Foorum
2026-01-27 09:45
Rikub küll! Mul kaks juhust, mis meeles, aga küllap neid on veel. Aastat viisteist tagasi, siin Ihas, pidin ühe naisukesega kokku saama. Üks pidi autoga tulema ühelt poolt, teine teiselt poolt, juba oli kellaaegki paigas, kui piiga saatis veel ühe meili, et "Miks sul selline kasutajanimi on?"...Ma mõtlesin, et viskan nalja ja vastasin, et "See venna järgi pandud, vend oli Mõrvard"...Kiiresti tuli uus meil: "Las olla, ei ma ei tule"... Ja teine juhus oli veel varem, siis sai ka seal soojal maal päris palju käidud ja mulle seal väga meeldis. Teisel korral, enne ekskursioonile minekut ,giid tegi instruktaasi ja tundis mu ära. Nii jutu käigus ütles teistele, et "Näete see mees läheb juba teist korda" .Seal oli ka üks väga tuntud raadiohääl, kes arvas vist mind olema mingi rahamehe või ärimehe ja istus krõpsti minu kõrvale ja meil jutt jooksis... Kui instruktaas läbi sai, siis giid, Tuuleveski Ants ,astus ka juurde ja niisama küsis, et "Noh ...mees, kuidas käsi käib?"...Sellega mu uus "sõber" sai teada kes ma olen ja...nagu noaga lõigatult, kõik mu jutt edasi oli vale, igale asjale vaidles vastu...Vot nii, vähem rääkida!
˅ näita rohkem ˅
2026-01-27 13:33
Ei riku.
Isiksus loeb.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-27 13:44
roimard või mõrvard on küll vaimukad, kuid mõnda naist, kes väga huumorisoont ei oma, võivad olla sellised nimed hirmutavad
˅ näita rohkem ˅
2026-01-27 21:48
Et kui ma naisena iga nalja peale ei vaimustu, siis saab järeldada, et pigem mul puudub huumorisoon, kui et nali polnud ehk tasemel? Päris huvitav loogika.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-27 23:01
Oehh. Milleks sellele berglandile turja karata jälle? On ju arusaadav, mida ta öelda tahtis?
Või ok, defineerime siis "huumorisoone". Kas see tähendab ikka igast naljast vaimustumist või lihtsalt taipamist, et keegi üritas nalja teha?
˅ näita rohkem ˅
2026-01-28 07:17
No jube lugu! Analüüsisin pool ööd ja jõudsin järeldusele, et kõiges on süüdi minu vend! Õnneks ma ise ka oma tekste kaua ei kannata...Vabandan ette!
˅ näita rohkem ˅
2026-01-28 10:40
Seksikate inimeste tutvumissaidist on saanud reaktsiooniliste tähenärijate tutvumissait.
Õnneks mina reaktsiooniline naine ei ole.😀

Edu tähenärimisel ja ihalemisel, kui aega üle jääb.😉
˅ näita rohkem ˅
2026-01-28 12:04
Mõtetud tondid ila ajamas igalpool. 99% naistele loeb vaid mehe raha ja enda ilus olemine...seda õpetatakse maast madalast ..väikseid plikasi meikima sest vaja maailma jaoks ilus olla ,kunst paska riputama lülge...ja poistele raha tegemist,sest ilma rahata oled sa mitte keegi...igasugune tuututamine ja targutamine pista sinnasamusesse endale.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-28 16:46
Seekord poisu räägid õigust.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-28 16:58
Minu kommentaaris puudus igasugune turja kargamine või ülereageerimine - ma panin esitatud väite küsitavuse alla. Võib ju taibata, et püüti teha nalja, aga kui nali ei osutunud eesmärki täitvaks, st ei olnud naljakas, siis ei saa järeldada, et nalja kuulajal puudub huumorisoon. Ka roimardi postituses toodud näites võis naine, kellele nalja presenteeriti, tunda, et see nali ja sellist nalja tegev mees pole tema maitsele ja kohtumisel ei ole mõtet. 

Hea Hostinne! Näen, et Sa oled uue sõna ära õppinud ja väga varmas seda kasutama. Paraku on selle sõna sisuline tähendus Sulle tabamatuks jäänud. Terve närvikavaga inimese vastand ei ole reaktsiooniline inimene. Ehk on selguse saamisel abiks https://sonaveeb.ee/search/unif/dlall/dsall/reaktsiooniline/1/est

Sinu varasemate sõnavõttude valguses võiksid Sa just ise vägagi reaktsioonilise naise kuvandit esindada.
Tore muidugi, et oled jõudnud arusaamisele, et Sinu eelistatud kinnisvara ja logistikateemadega pole siin keskkonnas suurt midagi teha ja oled need päevakorrast maha võtnud ning pühendud edaspidi edukale ihalemisele.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-28 19:11
Hea Transfeer- arvad tõesti, et tänasel infotehnoloogia ajastul valmistab AI kasutamine vastuste genereerimisel või sõnaveebi kasutamine sõna tähenduse kontrollimisel erilist raskust (ole nüüd !!!)

Mina isiklikult ei arva, et Iha foorumis sõna võtnud inimesed on kõik terve närvikavaga. Ei vihja kellelegi konkreetselt.

Kuna Sina võtsid ise esimesena selle õiguse, et andsid minu kohta hinnangu enne mind sügavamalt tundma õppimata, siis võtan selle õiguse ka endale vastu, aga lähenen pisut empaatilisemalt.
Tundud mulle naisena, kel Iha foorumis vastuseid genereerides on alati nutuvõru ümber suu.

Ahjaa seda ka veel, et inimesel, kel on hea lastetuba, ei postitaks mitte iial infot teise naise ankeedist avalikku foorumisse, enne kui ta pole selleks luba küsinud. Miks peaksid siinsed seda lugema? See pole avaliku foorumi teema, mis teemadel mina tahan suhelda Ihas meessoost kasutajatega ja kasutada seda relvana minu vastu näitab inimesest nii mõndagi.
Päevakorrast võtsin maha sellepärast, et nüüd suhtleksin mõni aeg muudel teemadel. Kust Sa võtad, et nende teemadega pole suurt midagi teha? Äkki oli mul väga põnev justnimelt neilsamustel teemadel vesteldes.....

Edu ihasaõdalased ja edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2026-01-28 22:08
Üks rumal kana uhkustas jälle oma rumalusega. Ihhihii, ma tegin tegelikult nalja ja lisan igaks juhuks naerunäo, et kõik ikka aru saaksid, et nalja tegin.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-28 22:15
Roimardi ja Mõrvardi nali oli hea, aga endalgi jätaks löögi vahele, kui enne kohtumist seda kuuleks
˅ näita rohkem ˅
2026-01-29 07:08
Roimard- näed nüüd, millega Sa hakkama said?😉😘
Varbadliivas, miks ainult rumal kana?
Ma aitan Sind: paks kana, kole kana, labane kana....😀

Edu ihasõdalased!
˅ näita rohkem ˅
2026-01-29 08:14
Ma ei saanud ju hakkama, ta ei tulnud...Aga, et mina olen süüdi, no nii lihtsalt ka need asjad ei käi...Kõiges on süüdi minu vend, missiis, et see minu virtuaalne väljamõeldis...Ma olen nii vihane ja sappi täis, selle kuradi venna pärast...Ja olen mõelnud, et meil kõigil võiks olla selline vend, keda vajadusel kottida, kui isu tuleb...koht, kuhu saaks viha välja valada...See mõte ei tugine küll ühelegi uurimusele ega ole AI lt üle küsitud...see mu omaenese ...ei riski öelda, et tarkus...Kuradi vend!
˅ näita rohkem ˅
2026-01-29 09:58
mõrvard ja roimard võivad mõnele naisele luua vaimusilmas kujutluse sarimõrvarist kes naisi jahib
˅ näita rohkem ˅
2026-01-29 16:43
Mind võib ju mugavalt tähenärijaks nimetada, aga leian, et kui inimene end millegi osas kiidab, siis võiks ta ka sisuliselt aru saada, mille eest ta endale seda kiitust jagab. Sul ilmselgelt on kõnealuse sõna tähendusest arusaamine tiba nihkes. Aga las jääda. Selles mõttes olen nõus, et sõna tähenduse kontrollimist on veebis tehniliselt väga lihtne teha. Tähendusest arusaamine eeldab aga esmalt inimeselt kriitikameelt ja arusaamist, et kontrollida üldse oleks vaja ja vähemoluline ei ole ka  funktsionaalse lugemise oskus selgitatut mõista. Seda juba AI-ga järele ei aita.

Ma julgen oletada, et enamus siinsetest kasutajatest ei pea vajalikuks foorumis mõtteid jagades kõiki osalejaid eelnevalt sügavalt tundma õppida. Ma arvan, et seda on ka palju palutud. Isegi kõige lähemate inimeste tundmaõppimine võtab aastaid ja ka siis võib tulla üllatusi. Mul ei ole vaja kasutada mingit relva Sinu vastu, Sa ei ole minu vaenlane. Küll aga näen ma ikka ja jälle Sinu seisukohtades vasturääkivusi ja ebaloogilisust. Ju see AI mängib vingerpussi.  See on tegelikult huvitav uurimismaterjal, sotsiaalantropoloogia on paeluv. 

Ega siin pikka juttu polegi, argumenteerimine Sinuga muutub minu jaoks üsna kiiresti igavaks, sest Su vastused ja reaktsioonid on kõik nii etteaimatavad ja suurema üllatusmomendita.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-29 18:10
Hea Transfeer!

Ma ei mäleta, et ma oma ihas veedetud aja jooksul oleksin kordagi huvi üles näidanud Sinuga argumenteerimise vastu. Kuna Sa ise pöördusid minu poole, siis ma ka vastasin. Seega lepi minu poolt antud vastustega ja ära jälle hala...
Mind on võimalik ignoreerida.

Edukat ihalemist!
˅ näita rohkem ˅
2026-01-29 19:35
Isiklikukst kogemusest võin öelda, et kui tundub, et kõik sind ründavad ja tahavad paha teha ( see auk on ka just minujaoks siia kaevatud), siis tuleb arsti juurde minna ja hankida serotoniini tagasihaarde inhibiitoreid.
Iha foorum ei ravi. See aina süvendab probleemi. Jah, adrekat tõstab ja ajutiselt tundub hea aga ei ravi.
Iha meeldib mulle, sest just kui oled arvama hakanud, et oled kõikse targem ja ilusam ja normaalseim inimene maapeal, nii ilmub alati keegi ägedam välja. Lõputu õudus.

Huumori soonega on segased lood. Sa ei tea kunagi, mis seisus lugeja hetkel on.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-29 21:26
Mida oligi vaja tõestada:
Mittereaktsiooniline käitub täpselt samamoodi nagu need, keda ta reaktsioonilisteks nimetab, teadmata seejuures selle tähendust. "Hea lastetuba" ei suuda kompenseerida halbu isikuomadusi.
Peen seltskonnadaam võib vabalt käituda labaselt.

Sellele lühikokkuvõttele võib vabalt (üle)reageerimata jätta.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-29 21:43
Et siis abipakkumine kvalifitseerub täna ihas labasuseks.
Hea muidugi teada!

Edu ihasõdalased.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-29 22:58
Arvestades seksisaidi keskkonnaga, siis mis on siin reaktsiooniline ja mis revolutsiooniline?
˅ näita rohkem ˅
2026-01-29 23:02
See siin on viimane koht, kust reaktsioonilisi otsida.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-29 23:06
Iroonia on selles, et reaktsioonililsuse tõttu enamus siia satuvadki.
Revolutsioon on siis, kui kaks reageeriat leivad teineteise ja nad on õnnelikud ja elavad siiani...
˅ näita rohkem ˅
2026-01-29 23:12
Tegelikult on iha keskkond revolutsiooniline. Reaktsiooniline oleks iha tegevuse lõpetamise nõudmine. Et seks võib toimuda ainult abielusiseselt, pimedas ja teki all ning sellest ei avalikult ei räägita.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-29 23:16
Kusjuures noortel on seksi või midagi säärase asja rääkimine probleemiks.
Nii kui jutt läheb kahemõtteliseks, nii üritatakse kohe eemalduda. Mitte minust, vaid teemast.
Kardetakse kiusamise süüdistusi.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-30 00:23
Mis siin imestada? Kui tänaval tuleb vastu ilus tibi ja sa kohe pilku temalt ära ei keera, oled hoobilt ahistaja. Siis kui tibi juhtub veel mustanahaline olema, oled rassist kah.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-30 09:47
Maailma on ikka hulluks läinud eriti eriti mehe ja naise vahelised suhted, normaalne naine peaks olema meelitatud mehed talle tähelepanu pööravad või komplimendi teevad see oleks nagu boonus loomuliku naiselikkuse tõstmiseks. Tänapäeval on kõik täpselt vastupidi
˅ näita rohkem ˅
2026-01-30 18:20
Jott õiged silmad peavad vaatama. Minu või sinusugune on jõllitaja aga rikka välimusega kaunismehel lastakse tundide kaupa vaadet nautida.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-31 00:21
Kas nimed Gennadi, Klistiirika ja Anaaliisa tekitavad eelarvamusi?
˅ näita rohkem ˅
2026-01-31 01:09
Eelarvamused tekivad nime panija suhtes. Noh ja räägitakse, et käbi ei pidavat kännust kaugele kukkuma.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-31 06:57
Kunagi Kärna Ärni telekas rääkis, et mehel oli nimi "Post" .Aga naabril olevat nii tark koer olnud, et iga kord, kui meest nägi , tahtis jalga tõsta... Mees ei saanudki muidu, kui vahetas nime ära...
˅ näita rohkem ˅
2026-01-31 10:36
Muidugi rikub! Pane lapsele mingi nõme nimi ja võid olla kindel, et temast saab koolis klassi naerualune, keda on raske tõsiselt võtta. Võimalik, et pakub vanematelegi nalja, kes ennast lapsega lõbustavad ega ei saa aru, et see pole mäng, vaid päris elu. Vbl toimub nime panemine koguni mingite ainete mõju all, mis tähendab seda, et lastekaitse peaks olema kohal juba nime panemise hetkel, et ei saaks ühe inimese elu juba eos ära rikkuda.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-31 13:03
Jfjm räägi parem kuidas alaealised ahistada ja oled Pervert ning karjääri statud selle eest. Miks sa sellest ei räägi ega hari inimesi endast eemale hoidma? Miks sa räägid koguaeg teistest. Tahad mingi mees olla ,siis hakka enda tegemistest rääkima.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-01 13:49
Palju on võimalusi mehel rikkuda amet ja nimi.
Umbes nii, et tahaks olla tegija, sisu ei ole ja aru ka ei saa.
˅ näita rohkem ˅