Foorum
2024-01-29 11:18
Tänan
˅ näita rohkem ˅
2024-01-29 11:19
Ehk peaksid variante olema kolm.
Kingitused meeldivad
Ei meeldi
Eeldan
˅ näita rohkem ˅
2024-01-29 11:19
Tänapäeval öeldakse kirjas kingisoov välja
˅ näita rohkem ˅
2024-01-29 11:23
See üsna keeruline teema. Kui küsida millist kingituste soovitakse, siis tavaliselt see naine kelle meelest kingitus ongi kommikarp või lilled nä on tekst solvub ja vedtlus on lõppenud ja kui hästi läheb siis saad bloki kah veel😁
˅ näita rohkem ˅
2024-01-29 11:25
No siis ilmselt sellised ootasid ,et küsid pangakonto numbrit
˅ näita rohkem ˅
2024-01-29 11:35
Ja kuna enamuses ongi teenuse pakkujad siis automaatselt 90prossa nii arvabki
˅ näita rohkem ˅
2024-01-29 11:53
Tegin proovi ja küsisin et mida peetakse silmas kingituse all.
Ja mis arvate kas sain vastuse😁?
˅ näita rohkem ˅
2024-01-29 12:03
Üldiselt kahjuks siiski õhtusöögist ei piisanud 🤷
˅ näita rohkem ˅
2024-01-29 12:42
Koleelukas kui sa teenusapakkujale vaid õhtusööki pakud siis muidugi on see vähe. Kui sa mitteteenusepakkujale õhtusööki pakud, siis on see alles esimene samm millegi suunas...seega ka vähe 😀
Kas sa siis naisega suheldes ei saa aru, mis tüüpi ta on? Kui teenusepakkuja, siis ainus mõeldav kingitus on tõesti kupüür.
Kui naiselt küsida, mis kingitust ta ootab siis võib tõesti vihastuda. Esiteks kõik ei ootagi. Teiseks kui ma ütlen, et kommikarp, siis kas see tähendab, et sa lähed kohtumisele kommikarp näpus ja eeldad, et selle peale naine pikali kukub?
˅ näita rohkem ˅
2024-01-29 12:54
Statistika järgi peaaegu iga naine rõõmustab shokolaadi üle kui just ei ole teatud probleeme söömise või allergiat. Kommikarp oli pigem sümboolse tähendusega. Küsisin otse selle päras et näha reaktsiooni. Kahjuks siiski pidas paika arusaam kingituse kohta ja sain vastuseks korraliku summa🙂
˅ näita rohkem ˅
2024-01-29 13:09
Koleelukas sul on siis pigem probleem selles, et sa ei ole turuhinnaga kursis. Pakud liiga vähe- ei jõua järgmise etapini. Pakud liiga palju- tekib kahtlus ja kahjutunne kas saad vastu pükse.

Šokolaad on so-so kingitus. Mina isiklikult näiteks Kalevi toodangut ei hinda. Muidugi, kui keegi tooks siis ma ikka tänaks viisakalt.
Lilleõis samas nö kingiks viia on vist liiga romantiline. Armas küll. Ma olen veendunud, et naised, kes siit meestega kohtuvad, ei saa enamjaolt lilligi. Hea, kui tanklas kohvigi välja tehakse 😀
˅ näita rohkem ˅
2024-01-29 13:24
Tegelikult ei tahaks üldse kaubelda 🙂.Arvan et selliseid kohti netis on muidki kus raha eest hellust saada. Arvan et teenuse pakkujad peaksid just sellistel lehtedel olema mitte siin😉
˅ näita rohkem ˅
2024-01-29 13:29
Koleelukas, Ära alahinda naisi. See kingitus ankeedis võib olla lõks lihtsameelsetele. Kui sa ei otsi teenusepakkujat, siis jäta see kingiteema hoopis tähelepanuta ja ära seda maini. Tõeline kingitus tehakse ju küsimata, üllatusena. Kui aga sinu vastu satub teenusepakkuja, siis küsib ta seda ise. Siis kui jutus mainid kingitust siis järelikult oled järjekordne jobu, keda kas lüpsta või pikaltsaata.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-29 13:33
Ilmselt on sul õigus 🙉
˅ näita rohkem ˅
2024-01-29 13:50
Koleelukas neid teenuse omasid jagub igale lehele. Kui nüüd majandussurutis tuleb siis veel rohkem.
Aga see leht ongi ju selle suunitlusega tehtud, et seksi saada. Lihtsalt mõni soovib oma aja ja vaeva ka rahasse ümber konverteerida.
Seda ma peangi silmas sellega, et kui ei taha raha eest, siis tuleb osata naisega ümber käia, et ilma saaks. Esimese kontakti lood sa ju siin. Vähe on selliseid nö tasuta naisi kes kahe kolme kirja peale kohtuda tahavad. Veel vähem seksida. Ärge alahinnake naiste puhul seda sidet või tõmmet v kurat teab mida, mis tekib kirjutades.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-29 14:25
blondi magas välja ja ei saanudki vastata küsimustele...

majandussurutis -- kõlab nagu miski vormiroog, nagu koolivorm.

Eks kõik sõltub taustsüsteemist. See pole süütu tutvumisleht. SIinse lehestu taustsüsteemis "kingitus" on siiski vaid raha mis muudabki kõik rõvedaks. Ning tegemist on siis raha nimetamisega teise sõnaga -- et ei läheks teenusekuulutajate rubriiki nende naiste kuulutused(?).
Imestama paneb aga see et miks just see et kellele kingitused meeldivad, on ka ankeedis(!) välja toodud!! Ning eriti tähelepanuväärne on et ei ole võimalik valida mõlemat -- s.t. meeldib anda JA saada kingitusi. See näitab et eks lehel on siin välja kujundatu nn. rollid mis muudabki kingitusi saava naise prostituudiks, ning mees kellele meeldib teha kingitusi, ostjaks s.t. teatud ajaks rahakotiks.

Kuid saab nalja kui lolli mängida et ei saa aru. sest mis ilusal kommikarbil viga?


Ning selle tähenduse tõttu naised kes märgivad et ei hooli kingitustest tähendab vaid seda et pole mõtet neid "ostma" tulla, mitte et nad lillekimbule või kommikarbile ära ütleks just. Aga teine moodus nagu näha on see et märgitakse ära et -- ei tutvu kellegagi.


Nuuuu KUid ka mulle meeldib saada kingitusi -- heast südamest tehtud kingitused on ju head!


aga teenusepakkujatest .... "KÕIK kukkusid lehmatädi lüpsma. Lüpsid udarad tilgatuks tühjaks."
˅ näita rohkem ˅
2024-01-29 16:25
Mis sa nutad ise ju kole elukas ja miks peaks naised sind tahtma ja pealegi koleda mehele niisama sexi pakkuma. Muide võta see kodutu ja pesemata kiisuke75 🤢🤮 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2024-01-29 16:57
Aga kust sa tead et ta kodutu ja pesemata on?
˅ näita rohkem ˅
2024-01-29 18:08
Rahu99 kuidas ma sulle jälle ette jäin? Ma jätan endale vabaduse su provokatsioonidele mitte alluda ja ei hakka sulle tõestama, et ma ei ole kaamel.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-29 18:15
Häda on selles, et 90% meestest suhtuvad iha lehte, nagu hamburgeriputkasse, kus peaks kiiresti kõhu täis saama. Paraku kvalifitseeruks vaid 10% siinsetest naistest "hamburgerimüüjateks". Enamuse naiste jaoks on iha nagu kunstigalerii, kuhu tullakse pilte vaatama, et kui leidub üks eriti meeldiv, siis see äraosta.
Juba algusest peale on olnud ihas ühe naiskasutaja kohta viis meeskasutajat ja usun, et see vahekord pole ka nüüd oluliselt muutunud. Seega otsib 90 meest kahte naist. See on ju sama, mis heinakuhjast nõela otsida. See on ka põhjus, miks tekivad siia sellised teemad.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-29 18:35
ootan ka kingitust, arvutitargast saab
˅ näita rohkem ˅
2024-01-29 18:53
Inimene ostab unistusi ja mina midagi ma siit ei osta. jfm, sulatõsi on Sinu jutt.Aga suht vilets ja ühekülgne galerii, ainult mnnid ja vttud, vahepeale ka paar prset paljana ka.Ikka inimene esineb oma tasemel, nojah.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-29 18:59
Blondiebbw
2024-01-29 18:08
Rahu99 kuidas ma sulle jälle ette jäin? Ma jätan endale vabaduse su provokatsioonidele mitte alluda ja ei hakka sulle tõestama, et ma ei ole kaamel.
----------------

vt. eelmise lehe pealt. eelpoolt, eks ikka seetõttu et toppisid sõnu suhu, ning siis kui tekib küsimus, siis oled vait selle peale saades aru oma jampsimisest.

Tõestustest sa aga eriti ei jaga midagist, teoreemidest veel vähem. Kaamelist tegid praegu sina juttu vaid.


muidu hakkan "kingitusi" veel tegema. Tiksuvaid, et õudsem oleks.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-29 19:07
jfjm, hamburgeriputka... jajaa! Kuid sellega kaasnevad ka teised nähtused seltsielu -- tullakse kohale pigem selle rahva pärast kes sinna kogunevad, hamburgerid ebaolulised, ning samuti tähelepanuta jäävad plakatid mida liimitakse putka külge, mida sisuliselt see hoorum endast siin kujutabki. (enamvähem nagu "poetagune", kus varem oli põhiliselt taaravastuvõtupunkt, või kaubahalli eeskoda kuhu noorukid kogunevad soendama, või siis miski plats 100 meetrit eemal poest)
... kuid enamikule "hamburgerijärjekorras" olijatele tähelepanuta jääb, samas teades seda suht ühekülgset poolfabrikaatide menüüd.
Samad joped ära nähtud, et kes viltu vasakule, kes paremale, kes nõjatumas, kes juba külili... ja taas edasi minek, aru saades et pole siin midagi uut ilma peal.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-29 19:13
Rahu99 minul on oma arvamus ja sinul oma. Mina näiteks teadvustan, et vahet pole, mida ma sulle seletada püüan, sina sellega ei nõustu. Ja minu töö ei olegi panna sind oma mõttemaailma muutma. Samamoodi nagu sina ei pea mulle oma tõde peale suruma. Ja no minu elus ja vaevalt ka sinu elus, sellepärast midagi katki on, et me eriarvamusele mingitel teemadel jääme.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-30 00:04
Huvitavaid lauseid tuleb siin.
"Lihtsalt mõni soovib oma aja ja vaeva ka rahasse ümber konverteerida" - Kas on tõesti kogemused ainult selliste meestega, kelle aeg ei maksa midagi ja kes ei näe ka mingit vaeva? Noh, et nii ühepoolselt saab asju esitada...
Ja "tasuta naised"? Peaaegu sama halvustav, kui tasulised naised? Nii mustvalge see elu nüüd ka pole, et kes raha või andameid või kingitusi ei nõua, on kohe siis "tasuta"-templiga ja tormi jooksmiseks. See "tasuta" ei tähenda üldse sama, mis "kõigile" ja näitab, et naine valib, mitte ei lase ennast labaselt ära osta. Ja kui mees meeldib ja mees panustab, siis mille eest raha küsitakse?
˅ näita rohkem ˅
2024-01-30 00:07
jott, viimane aeg on natuke matemaatikaga tutvust teha!

"Juba algusest peale on olnud ihas ühe naiskasutaja kohta viis meeskasutajat ja usun, et see vahekord pole ka nüüd oluliselt muutunud. Seega otsib 90 meest kahte naist."
˅ näita rohkem ˅
2024-01-30 09:09
Slave, minu matemaatika on täiesti korras. Kui saja mehe kohta on 20 naist, kellest vaid 10% on väljas ainult teenuse pakkumisel. siis on ju 2.
Transud on klass omaette, samuti paarid ja ei muuda seda vahekorda. Küll aga muudab see, et paljud mehed on peded. Aga ka siis, kui pooled mehed otsiksid mehi, oleks teenuse otsijate ja pakkujate vahekord 45:2.
Kas just "tasuta naine" sõimuõna on, aga sõimata saavad nad küll, et mida sa siia ronid, kui nikku ei anna. Eriti tihti juhtub seda nendega, kelle pilt topis. Neid sõimatakse ju lausa avalikult foorumis.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-30 12:35
Teil on numbrid valed. Kui otsingu tulemusi uskuda siis Tallinnas oli kingi huvilisi hetero naisi 226 ja kuuajajoosul Ihas käinudneist142.
Neid aga kes ei hooli kinnitustest vastav kogus oli 72/44
˅ näita rohkem ˅
2024-01-30 13:50
Ega saa taha väita, et ihas on vaid 300 naist? Enamusel naistest on see lahter jäetud täitmata. See aga näitab, et teenuse pakkujate protsent võib olla veel madalam.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-30 15:06
See oli ainult Tallinna kohta. Kuu jooksul aktiivseid 214. Kes on märkinud asukohaks Tallinn
˅ näita rohkem ˅
2024-01-30 15:13
Ma väidan seda et kingi lembelisi naisi on Ihas kaks korda rohkem kui neid keda kingitus ei huvita
˅ näita rohkem ˅
2024-01-30 16:04
Jah, jfjm - i matemaatika on täiesti null.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-30 17:47
Suures plaanis ega väga vahet ei ole.
Mehed hädas, et naised ainult kingituste peal väljas ja naistel postkastid umbes ning sobiliku valimine üsna ajamahukas.
Lõpuks ikkagi kükitame siin üksteise võidu ja maandume foorumisse jaurama.
Olen optimist.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-30 18:39
Minule küll kingituste himurad naised meeldivad. See on väga vajalik elu osa.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-30 22:15
Kingitusi hakkasin viimasel ajal tegema ümbrikus -- sinna mahub siiski paras hea ports kassikakat. Sümboolne.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-31 08:07
Kingituste teema avab tõesti arutelu, mis sisult kujuneb justkui lootusetuna näivaks läbirääkimiseks. Olen isegi mõnes teises sama sisuga teemas oma mõtteid avanud.
Tsiteerin siinkohal armastatud kirjalniku, Andrus Kivirähk´i esmaspäeval Plekktrummi saates antud intervjuu käigus öeldud mõtet: "Inimene ei vaja tõde ja õigust, inimene vajab armastust ja hoolt". Ja tegelikult nii võikski ka sellele teemale vaadata - inimeste arusaam armastusest ja hoolest on nii erinev ja selle üle vaielda on mõttetu. Küll on aga selge, et seda armastust ja hoolt otsitakse, vajatakse ja ka pakutakse. Mis vormis ja tingimustel, see jäägu igaühe vankumatuks otsuseks.
"Enamasti ei ole asjad need, mis meid häirivad, vaid meid härib meie suhtumine neisse asjusse". See oli Vana-Rooma filosoofist keisri Marcus Aureliuse vaade. Ehk siinkohal olekski paslik tööd teha hoopis enda suhtumisega, selle asemel et end hingetuks selgitada.
Vaat mida teeb hästi magatud öö ja maitsev hommikukohv voodis .
Armastust ja hoolt soovides,
Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2024-01-31 08:41
Kes meist ei sooviks seda armastust ja hoolt? Mõned lausa nõuavad seda. Paraku jäetakse tähelepanuta pisiasi, et see armastus ja hool tuleb kõigepealt väljateenida.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-31 10:38
teenida saad kas kirikut või kodumaad. seega kus mu kingitused on?
˅ näita rohkem ˅
2024-01-31 13:11
Armastusel on erinevaid vorme. Amor ja eros jne... ja ülehoolimine on päris koormav. Igaühele oma ja partneriga vastav.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-31 17:12
Kromanjoonlastel olid koopalitse rahuldavaks kingituseks kala🤗

Meie litsid on nous inglastele Eestis 30...75 naela eest andma keppi, nagu ka Inglismaal taks on.

Eestlased on nous kelme toitma ,laskma varastada ennast ja pakkuma suurt Kalevipoega mangides x summasid, debiilid.

Kingituste ja raha tahtjad, kirjutavad - tehke pakkumine, -teadma voi olla haritud,et pakkumist saab teha ainult turul aga iha lehel turgu pole,sest siis peaksid nad endid eraldi ritta seadma ja iha tegema eraldi logiga osa.

Foorumis on vaid ropendamine labasel moel ehk siis monokiimad
˅ näita rohkem ˅
2024-01-31 18:31
ellips, naljakas et jutuks tuli, sest hiljuti oli kokkupuude mul sellistega.
Tartus oli kokkupõrge ühe sellisega kaubamajas(!) -- tuli lähedale, tegi kergelt hõlmad lahti ja ütles "60 eurot", kuid inglise keeles. Arusaamine võttis aega, sest ei saanud aru koheselt mida müüa taheti. Kui selle peale mõõtsin teist pilguga pealaeast jalatallani, siis ta tegi minekut.

Paar aastat tagasi jututubades oli mõnik üksik selliseid kes tuli end "müüma", nüüd siis kokkupõrked klaviatuurist eemal et kui olla hajevil.


Ka siin lehestus mu üllatuseks on sutenöörid kes tulevad pakkuma, kuid esitades küsimuse vastu et "miks mulle selline pakkumine?", on vaikus selle peale teises otsas.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-31 18:43
Siin kindlasti keegi tegeleb äriga, sest palju profiile sama sisuga . Ilmselt kuskilt keegi organiseerib ja kordineerib asja
˅ näita rohkem ˅
2024-01-31 19:37
Täielik mahvia.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-31 19:54
ihana mahvia,
halua halba kahvia.

nii nagu minevikus,
varsti nüüd vist kaevikus.
panna naissõdurid kandma kiivril uhket suletutti,
-- näevad head välja ja hea kaugelt näha.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-31 20:02
Kaugelt kõik veidi parem
˅ näita rohkem ˅
2024-02-01 00:06
Vaadates siinset issanda loomaaeda- labaseid, meeleheitlikult seksinälgas, kibestunud, ründavad, lihtsalt jopakaid jne. mehi...
siis ma arvan küll, et ei ole palju neid naisi, kes ilma kingituseta kellegiga kohtuda soovivad, ja need naised, kes on, valivad ikka väga....
˅ näita rohkem ˅
2024-02-01 00:44
violiina... vaata kuulutuste sektsiooni. seoses kuulõpuga on raha järel roomavaid naisi rohkem kõvasti kui mullu. Ning madalamast madalam on et "kingitus" all mõeldakse vaid raha -- prostitutsioon. Aga veider on see et prostiks-hooraks-litsiks nimetamine kuigi on õige, seda pannakse pahaks. (sellest omapärast oli tabavalt pannud kirja korduvalt ka slavetodomme).

MIna pole aga ühestki siinsel turul tarbitavast naisest huvitatud. Mu puhul pigem makstakse peale, kaetakse laud, etc. et minu tehnilisi teenuseid saada.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-01 01:13
Vaata meeste kuulutusi ka ja ps. sa ei tea, mis naiste postkasti kirjutatakse, isegi kui ei ole kuulutanud🫢😂
Ma lihtsalt avaldasin arvamust, et sellise loomaaia peale nii ongi, et pole eriti naisi, kes ilma kingituseta kohtuvad.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-01 04:50
violiina
2024-02-01 01:13
Vaata meeste kuulutusi ka ja ps. sa ei tea, mis naiste postkasti kirjutatakse, isegi kui ei ole kuulutanud🫢😂
Ma lihtsalt avaldasin arvamust, et sellise loomaaia peale nii ongi, et pole eriti naisi, kes ilma kingituseta kohtuvad.

----------------------------------------

violiina, naljakas jutt sul... nad ei "kohtugi". naised veavad jalgu järel et RAHALE järgi tulla. Sest muu ei huvitagi. Ning on juba suht "hea " petiste tööstus kes siis üritab petta välja raha kohale tulemata nagu näen -- ah jah et taksosõit vaja teha, kanna selleks raha üle.

vaatasin ka meeste neid kuulutusi. Igati asjakohased ja palju konkreetsemad, ei ole miskit raha nuiamist meestel et kuu lõpp ja rahast puudu.


nii nii... ning siis võtaks ette mõned naiste kuulutused ja nendeendi profiilid. Ega seal just originaalsusega ei hiilata -- on kas tühjus või kirjas et mida EI otsita-- kilomeetri pikkune loetelu mis annab väga kibestunud tooni pigem. Kiunumine käib, unustades ära et mis suunitlusega see lehestu on. Piltide järgi on siis pesupoega tegemist.

Selleks on ikka vale koht et kus otsida "käsi käes" roosat-ilusat-ümmargust suhet -- kas ollakse lollikesed (või teatakse et aetakse jura?). Igal juhul tekib küsimus kohati teise õiges vanuses. Eriti veel et kui lehe peal on tisside reklaam millest mitte kuidagi ei saa lahti, peaks olema arusaadav, et mida on otsida ja leida.

Ent otsitakse küll tikksaega meistrimeest, arsti, taksot... kõikide NÕUDJAID leidub vist, ainult et pole ainsamatki kuulutust kus miski naine kuulutaks et tulgu keegi tema tehtud vastlakukleid sööma, või kanapraadi. ... omatehtud praest ja kaetud lauast ahhhhh... see pilt oleks ehk mõjuvam argument Kodune toit on ikka kordades hubasem ja mõnusam (ning ka annab eelise neile kes suhet soetada soovivad).
Ikka kordades parem kui avalikus kohas papptaldrikute roppused või ülehinnatud kohtades toidujäätmete söömine taldrikul.

neid paljaid perseid on igaüks näinud ja see rikub huvi ja isu, ning söögiisu... ent noh, naised, mis sellest -- arved kui teil maksta, siis perse letti ja lipp auku ning elu läheb ikka edasi madalamast madalamaks...
˅ näita rohkem ˅