Hei!
Arutleks ka teemas ja vb see sobiks üldse siin valikus "seksuaalfantaasia" hulka aga kuna küsimuse püstitus on, "kas naised on sama himurad kui mehed" siis: kindlasti on himurad ja himuramad kui mehed, mida loomuliukult üldistada ei saa.
See lugu ehk minu mõte tuleb pikk (ma ei oska lühidalt ennast väljendada) et, kes lugeda ei viitsi, see parem ärgu hakakugi.
Juhtusin siin mingi aeg kirjutama ühe mulle tundmatu naisega ja see vestlus läks aina kuumemaks ja konkreetsemaks (naise nime ja ankeedi jätan enda teada, sest diskreetsus ka maksab midagi) ja tegelikult: kust ma üldse tean, et teisel pool keegi pedest raibe ei istunud või lihtsalt ei aetud juttu kuumaks, sest nagu me siin paljud juba teame ja aru oleme saanud, istuvad ka "paari" kontode taga suuresti mehed üksi ja naine, isegi kui see on olemas, ei tea, et mees siis tema selja taga midagi sebib või kokku leppimas on...
Ma ei hakka siin kogu me kirjavahetust ümber jutustama aga lühemalt oli nii, et: Naine siis, väitsi enda olevat ühe kontori juht, kes lahkub töölt viimasena ja teda juba mitmes päev täiega isutab, et tema soov on..."ta ei taha SEDA meest kes nö "näkkaks" üldse tunda, et see mis toimuks oleks nüüd ja praegu...mees tuleb, teeb oma TÖÖ ära ja nii, et teda kui naist üldse ei huvita, kas mees ka kätte saab, sest kogu tähelepanu peab kuuluma talle, et "tuled, lakud mu kiisut kontori laua peal ja imed kliitorit, et tema on nii "kerge saak" ja kepid teda jõuliselt kondoomiga tagant ja kui TEMA ütleb, et nüüd on kõik, püksid üles ja lähed ära siis nii jääb...ja ta ei taha rohkem sellest mehest midagi kuulda ega tunda! Olin nõus, et ok...teema ära, kuna olen suur keeleka fänn ja siis selgus kurb tõsiasi, et "meie vahel haigutas pea 300km vahemaa"! Naisel ankeedis oli kirjas Eesti...kui seal oleks Tallinn, ma poleks ju kirjutanudki. Saades teada, et ma nii kaugel olen temast, tuli sealt viimane kiri: "kahju, sa mees ei tea millistest võimalusest sa ilma jääd...pane pihku kui tahad ja kõik"! Ja sellele järgnes otse loomulikult minu blokeering.
Siit nüüd minu küsimus või järeldus: see naine oli otsesel missioonil saada läbi tõmmatud ja muud ta ei tahtnudki. Ja see tegelikult oli äge, et ka naine võib nii otsekohene olla ja himur. Kas ta kellegi "ohvri" leidis...??? Ja veel, pange tähele siin suur enamus "kingituse eest kohtuvad naised" (tegelikkus on: seks raha eest), et see NAINE ei teinud seda RAHA eest, vaid puhtast naudingu saamisest ja seksi isust ja just ka see oli äge!
Seega jah: naised on himurad ja vb himuramadki kui mehed. Nad lihtsalt ei näita seda nii avalikult välja ja tihti saavad mis tahavad.
Kunagi üks elukogenud vanem naine ütles mulle kuldsed sõnad: "naine saab kui naine tahab...mees saab kui naine laseb" ja nii see tegelikult elus ongi.
Seega: kui seda teemat lugedes, on keegi naine, kes tahaks nii...kuskil kuni kesk Eestini või pigem "lõunaosariikides"...oleksin tulemas ja naist nii "teenindamas". Aga ma pole ka mees, kes igat liikuvat seelikut paneks. Seega, ka mul on oma väärikus ja ka naine peab olema enesekriitiline, et esiteks olgu KAINE, mitte lapse ealine...selline 35+, mitte ülekaaluline, pigem sportlik ja julge-adekvaatne-diskreetne...ja kannaks seelikut, kleiti, kontskingi...mitte ei oleks suurfarmis lüpsja kostüümis (see pole etteheide selle ametile...lihtsalt see ei mõju seksikalt ega naiselikult).