Foorum
1
2
2010-10-28 16:58
kummaline
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 17:02
Mis tähendab,naistele mitte peale minev mees
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 17:06
Pakun, et see on mees, kes läheb naistele alla
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 17:08
ma valin küll pikemaks suhtluseks just endale sobivama iseloomuga naise ja väline atraktiivsus võib isegi madalam olla. näiteks kehakaalu (see on üks põhilisemaid välimuse probleeme kõigil meil) saab korrigeerida ja kui on norm naine siis kõik läheb libedalt.

väline atraktiivusega pole midagi peale hakata kui helistad talle ja lausub sulle maagilised sõnad - tead, ma ei vinni täna
ilus välimus on mõnus paariks korraks, small talkiga saavad kõik hakkama.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 17:15
papi, ei ole kummaline Kummaline oleks see kui sihvakama poolne naine valib omale kaaslaseks tunduvalt lühema meesterahva, antud juhul oli pikkuse vahe ikka väga tuntav aga see ei tähenda et inimesega niisama suheldud ei saaks
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 17:16
elmar59: Just sedasama see tähendabki - mehe füüsiline kest ei lähe eriti hästi peale ja ta jääks lihtsalt sõbra tasandile ( sõpru me ei vali ju väljanägemise järgi ).
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 17:17
aga selliseid paare väga palju. väga hea muidu
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 17:21
Jah, iseloomuomadused on ka tähtsad. Kui naine leiab mehe kes meeldib talle väljanägemiselt ja ka suhtlemine on , siis on ju kõik hästi Üleolevat playboyd ei taluks isegi.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 17:36
mhmh, mida vähem on teise välimuses detaile mida häbened, seda parem. aga elu on nagu ta on, kui kõik on äge siis tuleb viinaviga, kasiino sõltuvus...
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 19:57
Millal küll hakkavad inimesed elama iseendale?Pole midagi totramat,kui ohverdada isiklik õnn teiste arvamusele.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 22:12
eestlased juba on sellised
˅ näita rohkem ˅
2010-10-28 22:26
Siin pole küll tegemist eestlaste omapäraga.Seda et hirmust teiste naerualla sattuda jäetakse kuulmata looduse kutse juhtub kõigi rahvuste juures.On ju veel praegugi riike kus vanemad otsustavad,mis lastest saab.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-01 08:41
võrdõiguslikkust paluks )..
˅ näita rohkem ˅
2026-04-22 14:49
Naised alates 40. eluaastast on minu meelest tükk maad himuramad kui mehed. Aga paraku ka märksa valivamad.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-22 15:27
Robespierre , nii on sest kõik mis saamata tahetakse lõpuks saada...silmale ja hingele.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-22 15:54
kiisuke, keda sina lõpuks siis saada tahad? Õiget meest, kes sinuga rahul oleks.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-22 17:43
Mulle tundub, et iseseisev naine, kes ei sõltu mehest finantsilises mõttes, muutubki valivaks. Vaatamata vanusest. Mulle ei ole vaja varustajat. Minu soove osta ei saa - päriselt kohalolu, seksi ihast just minu vastu, mitte lihtsalt valu ära võtmist, intellektuaalset stimulatsiooni.
Jaa, himuramaks olen muutun ajas kindlasti ning lõppu ei näi tulevat ja miks peakski;-D
˅ näita rohkem ˅
2026-04-22 19:04
Täna hommikul tööle sõites kuulasin raadiost intervjuud peapiiskop Urmas Viilmaga. Väidetavalt pöörduvad viimasel ajal üha rohkem mehed usu poole ja põhjuseks on see, et traditsioonilise ühiskonnamudeli murenemine on jätnud mehed ilma selgest orientiirist. Ajalooliselt on mehe identiteet tuginenud "kaitsja ja toitja" rollile. Naiste majanduslik iseseisvus ja karjääriedu on selle rolli dekonstrueerinud. Kui mees ei defineeri end enam materiaalse pakkujana (sest naine ei vaja seda), tekib eksistentsiaalne tühimik ja küsimus: "Mis on minu väärtus?"
Ehk siis hakatakse otsima uut tüüpi stabiilsust ja eneseväärikust.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-22 19:23
Lõpuks võib Hostinnega nõustuda. Paratamatult kipub viimasel sajandil peale 40 eluaastat naised olema ka füüsiliselt tugevamad.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-22 19:24
Kiisuke võib mulle peksa anda.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-22 19:40
Ennem tuleb kõvasti viina juua , et homme ei mäletaks🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-04-23 22:45
Mehi saab kah ilusaks juua
Peaasi et väga palju ei pea jooma
😂
˅ näita rohkem ˅
2026-04-23 23:05
Meeste jaoks tuleb narkotsi veel viinale lisaks võtta, dragul on need olemas- kui ikka surve taga kõlbab kõik.🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-04-23 23:42
Mulle võib survega tagauksest siseneda.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-24 08:22
Väga tubli
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 13:29
Teema juurde tagasi
Mees saab keppida kõik mis liigub ja see on korralik inimene
Naine peaks nunn olema siis ta on korralik naine
Kui naine on seksist huvitatud ja , Oh õudus , seks isegi väga meeldib siis ta on lits .
Vastus , jah , naiste seas on pervod kellele seks pakkub huvi
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 13:36
Kui mees kepib kõiki, siis on ta liiderdaja. Kas liiderdaja on korralik inimene? Minu meelest sama korralik nagu lits. Kas tänapäeval keegi üldse tahabki enam korralik olla, v.a tõsiusklikud?
Ok, neid ikka on, kes tahavad. Aga sageli korralik võrdub igav. 20+ vanuses on pigem häbiasi, kui süütu oled. "Nunn" ei ole enamikes seltskondades kompliment.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 14:11
Naised on lihtsalt tsüklilisemad
˅ näita rohkem ˅
2026-04-25 20:13
Rohkema või väiksema seksivajadusega ja ka aseksuaalseid on nii meeste kui naiste seas. Eks iga naise puhul on omad tegurid, mis himurust toidavad või siis lämmatavad. Nõustun eelpool Barbwire öelduga, et partner, kes vägagi meeltmööda, sütitab mõtetele tule alla. Võin silmitseda oma ihalusobjekti ja juba mõtted liiguvad ja keha hakkab märku andma. Samas, kui olen magamata ja väsinud, söömata, pole saanud tööasjadest välja lülitada jne, siis on keerulisem seksilainele häälestuda. Oskuslik ja tähelepanelik partner muidugi oskab neid takistusi märgata ja aidata need eemaldada. Kuna ma ise seksi väga naudin, siis olen partneriga avameelne, kui miskit häirib ja koos siis vaatama, mida teha annab. Peavaluga käin ise "peavalurohtu" küsimas, sest orgasmid aitavad valu leevendada.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-26 16:44
Enamasti on naised himuramad
Ainult selle vahega, et nad tahavad partnerit kogu täiega, tema mõtteid, teadmisi, pühendumust ja veel paljut.
Mees enamasti ei ole selles perfektsionist, võib ka keskmine sooritus aga vaheldus oleks hea.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-26 17:10
Oi impala, siis vahetavad naised küll ruttu mehe välja....
˅ näita rohkem ˅
2026-04-26 17:10
Jah, sinu kaasa on kah himur.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-26 17:12
See oli hästi öeldud, Impala!
˅ näita rohkem ˅
2026-04-30 16:28
Hei!
Arutleks ka teemas ja vb see sobiks üldse siin valikus "seksuaalfantaasia" hulka aga kuna küsimuse püstitus on, "kas naised on sama himurad kui mehed" siis: kindlasti on himurad ja himuramad kui mehed, mida loomuliukult üldistada ei saa.
See lugu ehk minu mõte tuleb pikk (ma ei oska lühidalt ennast väljendada) et, kes lugeda ei viitsi, see parem ärgu hakakugi.

Juhtusin siin mingi aeg kirjutama ühe mulle tundmatu naisega ja see vestlus läks aina kuumemaks ja konkreetsemaks (naise nime ja ankeedi jätan enda teada, sest diskreetsus ka maksab midagi) ja tegelikult: kust ma üldse tean, et teisel pool keegi pedest raibe ei istunud või lihtsalt ei aetud juttu kuumaks, sest nagu me siin paljud juba teame ja aru oleme saanud, istuvad ka "paari" kontode taga suuresti mehed üksi ja naine, isegi kui see on olemas, ei tea, et mees siis tema selja taga midagi sebib või kokku leppimas on...

Ma ei hakka siin kogu me kirjavahetust ümber jutustama aga lühemalt oli nii, et: Naine siis, väitsi enda olevat ühe kontori juht, kes lahkub töölt viimasena ja teda juba mitmes päev täiega isutab, et tema soov on..."ta ei taha SEDA meest kes nö "näkkaks" üldse tunda, et see mis toimuks oleks nüüd ja praegu...mees tuleb, teeb oma TÖÖ ära ja nii, et teda kui naist üldse ei huvita, kas mees ka kätte saab, sest kogu tähelepanu peab kuuluma talle, et "tuled, lakud mu kiisut kontori laua peal ja imed kliitorit, et tema on nii "kerge saak" ja kepid teda jõuliselt kondoomiga tagant ja kui TEMA ütleb, et nüüd on kõik, püksid üles ja lähed ära siis nii jääb...ja ta ei taha rohkem sellest mehest midagi kuulda ega tunda! Olin nõus, et ok...teema ära, kuna olen suur keeleka fänn ja siis selgus kurb tõsiasi, et "meie vahel haigutas pea 300km vahemaa"! Naisel ankeedis oli kirjas Eesti...kui seal oleks Tallinn, ma poleks ju kirjutanudki. Saades teada, et ma nii kaugel olen temast, tuli sealt viimane kiri: "kahju, sa mees ei tea millistest võimalusest sa ilma jääd...pane pihku kui tahad ja kõik"! Ja sellele järgnes otse loomulikult minu blokeering.

Siit nüüd minu küsimus või järeldus: see naine oli otsesel missioonil saada läbi tõmmatud ja muud ta ei tahtnudki. Ja see tegelikult oli äge, et ka naine võib nii otsekohene olla ja himur. Kas ta kellegi "ohvri" leidis...??? Ja veel, pange tähele siin suur enamus "kingituse eest kohtuvad naised" (tegelikkus on: seks raha eest), et see NAINE ei teinud seda RAHA eest, vaid puhtast naudingu saamisest ja seksi isust ja just ka see oli äge!

Seega jah: naised on himurad ja vb himuramadki kui mehed. Nad lihtsalt ei näita seda nii avalikult välja ja tihti saavad mis tahavad.
Kunagi üks elukogenud vanem naine ütles mulle kuldsed sõnad: "naine saab kui naine tahab...mees saab kui naine laseb" ja nii see tegelikult elus ongi.

Seega: kui seda teemat lugedes, on keegi naine, kes tahaks nii...kuskil kuni kesk Eestini või pigem "lõunaosariikides"...oleksin tulemas ja naist nii "teenindamas". Aga ma pole ka mees, kes igat liikuvat seelikut paneks. Seega, ka mul on oma väärikus ja ka naine peab olema enesekriitiline, et esiteks olgu KAINE, mitte lapse ealine...selline 35+, mitte ülekaaluline, pigem sportlik ja julge-adekvaatne-diskreetne...ja kannaks seelikut, kleiti, kontskingi...mitte ei oleks suurfarmis lüpsja kostüümis (see pole etteheide selle ametile...lihtsalt see ei mõju seksikalt ega naiselikult).
˅ näita rohkem ˅
1
2