Foorum
1
2
2022-01-28 01:47
hiljuti ühes raadiosaates vilksatas see väljend, pisut ümbernurga jutus aga mõte oli sama. Tartu on suguhaigustega rikastav, rikastunud.
Kui siinseid kuulutusi vaadata, ongi nii - põhiline mass on Kesk-Eestist Lõunas ja kontodel asukoht Tartu või lähikond.
Supilinna vabakirjaniku mõtted on pälvinud tähelepanu omasoodsale ja omamoodsale linnale.
Tartu sissesõitudele võiks panna kaks punast laternat vilkuma, pilgutavad silmad - olete jõudnud hoorama. Ja esimeses parklas peaks olema võimalus elektroonilisel tahvlil avada iha.ee , et kohe vaadata ja leppida - see annaks võimaluse kohe kuulutajast saada selgus , on ta olemas või mitte .... Samal elektroonilisel tahvlil peaks Kuulutuses olnud isikule saama märkida punane,roheline või kollane- nagu poes müüja hindamine. Edaspidi nagu uuesti kuulutab, andmikust läheb automaatselt see tärn ja nii saadakse väärtustada.

Olekski selge - Ahhhaaa ja Heade mõtete linn, täielikult
˅ näita rohkem ˅
2022-01-28 09:44
mehed kurdavad tartus pole vabu naisi seepärast peavad omavahel hakkama saama see on iha algusest saati nii olnud.ometi on tartu mehed nõus sõitma pikki maid ja sellega kaasnevalt ka naisi heldelt kinkidega üle külvama.kui pole vabu naisi siis on see ka mõistetav sest iha aastate algusest saati on seal kindlald naised kes siin kontosid vahetavad kuid meest pole kaasaks leidnud või neil ei jää keegi pidama
˅ näita rohkem ˅
2022-01-28 12:29
huvitav, kus see meeste kurtmise koht on ? kas kirikus? paludes ,et heterona kuulutades ei ole homo ? et homod on heterode arvates need, kes neid õnnelikuks tegi? ja lesbidega sama lugu ?
Ilmselt ongi viga nendes pidevalt ringi sõitjates, see aeg peaks kuluma töötamisele ja mitte kuulutamisele - tahaks kinke ja raha. See viimane ei viita küll sellele, et naisi oleks puudu... ja peab muid lahendusi otsima, eriti veel need põhjendused - ekstreemsust ja oma süütust kaotada nagu märgivad, et siis ikkagi olla homo-lesbi armastuses ja väita olla heterod.

Võib olla on Tartu hooramine seotud selliste nimedega - Jänese, Ihasalu, Ilmatsalu, Ihaste, Roiu, Ülenurme, Näituse, Anne, Kriimanni, Ahhaaa, jne.... Need nimed viitavad kõik teatud määral
˅ näita rohkem ˅
2022-01-28 14:13
Ma sain esimest korda Tartus taha ja seda mehelt, kes oli hetero.Tartus on kõige ägedad vikerkaarepeod ja transade kohtlemine parem.
ellips mis raadiosaade see oli? Tartu on vabameelne linn ja noored naisud hakkavad noorelt juba 19 aastaselt seksiga raha tegema.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-29 09:48
Ega see normaalne pole, et väidetavalt hetero sulle tahapani. Võibolla tegi hoopiski sulle tünga, et on hetero
˅ näita rohkem ˅
2022-01-30 13:33
Nõõd pärani kõik tissid-tussid
meid kohe-kohe misterJ nussib !
MisterJ, see ei tee küll nalja
tal hommikust @!#$ püksist väljas !"
- "Mis misterJ sa puhud sokku,
kas sellest, kelle nimi Noku ?
siis ära peta iseend,
see misterJ on ju perssevend !"
- "Ma mõtlesin, et sitta sest,
olgugi, et persevest,
vast piider tal ajab oma rida,
sina sellest arvad mida ?"
- "Sel` misterJ puudub teine tahk,
ta olemas vaid kusemise nahk,
tal kotid rongi alla jäid
kui oli ükskord lakku täis
arvas, et ta on
raudteeäärne semafor
nüüd ainult teiste munne vahib
ja siis perssega neid jahib"
˅ näita rohkem ˅
2022-01-30 14:05
TAINAPEA JA PUUPEA
A. Pervik



Elas kord tainapea, kellel oli hirmus pisike pea, nii et sinna midagi sisse ei mahtunud. Ta oli õige nõutu ja küsis tihtipeale teiste käest nõu, mida sihukese peaga küll elus peale peaks hakkama. Nii juhtus ta korra peale ka puupeale ja hakkas aga jälle oma peaveaga peale.

“Mida peab ometi sihukese pisikese peaga tegema? Ükski maailma asi ei mahu mulle pähe,” kurtis ta.

“Ega minulgi parem pea pole,” ütles puupea. “Minu pea on nii kõva, et kõliseb otsas, ja mulle jälle ei lähe ükski maailma asi pähe.”

Kui puupeal ka kõva pea oli, siis süda oli tal pehme. Ta oleks kangesti tahtnud tainapeale head nõu anda. Puupea hakkas pead murdma, kuidas tainapea pead parandada. Mõtlemine oli puupeale teadagi raske töö, võttis pea otsas suitsema. Tainapea vaatas keeletuna pealt, kuidas puupea ta silme all pikkamisi tuhapeaks muutus.

Puupea sai niiviisi küll oma kõvast peast lahti, aga tainapeale ei osanud ta sellest hoolimata õiget nõu anda.

Tainapea sai päris vihaseks.

“Ole sa puupea või tuhapea, ühesugune lollpea oled sa ikka!” karjus ta.

Vihaga hakkas tainapea kerkima. Kerkis ja kerkis, paisus lõpuks nii suureks, et talle ikkagi kuskilt sobivat nõu ei leitud: kõik nõud pigistasid.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-30 22:13
Segased kutid.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-31 17:59
Ei ütleks, et Tartus on lihtne naistelt seksi saada
˅ näita rohkem ˅
2022-02-01 02:36
võtaks Savir omale, Tartus on naised hõivatud seepärast -et seal on neid tsurkasid liialtpalju juba ja pange tõmmatakse
˅ näita rohkem ˅
2022-02-01 10:22
Vana ja nõdrameelne Ellips tahab jälle teadust teha? Kogu keeruline Tartu litsilinn konstruktsioon on rajatud paraku tundmatus raadiosaates kõlanud lausele. Kui võtta statistiliselt, toimub suurem hooramine väikeses kolkakülas, kus tädi Maali on vahest ka naabrimehe suhtes lahkust üles näidanud - sealsest kolmest elanikust on seega 100% hooramisega seotud.
Ilmselgelt on Ellipsil noorusest mõni trauma, mis seotud Tartuga. Loll ja harimatu inimene püüab nüüd sildistada ja mainekahju tekitada. Ise muidugi adumata, et antud keskkonnas on publikul poogen, kas Tartu on prostide- või postide linn ühe nõdra vanamehenässi arvates.
˅ näita rohkem ˅
2022-02-01 10:37
Olen näinud ühte ülikooli tööd, kus näidati, et 19 sajandi Venemaa mõistes oli Tartu üks suurima prostituutide osakaaluga linnasid. Siin peaks olema https://dspace.ut.ee/handle/10062/66542
Võib arvata, et traditsioonid pole kadunud ja supilinnas hooratakse ka tänapäeval. Absoluutarvudes on nüüd Tallinnas rohkem. Umbes samapalju kui 19 sajandi Tartus.
˅ näita rohkem ˅
2022-02-01 11:29
Igas linnas on oma kindel prostituut , kes vastu vaidleb on käinud vaid amatöör litside juures kus ei saa ka õiget teenindust.
˅ näita rohkem ˅
2022-02-01 12:49
Fistingking
2022-02-01 10:22:37
Ilmselgelt on Ellipsil noorusest mõni trauma, mis seotud Tartuga. Loll ja harimatu inimene püüab nüüd sildistada ja mainekahju tekitada. Ise muidugi adumata, et antud keskkonnas on publikul poogen, kas Tartu on prostide- või postide linn ühe nõdra vanamehenässi arvates.
------------------------------------------------------------------------------------------------

˅ näita rohkem ˅
2022-02-01 13:02
Ellipsil näib midagi tõesti Tartuga kripeldavat. Veider, et ta tartlasi tÅ¡urkade ja slaavi verega segatuks peab, aga pool Tallinnast on mitte eestlased.
Samas on tal selle koha pealt õigus, et Tartus on midagi teistsugust küll. On siit pärit onu bella, strippar Marco ja Caprichosa alustas siit oma teenusepakkumisega. Ma tean ühte suguhaigusega ja mitut endist suguhaiget ja need kõik on ka Tartus.
Pakun välja, et kuna Tartu on eesti linn, siis eesti keeleruumis rlavad inimesed puutuvad rohkem kokku ka eestikeelsete litside ja sugupervertidega. Põhja-Eestis on enamus slaavlased ja seepärast näivad eestlased seal ka normaalsemad.
˅ näita rohkem ˅
2022-02-01 16:47
Peletan teie vaimuvaeguse ja vähese harimatuse, ehk saate oma kiiksudest üle minu arvele neid ladudes , seega värske kirjutis
https://epl.delfi.ee/artikkel/95781287/tudengilinnas-tartus-tarvitatakse-rohkem-narkootikume-kui-narvas-ning-juuakse-ja-suitsetatakse-rohkem-kui-tallinnas
siia on jäänud pealkirja lisamata hooramise nimetaja aga ülejäänud nimetajad on selle soodustegurid
Seega, lugege ja harige.
Savir on ikka armas
˅ näita rohkem ˅
2022-02-02 10:34
See, et sina ise midagi lisad, mida seal ei ole, ei muuda midagi - see su nõdra vaimu soovunelm vaid.
Muideks, peab eriliselt rumal inimene olema, et soovitud solvangu asemel hoopis tunnustust jagad: "... vähese harimatuse" tähendus on vastupidine vähesele haritusele!
Lõbus on lollide keskel.
˅ näita rohkem ˅
2022-02-02 10:58
õnneks on olemas ellips, kelle suurt harimatust keegi ära kiita ei jaksa
˅ näita rohkem ˅
2022-02-02 12:18
Fistingking ja caprichosa- te võite ju väänelda või väänata siin kuidas soovite , ilmselt pole see artikkel tekkinud nö.tühjal või tühjalt. Lisamisest või mittelisamisest ja loe läbi artikkel. Tegelikkuses on teada- kus allakäiguspiraal on teatud elustiiliga,on prostitutsioon ja suguhaigused kaasaskäivad nagu elukvaliteedi langedes suurenevad vargused, kelmused - seda selles artikklis samuti pole otse väljendatud. Ometi on seegi arv suurenenud. Sealhulgas suureneb suitsiidsus. Teiepoolne väänamine ja isikustamine jällegi konto nimega, näitab teie puudulikkust ja arusaama ehk siis - harimatud või kiivalt haritud.
˅ näita rohkem ˅
2022-02-02 12:49
Oo "kõrgeltharitud" ellips on öelnud. Muide sinu haridus on mõnest partei koolist saadud?
˅ näita rohkem ˅
2022-02-02 13:18
ellips, otsusta juba kord ära.....kas süüdistad teisi liigses või väheses harimatuses
või pole sa suutnud selle sõna tähendust veel enese jaoks lahti mõtestada?
˅ näita rohkem ˅
2022-02-02 18:48
Ega see vanamoor caprichosa on ju ainuke siin ihas kel haridus nt riista imemises ja teiste naiste laimamises.
˅ näita rohkem ˅
2022-02-02 20:04
vanaätt munadega "ingel".....laimamine on pigem siiski sinu leivanumber ju.
aga ega see riistade omanike huvi vana pepuvenna vastu pole vist eriti suurendanud kui endiselt peab netist naiste pilte varastama, et heteromeestelt raha manguda
˅ näita rohkem ˅
2022-02-03 15:21
Caprichosa ja teised aktiivsed siin- ma ei syydista kedagi,ma olen kommenteerinud siin tegelikkust ja teada ning meedias kinnitatud fakti,samas seda kellelegi ilmekalt kleepimata ,nimeliselt.
Haridus ei ole parteikoolist vaid ylikoolist ja magister. Harimine on aga olnud suurema ringiga Uraalideni, Alakurttiani,Valamo, Essentuki, Romania,Saksa,Poola,Ukraina, Viiburi piirkond, Peterburg ja ymbrus ka Kroonlinn, Pihkva, Luki, Petseri , Sverdlovsk, Helsingi,Kotka.....lati ja leedu sealhulgas....
Kaliningrad samuti. Ja mitte hilpude ostmisel.
Joudu nyyd mulale.
˅ näita rohkem ˅
2022-02-05 12:42
Maailma oled sa näinud, seega oskad Tartut võrrelda ka
˅ näita rohkem ˅
2022-02-05 13:01
tundub, et ellipsi venemaa avarustes omandatud elukogemus on olnud suuresti negatiivset laadi......ja tema poolt kohatud/tarbitud prostituudid seostuvad kõik allakäiguspiraali, suguhaiguste, pettuste, kelmustega.
vihjeks võin öelda, et on siin ka teisi, kes maailma näinud, mitmekümnes riigis rännanud/elanud ning mitte ainult venemaa, poola ja leeduga oskavad võrdlusmomente tuua.

et seltsimees kõrgelt haritud magister pole suutnud sõna "harimatus" tähendust enda jaoks selgeks teha, on muidugi suht halenaljakas

"Peletan teie vaimuvaeguse ja vähese harimatuse"- tsiteerides ellipsit.
njah, ega haridus matsi riku eksole
˅ näita rohkem ˅
2022-02-05 13:10
Tartuga seondub alati öölaulupidu, Ansipil ja Heremil olen külas käinud.
˅ näita rohkem ˅
2022-02-05 13:37
Kus siis miisu täna on?
˅ näita rohkem ˅
2022-02-05 14:03
Teeb keppi hernestele
˅ näita rohkem ˅
2022-02-06 00:15
caprichosa - sul oleks aeg saada täiskasvanuks oma vanuses , mitte heietada kultuurireise sinule omaselt kepireisideks ja lisades , millest keegi võis ilma jääda. Pole vaja muinaslugusid imeda siia.
˅ näita rohkem ˅
2022-02-06 13:19
kas auväärne kõrgelt haritud ellips ehk valgustaks lähemalt, kuidas ta oma kultuurireiside käigus sai tutvuda vargustest, kelmustest ja suguhaigustest kubiseva prostitutsioonimaailmaga?
või kui ei tutvunud ja kepist ilma jäi, siis kuidas see reisimine peaks antud teemasse puutuma?
olles rännanud umbes 30 riigis ja mõned aastad ka Eestist kaugel resideerunud, ma küll ei pea end spetsialistiks nende riikide prostitutsioonist tulenevate pahede alal. ja ei oskaks ka Tartuga võrrelda.
kuna rändamisel võib olla ka muid eesmärke kui seksiturism. eriti oma mehega koos reisides
˅ näita rohkem ˅
2022-02-06 13:30
Heietused oma exidest ja kunagistest..🤗 annab reisimisele muu tähenduse antud teemas või lihtsalt.. püüad võrrelda ellipsi reisimisi enda omadega?
Siis miks mitte" ilusatele kirjadele" juurde heegeldada ka uus teema "Peenisevenitaja reis ümber maakera"🤗
Siis oleks ju kõigil kadedikudel võimalus saada haritud ka geograafiliselt..
˅ näita rohkem ˅
2022-02-06 13:45
touch jälle peenistest "heegeldamas" ja heietamas kas ikka pole saanud ühtegi endale sobivasse suurusesse venitada?
ehk peaksid kahte peenist korraga proovima, touch? muidu jäädki oma venitamise fantaasiatega soiguma......kuni järgmise suukorvini
˅ näita rohkem ˅
2022-02-06 13:47
aga kui mõnele pika juhtmega tegelasele veel kohale ei jõudnud, siis ei püüdnud võrrelda reisimisi.
vaid üritasin selgust saada, kuidas peaks kuskil eri geograafilises punktis viibimine üldse antud teemaga seostuma....
eeldades, et polnud tegu "kepireisidega" nagu kultuurilemb ellips rõhutas
˅ näita rohkem ˅
2022-02-06 13:48
Reklaamid suukorve või mis nüüd siis nii valesti öeldud sai, et siukest juttu räägid🤗
See, et minu suukorvid " tellitud " on pole ju saladus kas ma ütlen miskit või ei kui vaadata muid tölbakaid kes suu vahtus siin jätkuvalt taidlevad
˅ näita rohkem ˅
2022-02-06 13:53
midagi pole valesti öeldud, touch....kui sul ikka vajadus peeniseid venitada, siis lase käia...kui peaksid mõne kätte saama ega häda ei anna häbeneda
aga miks peab iga teemat sama soigumisega risustama? ennast juba ära ei tüüta?
tundub, et paljusid on tüüdanud....sellest ka need regulaarsed suukorvid eksole
˅ näita rohkem ˅
2022-02-06 13:54
Vaata silikoonist vanur 🤗 kes sa siin kargad igas teemas suu vahtus.. " suukorvil" ja " tellitud suukorvil" on suur suur vahe🤗
Ja kuna mul on suur au olla koheldud kui " eriline" kasutaja siis see näitab vaid üht, et sina tunned end antud juhul ikka väga ebakindlalt oma silikoonis🤗
˅ näita rohkem ˅
2022-02-06 14:01
suukorvi täis silikooni - paganama hea väljendus
˅ näita rohkem ˅
2022-02-06 14:02
jah kindlasti kõik tunnevad end hirmus ebakindlalt kui veninud raukmära suukorvi eemaldamisel mõne järjekordse "pärli" proteeside vahelt puistab sest ilma teemasid risustamata ei suuda kodanik end kindlalt tunda
aga mul on sinust pigem kahju, touch. räuska nüüd edasi.....kuniks veel võimalust on
˅ näita rohkem ˅
2022-02-06 14:04
Muideks su kuudepikkused, igapäevased ülepostitused igas teemas on seotud millega ?
Iga teine saaks ammu keelu peale..
˅ näita rohkem ˅
2022-02-06 14:05
See kõlas sinu suust kui ähvardus🤗 Peenisevenitaja
˅ näita rohkem ˅
2022-02-06 14:09
" Raukmära" sinu suust kõlas kui kompliment
˅ näita rohkem ˅
2022-02-06 14:10
lõpuosas Foorumis on paar teemat, kus Caprichosa ise kirjutab ja ise vastab - ma ei tee sellest väljagi , jätan lugemata need teemad - miks peaks huvitama - mida keegi temale kirjutas või mida ta vastas
˅ näita rohkem ˅
2022-02-06 14:50
Päeva parim kild ellips " silikoonist suukorv " valitute le..
˅ näita rohkem ˅
2022-02-10 17:09
Millised Tartu osad kõige prostimad on?
˅ näita rohkem ˅
2022-02-10 17:23
Eelmise aasta Tartu Postimees kirjutas..

" .. Kui Oskar Luts Kivisilla apteeki tööle võeti, olid pordunaised Tartus juba kohal. Neid oli palju. Selsamal, 1903. aastal oli linnas kaheksa lõbumaja, keskmiselt kaheksa naist igas, ja teist sama palju salaurkaid, kus koos üksikprostituutidega tegutses paarsada naist. 1. jaanuaril 1904 loendati linnas 245 ametlikku prostituuti ja see ei olnud tipphetk. "

Aeg voolab ja vaevalt, et tagurpidi ..
˅ näita rohkem ˅
2022-02-10 17:39
Ja ikka tartu mehed kuival... Või on nad nagu lõunamaalastmele kohane suuremate vajadustega.
˅ näita rohkem ˅
2022-02-10 18:27
miisuke, kust sul sellised andmed, et nad kuival on?
˅ näita rohkem ˅
2022-02-10 19:53
Millegi pärast on ihas just Tartu mehed aktiivselt naist otsimas. Mehed mainivad pole pandavat naist peavad suisa omasoolistega leppima. Noormehed, vanemad.. Kõigil üks jutt. ja ometi kenad rahakad mehed... Mis on nende viga vast see liiga viisakad ja tagasihoidlikud
˅ näita rohkem ˅
2022-02-10 20:10
Raplas on ilusaid naisi sitaks
˅ näita rohkem ˅
1
2