Foorum
2023-06-11 09:59
Kuidas muuta siin meili online läheb kinni . Loodan et olen natuke rumal ja keegi aitab selgusele jõuda
˅ näita rohkem ˅
2023-06-11 13:13
ei lähe ju kinni, tasuliseks läheb. logid enne kuu lõppu, siis vähemalt ei kaotata päris ära
˅ näita rohkem ˅
2023-06-13 17:37
Ega siin vist muuta ei saagi. Siin nii loll süsteem, et meili vahetamiseks pead uue konto tegema ja vana kinni panema. Väärib tiitlit "aasta IT-lahendus". Kui sul pole plaanis oma parooli ära unustada, siis pole ilmselt ka toimivat meiliaadressi siin vaja. E-postil on siin ainult parooli lähtestamise otstarve. Pead oma parooli kindlalt pähe õppima või kuskile kindlasse kohta ära panema, et parooli lähtestamist polegi vaja. Paroole kuskile märkmikusse ega tekstifaili ei soovita salvestada, küll on aga olemas igasuguseid paroolihoidlaid, kus saab oma paroole turvaliselt hoida, nt Keepass, mida ma ka ise kasutan turvaliste paroolide genereerimiseks ja salvestamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-13 21:19
Nii viletsad IT mehed, võta üks ja viska teist.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-13 22:33
ei lähe online tasuliseks tavakasutajale. logimisel on ju olemas pikk eestikeelne selgitus. kaovad kontod , kes pole viimasel aastal sisseloginud ja selleks on hea sisselogida korra kasvõi homme .
˅ näita rohkem ˅
2023-06-16 18:29
Kust pärineb see info, et ei lähe tasuliseks, kui uudis oli, et läheb tasuliseks? 4.99€ kuus
https://www.err.ee/1609000391/telia-muub-online-ee-e-posti-keskkonna-teenus-muutub-tasuliseks
Ma ei tea, kes on nõus nii kalli teenuse eest maksma, kui Zonest saab isegi veebimajutuspaketi Planet ja .ee lõpuga domeeniaadressi odavamalt kätte, kus on lisaks kõigele ka e-posti võimalus.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-16 18:41
Küsige kellipsi käest,tema teab kõike.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-16 21:44
Sa Ants kehtna kontole enam ei logigi sisse?
˅ näita rohkem ˅
2023-06-16 22:00
seda pead ikka ellipsi käest küsima, selge see et hakkab KÕIGILE viieka maksma

aga milleks sul seda postkasti üldse vaja on kui sa saad ibada siin!
˅ näita rohkem ˅
2023-06-16 22:00
ei saa aru millest jutt käib aga peaks mainima et teil on hea fantaasia.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-17 16:56
Küsi jfjm käest, millest jutt käib. Tema teab.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-17 17:05
Kui aus olla siis mind tei intriigid ja lapsikud liivakastimängud ei huvita.
˅ näita rohkem ˅
2023-06-17 23:07
- ju moni teab nagu ERR uudistes voi on selle uudise koostaja olnud. Online sisenedes pole kuskil margitud ,et selline hind kuupohiselt. See info on olemas ka mitte sisselogivatele seal. Edasi on veel seal mingi vaatekoht margitud, kus on selgitavas osas muutused tava ja arilistel kasutatavatele postkasti. Ka seal pole hinda. On muud muudatused, mida enam edaspidi kasutada ei saa ja haihtub ara....
Nt. hot postkasti kasutajale pole ka fyysilisest isikust kasutajale tulnud yhtki marget - et augustist vmt. ,muutub tasuliseks. Telia 🍆ametlik vastus on kysijaile - kysige koike uue operaatori kaest🍉
Siin kadumise kohas on - et ei saa enam telefoninumbreid naha sissetulnuid..... Sellel on ilmselt seos selle Kallaste euroopa jalitusseadusega,et muidu naed kes haagib kylge.... Teiseks suht kiire rakendamine ja keset suve ,kui inimestel muudki teha - ka siin on huvitav lähe- hiljuti kasti veel siduda postkast eesti.ee muuga ,siis tuli uus maarus- valitsus kaotab nimelised ja muudab isikukoodi pohiseks.... Samas on Andmekitsede poolt keelatud ja st.ka valitsuse eestkostel - et isikukoodid tehakse osaliselt mustaks(nt.kohtumaterjalid jne.),nyyd voivad olla nahtavad? Kogu selle online posti poolt ei leia enam osa neti aadresse kinnitust ,tuleb muuta.
Kindlasti on siin yks selge pohjus,et on vaja saada koik inimesed 100% jalitatavaiks, - see toimetamine sunnib minema koiki nuti- tuti telefonidele yle.

Antud postkasti systeemi oluline muutmine ja Tuhjendamine automaatselt on muidugi vardjalik tegu- siinkohal peaks olema siiski antud valik uue aastani ja valik- kui laheb tasuliseks ,siis aeg annab voimaluse yldse persesaata ja lopetada nendega.
Siinkohal on seegi imelik, et myyakse ara Telia poolt aga ostja pole saanud kohustust oma kodulehe tolget jagama 100% EST keeles.

Tahtis pole see kuidas mina arusaan voi mis minu vajadused on, see teema oli siin ju yldteemana - ja jallegi on vaja monel tatikal siis isikustada. Milleks, parem ju oleks kui moni teemas midagi soovitada voi edaspidiste yhenduste kohta tapsustada, sest hot.ee lopuga aadressid ei kao ara. ,samas on midagi mustvalgele situtud yhenduvusega teiste postkastide jmt. vormingute kohta, mis ei anna tegelikult tavakasutajale mingit selgust.....
Elame,naeme - seniks nautige merd,paikest
˅ näita rohkem ˅
2023-06-18 10:42
tähtis on see, et mitte keegi neid postkaste peale spämmi ja idiootsuste kirjutamiseks ei kasutanud. - ala kas keegi emajõe rannas on tule teeme keppi - mida mitte kunagi ei juhtunud. milleks siis seda jama vaja on?

las kaob päris ära
˅ näita rohkem ˅