Foorum
2026-02-27 14:27
https://www.ohtuleht.ee/1152066/jultunud-kelmi-rahamasin-supervaletaja-pettis-tinderi-silmaroomult-ja-kaitsevae-kamraadidelt-valja-ligi-100-000-eurot

Ps. Kui hästi läheb ei pea isegi tagasi maksma. Ja keegi siin saidil "nutab" oma 25 euri taga.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-27 14:41
Läheks , õpiks
Tubli , suisa talent
˅ näita rohkem ˅
2026-02-27 14:42
Ääretult vale ellusuhtumine a la " nutab" 25.eurot taga...
Petised tuleb igal pool, igal saidil liistule tõmmata.
Kui me kodanikena ei tauni petmist juba 1.eurost alates, läheb lumepall veerema ja lõpebki kergeusklike naiste/ meeste ja vanainimeste säästude ja tagavara väljapetmiseni ja lõpetagem slogan lollidelt tulebki raha ära võtta. Tegu ise on väär, mitte ohver pole rumal.
Igaüks peab elus saavutama ISE midagi, mitte lödisema teise inimese rahakotil, nagu kelmiksolemine oleks oskus, mida kiita.

Ei taha olla ise mehele karguks ega ise kark mehele elus edasikoperdamisel.

Kutsun Iha kogukonna nimel petjaid avalikustama ja liistule tõmbama kohe, kui keegi teab sellisest tegelasest. 😀
Kokkuvõttes võidame kõik.

Lorud ( nii naised kui ka mehed) on sunnitud end kokku võtma ja ISE elus hakkama saama. Las õpivad ja arenevad.sii

Edu!
Moraalijünger hostinne😉
˅ näita rohkem ˅
2026-02-27 14:45
See oli muide irooniana mõeldud...
˅ näita rohkem ˅
2026-02-27 14:47
Mina küll selles nii kindel pole.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-27 15:05
Muide, see petiste liistule tõmbamine on kahe otsaga asi. Üks asi, mida ütleb õiglustunne ja teine, mida ütlevad seadused.
Sellest on juba üle kümne aasta, kui Soomes oli selline juhus, kus mees jättis tanklas maksmata. Tankla juhataja vaatas valvekaamerast auto numbri ja tegi kindlaks omaniku ning postitas sotsiaalmeediasse teate tema kohta. Mees tunnistas pattu ja maksis raa ära, aga samas esitas ka kaebuse maine kahjustamise kohta. Kohus mõistis tankla juhatajalt välja 10000€ valuraha +kohtukulud.
Seega, kui kohtuotsus puudub, siis sotsiaalmeedias isikuandmetega laiutamine võib kurvalt lõppeda.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-27 15:44
Kõige suurem petis on eesti riik.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-27 16:16
Ja mina tean jälle juhust, kus politseinspektor tegi trahvi süütutele kodanikele, sest inimesed ( seadusekuulekad) kohkusid, ei teadnud oma õigusi ja ei osanud enda eest seista kuni nagu ikka satud sa ükskord endast " parema" otsa. Ja see mees pani " tubli" politseinspektori loo avalikuks tulemise hirmus valesti tehtud trahvi kinni maksma ja lõpuks ikka avalikustas loo. Täna see vennike enam politseis ei tööta.
Ma ütlen, et igal oinal on oma mihklipäev....ükskord.😀
Seiske oma õiguste eest!

Ikka edu ihalemisel!
˅ näita rohkem ˅
2026-04-13 08:49
siinkohal olen nõus hostinnega. tegelikult tundub absurdina mõte, et pättidel peaks nagu laskma rahus tegutseda, sest võivad ohvri kohtusse kaevata.
kas lõpuks jõutakse nii kaugele, et pettureid karistada saab ainult omakohtu abil?
˅ näita rohkem ˅
2026-04-13 12:40
Aga kuidas sina tibuke karistaksid omakohtu abil petturit?
˅ näita rohkem ˅
2026-04-13 13:53
Üks asi, mida ütleb õiglustunne ja teine, mida ütlevad seadused.

lausa tülgastavamad on tegelased, eriti ametnikud, kes poevad rumala seaduse taha
kui seadus on jabur, siis tuleb seda muuta, ametnikul teha selleks ettepanek, või minna teisele tööle
mitte miski ei õigusta rumala seaduse täitmist
see, et petised karistamatult tegutsevad, jõuamegi laps-tapjateni
ja politsei kaotab huvi kurjategijaid jahtida
ja jõuame nn omakohtuni, naaber valetab naabri peale
˅ näita rohkem ˅
2026-04-13 17:32
Omakohus on väga tõhus karistusviis olnud juba läbi sajandite. Kui kuulutati inimene lindpriiks võis iga üks ta maha lüüa, lisaks sai veel tasu. Õige hõlma ei hakka keegi ja omakohus distsiplineerib. Mina olen kaj´hel käel selle legaliseerimise poolt
˅ näita rohkem ˅