Rikub küll! Mul kaks juhust, mis meeles, aga küllap neid on veel. Aastat viisteist tagasi, siin Ihas, pidin ühe naisukesega kokku saama. Üks pidi autoga tulema ühelt poolt, teine teiselt poolt, juba oli kellaaegki paigas, kui piiga saatis veel ühe meili, et "Miks sul selline kasutajanimi on?"...Ma mõtlesin, et viskan nalja ja vastasin, et "See venna järgi pandud, vend oli Mõrvard"...Kiiresti tuli uus meil: "Las olla, ei ma ei tule"... Ja teine juhus oli veel varem, siis sai ka seal soojal maal päris palju käidud ja mulle seal väga meeldis. Teisel korral, enne ekskursioonile minekut ,giid tegi instruktaasi ja tundis mu ära. Nii jutu käigus ütles teistele, et "Näete see mees läheb juba teist korda" .Seal oli ka üks väga tuntud raadiohääl, kes arvas vist mind olema mingi rahamehe või ärimehe ja istus krõpsti minu kõrvale ja meil jutt jooksis... Kui instruktaas läbi sai, siis giid, Tuuleveski Ants ,astus ka juurde ja niisama küsis, et "Noh ...mees, kuidas käsi käib?"...Sellega mu uus "sõber" sai teada kes ma olen ja...nagu noaga lõigatult, kõik mu jutt edasi oli vale, igale asjale vaidles vastu...Vot nii, vähem rääkida!