Foorum
1
2
2026-03-18 10:13
ikvergil, kui täisväärtusliku aminohapete komplekti sa kiirtoidust siis saad? Ja mis tüüpi rasvasid?
˅ näita rohkem ˅
2026-03-18 10:23
Ma teen nüüd ise täpselt seda, mida tegema ei peaks ehk kaldun algteemast kõrvale, kuid kuna see oli nii ehk naa täiesti jabur, siis selle puhul pigistan silma kinni. 😂

Slave, näiteks veiselihaburksis on esindatud kõik 9 eluks vajalikku aminohapet: leutsiin, isoleutsiin, valiin, lüsiin, metioniin, fenüülalaniin jne. Ka rasvasid on seal omajagu ja kui lisada vahele veel muna, siis saad keeleotsatäie valku ka. 😉😂
˅ näita rohkem ˅
2026-03-18 10:47
Slave, ainus toidukord mis kõike eluks vajalikku kätte andis, oli see Matrix filmist valge, kraanist lastud, pudrutaoline lörts!

Keegi ei keela BigMc-i päeva peale tasakaalustada kausitäie jänesetoidu, steigi (ka kausitäis!) ja peotäie pähklitega.

Arvestades eestlaste toitumisharjumust, siis peale liigse soola (mida lahustab ja lahjendab ideaalselt õlu!), annaks ka 2x päevas BigMc eine parema ja tervislikuma tulemuse. Lisa sinna kausitäis herbivore special-t, õun ja banaan ja võibki täiesti turvatundega üle keskmise elada!

Kord nädalas võib McD asendada korraliku lägaburksiga. Või kaks korda, kui tõeline gurmaan oled, and youre off to the races!
˅ näita rohkem ˅
2026-03-18 20:37
Mis see hess või mäk siis erilist on. Võisai kotleti ja juustuga. Ilma võita kahjuks. Tavaline reklaamipausi amps ju.
Prosti ja sööki annab võrrelda küll. Läheks detailsemaks natuke. Arvan et võileiba saab blowjobi või käetööna võtta. Kõhtu täis ei saa aga nälg on kustutatud. Seks tervikuna ja ideaalsena oleks pigem restorani külastusena paras. Palju ei saa aga sitaks hea on. Ja kui raha rohkem, saab kõhu täis ka. Aga noh tavaline 100ne prostituut on nagu lidos päevapakkumine. Nagu saad ja midagi on ka nagu tehtud ja ega ta väga hea just ei ole aga asja ajab ära, meel rõõmus...
˅ näita rohkem ˅
2026-03-18 20:55
Sul on veel võimalus sõnad tagasi võtta, sest Lido praekartul on faking legendaarselt hea paha tuju toit, ma olen selle nimel nõus kasvõi võidu jooksma!
˅ näita rohkem ˅
2026-03-18 20:56
Jah ma rääkisin päeva pakkumisest.
Muidu on seal jah väga head söögid.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-18 21:13
Ok, pääsesid, ma panin jooksutossud kappi tagasi! 😂

Teenusepakkujate kohalt paraku ei oska kaasa rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-19 10:16
Ootan põnevusega pühapäevast Prillitoosi. See Reet ajab ikka kõvaks.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-19 10:30
MisterJ, kas teemaga haakumine peaks olema midagi sellist, et Sina maksad TV-paketi eest, mis võimaldab Sul "Prillitoosi" vaadata ja seeläbi tarbid justkui teenust ja teenusepakkujaks on Reet? 😂
˅ näita rohkem ˅
2026-03-19 12:08
Vastab tõele.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-19 12:19
Misterj ajab minul kivikõvaks.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-19 14:52
Päris huvitav, kuidas sinu jaoks jaguneb maailm kaheks: ‘normaalsed’ ja siis kõik teised, kes sinu standardisse ei mahu. Veider on see, et kõige rohkem paistab siin silma mitte nende meeste probleem, vaid see, kui palju sind häirib, mida teised oma eluga teevad. Täiskasvanud inimesed teevad omavahel kokkuleppeid – olgu see suhe, juhusuhe või tasuline teenus. See ei tee kellestki automaatselt ei ‘meest’ ega ‘klouni’. Pigem näitab küpsust see, kas suudetakse ilma teisi maha tegemata oma elu elada. Ja mis puudutab neid naisi, keda sa nii agaralt halvustad – naljakas, et samal ajal ignoreerid fakti, et nad eksisteerivad nõudluse tõttu. Mõni näeb selles probleemi, mõni näeb selles teenust, mis hoiab osa suuremaid probleeme üldse ära.
Aga eks igaüks vaatab maailma oma tasemelt – mõni arutab, mõni lihtsalt karjub.
˅ näita rohkem ˅
1
2