Foorum
1
2
2026-08-11 15:54
... kes ei soorita virtuaalset mõrva kui keegi märku annab, et sa pole just maailma ilusaim? Ma ei mõtle mingit solvamist vaid just seda, et jah sa oled kaunis, kuid kuskil olen näinud kaunimat veel..
Siin saab kohe bloki, kui kedagi alla 10p hindad. Isegi 5 on solvang. Aga mõne tahaks isegi 4 panna, kuugi on ka väga ilus naine... Kas keegi talub veel mitte perfektne olla?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-11 16:47
Kust Sa võtad muidu seda, et kõik vajavad hirmsasti Su hinnangut?
Midagi võid ju enda teada ka jätta. 🗣
˅ näita rohkem ˅
2026-08-11 17:15
Ilu on vaataja silmades mitte mingi luksuskaup. Mina hindan pilte ainult 10-ga, alla selle on lati alt läbi jooksmine. Kui ikka inimene mulle meeldib siis ma häbi endale ei tee.Miks ma pean hindama 5 või koguni 4 viskama. See on ju väga hale. Õigustada oma mölaklust foorumis on muidugi iseasi.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-11 17:37
Pigem on silmakirjalik ja hale hinnata kõiki 10nega. Oma arvamus võiks ikka olemas olla ja julgus seda öelda. Kui see hindamine on juba selline siin saidil.
Ega siis asjata topis olevad ei blokeeri paljusid.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-11 19:24
Lehe suunitlusest olenevalt ei hinnata siin mitte pilte, vaid kasutajaid, kes on pildi üles pannud ja siis ongi vaid kaks võimalust: kas meeldib või ei meeldi.
Pealegi kunstilises mõttes on siin suur osa pilte all pool igasugust arvestust, millele isegi "1" oleks liiga palju.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-11 20:54
jfjm, oled iha kunstikriitik või? Kuidas hindaksid minu pilte?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-11 21:04
Mina hindaks sind kümnetega.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-11 21:22
Kingi mulle parem vip, siis saan sulle ka kümneid panna.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-11 21:36
Kingiksin sulle meelsamini oma seemet.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-11 21:51
Unista edasi😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-12 09:56
Jällekoos, kas see ei ole silmakirjalik, et tegeleda korraga "kõikidega"? Kas tiba targem ei oleks suunata oma energia sinna, kus tekib vastastikune positiivne emotsioon? Või Sa arvad, et Sina oledki see õnneseen, kes meeldib kõigile?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-12 11:14
Minu seen meeldib kõigile! Võib hellitavalt ka õnneseeneks kutsuda muidugi.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-12 13:55
No ja? Kus on? Lao letti oma seen, et KÕIK saaksid väljendada OMA arvamust... Kardad, et kõikide arvamus ei ühtigi Sinu arvamusega? 🍄‍🟫🍄
Või peab siiski paika 6-7 kasutaja hinnang, et Sa ei olegi king vaid queen ja Sul ei olegi seen vaid on roos? 😂
˅ näita rohkem ˅
2026-08-12 14:04
Varbadliivas,
need 6-7 kasutajat on ilmselt slave alteregod😛
Kuna tal jätkuvalt kinnisidee nagu fisting oleks minu konto....Kuigi siiani on mulle piisanud omaenda kontost mis iganes arvamuse välja ütlemiseks.
Aga eks need, kes siin mitme kontoga traalivad, loomulikult ei suuda uskuda, et kellelegi piisab ühest kontost. Seega edu slavele kinnisideedega😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-12 14:08
Jah, mu peas ka vahel hääled arvavad igast imelikke asju. 😋
˅ näita rohkem ˅
2026-08-12 14:34
Varbadliivas, kui üle 10 aasta ilma seksita oleksid, muutuks need hääled kindlasti veel intensiivsemaks😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-12 17:25
Tegelikult on -caprichosa- minu varikonto. Juba aastaid. Puha AI fotod ja need kes masaazis käinud on ei jule pärast kuhugi kirjutada- kuidas ämbrisse astuti
˅ näita rohkem ˅
2026-08-12 18:15
just, skydance. kõik kontod on minu omad, kes slavele ebasobivat juttu julenud ajada 😛 ning massaaž ka loomulikult AI poolt tehtud😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-12 18:31
Ei ole sinu omad- minu omad on! Sina oled lihtsalt varikonto- nu ja miks sa pidid meid praegu reetma?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-12 19:34
Et nagu iseendaga hea läbisaamine.🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-08-12 19:44
Et nagu superhea läbisaamine
˅ näita rohkem ˅
2026-08-13 01:16
Ma olen jfjmiga nõus. Suur osa ihasse lisatavatest piltidest on kunstilises mõttes rämps ning kasutajad paremal juhul Eesti keskmised naised. Leidub erandeid muidugi.
Aga mida me saaksime, kui halastamatu 2 või 3 abil inimesele ta koha kätte näitame? Ainult stressi, viha ja solvumist. Milleks neid negatiivseid hindeid siis panna?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-13 09:04
Aga milleks siis üldse ülejäänud hinded ritta seatud on, kui neid kasutada ei tohi??
Samahästi võikski ainult hinne 10 siis olla.

Või et see topiste värrk aus oleks siis kõik hääletaks anonüümselt ja selguks kes päriselt topiseks peaks saama.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-13 09:18
Need ülejäänud hinded on lollilõksuks. Kui neid ei oleks, muutuks elu siin väga igavaks
˅ näita rohkem ˅
2026-08-13 11:04
selle saidi eesmärk pole mu meelest profifotograafide kunstfotode jagamine või nendest edetabelite koostamine.
vaid pigem seksihuvilistele tutvumise võimaluse loomine.
piltide hindamise käigus saab muide mõnegi meeldiva inimesega suhelda/tutvuda. anonüümsel hindamisel kaoks see võimalus ära.
jah, võibolla ongi siin enamus Eesti keskmised mehed ja naised. mis siis selles halba on?
võibolla pole paljud fotod esteetilises mõttes nauditavad. aga eks see juba igaühe enda otsustada, millise mulje ta enda tutvustamisel loob.
kunstilisi pilte leidub siiski ka, kus ei eksponeerita ainult lähivaates genitaale. igaühele oma
aga pilditud või igavate piltidega kontod on alati olnud kõige suuremad fotokriitikud siin
˅ näita rohkem ˅
2026-08-13 11:42
Just nimelt, need teised hinded on lollidele bloki korjajatele. Shit happens tõesti siin, "paremal juhul Eesti keskmised naised" ja valdavalt üle keskmise mehed. Igas kolmandas ankeedis seisab "ilus mees". Hea nali. 😂
˅ näita rohkem ˅
2026-08-13 12:04
IHA— Ihade Häbitu Anatoomia.
Otsisin, mis mina otsisin ja kusagilt ei leidnud siinse keskkonna kohta selgitust à la, et see roosamullimaailm on ainult ilusatele või et vaataja silm peaks puhkama fotosid vaadates. Evolutsiooniline stagnatsioon ei saa ju ometi eesmärk olla...?
Palun mulle koledate ja reaalsusega kontaktis kaasteeliste nurgakest siin imeilusate keskel :-)
˅ näita rohkem ˅
2026-08-13 12:43
Iga mõtlev inimene saab aru, et õiglase hindamise puhul oleks top täiesti teistsugune.🙂 Aga siin on teised eesmärgid alati olnud ja jäävadki.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-13 13:21
Igaüks hindab ju pilte, mis meeldivad. Kui need fotod kellelegi teisele ei meeldi, on ikka jube ebaõiglus küll😁
Muide, mitte keegi ei keela oma lemmikutele kümnete ladumist, et nende pildid topis tõuseksid. Ka sul on selleks täitsa vabad käed, jallekoos 😉
˅ näita rohkem ˅
2026-08-13 18:48
Naiste jaoks tundub ilu väga tähtis olevat, isegi kui nad seda eitavad. Aga tõsi ta on, et igal pool on erinevaid inimesi ja kellegi jaoks võib ikka ilus olla ka see, kes traditsioonilise stereotüübi alla ei mahu.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-13 19:16
Iga mõtlev inimene saab aru, et topi koostamine ei ole selle keskkonna peamine funktsioon, vaid kõigest üks meelelahutuse mitmekesistamise osa. Ka päeva vip võib olla vabalt ühe isiku poolt üles hinnatud kasutaja. Mis sellest siis on?
Iga ettevõtte eesmärk on kasumi teenimine. Ei ole ka see leht siin heategevuseks loodud.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-13 21:19
Teoorias võib muidugi anda nendele hinnetele tähenduse, aga mis võiks olla põhjuseks selle rakendamiseks siin, see on juba arusaamatu. Milleks on vaja panna kellelegi 3, mis peaks tähendama keskpärasust või 4 et anda märku, et noh käib kah. Isegi kui eeldada, et hinde saaja saab hindaja mõttest samamoodi aru jääb ikka küsimus, milleks see kasulik võiks olla. 10 puhul võib muidugi sama küsida ja eks see on ka pigem kasulik õhulosside ehitamiseks, panijal tekib illusioon, et midagi oleks justkui ära tehtud mingisuguse eesmärgini jõudmise suunas ja saajale tundub, et ta murdis keskpärasuse piirdest läbi. Inimestele meeldivad sellised lihtsad lahendused, sest reaalsus on nagu suur kivi, mis veereb mäest alla, ühe sõrmeliigutusega ei saa tema teekonda muuta, lihtsam on panna silmad kinni ja kujutada ette hõljuvat õhupalli, mida on lihtne juhtida sinna kuhu iganes soovid. Pole ju patt selleks (raha eest) võimalus luua.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-13 21:27
Ott, ära nüüd nõnda pikalt kah jaura, tule parem onu Dragunovi kaissu ja katsetame uusi poose.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-13 21:31
Dragu kas te kiisukesega juba varusite piisavalt tablette, selleks rajuks reedeks?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-13 22:02
Mul tuleb veel varuda.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-13 22:16
Hamlet kutsus külla, ütles et olevat Dragu tabletid enda triftasiini vastu vahetanud.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-13 22:49
Jott kle ma soovitan sulle sellist viina... https://www.apricot.ee/alkohoolsed-tooted/viinad/puhas-viin/

tulevad kohe tervemad mõtted...
˅ näita rohkem ˅
2026-08-13 23:43
Härra J, just hetkel niksin Hamletiga ja kiisuke masturbeerib kõrval.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-14 02:03
Jott kas sa ei taha presidendiks kandideerida?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-14 05:12
Mina juba kandideerisin, ent esmalt onaneerisin. Pärast pole ju enam aega vallatustega tegelemiseks.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-14 07:48
Netist ega Tallinnast ilmselt mitte. Lõuna pool tunduvad ägedamad, kuumemad ja tervema mõistusega naised. Nii et kosjaviin kätte ja taluustele koputama nagu vanasti.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-14 07:52
Ahnii, et lõuna pool asisemad naised 😃
Mul maakodu seal, seega võib lahkesti uksele koputada 😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-14 08:14
kas su mehe uksele võib ka koputada, hostinne? lihtsalt segaduste vältimiseks küsin😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-14 08:22
Ka meil on maakodu valgamaal tsoorus.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-14 08:26
Caprichosa, mehe uksele ei tohi. Aga maakodus kuulub puukuur mulle ja sellele võib lausa kolkida 😉😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-14 08:39
Kõik naised siin on suhtes, aga tahavad ikka tähelepanu. 🙂

Tallinnas ja Harjumaal elab juba ligi pool kõikidest Eesti elanikest, seega siit saab igal juhul parema valiku kui Lõuna-Eestist. Talveperioodil vähemalt. Aga kindlasti on ka lõunas toredaid neide ning milfe.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-14 08:53
robespierre, virtuaalne tähelepanu on üks asi.
Aga kui kutsutakse lahkelt kosja ja uksele koputama, siis miks hostinne mees peaks samal ajal kuival istuma? Kas palju kiidetud võrdõiguslikkus sel juhul ei kehtigi?😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-14 09:34
Külalislahkus tähendab ukse avamist, mitte kohe abieluvaralepingu allkirjastamist. Alustame ikka tassist kohvist.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-14 09:47
Kõik naised siin kindlasti ei ole katkises suhtes, mõned on ka iseseisvad.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-14 11:06
No just, kui kosja tulla, siis juba päris ehtsale Lõuna Eesti naisele😛, kuna minusugused on otsekohesed ja ausad ning igale soovijale kohe kindlasti kohvi ei paku🤭😃.
Ega ma pole mingisugune Circle K, et kõik lahkesti oodatud😆.
Ei taha üldistada kõiki pealinna naisi😏, kuid väga osavad meeste hullutajad on🤭😛, kes avab oma ukse suurest külalislahkusest ja kes lubab üldse nii läbi tõmmata, et mees pärast roomates koju läheb..😆
Edu teile kallid naised!😘
˅ näita rohkem ˅
1
2