Foorum
2025-10-08 13:30
Armusuhe vanema naisega on parim.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 13:39
On tõesti.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 16:05
Vanem tähendab mida? 30+ või 50+ või 70+ ?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 17:15
Eelistan 80+.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 17:23
Hetkel mul 62a. ja teeb magusat nikku
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 17:26
Sa teed meid kadedaks meie saame ainult soolast nikku😁
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 18:24
Mõru nikk on ikka kõige etem.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 19:37
Huvitav, kas sellise vanuse vahega nelja seina vahelt väljas ka käiakse? Voodis ei pruugi tõesti vahet olla.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 19:46
Palju küsitakse miks vanema naisega jändan. Vastus on lihtne, esimene seksuaalkogemus oli just vanema naisega.
See on mu kogu edasist elu mõjutanud
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 22:33
Kas nooremaid pole siis vahepealse elu jooksul mekkinud?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-08 22:59
Ikka olen
˅ näita rohkem ˅
2025-10-09 10:46
Mõni vanem daam ka võiks rääkida kuidas neile meeldib seks noorema mehega
˅ näita rohkem ˅
2025-10-09 14:48
Üldse ei meeldi.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-09 14:52
Ilus ja seksikas noormees ei meeldi?
Ma ei ole kunagi olnud vanema naisega kui 53. Minu meelest olulist vahet ei ole, voodis on nii 20- kui 50-aastased suht sarnased.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-09 14:54
Teemaks oli seks, mitte välimus.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-09 15:01
noorem mees vanem naine s.t seda nendel noorematel meestel on jäänud emasoojusest vajaks s.o üks võimallik variant või siis noormees arvab vanem naine õpetab ujeda mehikese seksima
˅ näita rohkem ˅
2025-10-09 15:06
Sul siin alasti pilt üleval siis sellepärast, et Su vanemad ei osanud kütet vähemaks keerata?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-09 15:36
olen saunas
˅ näita rohkem ˅
2025-10-09 19:23
Väga noorena panin kuulutuse Maajasse, et otsin naist kogemuseks.
Ei viitsinud keegi minuga jamada.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-09 22:43
Ainult sellepärast ma siin olengi
˅ näita rohkem ˅
2025-10-11 16:24
Vanemad naised oskavad asja paremini.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-11 19:44
Minu kogemus (olen 27)- vanemad naised on romantilisemad ja mõistvamad. 😉
˅ näita rohkem ˅
2025-10-12 11:34
Nõus Impalaga - mina ka sellistel tingimustel ei viitsiks. Küll aga vägagi viitsin, kui tegemist on püsipartneriga ning jagatud õpetused ja kogemused mulle pikas perspektiivis palju rõõmu tagasi toovad

Tervitades,
Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2025-10-12 12:13
Reeglina meeldib noortele meestele vanemate naiste puhul kohustuste puudumine. Pole vaja pingutada rahaliselt ega mõelda lastele. Ja kui vanaproua maha jätta, siis on ühiskond mõistev, sest noorel mehel vaja lõpuks pere ka luua.
Ehk siis muretu suhe, kus saab keppi, ei pea pingutama ja pole draamat või armuvalu.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-12 12:21
Ei pea pingutama?
Üksi naine ei taha olla lihtsalt kepp, olgu ta noor või vana või nohh vähemalt normaalne naine, kiiksudele ilmselt ei laiene.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-12 12:33
Mingis eas hakkab kõik sõltuma inimese maailma vaatest, kui naise vibraator ( naine kes tahab seksuaalset rahuldust) ei rahulda teda ja mees ka mitte, siis on ju päris selge, kelle poole pöörduda. ikka minevikku, kui mees veel noor oli. Kahtlemata aastatega tuleb kogemus. Noorena häbelikult maailma avastamine on väga 50/50 tegevus. Ei julgeta küsida, ei julgeta vastata, käib selline pinna pealne kompimine. tegelikult on sex elu osa ja kuni ebameeldivuse piirini peaks selle kõik 21 aastaselt endale selgeks tegema.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-12 13:06
Varbadliivas
Ei taha, aga suur osa paraku on. Ja paljud ei oskagi teisiti.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-12 13:12
Mul nüüd kaks küsimust...
Kuidas tunneb ennast mees sellises suhtes, kus naine ei pinguta?
Mis on mehe lahendus sellele, kui tema hinnangul naine piisavalt ei pinguta?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-12 13:15
Mul on ka üks küsimus.
Kuidas tunneb mees ennast, kui naine lihtsalt lamab? Kui mees ei pinguta, siis on ju ok naise poolt lihtsalt lamada?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-12 14:32
Kui naine lamab seksimise ajal, meritäht näiteks, siis olen poolt.
Suhtes passiivne ja huvipuudus on halb märk, samas kõigil on mõõnaperioode ka selliseid pikemaid.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-12 14:46
Transfeer, nagu juba äraleierdatud plaat ütleb, siis suhtuses on võti, sest "naine ei pinguta" taga võib olla samapalju erinevaid põhjusi kui nö edasisi toiminguid ja need omakorda jagunevad täiesti ühest äärmusest teise ja kõikideks vahepealseteks veel.

Piltliku näitena oleks tegu justkui küsimusega arstile, et miks mu elukaaslane köhib.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-12 15:31
Ikvergil, minu küsimused olid pigem retoorilist laadi ja ajendatud eelnevast robespierre kommentaarist, kus oli väide, et noorem mees võtab vanema naise, sest siis ei pea suhtes pingutama. Mida imet oleks mul vaja sellist partnerit, kes tuleb suhtesse sellise suhtumisega? isegi hea seks, mida tihtilugu noorema mehe ja vanema naise suhte alustalaks peetakse, vajab teataval määral pingutust ja pühendumist.

Tervitades,
Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2025-10-12 15:32
Aga miks peab sellises suhtes üldse pingutama?
Pingutama peab see, kes tahab midagi saada.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-12 15:45
Milleks peab siis üldse suhtesse minema, kui sealt midagi saada ei ole? Suhte mõte peaks ikka olema vastastikuses andmises-saamises ja need peaksid enam-vähem tasakaalus olema. Iga suhe, kus see kaalukauss paigast on, on määratud hukule, olgu see riist kui tahes noor. Keegi ei jaksa anda rohkem, kui vastu saab. Varem või hiljem tekib sellises olukorras rahulolematus. Kuigi ma ei tea, kauaks taoline noorem mees-vanem naine kooslus üldse kestab tavaliselt ja kas kestvus on üldse sinna sisse kirjutatud.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-12 15:53
Transfeer, minu viga, kontekst muudab küsimuse sisu oluliselt.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-12 16:09
Normaalne suhe toimib ilma pingutamata. Kui juba pingutamine jutuks tuleb, siis järelikult on suhtes midagi valesti.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-12 16:33
Võibolla pean ma veel vanemaks saama, et seda uskuda, jfjm. Pingutus, rohkemal või vähemal määral, on saatnud mind läbi elu kõiges - lasteaiast praeguse hetkeni. Olgu siis selleks mingi oskuse omandamine ja õppimine, hirmudega silmitsi seismine, enda piiride kompamine ja proovilepanek, suhete loomine ja hoidmine, mugavustsoonist välja tulemine jne. See kõik vajab pingutust, motivatsiooni, sihipärast tegutsemist, teadlikku loobumist, inspiratsiooni otsimist. Võimalik, et ma lihtsalt saamatu ja enamusel tuleb kõik normaalselt, mitte midagi tehes.

Tervitades,
Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2025-10-12 16:57
Ei saa päris nõustuda. Päevad pole vennad ja eeldada enda ja partneri puhul, et raskustase on stabiilselt sama nagu esimesel päeval on kurjast.

Üldiselt vist ei ole mure pingutuses, vaid pingutuse mõttekuses. Hea suhe on altruistlik, aga pikaajaliseks teeb vist selle tunne, et andmisel on positiivne mõju.

Võib vabalt üle küsida oma vanematelt kui palju nad meid armastasid meid üles kasvatades, ja ma võin mürki võtta, et seal oli pingutust enam kui rippsilla trossides.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-12 17:11
Aitäh, ikvergil, see oli hea arutlus.

T.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-12 19:03
Suhe koosneb erinevatest kompromissidest. Neid kompromisse tehakse vabatahtlikult ja neist ei räägita. Rääkima neist hakatakse siis, kui suhe on haige. Kui juba teisele etteheiteid hakatakse tegema, siis on midagi väga valesti.
Siin tuleks rääkida inimese tahtest. See on tema ainuomand, mida keegi muuta ei saa. Isegi tema ise mitte. Ta võib küll enda tahet allasuruda, aga mitte kaotada. Samuti ei saa kedagi sundida midagi tahtma. Ta võib küll seda teha, aga mitte tahta.
Ainuke võimalus, et teine tahaks, mida sina soovid, on soovida seda, mida teine tahab.
Suhte loomisel tuleb arvestada, milline on nende soovide ja tahtmiste ühisosa ja ka seda kui suur on erinevuste allasurumise vajadus. Just need erinevused saavadki tavaliselt suhtele saatuslikuks.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-12 19:30
Sa jott üllatad mind endiselt vaevalt su sisuloome naisteni jõuab aga mina sain aru peaaegu. Keskkonnas kus 1 paar kohtub ja õhkond on nii võluv, tahavad mõlemad pooled midagi, mis nende meeltes, fantaasias või unistustes kummitab.

Nüüd kui sel hetkel lepingu paberid taskust välja võtta ja allkirjastada sureks vist inimkond kähku välja. Nüüd teemasse, mis on armusuhe vanema naisega. On see, et mida sinu naine soovib õpetus. Iga noormehe unistus, võta se aasta või 5 vastu ja õpi. Siis tead kapriisidest, soovidest, rahuldamisest ... jne. Sest vanem naine hakkab sind koolitama enda jaoks ja ära mine riidu, tõelise väljapeetu mõistes oled temakasvandik ja tal on hea meel, kui omale hea naise (enda ealise) leiad, mille puhul on terapeut käepärast.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-13 07:15
Pingutuse all ei mõelnud ma mitte seksi, vaid tähelepanu.
Noor naine vajab palju tähelepanu, nii kinnitusi oma armastusele kui tulevikuunistusi. Vanema naise puhul on mehed sageli veendunud, et raha palju ei kulu, tulevikku (lapsi, pulmi jms) pole ning seega on mõnus kohustustevaba sekssuhe.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-13 18:13
Robespierre, mina ei mõelnud ka pingutuse all seksi, vaid tähelepanu.
Seda on nüüd küll väär arvata, et vanem naine ei vaja tähelepanu. Tähelepanu oma partnerilt vajavad kõik, nii mehed ku naised, nii noored kui van(em)ad. Sellepärast see keskkond siin kubiseb armukeste otsijatest, sest nad ei viitsi oma kaaslastele enam tähelepanu osutada. Null täähelepanu=null seksi.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-13 18:33
Väär ehk küll, aga nii noormehed mõtlevad.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-13 21:11
Nooremad mehed vajavad õpetamist seda ei sa ju neile pahaks panna
˅ näita rohkem ˅
2025-10-14 07:16
Enamasti on õpetajad palgatöötajad. Vähe on neid, kes tahaksid mingi kiimas poisi esimeseks seksikatsetuseks hakata.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-14 20:11
Tulge kõik õpilased minu juurde, rühmast on vähe. Joondu, valvel! Vabalt ei saa kunagi võtta! Kõik võtan vastu, looduskaitse on minu arm. Ma teile teen karmi emmet, lähme lusitaania nälkjaid päästma, milline üllas moment, noo terendab ka sellelaadne päästjate preemia, mida kunagi ei tule.
˅ näita rohkem ˅