Foorum
1
...
9
10
11
...
23
2011-01-02 19:27
Justjust peaks vampiiride öö korraldama ja siis selgub kes kõige täitmatum on
˅ näita rohkem ˅
2011-01-02 19:30
njaa....kui juhtub olema heas pakendis ja lahtiharutamisel hea väljanägemisega ...mmm..mix ka mitte
˅ näita rohkem ˅
2011-01-02 19:36
Kas sellex peab ennast tordikarpi ära pakkima we,et wampidele harutamisrõõmu olex
˅ näita rohkem ˅
2011-01-02 19:40
oi ei ....piisaks väikesest luku tõmbest..kes seda tordikarpi viitsib harutada..nii tülikas
˅ näita rohkem ˅
2011-01-02 19:45
Ok siis ju oht,et midagi jääb perast luku vahele ja oh seda kahju otsa siis
˅ näita rohkem ˅
2011-01-02 19:47
nu see siis mingi oskamatu käpard siis kui naamoodi ..ikke hellasti ja õrnasti
˅ näita rohkem ˅
2011-01-02 19:55
Ehk peaks mingi vihmakeebi ainult selga tömbama siis pöle lukkudega jandamist
˅ näita rohkem ˅
2011-01-02 20:08
sa oled nuti...hoiad aega kokku nende lukkude ja nööpidega jahmerdamise pealt ..et siis kohe põhitegevuse juurde..heidad keebi ja ....ups ..vool läks ära
˅ näita rohkem ˅
2011-01-02 20:19
Aga järsku peaks just naiste käimatömbamiseks end ära pakkima ja siis riiete peale kaarte mängima......
˅ näita rohkem ˅
2011-01-02 20:22
kaval...sest kaardimängus võidavad mehed suuremalt jaolt ...ja kes siis riietest loobuma peab ..naine ..ja selle nimel võib ju isegi sohki teha ..nagunii naine ei oska sellele tähelepanu pöörata
˅ näita rohkem ˅
2011-01-03 14:17
nahkhiir ja meelica kas te kurameerite või liiderdate?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-03 16:00
ei seda ..ega teist ...aga midagi üritame
˅ näita rohkem ˅
2011-01-03 16:18
Siin teemas naised ju liiderlikud ainult ja mehad
˅ näita rohkem ˅
2011-01-03 16:26
nu kui nii ..siis oleks teil meilt palju õppida ..seda liiderdamise kunsti..ehk väike õpituba ?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-03 16:54
No kui te siin teemas ikka korralikult liiderdate..ma kordan liiderdate..eks siis ole näha kas teilt on ka midagi õppida
˅ näita rohkem ˅
2011-01-03 17:01
Siis peaxid kursused korraldama ja lektorite tiimi kokku ajama,aga praktika osakaal peab kindlasti 99% olema
˅ näita rohkem ˅
2011-01-03 17:02
ehhee..liiderdamise kunst võib ka kaadri taha jääda ..seega katsuge ikka ise hakkama saada selle peene kunstiga
˅ näita rohkem ˅
2011-01-03 17:21
lektorite..hmmm???...mix mitmuses..ja protsendi oled sa ka jube kõrgele kruttinud...see juba nagu edasijõudnute grupp või laus lõpetajad ...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-03 17:35
Nuh valikut piab ka olema kellega liiderdamist öppida ja kuda sa seda siis ikki papri pialt öpid, ikki naturaalöpe köige kiiremini omandatav
˅ näita rohkem ˅
2011-01-03 17:44
AA zooo...ma natu svipsis ja mõtli ,et mix mitu lektorit .....nüüd mõikas alles..ja papri päält võid tänapäeval surmakuulutusi lugeda aga mitte seda peent kunsti..seda piab ikka kohe õkva ja otse ..õige ...oled õigel teel mu poiss
˅ näita rohkem ˅
2011-01-04 16:58
kõlab looduslähedaselt muidugi....liiderdamise naturaalõpet pakkuv nahkhiir
˅ näita rohkem ˅
2011-01-10 16:25
http://teadus.err.ee/artikkel?id=3447 <---- siin siis teaduslik põhjendus liiderlikkusele
˅ näita rohkem ˅
2011-01-10 17:24
on jah. nii et ikkagi heaolu- ja õnnetunde otsijad, kes on selle otsimisest sõltuvusse sattunud. võib vist nii ütelda. tegelikult igati loogiline on, ma oleks sa sellise seletuse andnud.
huvitav, kuidas teil alkoholi- ja hasartmängusõltuvusega on?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-10 17:34
hasartmängusõltuvus ei jõudnud õnneks väga tekkida...enne sain jaole....alkot tarbin mõõdukalt
ja kuidas sul Utha?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-10 17:48
millega? alkoholi ja mängudega? normis veel. st et eriti sõltuvust neist ei ole tekkinud, kuigi võimalusi selleks oleks olnud. üks kord oleks peaaegu hasartmängust sõltuvusse sattunud.
muus osas olen arvatavasti rohkem sõltuv, aga ka see on mul kontrolli all. pealegi ei meeldi mulle eriti olla sõltuv millestki või kellestki
˅ näita rohkem ˅
2011-01-10 17:51
Utha mis muus osas siis rohkem sõltuv? vaevalt sõltuvuses olemine kellelegi väga meeldib....
˅ näita rohkem ˅
2011-01-10 17:58
muu on see, mis peaks olema omane igale inimesele - heaolutunde vajamine ja selle tekitamine endale olenemata siis tegevusest. igatahes liiderdamine ma selle tekitamiseks ei hakka, kui seda teada tahad ju siis ei ole see DRD4 geen mul nii pikk nagu vaja oleks
˅ näita rohkem ˅
2011-01-10 18:02
viga oli. liiderdamine=liiderdama
˅ näita rohkem ˅
2011-01-10 20:48
heaolutunne on loomulik inimese vajadus ju ja mitte sõltuvus
˅ näita rohkem ˅
2011-01-10 21:04
on, aga me kõik teeme selle saavutamiseks ju midagi või kuidas? igaüks oma erineval moel. miks mitte sellest sõltuvusse jääda?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-10 21:13
Väga tugev heaolutunde tekitaja on tähelepanu.Vahe vaid selles,et ühele piisab vaid ühe väljavalitu tähelepanust,teine aga pole rahul ka siis,kui pool maailma teda näeb
˅ näita rohkem ˅
2011-01-10 21:14
Nojah sellist mõttekäiku järgides on siis kogu inimese eksistents üks suur sõltuvus
˅ näita rohkem ˅
2011-01-10 21:23
Elu on üks raske ja ravimatu sõltuvus haigus
˅ näita rohkem ˅
2011-01-10 22:31
hm et siis liiderlikkust põhjustab ka tähelepanu sõltuvus?? miks ei piisa vaid ühe väljavalitu tähelepanust?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-10 22:38
Kas sinule siis ei meeldi,kui öeldakse,et sa oled ilus,tark,tubli?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 07:40
Ju siis osa inimkonda on tähelepanu sõltlased Eks nii ole ka tutvussaitidel,kus kirjavahetus käib kümnetega,et kasvõi virtuaalset tähelepanu nautida.Paljud ei suudagi enam reaalis tutvuda..ainult neti teel käib elu
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 08:21
See on kiire elutempo ja linnastumise tulemus.Maal tuntakse veel siiani kõiki mitme kilomeetri raadiuses,aga linnas ei teata,kes seinataga elab.Linnas palju rahvast ja nõela on ju raske heinakuhjast leida
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 08:37
Ikka arvuti olemasolu mängib ka suurt rolli.Mulle alles hiljuti ühe täiskasvanud poja isa kurtis,et poeg olla ööd läbi arvutis aga toast välja ei viitsi enam minna ega pruutidega kohtama samuti...kogu tegevus toimibki msn-is ja veebika ees
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 08:40
elmar, kahjuks sul õigus, et nii ongi! Siin ihas just paljud noored mehed pakuvad, et näitavad ennast veebis ja kui küsid, et mis probleem, et sa naistega ei seksi vaid kaamera ees onad, siis on kadunud....
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 08:50
Boaaa. jah, selline see eksistents ongi - pidev millegi vajamine.
enamuse ajast me ju rahuldame mingeid vajadusi, mida me arvame või teame endal olevat, või mis on elu jätkumiseks meile vajalikud ning mis samas tagavad ka selle heaolutunde, milleta me ei saa.
seda - elu vajadust me ju tegelikult rahuldamas olemegi (enamasti instiktiivselt). see, nagu ka teised vajadused tagavadki meie eksisteerimise.
ma arvan, et kui me heaolutunnet enam ei vajaks, siis me ei teeks ka enamus asju. ei tegeleks ka enam endaga (enda kehaga ja selle vajadustega nt).

ma teen näitlikult.
kui keha vajadusi enam ei rahuldata (nt kui nälgid), siis see annab sulle igati sellest teada ja sa tunned ennast halvasti teatud aja. su enesetunne halveneb seni, kuni oled saanud selle, mida vajad. et sul oleks, hakkad sa tegutsema. ja tegutsed, kuna sul on elutung, tahe olla jne. samas sa tahad endale ka teist enesetunnet – sa tahad heaolu ja enda vajadusi rahuldades sa selle saadki.
nii kaua, kuni sa ei saa vajalikku, on su enda keha sunnitud olema teisel rezhiimil, asendamaks seda, mida ta ei saa ja seda selleks, et funktsioneerida.

sama on minu arvates ka teiste vajadustega.
isegi siis, kui sa eirad neid ja ei tegele nendega, sa tegelikult rahuldad neid ikkagi, aga seda n-ö teisel rezhiimil (nagu kehagagi) – alateadlikult. teadlikult sa arvatavasti valid enda vajadustele mingi rahuldava variandi, aga alateadvuses on teine vajadus. sa vaid asendad selle teise asjaga.

on ju igasuguseid asendustegevusi on olemas. isegi selliseid, mida meile ei peaks tarvis olema, aga mida me tekitame endale vajadustena ise juurde (nt narkootikumide või teiste ainete tarvitamine – see on sama asi).
nii kaua tekitatakse, kuni ei ole enda tegelikest vajadustest teadlikuks saadud ja nendega tegelema hakatud.
kuni seda ei tehta, seni ei saagi teistest (asendus)tegevustest vajalikku rahuldust tunda.
jah, teatud aja saab ja on heaolutunnegi jne, aga kuna vajadust ennast eriti eirata ei saa (see tahab ikkagi rahuldamist), siis tehakse seda veel.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 08:55
aga mis puutub sõltuvusse, siis vajamine ja sõltuvus on minu meelest natuke erinevad asjad, kuigi sõltuvus tekib samadel alustel.
ka sellesse on segatud heaolutunne. ka see tuleneb ju millegi vajamisest ja samas võimetusest saada või tunda tehtust tegelikku rahuldust. erinevus on vast selles, et vajadus ise ja selle rahuldamine (asendustegevusena) on väljunud kontrolli alt.
st et me teeme midagi, mida meile endale enam vaja ei oleks.
heaolu tekitamise asemel hakkab see meid ennast (enesetunnet jm) kahjustama.

see venitas liiderdamise teema natuke laiemaks, aga ma vihjangi sellele teadlaste uurimusele, mille sa Boaaa siia panid.
st et on inmesi, kellel on teistsugused vajadused või kes on need vajadused endale ise tekitanud. nii tulevad nad endaga toime
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 11:48
jfjm muidugi meeldib, aga kindlasti mitte pidevalt....samas näitab see ka teatavat ebakindlust (jutskui vajades katkematut tõestust sellele, et ikka ollakse ilus tark ja tubli) kui otsitakse koguaeg väljapoolt tunnustust ja tähelepanu..mulle tundub, et sama on ka liiderlikkusega
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 11:51
Utha kas liiderdamine on vajadus või sõltuvus?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 12:43
Aga nii see ju on, tahad ikka kuulda,et oled kõige,kõige,kõigem,aga kahjuks on need moosipurgid nii pisikesed
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 12:59
jfjm! Ega see ei käi ju ainult naiste kohta!? Ikka meeste kohta ka
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 13:09
Armas,kallis Apelsin,sul on täiesti õigus.Muidu mind siin ju poleks
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 10:50
Boaaa – hm. kindlasti on teisigi ajendeid sellega tegelemiseks, aga ma peaksin seda vajaduseks. või oled sa teisel arvamusel?
kui sa tunneksid sundi sellega tegeleda või kui see muutub sulle vältimatuks vajaduseks, milleta sa enam hakkama ei saa, siis võib sellest ka sõltuvus saada. ja see võib juba viidata mingitele teistele varjatud vajadustele (nt ongi asendustegevuseks saanud).
ega ma nüüd ka kõiki asju ei tea, aga minu arvamus on selline
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 11:45
Utha jah olen samal arvamusel kui sinagi.
Huvitav kas sellest liiderlikkuse vajadusest on võimalik vabaneda ka?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 11:46
Ei ole Boaaa, Ei ole....
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 12:48
Boaaa - vabaneda? kas keegi tahaks? kindlasti on, see oleneb isiklikest valikutest ja sellest, kuidas keegi on võimeline oma impulsse kontrollima. see ei ole ju selline asi, et see võimatu peaks olema. isegi meditisiniliselt peaks olema võimalik see vajadus peaaegu olematuks teha
samas, kui keegi tahab, siis ta peaks endale enne teadvustama, mida ta tegelikult siis vajas - kas rahuldust ennast, heaolutunnet jms, mida teistega seksimine talle pakkus või oli midagi veel.

ma arvan, et kui sul oleks võimalus saada sama rahuldus mingil teisel moel, siis oleks see tehtav. või kuidas? teed midagi muud siis. on ju teisi alternatiive ka - nt langevarjuhüpete tegemine või mis iganes ka kedagi erutab.
˅ näita rohkem ˅
1
...
9
10
11
...
23