Foorum
2025-09-16 20:42
Enamus siinolijatest on hälvikud Piidrikari.Käin ajan närvi korra kvartalis siin
˅ näita rohkem ˅
2025-09-16 20:56
Miks sa ise ei lähe ?
˅ näita rohkem ˅
2025-09-16 21:06
Siin ju ainult piidrid käivadki korra kvartalis, et üritada teisi närvi ajada. Nüüd kui oled ära käinud... vut-vut, tõmba nah...
˅ näita rohkem ˅
2025-10-12 22:32
Kõik ongi pärismaailmas, nii nagu sinagi, lihtsalt sa ei kohtu kellegagi ja teised kohtuvad pärismaailmas ja siin. ei midagi erilist.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-04 23:47
Nii. Käisin ükspäev päris maailmas.
Oh õudust. See oli viga.
Veenust külastan aegajalt. Asi oli päris jube. Tibinad tantsisid mingite rahajorssidega niisama ja vahtisid mujale jne. Nüüd skrollivad telefonis tiktokki vahtida samal ajal. Ja jorsid on üliõnnelikud ka veel omadega.
Sai kiiresti kõrini. Sebisin ihast teenusepakkuja ja tulin ära. Järjekorras suutsin ühe blondi endast välja viia. Küsis kuhu lähen? Ütlesin et seksima, kas sa ei lähe seksima? Assa raisk, sain teada et olen äärmiselt ebasümpaatne ja tema vihapurske lõpupoole muutusin juba värdjaks. Ja kõik sellepärast, et olin aus. Ja ma isegi ei tahtnud temaga seksida ega teinud midagi sellist armastusväärset. Järjekorras ees haaras üks mees kahe käega peast kinni ja vaatas mind sellise näiga, "no tyra oli sul nüüd vaja see tibin käima tõmmata". Igatahes see nöoilme oli päeva nael. See käik tasus ära.
Aga hea et pidevalt ei pea päris maailmas olema. Iha on hea turvaline palat. Mõnus.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-05 10:18
Pärismaailmas jääb viisakust ja suhtlusoskust aina vähemaks, tänaval sulle otse hõlma ei hakata, aga eriti nooremate eelkõige naiste hulgas on seda rohmakust, ükskõiksust omajagu, naiselik graatsia on kadunud mõiste, jääb mulje et naine ei pea endast lugu, kui naisest ja ei väljenda end keha keeles naiselikult. Kõnnitakse tanksaabates 3-4 m sammudega nina nutis ja peab vaaama et ta sulle otsa ei torma, sest pead ei viitsi üles tõsta . See on üldistus üldpildist kindlasti ka meeldivaid erandeid
˅ näita rohkem ˅
2025-12-05 10:38
Bergland, Tallinna linnavalutsusse saab teha ettepaneku kergliiklusteede ja jalgteede kitsendamise osas. Kui eided sunnitakse kõndima mööda 20cm planku, eks siis tuleb see ahas kadunud naiselik catwalki kõnd ka tagasi. Boonuseks ka liibuvad riided, sest sulemantlid ja parkad ei mahu enam rajale ära!

Mina paneks ka oma allkirja kaasa!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-05 10:51
IKv, ku su idee läheks läbi siis on vaja suur sõjaväe laatsaret -telki kui neid eitesid kokku lapitakse, poleka ju vaja catwalki vaid tavalist naiselikkust, koolis vist täna käitumisõpetus puudub. Kui mina käisin gümnaasiumis. mida tol ajal keskkooliks nimetati oli selline aine perekonnaõpetus, kus said nii tüdrukud kui poisid algteadmised, mehest ja naisest mis on elementaarne viisakus jne
˅ näita rohkem ˅
2025-12-05 11:18
Perekonnaõpetus oli meil ka täitsa olemas. Ei mäleta, et seal õpetati kuidas riietuda ja kuidas jalgu raseerida. Aga võib-olla oli ka. Mulle ilmselt külge ei jäänud, ma jooksen siiamaani jooksurajal liibuvates pükstes, kuigi nii mõnigi minust vanem mees võib arvata, et olen gei 🤭
˅ näita rohkem ˅
2025-12-05 11:46
ikv liibuvad püksid on suht elegantsed, kui laiad porilapid, aitavad linnal tänavaid puhastada, küll aga vahepeal oli meestel naljaks mood , vist osa kannab ka täna lühkesi väikseks jäänud pintsakuid, eriti disharmoonia on kui mehepojal on lai kannikas ja suur paak ees.see mulje nagu oleks pudelisse topitud
˅ näita rohkem ˅
2025-12-05 12:53
Nunnu, et bergland niivõrd palju oma südant noorte naiste pärast valutab...
Proovi pilk endavanustele pöörata vahelduseks, ehk on veits vähem tanksaapaid ja igast muresid.
Noored naised tõesti pingutavad liiga vähe, et vanadele meestele meeldida, aga selle vastu ei aita muu, kui petitsioon koostada.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-05 13:03
.... liivas, ma olen lihtsalt vaatleja ma ei põe sellepärast, et noored on nn kesksugu meenutavad, ka minuvanused naised on suuremas tankidele üle läinud, et laia keha edasi vedada ju tahavad ka veel nn noorte moodi olla.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-05 13:05
Ma ei arvanudki, et sa laia keha mainimata jätad 😂
˅ näita rohkem ˅
2025-12-05 13:09
... liivas, ega siis tõde ei pea varjama, kui on erandeid nagu alati, siin aga üks rusikareegel vanane väärikalt ära etenda noort kui sa ei ole enam noor
˅ näita rohkem ˅
2025-12-05 13:11
Just, bergland, vanane väärikalt ja ära vahi alakaid, nad ei hakka kunagi pingutama, et sulle meeldida.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-05 13:17
... liivas, kõik ok vaadata ikka võib, huvitav teada kas nad omavanustele ka meeldivad, niipalju, kui olen kuulunud samuti mitteniiväga
˅ näita rohkem ˅
2025-12-05 14:25
Noori tibisid ei koti üldse mida vanad torisejad neist arvavad. Võib olla siis pingutatakse veidi, kui mehel korralik raharull taskus. Noh ja noorte kukkede arvamus pole ka tähtis, sest nemad on rahul kõigega mida pakutakse. Tähtis on sõbrannadele meeldida, sest valged varesed nokitakse ju surnuks.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-05 16:21
Samas ei huvita ka nn. vanasid torisejaid need noored tibid, sest nad muutumas aseksusaalideks, lihtsalt on põnev vaadata inimkonna jätkuvat allakäiku, sest elu algab noortest naistest ega need tibinad pole ka valmis olema emad ja kas noormehed väga tahaks neid emaks, mõned võib olla tahavad. Seega kokkuvõttes sünnib vähem lapsi ja kärbub vaim sest nutid ja Ai-d seda just ei terita, pigem nüristavad
˅ näita rohkem ˅
2025-12-05 19:13
Eeeee... hmm.... nojah... häid saabuvaid jõule!
˅ näita rohkem ˅
2025-12-05 22:21
Tõesti südantsoojendav on teada, et „vanad torisejad“ on nüüdseks nii ülendatud teadvusega, et seksuaalsus on neist lihtsalt mööda jalutanud- küllap tekitas see ruumi sügavamatele mõtetele inimkonna allakäigu teemal...

Mis puutub nutidesse ja AI-desse, siis eks nad teritavad mõnel mõtteid, teistel jälle mitte. Aga kui Su enda mõtteteravus on selle kasutamise tõttu „nüristunud“, siis võib-olla tasub proovida mõnda muud selgitust enne, kui süüdistad tehnoloogiat.
Aga igatahes- tänan sügava analüüsi eest! Sain vähemalt kerge meelelahutuse, ja eks seegi ole tänapäeval väärtuslik... 😉
˅ näita rohkem ˅
2025-12-05 23:34
eee...kohtume ja seksime?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-05 23:39
Jälle? Palun pisikest hingetõmbepausi..! 😂😂
˅ näita rohkem ˅
2025-12-05 23:42
Pole võimalik, sest esimest korda ei ole ju jõudnudki sündida.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-06 19:28
Bergland, Sa suudad ilmselt kõik maailma probleemid taandada selleni, kus juurpõhjuseks on naiste poolt naiselikkuse minetamine. Ühes teemas Sa juba tundsid muret inimkonna allakäigu pärast ja seda sai siin lahatud piki ja põiki. Oleksid pidanud selle teema ikka alles jätma, mitte ära kustutama - ilmselgelt mure Sul nii suur, et uuesti vaja päevakorda võtta.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-20 01:02
Siin ongi koos vigased ja füüsise poolest võimetud, kes jõuetus vihas kiruvad maailma. Kellel on jõudu, tervist ja vormi ei sõima siin vaid kepivad ilusate partneritega. Teil seda võimalust pole.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-20 07:43
Dragu , kas sul ka diagnoosiks ,, krooniline nikunälg''
˅ näita rohkem ˅
2025-12-20 12:29
Mul on ATH - aktiivse türa häire.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-20 13:47
˅ näita rohkem ˅