Foorum
1
...
114
115
116
...
184
2021-11-13 16:47
Ahjaa, see mis meestele meeldib on raske aimata. Inimesed on ju erinevad, kõik ei ole isegi mitte heterod ...
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 17:35
Tundub, et nn. härrasmeestele ,meeldivad lollid blondiinid.... jah tundub, aga eks ka minu tunded petavad. Isegi selline lause on ju legend, et miljonärid armastavad blondiine. Loll selles mõittes, et parem olla vait , mitte avada suu ja hajutada kõik kahtlused.
Olen ma isegi blond olnud, aga praegu ma olen väga rahul oma naturaalse juuksevärviga.
Aga ma ei ürita praegu läbu risustada. Olge terved ja terviseks!
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 17:49
Küülauku tuleb süüa , tõstab potentsi ja puhastab nahka
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 17:50
bunsliõli on kah hea
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 17:52
Kui juba küünlavalgusromantikast ja filmiklassikast juttu tuli, siis mulle tuli ette küsimus filmist: "Mis teil koormaks on?" ja vastus: "Küünlad... pühade õdede jaoks."
Tekitan endale samuti laupäevaõhtust romantikat.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 17:54
2 hobuse pikkust, mida te ootate?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 18:06
Qwerty, Kihnu Jõnni laeva apteegis olid aukohal džinn ja rumm, aga millist haavaravimit kuulus mees soovitas?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 18:09
soola
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 18:09
Tunnistan ausalt, ei ole meeles ja järgi uurima ei hakka. Pakun huupi et et soovitati džinni.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 18:10
Kas Sa, Jott oled haavatud?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 18:18
Ei Violiina väljastpoolt täitsa terve.
Aga Qwertyle teadmiseks, et metskapten käskis haavadele pealekusta. Ühesõnaga väike kuldne dušš
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 18:19
Vaatan millalgi filmi uuesti üle.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 18:23
Ega ma tegelikult ei arvanudki nii, lihtsalt napakas küsimus.
Aga ma ka ei teadnud, millega ta soovitas haavasid ravida... väga huvitav tegelikult- Ka tänapäeval on uriiniravi täiesti olemas- ise ma pole julgenud kasutada, aga olen õppinud, et uriin on täiesti steriilne vedelik, kus ei ole mitte mingeid baktereid, nagu muudes kehavedelikes.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 18:25
See filmiklassikateema on väga hea Natuke kultuurset vaheldust siia, kus saab nalja( ka seksikat nalja) ja samas ka tuletab meelde kuskohast me tuleme .
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 18:31
Psuks siiski teemas. filmiteema on siiski siin
https://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=17&post=493055
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 18:34
Tean, et kui kardeti tripperit, siis kuseti pärast pihku ja pesti ots üle. Täitsa võimalik võib olla.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 18:37
Nõuka ajal levisid kuuldused, et õlu pidi pahalased välja ajama kui prosti juures ilma kummita tegutsesid.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 18:38
violiina
2021-11-13 18:34:22
Tean, et kui kardeti tripperit, siis kuseti pärast pihku ja pesti ots üle
---------------------------------------------------------------------------------------

kardetavasti mõnigi teenusepakkuja just sellest põhimõttest lähtubki....milleks kondoome raisata eksole
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 18:40
qwerty112
2021-11-13 18:37:08
Nõuka ajal levisid kuuldused, et õlu pidi pahalased välja ajama kui prosti juures ilma kummita tegutsesid
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

qwerty, kas proovisid ka kondoomi õllega asendada?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 18:47
Capri, kullake, ma kirjutasin ajast, kui kondoome polnudki, ehk isegi puhast vett mitte alati saada, kui näiteks meremehed kuhugi maale said ja naisi said. See jutt algas praegu" Kihnu Jõnnist".
Tänapäeval enam tripperit polegi, sest see on antibiootikumidega ära tapetud...aga on sellest infektsioonist asrenenud muud nakkused.

Mina olen käinud ka aidsi ja muu jamade teste tegemas- mitte küll sellepärast, et ma seksin suvalistega, vaid, kui on vaja opile minna, siis arstide pärast tehakse seda, et mitu paari kummikindaid nad kätte peavad panema. kas 1, või 2 paari... tegemist on siiski lahtise verega ja seepärast kontrollitakse kõiki.
Sina ei suudagi mõelda, et elu ei ole ainult kliendid.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 18:52
Kas sa Capri enam tõesti muud meelelahutust ei leia, vaid otsid, keda solvata ja jutt ära pöörata mingiks ibaks?
Vanasti sa olid targema jutuga.... nüüd kahtlevad juba paljud sinu korrasolekus.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 18:56
vioiina, kindlasti on võimalik tripperit ka mujalt saada kui klientide käest. näiteks statistika väitel nakatuvad tihti heausksed pereemad, kelle kallis kaasa prostituutidega kondoomi ei suvatse kasutada
aga kui sa klientidelt kondoomi ei nõua, kuna "tripperit enam pole".....võid mõne palju hullema tõve külge saada. lihtsalt teadmiseks.
testide tegemine muide ei kaitse ühegi haiguse eest. see annab vaid teadmise, kas oled nakatunud või mitte.

aga kas vanasti mitte lambasoolest kondoomidega armurõõme ei nauditud?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 19:05
Jah, kindlasti.
Huvitav, kus kohast need Kihnu Jõnnid oma kondoomid võtsid, kui kotid olid täis ja sadamas olid lõbunaised ootamas? Eks siis teati oma tarkade ja ravitejate nõksusid.
Siis küll ei testitud..... või mis?
Päris ausalt sa tundusid mulle kunagi päris laia silmaringiga nimene, aga nüüd sa keskendud ainul enda klienditeeninusele ja enese upitamisele ja teiste maha tegemisele.
Mõtlen, et mis sinuga juhtunud on, aga kuna sa oled minu jaoks võõras inimene, siis see ei peaks mind huvitama ja ma ei soovi sinu elu elada.
Upita ennast ise seal, kus sa saad ja vajalikuks pead.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 19:13
violiina, kuskohast sa enese upitamist välja lugesid? ehk täpsustad?
klientide teenindajaid on siin saidil kindlasti rohkem peale sinu ja minu...seega väike meeldetuletus kondoomi kasutada ei tee ju halba. olgu siis testitud või mitte
kuna mõnedki tänapäeva romeod esindavad seda kihnu jõnnide mõtteviisi, et peaasi kotid tühjaks saada......
kindlasti sajab ka sinu postkasti kirju, kus kondoomita seksi mangutakse.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 19:14
violiina

2021-11-13 19:05:18

Päris ausalt sa tundusid mulle kunagi päris laia silmaringiga nimene, aga nüüd sa keskendud ainul enda klienditeeninusele ja enese upitamisele ja teiste maha tegemisele.
Mõtlen, et mis sinuga juhtunud on, aga kuna sa oled minu jaoks võõras inimene, siis see ei peaks mind huvitama ja ma ei soovi sinu elu elada.
Upita ennast ise seal, kus sa saad ja vajalikuks pead.

Tõesti. Kui caprichosa siia ihasse tuli omapraeguse kontoga, siis hulka meeldivam oli. Vat ei kuidas iha teda muutnud on. Voodis ja väljaspool voodid väga meeldiv partner on, kuid siin ihas jätab mulje nagu oleks https://www.youtube.com/watch?v=MnFyFVThU-E
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 19:15
Austusest Kajaho vastu, ma ei soovi läbus sinu upitamisega tegeleda. Siin on olnud väga head huumorit ja eneseväljendamist -ja väljaelamist
Tegin mustsõstratee väikease blackurrant balsamiga. Õnneks Riias tuleb see hästi välja, et ei pea kõike ise tegema.

Mehed läksid juba homseks isadepäevaks valmistuma ja lipsusid sirgeks panema.
Usu, mehi ei huvita mingite kanade kaagutamine ja see on tüütu neile.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 19:16
Uriiniga väljuvad kehast kõik mürgid, mille neerud verest kätte on saanud. Kui neerud lakkavad töötamast, sureb inimene pikapeale nende mürkide tõttu. Kui need mürgid suudavad tappa inimese, siis sama toime on neil ka bakteritele. Et see pärineb sinu enda organismist, siis on see palju ohutum antiseptik, kui see keemia, mida apteegist haava puhastamiseks pakutakse.
Ka sellel õlle joomisel on väike tõepõhi all. Nimelt käib õlu kiiresti kehast läbi ja suurenenud uriini hulk lihtsalt uhub need pahalased välja, enne kui nad kurja jõuavad teha. Aga mina sellele lootma ei jääks.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 19:20
violiina

2021-11-13 19:15:13
------------------------------------------------------------------------------------------

mõtlesingi just, et miks see qwerty nii aktiivselt kaagutamisega kaasa lööb
aga egas alati pea meeste huvide järgi tegutsema
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 19:23
qwerty112
Nõuka ajal levisid kuuldused, et õlu pidi pahalased välja ajama kui prosti juures ilma kummita tegutsesid.

jfjm
2021-11-13 19:16:47
Uriiniga väljuvad kehast kõik mürgid, mille neerud verest kätte on saanud.
Ka sellel õlle joomisel on väike tõepõhi all. Nimelt käib õlu kiiresti kehast läbi ja suurenenud uriini hulk lihtsalt uhub need pahalased välja, enne kui nad kurja jõuavad teha.

Kena, et sa jfjm minu kommentaari niiviisi põhjendasid.

caprichosa
2021-11-13 18:40:30
qwerty112
Nõuka ajal levisid kuuldused, et õlu pidi pahalased välja ajama kui prosti juures ilma kummita tegutsesid
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

qwerty, kas proovisid ka kondoomi õllega asendada?

Kahju muidugi, et capri sellest aru ei saanud ja oma möga ajama hakkas.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 19:26
qwertykene, ma ilusasti küsisin.... miks kohe tagajalgadele tõusid sellepärast? kas valusad mälestused õlleprofülaktikast meenusid?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 19:31
caprichosa

2021-11-13 19:20:13
violiina

2021-11-13 19:15:13
------------------------------------------------------------------------------------------

mõtlesingi just, et miks see qwerty nii aktiivselt kaagutamisega kaasa lööb
aga egas alati pea meeste huvide järgi tegutsema

Mis siis sind armas caprikene siia kaagutama kutsunud on
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 19:32
eks ikka võimalus armastava qwertyga võidu kaagutada
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 19:33
Mina ei ole seda mõelnud, Gwety käib samuti muudes teemades, nagu sina. Siin on teisigi mehi, kes kanadele kaasa kaagutamas käivad.
Palun, kas sa suudad Läbu Kajaho alustuseks jätta? Ja ole rohkem, kui kana!
Varona kujutas ka end ette Montana.

Võtan Kaja terviseks, võtan meeste terviseks, kellele meeldivad naised , mitte auk, kuhu raha sisse panna, või lihtsalt järksis oodata, kellele oma suur uhkus pihku panna.

Sinule Capri ma rohkem ei vasta.... täna Võid laduda kõik välja, mis sina minu kohta halvasti tahad öelda. Tunne sellest vähesest rõõmu!
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 19:34
caprichosa

2021-11-13 19:32:20
eks ikka võimalus armastava qwertyga võidu kaagutada

Kahjuks ma ei suuda sulle kallis capri konkurentsi pakkuda
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 19:43
hmm....kas violiina oma klientide terviseks ei võtagi? ju siis järjekord kadunud.... kõik härrased lollide blondide juurde suundunud vist
aga vähemalt võid kotlette praadides qwertyl kõvaks ajada
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 19:56
Oki, sina ei pea muret tundma minu klientide pärast-Nende eest ma hoolitsen hästi... usu, et see pole liinitöö ja austatakse mind selle eest samuti kingitustega. Ära kujuta ette, et see on kellegile pihkulöömine. Ausalt ,ma olen proffessionaalne massöör ja võin kõik ihuliigesed ära masserida, aga mis sulle rahu ei anna, et ma tegelt ei tee liinitööd ja mu põhitöökoht on mujal ja massaazhi ma teen, kui minul on aega ja soovi käsi soojas hoida, mitte kartuses kaotada leib laualt.
Mina ju ütlesin sinu varikontole, et ma olen piisavat investeerinud ja nüüd sa kisad seda nagu kajakas, et sina oskad investeerida ja nii ongi. tegelt ju pole. Sinu investeering on olla blond ja pediküür ja tissid.... loomulikult toob see midagi sisse.
Edu ja jaksu sulle!
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 20:35
njah, violiina vist jälle pakiveiniga liialdanud loodetavasti sai ise oma segasevõitu tekstist aru....
aga põhiline on ikka mürginooli lennutada eks...."blond, pediküür ja tissid" nagu suur inimesetundja violiina......raamatu üle otsustad ka ainult kaane põhjal?
profesisionaalsest "massaažist" räägivad paljud su kliendid avalikult, muide....ja kindlasti see ei piirdu ainult pihkulöömisega. seepärast on sinu poolt veidi koomiline mingeid moraalijutlusi lugeda
ning kingituseks tuuakse ju sulle raha ka, mitte ainult kotiga kartuleid või sukkpükse, eksole. seega see rahapõlgamise jutt on natuke silmakirjalik.....jää ikka selleks, kes oled. mõjud tunduvalt targemana.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 20:40
No mida vittu!?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 20:42
Dragunov

2021-11-13 20:40:33
No mida vittu!?

Nii ütles räikonen vormeli sõidus.

Kimi: "VITTU!"
Julien: " ... I guess that was finnish?"
Kimi: "I pressed the wrong button."
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 20:46
Tegelikult dragu kassikonservist tehtud kotletid on parimad
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 20:51
Tänane kassipasteet oli lambalihast, sellest oleksid tulnud isuäratavad kotletid.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 20:54
Miks siis ei tulnud?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 21:00
Sest et Ants jõudis pasteedi enne ära süüa.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 21:01
kiisuke, sul on plaanis dragu kassist konservi teha?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-13 21:48
kiisuke, sul on plaanis dragu kassist konservi teha?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-14 08:27
Tops-tai-rips pakikrõpsud said just otsa, olin 4 lk ajast maha jäänud.

Hea lugeda, kui saadakse end vahepeal välja elada ja tühjaks rääkida Endal ka kohe selline tunne, et pea kõik ära öelnud.

Aga päev koidab taas võtan sammud poe poole, ehk pargipingil kohtume
˅ näita rohkem ˅
2021-11-14 08:50
Ilusat Isadepäeva ja pane lips sirgeks!
˅ näita rohkem ˅
2021-11-14 10:03
üks igati asjalik küsimus
jfjm
2021-11-13 23:22:50
Kas olete mõelnud, miks on nõidade sõiduvahendiks luud?
-------------------------------------------------------------------------------
mis siin mõelda. nõiad on rohelise mõtteviisiga eksole
pealegi kasvab kütusehind mitte aastate vaid päevadega
˅ näita rohkem ˅
2021-11-14 10:38
violiina
2021-11-14 08:50:53
Ilusat Isadepäeva ja pane lips sirgeks!
------------------------------------------------------

Nädsa, kohe sedasi hommikul, aitäh-aitäh
Kaabu ja kepp, ning mõne emme valmis tegema, muidu lähevad ilusad soovid raisku.

aga Kas olete mõelnud, miks on nõidade sõiduvahendiks luud?
Olen kuulnud, et nad kõik olid kunagi haldjad tiibadega, aga tiivad on mehed ära kärpinud ja siis istutakse luua selga.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-14 14:31
Head seda samust päeva. Jeerum luua kohta ma küll sellist muinaslugu ei teadnud.
˅ näita rohkem ˅
1
...
114
115
116
...
184