Foorum
2026-06-27 23:51
...mis arvate?
˅ näita rohkem ˅
2026-06-28 00:57
...lätlased vist kõvad panomehed...
˅ näita rohkem ˅
2026-06-28 00:59
Väga palju ei tea temast aga tuttav sõbranna on samas seltskonnas temaga ning jutu järgi tundub pigem selline tähelepanu otsija. Ja no samas ka teostusvajadusega mis positiivne samas.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-28 01:07
Ilves on etem ja ka andekam.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-28 03:11
Ilves?
˅ näita rohkem ˅
2026-06-28 07:17
Kompleksid ja suurusehullustus on mõlemal, et rinnaproteese kannavad. Tark naine teab, et väikeste rindadega on kergem elada ja parem sporti teha. Küll imetamise ajal paisuvad nii suureks kui vaja.
Andekus on suhteline, mida ei saa ühe puu järgi mõõta, sest igal inimesel on omad head ja vead. Ilves mängib tšellot kindlasti paremini kui BSH , aga see on pigem suure töö tulemus kui andekus. Ilma kõrvadeta ei tee muidugi pilli taga midagi, seega väike anne peab ka olema, et pillimänguga üldse alustada.
Ma eelistaks pigem BSH-d, sest ilusam ja tal pole eri meestega tehtud titekarja taga ning tšellomängu võib plaadi pealt ka kuulata
Kui Ilveselt pill käest ära võtta, siis millegi muuga tal küll hiilata ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-28 08:00
BSH oleks võinud rohkem näitlemise peale mõelda - Dr. Silva´s mängis oma rolli hästi välja... eks iseennast on muidugi lihtsam mängida ka, aga selliseid rolle oleks kindlasti veel tulnud.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-28 08:44
BSH on väga sexy tegelikult. Kuidagi loomulikult.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-28 09:05
võtame meigi ja kõik muu lisatud maha siis on ikka väga tagasihoidlik daam oma ilu suhtes,pehmelt õeldes,
˅ näita rohkem ˅
2026-06-28 12:18
To genitarius- Ilves pani tissid sellepärast, et peale imetamist oli tal kaks rippuvat nahka järgi ja BSH sellepärast, et tegeles bikiinifitnessiga.. keha rasvaprotsent oli nii madal, et tiss kadus.
Tark mees ei pea kohe kõiki naisi “suurushullunuteks”, eriti kui omal üldse puuduvad tissid. Hõõru oma munniga mööda sadulat tagarattal edasi ja ongi juba hästi 😁
˅ näita rohkem ˅
2026-06-28 15:55
Täitsa norm naine on. Liiga palju materdada saanud rahva poolt.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-28 15:58
Ja ma olen arvamusel,et kes teistes ainult halba näeb,sel oma elu järelikult täitsa puudub.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-28 18:21
jallekoos, jään täiesti eriarvamusele. Kohe päris kindlasti ei ole väga tagasihoidlik.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-28 18:34
Tegelikult lööb Netšajeva kõik üle.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-28 23:26
Aga kes oleks BSH ilma "Kroonika" ja sotsiaalmeediata? Kas me oleksime temast üldse midagi kuulnud?
Ilves vähemalt mängib tšellot.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-29 07:22
Nii Hunt kui Ilves on ikka kõvasti pingutanud, et ajakirjanduselt tähelepanu saada. Hästi edevad naised. Kirju minevik ka mõlemal.
Välimuse poolest sellised keskmised.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-29 10:27
Lihtrahval on selline kena komme, et silma ees neavad ja kiruvad, tagaselja salaja ihaldavad ja see kibestumus ei taha sisse jääda...
Eriti kurjad on naised, et miks tal mehed järgi jooksevad.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-29 11:02
Te pole järelikult bsh ilma meigita näinud, mõni üksik foto on ringlemas küll
˅ näita rohkem ˅
2026-06-29 12:07
Nägu on täiesti ok ka ilma meigita. Keha on lihtsalt suurepärane. Olek ja miimika on seksikad.
Mida siis veel nagu vaja oleks?
Ilves ei kannata küll BSH-ga võrdlust välja.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-29 13:59
Nõus,kõige öelduga peale selle ,et nägu ok ilma meigita. Ilma meigita tavaline keskmine naine. Ilus nägu on järgmine aste või kaks. Arvamused ongi erinevad.

Tean paljusid tavalisi tüdrukuid kes bsh looduslikult palju kenamaid ja targemad. Kõik ei soovi meedias oma elu jagada iga hinna eest.

Ilves on lihtsalt tubli ema kes omab andeid
˅ näita rohkem ˅
2026-06-29 14:08
https://share.google/RsaccB55zse4K7OO1
˅ näita rohkem ˅
2026-06-29 14:10
Ma jagan ka seisukohta, et BSH on täiesti keskmine naine. Suvalises ülikoolis kõnnib selliseid kümneid mööda. Thylane Blondeau ja Cara Delevingne on kaunitarid.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-29 14:10
https://share.google/dF9CeJv3qYUQEo30G
˅ näita rohkem ˅
2026-06-29 16:11
ilma meigita ju täitsa ok
˅ näita rohkem ˅
2026-06-29 23:21
See teema avab huvitava mõtte. Et kas te siis neid tavalisi naisi üldse ei märka, et BSH-d keskmiseks peate?
Mine kõnni kasvõi rannas natuke ja võrdle mõttes iga naist BSH-ga ja siis tule uuesti keskmisega.
See, et sa kuskil ülikoolis mitut ilusat chikki nägid ei muuda küll asja.
Kibekiisuke, sa võiksid ka ju süstida?! Aga see pirin annab välja, et BSH treenimisega saadud keha ajab vitu natuke vihale? Kindlasti süstid ja geenid ja kindlasti mitte püsivus ja pühendumine, eks?!
˅ näita rohkem ˅
2026-06-29 23:32
BSH on 30-31-aastane, seega võrreldav vanusegrupp on 27-34-aastased.
Tema nägu on suhteliselt keskpärane.
Keha on ta viimastel aastatel korda saanud, aga geneetiliselt üsna keskmine.
Rannas pole ma palju käinud, kuid BSH oma vanusegrupis tõesti mulle üle 6/10 või äärmisel juhul 7/10 ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-29 23:48
Imelik teema, estaks ei saanuda aru kellest jutt.
Keegi fitnessi mainis ja plahvatus tuli. Ei tea aga vormi hoiab ja elab ala hästi üle või jätab mulje.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-30 00:02
Jott on vana seksiproff... usun BSH-le tahaksid bdsmmi teha?
˅ näita rohkem ˅
2026-06-30 00:10
Ma ei vaidle vaidlemise pärast. Lõpuks on ilu alati ka maitse asi.
Aga tõepoolest, nüüd võrdleme juba vanusegrupis, et kitsendada? Aga ka seal on 8-9/10 väga kindlasti. Sa lihtsalt ei näe neid, keda sa ei pea oluliseks näha, ehk 2-3-4/10 gruppi. Või liigud mujal, kus nad ei ole, kui nad üldse kuskil on.
"Geneetiliselt keskmine" ei ole arusaadav, kuid pole ka vahet mis allikast seksikus pärineb.

Veelkord, seda mida sa märkad, tundub palju.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-30 02:00
Süstid vähendavad dopamiini taset, ehk keeravad ajukeemia tuksi. Kas kõikidel nendel süstidel on sama toimemehhanism, seda ei tea, pole uurinud.

Antud teemas - Kas mitte pole nii, et ideaalsus on lubatud hälbe piiridesse jääv väärtus või kokkuleppeline norm, mida me oleme õppinud nägema iluna? Kui mõõdame ja kaalume üle ja kõik on normi piires, siis ütleme, et on jah ilus? Või mismoodi see keha tuunimine iluga seotud on, mul sai mõistus otsa, keegi selgitab?
˅ näita rohkem ˅
2026-06-30 07:07
Sobiva vanusegrupi tõin ma sisse, sest Su "vaata rannas ringi" kõlas nagu "Eesti keskmine on 45-aastane madalapalgaline tädi". Sellega võrreldes on BSH tõesti kõvasti üle keskmise.
Aga 30-aastaste seas on ta tavaline naine, ei midagi erilist. Ma ei saa aru, mida Sa tema juures nii fännad, et 9/10 pakud. Reede õhtul on linn ilusamaid noori tibisid täis.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-30 21:44
Mina pannud teda tähelegi kui vastu tuli, meil olid autod kõrvuti bensukas
˅ näita rohkem ˅
2026-06-30 22:01
Ega kõiki vastutulijaid ei jõuagi panna, olgu see siis või hunt, tähele.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-30 22:05
Minu arvates võib lõpmatuseni jääda vaidlema küsimuse üle mis või kes on ilus. Mina ei näe välja nagu BSH ega Silvia Ilves, aga vaatamata sellele on mulle öeldud, et olen ilus, nii naiste kui meeste poolt. Pean ütlema, et olen halb komplimentide vastuvõtja ja see tegelikult paneb komplimendi tegija end nadisti tundma - justkui puuduks tal arusaamine ilust või sellest, mis talle meeldib ja mina panen tema öeldu kahtluse alla. Pean selle poolega endas veel töötama, aga see selleks.
Ilus või mitteilus - lõpuks on ikka see adumatu "miski", mis kaht inimest teineteise poole tõmbab. Neid detaile, mis mehe atraktiivseks teevad, on nii palju ja need ei taandu üldse ainult väliste parameetite peale. Minu puhul võib see olla silmavaade, mis mind saadab ning milles näen imetlust ja kirge või naeratus, mis mind nähes terve mehe näo särama lööb. See võib olla mingi väike tähelepanek ja kompliment, mis tõeliselt liigutab, sest ta on märganud midagi varjatut - ja mul on tundlad juba püsti. Või siis vestlus, kus tunnen, et oleme nii ühel lainel. Hea nali. Ühised huvid. Või siis ka vastupidi - milleski täiesti erinev olemine ja see kütkestab.  Muidugi on ka välisel atraktiivsusel oma roll ja on aspekte, milles ma ei näe, et kompromisse teeksin, aga siiski - väline edumaa kahvatub ja ei määra midagi, kui seda adumatut miskit ei teki. 
Mina olen olnud alati seda meelt, et mehe puhul algab atraktiivsus pikkusest, st minust pikem olemisest ja olen nüüdseks pidanud kaks korda möönma, et ma vaatan sellest täiesti mööda, kui mees mu muude "lisadega" ümber sõrme keerab.

Hiljuti Tallinn-Tartu liinil oli väga võluv bussijuht, kes välimuselt pigem mitte väga silmapaistev, aga! Milline teenindamiskultuur, naeratus, hoolitsetud välimus...ja leidsin end korraks lahutamas meelt mõttega, et kuidas oleks temaga armatseda. Üldse on praegu kuidagi tundlad pidevalt üleval ja erootiline laetus kõrgem tavalisest. Hiljuti oli artikkel, et päike ja D vit soodustavad seksuaalse laengu tekkimist. Vist ongi mõju käes
˅ näita rohkem ˅
2026-06-30 22:27
Aita korra naabrimeest ja kujutage ette, tahab mu elu nüüd surmani ära rikkuda...Tegi abieluettepaneku !
˅ näita rohkem ˅
2026-06-30 22:30
No eks see olene ju ka sellest mis sorti abi see oli, vaevalt soovis niiti nõela järgi saada
˅ näita rohkem ˅
2026-07-01 09:19
Kaastunne naabrimehele aga ehk saaks selle kassi siit lõpuks minema
˅ näita rohkem ˅
2026-07-01 13:57
Elu maal on ikka kole, linnas ei tunnegi naabreid. Lisaks tuiavad seal mingid lehmad ringi ja on karu.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-01 14:12
Nimetage siis veel mõni staar, telenägu või kes iganes...panen uueks kandidaadiks Veronika Uibo.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-01 21:49
˅ näita rohkem ˅
2026-07-01 22:00
Veronsaga seoses meenus mulle Orelipoisi laul "Minu pruut" - https://youtu.be/WwiwEPUHUUg?si=MT84bmFRNTL_-5IP
˅ näita rohkem ˅
2026-07-01 22:16
Kes see Veronika on?😁
˅ näita rohkem ˅
2026-07-01 22:20
Googelda, Capri. 😁
˅ näita rohkem ˅
2026-07-02 20:50
Oi kahjuks pole aega suvaliste persoonide googeldamiseks ning nende tegemistesse süvenemiseks, Dragu. Erootiline suvi tahab nautimist☀️🔥😍
˅ näita rohkem ˅
2026-07-02 22:07
Dragu mine hõõru natuke vänta Capri tissi vahel...
˅ näita rohkem ˅
2026-07-03 10:18
Kiisuke75 naabrimees peab olema pime või on lihtsalt hambutu paks maakas, keda ükski naine ei taha. Ju seepärast paksu kassi külje alla poeb, et see on litsakas ja tänu oma jubedale välimusele meeleheitel.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-03 10:52
Proua potsataja321 , see teema ei ole siin kiisuke75 -st . Võiks nagu natuke mõistust arendada .
˅ näita rohkem ˅