Foorum
2025-10-05 11:50
Kuidas suhtub keskmine keskturu lihaleti kasutaja sellisesse nöhtusesse nagu FKK : frei körper kultur. Ehk siis tõlkest vaba keha kultuur ehk nudism. Siin saksa poolel on selline vahva teema et paljudes randades on see lubatud aga mitte igal pool. Saunad on jagatud pooleks, lastega osades on bikiinid, täiskasvanute osad on paljad. Kas eesti mehed oleks siin kõik lipuvardana püsti või suudaks normi jääda. Kas prowwad suudaks ilma muredeta alastusega võõraste hulgas saunas olla? Kuidas teile tundub. Kas eestis selline avaliku sauna teema läbi läheks üldse ? Või eesti inimesele nii julged asjad on tsutt liiast? Komistad ntx nädajavahetuse saunamõnudel oma töökaaslase otsa...
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 11:54
Ma olen segasaunas piisavalt käinud, nii et midagi üllatavat vaevalt et enam näeksin. Hästi ei usu ka, et 25+ vanuses mehel ainult saunas või rannas oleva palja naise peale tõusma hakkab.
FKK mulle meeldib. See ei ole seksiteema, see on enda vabalt tundmine ja teiste austamine.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 12:01
Kahjuks Eestis jah seda laadi saunasid vähe võitu. Lähimad toredad kohad on Warsawi ja lõuna-Leedu kant. Mida edasi lõuna poole aga, seda põnevamaks läheb. Rannad, kämpingud, klubid, lausa linnakud Igavas kohas elame.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-05 15:41
Tulge Abruka Spaasse, seal me kõik paljad.
˅ näita rohkem ˅