Foorum
2024-03-13 16:50
Kas karvane või sile; kas tätoveeritud või mitte ja muud trendid, milline on moodne tänapäevane naine.
Ise ei ole jälginud ja ootan rohkem meeste vastuseid.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-13 17:21
Nt. see kehasukk mis mul seljas, on vist 4 aastat tagasi ostetud ja väga aegunud trend juba.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-13 17:26
Mulle pole kunagi mood meeldinud. Tuleb elada nii nagu endale meeldib, mitte jooksta moe järgi.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-13 17:47
Tänapäeva mood on ainult tüssata ja tillist tõmmata.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-13 17:53
Simba, mul on kahju, et sul ainult sellised kogemused on ja et oled natuke piiratud ja ei saanud teemast aru.

Ma ei loonud siin teraapia tundi.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-13 18:08
Ok, Simbake...vaadates sinu profiili, siis võin öelda, et need kes sind tillist tõmbavad, on pededest vanamehed.

Väga paljude naiste ja paaride kontode taga on tegelikult mehed 😀
˅ näita rohkem ˅
2024-03-13 18:23
Moodi ei tea aga mitte väga karvased ja sisult enesekindlad meeldivad.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-13 18:58
Et ajalugu kipub spiraali mööda korduma, siis kardan, et võib juhtuda, et palja perse mood saab millalgi läbi ja tuleb teil naistel kõiksugu seelikud, undrukud ja alussärgid jälle välja otsida.
Nüüd muus osas, siis isiklik tundmus ütleb, et täis puhmas on endiselt out. Niisamuti ka end üle kere täis tätoveerimine ja juuksepahma sini-roosa kirjuks värvimine.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-13 19:13
violiina, piisab kui on magades selg õige kumerusega ja õigele poole, saba nina all nurrumas.

ehk siis sa pigem küsid et millised naised praegu meeldiks sel juhul? ning sel pole moega mingit pistmist. Iseasi muidugi mis sa selle teadmisega peale hakkaksid, saan vaid kirjutada et mis mulle ja mu teistele tuttavatele pigem meeldiks, ning selles osas on kõik väga lihtne:

Kui aastaid nii 40..50 siis pigem oleks moodne ja meeldiv naine just tark naine, kellega koos olemine oleks siiski täiendav, mitte rivaalitsev.
Ta pigem ei otsi nõuannet moeajakirjadest ja suhete nõuandmise nurgast, ta oskab süüa teha ja on malbe ning kuulekas.
VÄlimuse osas on väga elementaarsed ja konservatiivsed nõuded, mitte midagi keerulist --
pole vaja meiki ega tätoveeringuid (hiljem suur probleem neid maha saada, on neid naisi piisavalt kes kahetsenud nende tegemist), või siis ikkagi pigem vähem neid. karvade osas pole metsikut vaeva vaja näha, eks see sõltub kui palju kellel on. Valged läbipaistvad "udusuled" on ju korras. Kingade osas pole mõtet ka selgroogu lõhkuda, ning teksad jätta rahule (eriti need "katkised" "trendikad", grimm võtta ikka näolt maha ööseks. Toidukaart vaja üle vaadata ning olla selles osas rohkem teadlik. Kunsttissid-küüned-hambad-juuksepikendused jätta sinnapaika. Hea kui osatakse ka lugeda raamatuid ja huvitutakse enese edasi harimisest. Pole mõtet kritiseerida kooke, šokolaade, lilli, ega intriige tekitada, ning leppida et on olemas meestetööd ja naistetööd, mis on efektiivsuse poolest parem sedasi jaotada.

Ja ongi kõik. Mitte midagi ületamatut seega.
Samas ma olen vaid paaril korral kuulnud vaid naistelt et "mind erutavad targad mehed".


Samas kui olla "moodne" naisteajakirjade järgi ja minna igasuguse feminismi LGBTHDTV kõrist alla kupatamisega, ajades näpuga järge et keda laita, keda himustada, siis see on lõhkuv ja risti vastupidi toimiv -- nad jäävadki üksi, paksuks, ja rohtude najal ringi käima. Ses osas igasugused moeajakirja soovitused ahju küttealustuseks jätta või pigem vältida neid ajakirju, ja "suhte ekspertide" raamatuid, mille autor ise on samuti õnnetu vallaline ja arstirohtude najal ringi käiv. Neid on kirjutatud suuresti mõjutamiseks, mitte et selles miski tõeiva oleks, ent jõgesid tagurpidi voolama ei pane. Ning nad teavad seda ise ka.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-13 20:44
Kummaline on see, et trendid, mida naised püüavad jälgida, on suures osas väljamõeldud pedede või siis peaaegu pedede poolt, kellel pole õrna aimugi, mida heteromees tegelikult hindab.
See ju näha iha oma tissimeistri pealt. Tal on naistele vaid kaks nõudmist - olgu megasuured tissid ning töödelgu strapiga tema urruauku.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-13 21:04
jfjm👍🏼
˅ näita rohkem ˅
2024-03-13 21:31
Mis selle qwertykese peas toimub?
˅ näita rohkem ˅
2024-03-13 22:46
Nüüd kirjurtan ka siis siia teemasse.
Kuna mehed on erinevad, siis maitsed on erinevad. Nagu öeldakse, siis maitse üle ei vaielda.
Mulle isiklikult meeldivad naiselikud ja seksikad naised.
Minu jaoks on täielikult out, kui naine on oma jalgevahe ära raseerinud. Mulle meeldib karvasem. Samuti on täiesti out tätoveeritud naised. Ei ole vaja oma keha ära sodida mingi piltidega ehk tatoveeringutega. Siis on out igasugused needid. Kõrvaneet, kulmuneet, keele neet, nabaneet või veelgi hullem häbememokkade neet.
Kui nüüd kevadisem ja suvisem aeg on tulemas, siis naised võiks ikka oma riietus ka üle vaadata. Kas ikka on vaja ennast liiga paljastavalt riidesse panna. Näiteks kohe-kohe on naisel rind pluusi alt välja vupsamas. Miniseelikud, naisel on mees (kallim) käevangus, aga välgutab oma kannikaid võõrastele meestele. Või eskavaatoriga sõites, saab nii mõnegi naise püksikud ära nähtud. No jah, eks igaüks teab ise, mis ta teeb.
Aga loomulikult meeldivad enesekindlamad naised, jutukamad.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-14 11:57
Parandan natuke. Ma pidasi silmas
eskalaator ehk liikuv trepp, näiteks kaubandus-keskustes.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-14 12:22
Mood ei loe..loeb inimene kes kannab iga moe välja igal ajal. Neid on väheseid. Ülejäänud teevad end veel narrimaks .
˅ näita rohkem ˅
2024-03-14 14:00
Inimesed ei tee vahet moel ja stiilil.
Kuigi mõni stiil võib tulla ka moodi.

Ilmselt väljakutsuvate tagumiku vahele tõmmatud spordiriietega igal pool käimine on endiselt moes.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-14 14:10
Need tagumiku vahel trenniriided on päris jubedad😁
˅ näita rohkem ˅
2024-03-14 15:03
Mood on seljas,stiil on peas! ☺️
˅ näita rohkem ˅
2024-03-14 15:53
Üks riide-ese, mis on tõesti naiste seljas väga seksikas. Sellised liibuvad püksid, milles kumab või paistab läbi naise suguelund. See vaatepilt on eriti seksikas ja erutav. Neid pükse vist nimetatakse jooga püksteks.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-15 00:05
Jott sa võta värvi pea blondiks, viska nahktagi selga... õpi kitra mängima... siis kohe näed kuidas sulle naised tormi jooksevad..
˅ näita rohkem ˅
2024-03-15 00:29
Ma tean seda nalja natuke teistmoodi: mees seisis hoopis poejärjekorras ja kui oli esimese tou ära saanud, siis mõtles, et seelik pidigi seal olema ning lükkas siis seeliku kanni vahele tagasi ja sai teise tou. Seda nimetatakse siniste silmade anekdoodiks.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-15 09:11
Tänapäeval mingit väga kindlat moodi on raske välja tuua. Nt kehasukk, mille teemaalgatajana ära mainid, eeldan, et on ka sul pildil, on päris ahvatlev, vahet pole, kas on moes või mitte. Jala-võrksukke kipuvad noored neiud küll sageli kandma ja moes kipub olema pigem auklik- natuke lõhutud, räbal sukk. Tätoveeringud on küll jube moodi läinud.
Valdav enamus naisi tundub olevat siledad, aga isikliku eelistusena(seda vist teemaalgataja ei küsinud) pole vahet, kas strateegiline piirkond on karvane või sile - naiselik erootilisus tuleb igatipidi välja.
Üks tendents, mis on, seostub kaasaegsete punaste feministidega, kus karvasust ja kehapositiivsust propageeritakse. Võimaluste piires võiks naine ikkagi figuuri eest hoolitseda ja ka liigset rasvasust vältida. Karvased jalad on ka üks asi, mille moodiminek feministide rõhutusel kipub naist vähem ahvatlevamaks muutma - pea ainus koht, kus naine minu meelest võiks depilatsiooniga tegeleda. Karvane jalg on pigem mehetunnus. Noortel naistel on ka moes needid või rõngad strateegilistel kohtadel.
Üldiselt kipub olema populaarne riietus, kus keha võimalikult palju näha on. Isegi keskealised naised juba kannavad nabapluuse. Kas see on eakohane käitumine - raske öelda - kui vaatepilt mehel natuke tonkab, siis sellist hinnangut ei anna.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-15 12:04
Simba, sa pead nüüd ära otsustama. Kui naine on karvane, siis ei tule liibuvate pükstega see suguelund esile.
Nokk kinni, saba lahti...
˅ näita rohkem ˅
2024-03-15 12:07
slave pole vist tõeliselt liibuvaid pükse juhtunud nägema. või on tema arust karvasus võimalik ainult meetripaksuse puhma kujul, mis varjab nii suguelundi omaniku kui igasugused kehakumerused
˅ näita rohkem ˅
2024-03-15 12:27
ja nüüd kujuta ette et mismoodi miski naine 30..50 aastat hiljem näeb välja, et kellel kupli all endiselt 16 aastase mõistus ja seetõttu käib endiselt ringi nabapluusi ja retuusidega.
˅ näita rohkem ˅
2024-03-15 12:36
slave on kõike näinud
˅ näita rohkem ˅
2024-03-15 15:24
Slave on minu lemmik! Ausalt, ka! Just sellist vastust ma temalt ootasin. Mood ja kõik muu on ajutine, tema igavene!
˅ näita rohkem ˅