Foorum
1
...
156
157
158
...
186
2022-08-06 07:51
Räägin tervisest. See teadmine üllatab teid kõiki. Nimelt, inimese tervise hävitajate TOP 3: 1. kohal on STRESS; 2. kohal on VIHA ja alles 3. kohal on valge suhkur, alkohol, suitsetamine, vaktsiinid, ravimid, ebatervislik toit ja - elustiil.
Põhimõtteliselt stressiga kaasneb 2. ja 3. koha tegevused, nii, et paras "pomm". Püüdke vältida stressi, ärge vihastage millegi või kellegi peale ja loobuge mürkidest.
Minu raviarst astma alal ei soovitanud mingil juhul seda suitsiidi ravimit süstida aga mul polnud isegi plaanis.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-06 07:59
Kommar oled sa kosmoses käinud, et tead milline maa on?
Ja seda mähet näo ees pole mina kandnud, töö juures kes olid talvel kõik vaktsineeritud tööl ja need kes polnud need käisid rõõmsalt tööl, sest nad olid terved inimesed.Juba meil algas, vaktsineeritud juba teist korda haiged, jälle terved peavad ka nende töö ära tegema.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-06 09:45
Meil vaktsineerimata istus pea talve läbi kodus kuna lapsed olid korontsikus ja tema Muudkui lähikontakne... Mis rõõm muidugi kui kaasal hea palk, võib ju istuda aga jah ise on ta ka tihti haige kuid ütles kohe milleks enda antikehasid hävitada kui pole kunagi kõrges palavikus olnud. Minul aga kui vaktsineeritul oli aasta peale süsti nädal aega 40 palavik. Ei nohu ega köha aga ometi korontsik pures sest röga lõi küll pärast väga lahti ju olid kopsud aastatega tolmuses keskkonnas paska täis korjanud.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-06 16:38
Täiesti õige, kuid tähelepanu väärib see, et stress ja viha tulenevad meist enesest, meie käitumisest ja suhtumisest nii endasse kui teistesse, need pole eraldiseisvad haigused, mille jalutamise ajal külge saad. Lühidalt öeldes suunake oma pilgud ka kastist väljapoole, ilma ühtesid ja samu mantrasid korrutamata, avardage silmaringi ja vaadet ning maailm muutub helgemaks ja pilk selgemaks. Ei kõla ju keeruliselt?

Pole ilmselt kellelegi teadmata, et enamus viirushaigustest tabavadki organismis seda kõige nõrgemat ja õrnemat kohta ning see on igaühe puhul individuaalne. Rohtude osas ei pea ka meenutama, et ikka ja ennekõike tasub oma arstiga arutleda ja nõu pidada. Fakt on, et ka arst ei ole mitte alati maailmatark ega pruugi sajaprotsendiliselt teada, kuidas kellelegi mingi toimeaine mõjub ja organismis toimetab, see tuleb siiski endal kindlaks teha ja pead kasutada. Rohi võib ju olla ainult sulle määratud, ent see ei pruugi veel tähendada, et sa seda ka taluda ja võtta saad.
Teine variant on konsulteerida apteekriga ning kolmandaks tasub lugeda ravimi infolehte. Kasutage kõiki variante ja analüüsige ning mõtelge.
Kõige halvem otsus on aga hakata midagi ise teadmiseid omamata eeldama ja selle põhjal ravikuuri kokku panema või mis veel hullem - soetada endale tundmatuid x-vahendeid ja imerohtusid mõnest tundmatust internetipõhisest "apteegist."
˅ näita rohkem ˅
2022-08-06 16:46
Ei ikka küüslauk ja kuuseokas parim ravim.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-06 17:36
Rahvameditsiini kiidan igati heaks, see on aastasadu eksisteerinud maarahvatraditsioon ja inimesed olid suutnud aegade jooksul omandada teadmiseid sellest, mida raviks tarvitada ja mida mitte, sest neil olid vastavad kogemused ja teave olemas. Kopsuraviks kasutas juba minu vanaisa männiokkaleotist, mida kuumana joodi.
Siin ongi suur erinevus kunagise ja nüüdisaja vahel. Varasemalt olid inimestel sajanditepikkused ja ulatuslikud teadmised sellest, mis toimis ja millisel viisil, ja seda olulist infot anti ka järeltulevatele põlvedele kaasa, et tarkus ei kaoks. Keegi ei pistnud suhu midagi tundmatut. Nüüdsel ajal aga kuulutab mõni suvaline süüdimatu lollpea internetis sellest, kuidas ta endale MMS'i sisse kulistas ja sellega end lausa et surematuks muutis. Üks loll ees, teised järel, ja me veel imestame, mispärast on tänapäeval nõnda ohtralt mürgistusjuhtumeid. Ei maksa kõike suhu ka pista ja pärast kiirabisse joosta ning sealt abi otsida.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-06 20:23
Jaa, loomulikult, Dragu! Ma tean, et sa oled lapsest saati terviserikkega. Aga nagu päriselt, kuidas pandi sundseisu terveid inimesi...? Hirm on jah see, mis tapab.... sumahirm teeb seda kiiresti.
Terveid, kes peaks töötama ja makse maksma, et mitte nii terved saaksid maksumaksja raha eest natuke muretumalt elada!.. pandi asutusi kinni ja tehti inimesi töötuks! Ma ei pea siin võrdlusi tooma suurürituste ja väikeste tegijate vahel... kus viirus liikus ja kus mitte.
Ärge olge nii enesekesksed!
Vaadake suuremat pilti!
˅ näita rohkem ˅
2022-08-06 20:41
Pole seksikas teema, aga ka minul oli valik, et kas ma vaktsineerin või mitte. Oli valik! Valisin vaktsineerimise, et saaks vabamalt liikuda ja uskusin, et ma olen nii tugeva tervisega, et see peab sellele jamale vastu. Täielik omavastutus.

On mingid jamad, mida varem polnud....ja praegu mul küll sellist mõtet pole, et tõhustusdoosi vajaks.
Ah jaa, olen korra põdenud läbi selle surmava viiruse pärast vaksineerimist. Kokku puutusin ka siis, kui ei olnud vaksitud.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-06 21:18
Jajah, vabamalt liikuda, et ma ei peaks taluma seda igahommikust ninatorkimist, nagu kurjategija.
Ma siiralt loodan, Dragu, et sina oled elus praegu tänu sellele, et terve meditsiinipersonal sai õigel ajal vaktsiinid.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-06 21:28
Kirjutasin, et usun saatusesse, Kui minu saatuseks on surra koroonasse, siis ma ka suren sellesse, tehku ma kui palju vaktsineerimisi tahes.
Stress on muidugi hirmus asi. Stress tähendab, et organism on pinge all. Covidiga on kahesugune stress. Esimene on see hirm haiguse ees. See on puhtalt mõtlemises kinni. Sellest pääsemiseks vaktsineeritakse, aga see tekitab teistsugust stressi. Viiakse immuunsüsteem häireseisundisse ja nende tõhustusdoosidega ei lasta tal maharahuneda
˅ näita rohkem ˅
2022-08-06 21:41
Kuna algas see üli ohtliku viiruse puhang?
Ja nüüd küsimus, kuna algas vaktsineerimine? 😄
Miks surma numbrid tõusid üles, kui vaktsineerimine algas?
Kas see vaktsiin ei pidanud mitte aitama? Numbrid oleks pidanud ju alla minema… Lubati ju… 😄
Mõtle hoolikalt… HOOLIKALT, keda sa usaldad! 😉 Sinu elu on mängus hetkel 😄
˅ näita rohkem ˅
2022-08-06 21:54
Ei kardagi ega põegi selle haiguse pärast, tekkis lihtsalt küsimus miks peale vaktsineerimist alles haigeks jäin kui ma puutusin paar aastat täielikult kokku haigetega. Miks oli vaja teha seda sutsakat kui ennem olid mu antikehad kõrged ja peale vaktsineerimist need hävinesid. Miks peale vaktsineerimist paljud muidu terved alla 40 a inimesed lihtsalt äkki insulti surid? Miks noortel tekkis nurisünnitus? See on kõik tavaelust mu lähikonnast.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-06 22:34
Ma ei võta sõna vaktsiinide toime ja kõrvaltoimete suhtes, Ma ei oma selles suhtes lihtsalt kompetentsi. Küll aga julgen öelda, et vaktsineerimispoliitika oli all pool igasugust arvestust, Seda võib nimetada suisa kuritegelikuks. Anti teatud grupile inimestele õigus karistamatult levitada viirust, samal ajal kui ülejäänutel olid peal piirangud, mida põhjendati viiruse leviku tõkestamisega. Riskigrupi inimesel on ju täiesti ükskõik, kas ta saab nakkuse poesabas seistes või kodus vaktsineeritud pereliikmelt. Poesabas saab ta vähemalt ise hoida distantsi, aga pereliiget ta ju ei kahtlusta. Noh ja sellel, kuidas juba ebatõhusaks tunnistatud vaktsiini pealesurutakse, on minumeelest küll tugev korruptsiooni lõhn juures.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-06 22:46
Seepärast paljud arstid end ei vaksineerinudki ja nüüd otsivad uut hirmutamise meetodit.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-07 00:08
Lapsena sain peksa söögi alla ja söögi pääle, juhuks kui keegi veel seda siin ei tea.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-07 06:48
Kas see peksmine oli sinu kasvatusmeetod, et sinust inimene saaks?
˅ näita rohkem ˅
2022-08-07 09:33
Hirm ongi arutapja, aga seda laseme me teistel endale ise sisendada, mitte ei arutle ega analüüsi midagi enda aruga. Olen samamoodi kõikjal ringi liikunud ning kasutanud vajalikke kaitsevahendeid seal kus peab, aga 100% garantiid ei eksisteeri kunagi mitte milleski. Paanitsemine ja hüsteeritsemine on need halvimad variandid. Ise analüüsi, arutle, mõtle ja tegutse ning vajadusel ka vastuta. Riskikäitumine ei vii kusagile ja niisamuti mitte ka pea liiva alla peitmine või igasugusest tavaelust loobumine. Jäägem mõistlikuks.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-07 22:16
Nüüd võtan dragu terviseks üks pits, vahest ka kaks... Uueks nädalaks tuleb valmis olla.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-08 07:14
Võtaks kohe paar tosinat pitsi sisse.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-08 09:50
Täna luristan kohvi.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-08 10:01
Mul juba ammu sees, varsti lasen kioskist head-paremat tellida ja pidu läheb edasi.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-08 10:24
Sul ju pirka ühes vooliku ja hapukurgivesi teises, või saadeti juba lõbumajast koju.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-08 10:30
pekihunnik mine jooksma, ära siin oma ajuvaba lugusi välja mõtle
˅ näita rohkem ˅
2022-08-08 10:37
qwertykene kas jooksuaeg
˅ näita rohkem ˅
2022-08-08 10:58
Kangem kraam on mul potitooli peidetud ja kateetrist saab peaparandust põske tilgutada.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-08 12:18
Ja ilusad naised?
˅ näita rohkem ˅
2022-08-08 13:11
Nemad saatsin just kioskisse.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-08 13:16
Siis saad küll vaid tühjad taarad, aga no neid ka hea palatis voodi alla soetada
˅ näita rohkem ˅
2022-08-08 13:50
Kuradi kurat, kogu taara tassiti juba palatist välja.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-08 14:00
pekihunnik, kus sinu silikoonist Capi sõber ka on?
˅ näita rohkem ˅
2022-08-08 14:05
Tõsised halturtsikud, kõik tuleb rahaks teha. Varastavad taara ära
˅ näita rohkem ˅
2022-08-08 14:14
https://youtu.be/COdNyAnUf78
˅ näita rohkem ˅
2022-08-08 21:07
Härrasmehed joovad piparmünditeed, näksivad lihapirukat kõrvale ja jälgivad AK'd.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-09 02:15
Sa pole ammu niksi saanud
˅ näita rohkem ˅
2022-08-09 02:19
virussa ,,on lihtsalt siin mingi loll ,keda kõik materdavad,,aga kardadn et kunagi ,,see kutt paneb teile ,,dragunov,,on nagu keskerakond ,nii kaua olen sõber ,kui raha tikusub ellis on aus ,kes saab peksa ,et on aus ,,,ja teised on madal
˅ näita rohkem ˅
2022-08-09 08:34
Vastab tõele, ainult et raha on alati juurde vaja.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-09 08:43
Loto praegu annab usinalt, tuleb ainult mängida.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-10 05:06
Mängin parem iseendaga.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-10 07:55
Hommikul vara ja õhtul hilja üks käib
˅ näita rohkem ˅
2022-08-10 21:18
Infektsiooniperiood läbi ja olemine oivaline.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-10 21:23
Kohe saab võtma hakata
˅ näita rohkem ˅
2022-08-10 21:24
Paar päeva võtan ainult koos füsioterapeudiga, edasi aga üksi.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-10 21:26
Oi see tõmbab su läbi ei mingit võttu
˅ näita rohkem ˅
2022-08-11 06:15
Saabki füüsist arendada.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-11 14:39
Üritasin mõnele emotikonid ega märku anda et teeks .
No krt pole veel reedegi ja juba
˅ näita rohkem ˅
2022-08-11 18:48
hakkame ruttu võtma enne kui juhtub sama asi, mis eelmine kord
˅ näita rohkem ˅
2022-08-11 20:51
Nädalakese võtan siin veel edasi, sügiseks saab ehk koju.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-11 21:32
Kaua te siin atra seate, põld on ammu küntud nüüd vaid seeme mulda ja klõmm
˅ näita rohkem ˅
2022-08-12 00:36
Ega seeme sügiseks salve saa jääda.
˅ näita rohkem ˅
2022-08-12 06:33
Kes hommikul vara niksi ei tegema see õhtul maha kärvama.
˅ näita rohkem ˅
1
...
156
157
158
...
186