi ei ole?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 18:45
elmar. me siin tegime kindlaks, et armukadedus tuleneb kindlustunde puudumisest kas kellegi või millegi suhtes.
kui sa arvad,et liiderdajad ei armukadetse, siis see on isegi loogiline, kui pidada armukadedust omanditundeks.
aga.. kas see tingib ka selle, et neis ei ole ebakindlust? kas ebakindlus ei võiks olla see, mis nt kedagi liiderdama sunnib?
parema enesetunde saamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 19:11
Utha,kes need meie on,kes tegid midagi kindlaks?Sa surud lihtsalt oma arvamusi kõigile peale ja muud midagi?
Miks sureb vähki ja südame-veresoonkonna haigustesse nii palju inimesi?Ka neid saaks rohkem ära hoida kui ennast rohkem kontrollida.Aga seda peetakse nagu loomulikuks aga,kes suguhaiguse saab see on sinu arvates patune?.Sa vestle rohkem arstidega kui siin tark tahad olla?
Nii ka armukadedusega?Kui sul pole välimust ega naiselikke omadusi..ei ole ükski mees su vastu armukade ja nii ka meeste puhul.
Head ei taha keegi käest ära,ole nii suur lits kui tahes
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 19:27
elmar. me enne arutlesime armukadeduse teemal siin. sellest peaksid ka teadma, kes olid need, kes sellega tegelesid.
sealt ma selle tuletasingi.
kuidas ma enda arvamust peale surun? sa tundud natuke ebakindel olevat.
ja sa ei saanud minust aru. teemaks ei olnud suguhaigused, vaid enda teadlik tegutsemine, olenemata sellest, kuidas keegi haiguse saanud on. fakti ennast sellega olematuks ei tee.
pealegi oli sul küsmus. sind huvitas, miks peaks keegi midagi maha suruma. ma teatasin, et ei pea, aga ennast tuleks kontrollida, kuna sellest oleneb ka nt enda heaolu. et ei saaks ega kannaks teistele edasi suguhaigusi jne.
keegi ei ole pidanud kedagi halvaks.

kui sa teada tahad, siis need "meie" on olnud praegu Boaaa ja mina, ka jfjm teg
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 19:39
Mulle tundub,et koolis 5b klassi poiste ja tüdrukutega seda teemat arutada,saaksin parema vastuse
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 22:23
5b või? ja mis alal nemad siis teadjad on? enamus ei tea siis suguelustki (praktiliselt) eriti midagi
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 22:33
Elmar,kurat kas enam kahekümnesed ka ei eruta,et viiendat b-d luurad?Sedasi jõuad varsti tublide poiste manu,kellel on nagu raudnaelad
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 22:36
Keegi tark mees on öelnud, et ilma armukadeduseta ei saa olla armastust.

Miks võetakse seda sõna kuuldes kohe negatiivne hoiak? See on nagu mingi massihüsteeria kui kuuldakse sõna - armukadedus. See on inimese loomulik kaitserefleks ja pole vaja seda üledramatiseerida.

Kui armukadedus teatud piire ei ületa ja midagi-kedagi segama ei hakka, on see täiesti eluterve tunne. Söömine on inimesele eluliselt vajalik, kuid sellega liialdades seatakse oma tervis ohtu. Inimene peab tundma piire, ei tohi lasta ühelgi tundel üle pea kasvada ja kõik on kõige paremas korras.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 22:42
Aga seda sama ma eelmisel leheküljel kirjutasin
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 22:46
ma olen nahkpeaga samal arvamusel. kuni armukadedus ei pane teist hirmu all elama, on ok
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 22:54
Ma ütleks,et kuni armukadedus ei pane inimest tegutsema.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 23:22
tegutsema siis kuidas? et tuleb noaga selja taha vm?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 23:41
tegelikult armukadeduse tekitatud hirm olekski selline, kus teine teeb midagi sellist, mis sunnib sind nt ennast kaitsma hakkama. ta võib sind isegi hirmutada millegiga - nt sellega, et ei armasta sind enam vms. distanseerutakse jne. see on usalduseta suhe.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 23:46
Miks kohe noaga?Juba see on liiast,kui hakatakse enda kahtlustele tõendeid otsima.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 23:48
see oli variant. ei pea nuga olema. aga nagu sa tead, on ka vägivaldseid tegelasi ja armukadedana ollakse seda eriti
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 23:50
Mul on mõned chastity device-d. Mu kaks sõbrannat vist kaaluvad päris tõsiselt oma mehed lukku panna Igal juhul tundub, et sellel vidinal oleks turgu küll Aga parem kui see vabaduse piiramine oleks vastastikune. Armukadedus on nõme asi ja sellega ei saavuta midagi. Relakaga vist siiski riista kallale mehed minna ei julgeks aga...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 23:52
Muide ka naiste jaoks on müügil voorusevöid. Kes oma naise pärast niiväga kardab, las paneb siis kahh lukku. Eelmäng missugune. Mees on komendeeringus ja aruke üritab lukku lahti muukida. iseasi kuidas seda pärast mehele selgitada
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 23:55
relakaga?... nja. mulle tuli sellega meelde praegu film, kus dobermann vms oli rünnates hammustanud mehel midagi küljest.
peale seda te ei taha enam teada, mis tast sai
˅ näita rohkem ˅
1
...
10
11
12
...
23