Foorum
1
2
2023-07-09 12:18
Ühtede panemisel on kaks põhjust ja me kõik teame neid.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-09 14:18
Väga põnev ja samas ka salapärane lugu. Hetkel esimese hooga ei oska anda vastust ei härra vaimse seisukorra ega ka majanduslike suhete kohta. Äkki aga pisut veel valgustad... Kellele pandi ühtesid ja kui sa tead ka põhjuseid, siis anna ikka ka teistele teada, sest nii uskumatu kui see ka pole, me ikkagi ei tea neid. Kuidas oled sina afääriga seotud, sest ühtki pilti sul ju pole mida ühega hinnata. Millised härra sümptomid viitavad skisofreeniale.
Üldiselt, ära muretse, oled kindlates kätes ja võid meile avameelselt kõik algusest lõpuni ära rääkida, koos leiame lahenduse
˅ näita rohkem ˅
2023-07-09 14:35
Puhmavaht, ma olen Sinuga seekord ühte meelt. Intrigeeriv teema.
Thunderqueen! Hea, et vähemalt ühega hinnati! Mõtle kui oleksid kõigest nulli saanud? Minu jaoks oleks nulliga hindamine küll maailma lõpp olnud, juba tahtsin peaaegu pildi üles panna, aga enam küll ei riski.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-09 16:34
Me teame neid põhjuseid ja need on järgmised : isikud annavad ühtesid kellegi "soovitusel", need soovitajad on kümnepalli-sõltlased, kes ei suuda elada ihas ilma, et nad esiviisikus ei ripuks. Ühemehed on sageli ka need kelle tilli pikkus ongi dm. Kogu teema. Ahajh,,,et miks mul pilte pole, ...rumal küsimus, foorumiskirjutatakse ikka ühe kontoga ja pildid hoitalse teises, sinisilmad !
˅ näita rohkem ˅
2023-07-09 17:10
😄😄😄Ah, et selles on siis asi, nojah, mul võtab siin kohanemine aega.
"Peeglike peeglike seina peal, kes on iga kõige TOP-im naine ihas". Peegel: "Sina oma loppis küljega oled kaunis aga kasutaja prinkperse, kes just viis kümmet sai on kõige kaunim." Ja iha täitus muti kriisete ja needmistega.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-09 18:33
Puhmavaht, kui mul oleks peegel siis ma näeksin Sind sealt kõigepealt. Näeksin nagu südametunnistuse häält. Ära pane oma tagumikku üles, saad jälle ühe ja istu tagasi.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-09 18:50
No mina olen aatatega tähele pannud, et ühepanijaid kiruvad kõige rohkem just need, kes ise ühtedega majandavad.
arem ma ikka jälgisin seda topitsirkust ja kui oli suurpuhastus olnud, siis tõstis esimesena hädakisa see, kes ühtesid ei saanudki.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-09 19:12
Mitteametlikult on minu palgal.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-09 20:31
Point ju ongi selles, et kümned kukuvad nagu küpsed õunad ja viied on ka tored, aga mis viha sunnib panema kellegi pildi eest ühe, kui ise ollakse üldse alla igasuguse arvestusega udupildi omanik ? Ka ei tundu nagu maffia-teema, eriti kui siin liigub ammu jutt, et ühemehed on sõbraks siinsetele Esiviisiku Kummitissidele...
˅ näita rohkem ˅
2023-07-09 21:21
Juba lasteaia lastel on selge, et kui kõhutuult lased, tuleb kohe esimesena küsida, et kes peeretas. Siinsed "kummitissid" on juba targemad ja oskavad asja rahulikumalt võtta.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-09 23:30
Retariina mul hakkab pisut kõhe, sest tuli meelde, et vanasti neitsid panid, kas jõulu- või jaanipäeva aegu peegli padja alla, et siis öösel oma tulevast unes näha. Ega sa nüüd pole ometigi sellise okultismiga algust teinud?
˅ näita rohkem ˅
2023-07-10 10:57
Puhmavaht! Oi, ei! Ma ei tegele sellise värgiga ja ei kujuta ette ka mida lesknaised peavad tegerma, et uuesti mehele saada. Aga nii armas oli sellist teksti lugeda, kuigi ma neitsi ei ole. Sa ikka oskad!
˅ näita rohkem ˅
2023-07-10 13:59
Endal pole piltegi, aga teab, et kuskil keegi laob kellelegi ühtesid
Kõlab nagu vandenõuteooria. Naised saunas rääkisid.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-10 15:33
Kuskohas on kirjas, et teema arendamise eelduseks on pildi olemasolu ?? Fakt on see, et kõne all olev isik lahmib suvaliselt hindeid ja selle põhjus võib olla nõme kokkuleppesüsteem ja ma pole ainus, kes seda siin märkab...ja ma ei jää viimaseks.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-10 15:57
Sellised asjad ei olegi kuskil kirjas - see on elementaarne loogika, et sul peab olema pilt, et seda saaks hinnata
˅ näita rohkem ˅
2023-07-10 16:04
Genitarius! Ära nüüd nii kitsarinnaline ole! Inimesel on tõsine mure! Arenda teemat ja räägi teemasst mööda! Miks sa niiviisi vaest tüdrukut kiusad?
˅ näita rohkem ˅
2023-07-10 18:19
Genitaal, kle, näita seda reeglit ihas, et foorumis teema algatamiseks on pilti vaja. Ootan vastust,...oma suuvoodritel palu kuss niikaua olla.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-10 22:33
Hakkas asi pisut huvitama ja vaatasin seda naiste TOPi pisut teise pilguga. Hetke nr1 naine kiisuke75, andku ta mulle nüüd andeks. Kahtlemata on ta tore ja ka äärmiselt seksuaalne naine paljude arvates aga no kurat, keskmise Eesti mehe iluideaali ta ka parima tahtmise korral ei kanna välja. Siis edasi oli naisi sinna tänna ja äkki juraki, peenise pilt ka naiste TOPis, pluss üleiha tuntud CD katjagi figureerib täitsa arvestataval kohal.
Kuidas see hinne seal üleüldse tekib, ütleme kui keegi saab ühe kümne ja ei ühtegi muud hinnet sealt edasi, siis ta peaks ju teoreetiliselt kogu aeg esimene olema või on seal mingi muu valem?
˅ näita rohkem ˅
2023-07-10 23:04
Seda teab vaid lehe arendaja, kuidas ta pingerida sorteerib. Minu loogika järgi peaks olema nii, et kui on 2 ühesugust keskmist hinnet, siis tugevam hinne peaks olema see, millel on rohkem hindajaid.
Saan aru, et Thunderqueen on Gabriella889 varikas. Algul ei saanud aru, mis hulluhoog siin ühel läbi on käinud, et täiesti lampi ühtesid ladunud, kommenteerinud "kuidas maitses?" ja bloki peale tõmmanud, aga märgates foorumi postituse ja hullutsemise aja kokkulangemist, siis panin pildi kokku.
Funktsionaalset lugemisoskust ka inimesel ei ole. Vastasin juba küsimusele ega hakka ennast kordama.
Tundus muidu kena ja ahvatlev naisterahvas, aga nüüd kuses küll ennast totaalselt täis.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-10 23:43
Põhimõtteliselt kõige lihtsam olekski siis teemaalgatajal otsida arendaja kontakt, maksta talle ütleme sott kuus garanteeritud esiviisiku koha eest ja olekski kogu närvikulu olemata. Seda sotti tuleks aga võtta kui reklaamikulu, mida raamatupidamises ei kajasta. Ühemehed aga ladugu ühtesid siis nii, et näpud haiged, sina aga pea ainult peenikest naeru, sest ega nad kompuutri vasta nad ikka saa.
Nii nagu ma alguses juba lubasin, koos leiame lahenduse🙂
˅ näita rohkem ˅
2023-07-11 00:07
Seksualsune naine on seksuaalne ja hoolimata oma välimusest ja vanusest. Kiisuke75 on kompleksivaba naine ja ma imetlen teda, ta on minu sõbralistis.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-11 00:19
Retriina, loodetavasti ei tee sa seda viga, et enda sõralisti talle näitad. Seal võib mõni vale inimene olla.
Aga Puhmavahule ütlen, et sotaga kuus arendaja küll nõus poleks. Tema on huvitatud, et intriig topis püsiks. Siin on isegi kahtlustatud, et omanik ise on mõne ühekahuri taga.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-11 09:56
No ei tea, kui tal ikkagi on vähegi praktiline meel võtab ta raha vastu ja tasub ilma vähimagi spümepiinata sellega, kas mingi järelmaksu, ostab naisele spa-paketi või lapsele jalgratta.
Seda hirmu, et TOPist intriig jaoks, seda pole küll nüüd mõtet peljata. Pigem vastupidi kellegi püsiv TOPis olek paneb teisi veel rohkem rabelema.
Nüüd ainus nõrk koht selle skeemi juures on raha. Peale paari kuud saab maksja ilmselt ka ise aru, et raha läheb ikkagi põhimõtteliselt täitsa võõra mehe ülalpidamiseks. Samuti maksmise lõppemisel jääb igavesest ajast igavesti närima kahtluseuss, et teisel siis samal viisil toimetavad.
Seda valskust tahaks loomulikult valjult siis kõigile kuulutada aga oht on siin nüüd ka ise lolliks jääda😄
Keeruline ja karisid täis on see naisterahva elu siin igas.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-11 10:14
Oh jeerum küll,,,,,Olgu siis teadmiseks, et mul savi neist numbritest, aga mulle on Capri ja mingi tola veel ühe pannud ja ära blokkinud, mille peale tuli ridamisi "mehi",,,kes tegid sama....Kas nüüd jõudis mu point ka kõvemate peadeni ?????
˅ näita rohkem ˅
2023-07-11 10:30
kardetakse konkurentsi , ja on ka põhjust.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-11 10:40
Okei, mingi next level terror läks lahti Eile lubatud pilt ja hindeid kogunud pilt on täna " keelatud", sest on liiga väike Kuulge, te seal üleval pool olete nadid juhid !!!
˅ näita rohkem ˅
2023-07-11 11:12
Minul on küll kõva pea. Thunderqueen, Ma spekuleerin veidi. Kui ma paneks siia oma pildi üles ja tuleb robinal ühtesid siis ma oleks küll õnnetu, ei saaks öösel magada. Mäh, isegi päevane iluuni on lukus teema.
jfjm Minu tõelised ja armsad sõbrad olen lisanud fb, siinne sõbralist on kökimöki. Ja keda olen lisnud, need inimesed on ehedad ja ausad. Mitte mingeid nilbusi või tahapaneku ettepanekuid.
Puhmavaht Lollidelt tulebi raha ära võtta! Tule eile meile ja võta homne ajaleht kaasa?
˅ näita rohkem ˅
2023-07-11 11:25
Pff, mingied sõbraliste ma siin ei märkagi. Ja Reta(rd)Liina, ma saan ikka enamjaolt kümneid,,,ja püüa teemas püsida, sinu iluuni ei ole põnev teema,mina seda nt ei vaja
˅ näita rohkem ˅
2023-07-11 12:15
Minul on mure nende indiviidide osas, kes saavad häirituks minu fotost mitu päeva järjest. Jääb arusaamatuks, kuidas on võimalik sattuda minu kontole, kus eile juba sai oma frustratsiooni välja elatud ühe paneku näol, täna taaskord? Mina ei ole esileheleedi ju...
Samas, kui sellest tegevusest hakkab neil tegelastel kuidagi parem, saan ainult rõõmu tunda omapoolse rolli eest nende päeva kerguse toomise osas:-D
˅ näita rohkem ˅
2023-07-11 12:35
mingit muret pole kanakodu, nagu eespool mainisin konkurentsi kardavad. las ma kirjeldan sulle: kõik need kes sinu kontole sattusid olid pilditud eks? täpselt nii. seal taga olid libakontod kelle omakordsed realkontod sattusid paanikasse sellest, et sinu pildid võisid sattuda kuhugi kus neid oleks rohkem nähtud, mistõttu teised tädid oleks tähelepanust ilma jäänud. selleks tuleb sulle kõvasti ühtesid laduda, et siis mõni pensionärist vanamutt saaks äkki kuskilt rohkem keppi - ei saaa
nii on meil lood. aga kanakodu mulle täitsa meeldib
˅ näita rohkem ˅
2023-07-11 12:39
kellips, ee...sul läks vist meelest, et pilditud ei saa anda ühtesid, ..muu jutt oli sul õige
˅ näita rohkem ˅
2023-07-11 12:50
Hea küll, et aga ikkagi tõde jalule seada siin, ma kirjutan wantyoubadile ja proovin teda ennast siia kommenteerima saada.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-11 12:56
jah võta oma tööd ihas tõsiselt!
˅ näita rohkem ˅
2023-07-11 12:59
Kasutajale kiri saadetud aga pole kaks päeva online olnud, võib aega minna.
Seniks aga rahulikku meelt. Kodukana, millist sinu pilti ahistatakse?
˅ näita rohkem ˅
2023-07-11 13:24
Minul on õnn saada ikka kõigile kolmele fotole hinnang paralleelselt. Pisut loogiline samas- kui üks häirib, on ka teistel ju võrdselt halb mõju :-D
˅ näita rohkem ˅
2023-07-11 14:39
Mõnel päris mehel, eriti teise orientatsiooni omal, on mingi päris viha naiste vastu. Mina olen saanud bloki ainult ühe meestega tutvuva mehe konto vaatamise eest (mis seal salata, naiselt sama asja eest). Hinnata mind kahjuks ei saa, muudmoodi siis minu peale viha välja elada ei saa mu olemasolu eest
˅ näita rohkem ˅
2023-07-11 18:35
Oh, musike!Thunderqueen!Alusta iluunega kohe ja praegu! Säilid kauem lollike!
˅ näita rohkem ˅
2023-07-11 19:02
Irrw, sul pole vaja enam "säilimise "pärast muretseda , muretse omale heegelnõel ja lõngad
˅ näita rohkem ˅
2023-07-11 19:05
Retriina, just fb sõbralistiga tulebki olla ettevaatlik. Mõnele meeldib selle kaudu ussitama hakata.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-12 12:44
http://prntscr.com/FJ1NsxqiY7US Sain sellise kirja. Kontrollisin enda ühepritsijaid,,,ja nimed kattusid,,,ikka on see lihtsalt juhus ??
˅ näita rohkem ˅
2023-07-13 10:42
Lühikese aja jooksul jälle samad nimed :http://prntscr.com/smXY-shRBUYT Suht läbinähtav ju !
˅ näita rohkem ˅
2023-07-13 11:05
Eile oli topis suurpuhastus. Puutumata jäi ainult Meelasingel ja võibolla ka tema sõbranna, kes oskas õigel ajal enda konto blokeerida. "Kummitisse" selles nüüd küll süüdistada ei saa. On kaks võimalust: kas on asja taga ingel või üritab keegi talle taskusse kakada.
˅ näita rohkem ˅
2023-07-13 11:20
ühte suurpuhastust on ka vaja, kaua see vanapäss kert seal passib? ei ole tal tegu ega nägu, see top peaks olema ikkagi ILUSATE inimeste mitte pensionäride oma
˅ näita rohkem ˅
2023-07-13 12:09
Väga meeldiv, et toimub mingisugune reaktsioon . Ilusat päeva kõigile normaalsetele !
˅ näita rohkem ˅
2023-07-13 12:38
kellips. Ühte suurpuhastust oleks tõesti, su suus vaja teha.
Sinusuguseid munadega madusid ja hobusenägusid olen juba, 10 aastat siin näinud ja minu pensoni ikka jõudmiseks tuleb veel aastaid mind kannatada.
Nende ühtede ladujad, jätavad mind küll külmaks. Jõudu ja jaksu, edaspidiseks
˅ näita rohkem ˅
2023-07-13 14:28
kas kellipsil ei jätku, puude pensonist kümmneid osta ja hinnata ilusaid inimesi kümmnega?
˅ näita rohkem ˅
2023-07-13 15:29
aga tule ja tee vanamees. sa ei julge ise oma nägugi näidata, mida sa tühja ikka ärpled. küll ma ihaga räägin see pilt ei vasta üleüldsegi reeglitele!
˅ näita rohkem ˅
2023-07-13 18:11
Kellips, aga oled sa kindel, et sinu tegevus vastab reeglitele?
˅ näita rohkem ˅
2023-07-27 13:18
raulmell on ka vist olematu peenisega kuna jagab lahkelt ühtesid, soovitan blokeerida.
˅ näita rohkem ˅
2023-09-04 21:46
Pole kellegi palgal, töötan mustalt
˅ näita rohkem ˅
1
2