Foorum
2020-10-15 20:28
Kas keegi oskab seletada rohelisele newbiele, mis vajadus on panna teisel naisel minu pildile madal hinne ja seejärel blokeerida? Mingi võistlus käib kuskil?

Mul on jumalast savi mingist TOP-ist või kuskil figureerimisest, samuti vaevalt et konkurentsis asi (ma ei müü ennast/teenuseid). Pandagu või järjest ühtesid, mind seegi ei morjenda. Aga kurvaks teeb, et meie hulgas on pealtnäha intelligentseid inimesi, kellel mingi kummaline sisu. Jah, ma tundsin end puudutatuna, et keegi lambist sellise žesti tegi, ma olen vist harjunud inimestes liiga palju ainult head nägema.

Igaljuhul hindajale ma samaga ei oleks vastanud, soovin talle edu siin enda müümisel ja loodan, et see ei ole tema elu ainus mõte
˅ näita rohkem ˅
2020-10-15 20:33
Võimalik, et talle ei meeldinud see püksikute alt paistev lipik. Ei maksa igat janti südamesse võtta, siin on veel värvikamaid tegelasi liikvel
˅ näita rohkem ˅
2020-10-16 07:30
Võta seda kui komplimenti🌹 nn. Legaalleedilt , kes roosamannas tööpostil 24/7.. sind on märgatud..tähendab oled olemas🤗..
˅ näita rohkem ˅
2020-10-16 08:48
Capri jälle?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-16 10:38
Võiks jätta ainult ühe hinde, 10 ja teised eemaldada, siis jääb see hinnete sõda siin ära.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-16 11:39
Minu arust on hindamine hästi välja tulnud, paneb kenasti raha liikuma ja hoiab intriigid üleval, kui hindajad ja blokiraatorid ära kaotada, tekkib tutvumissait ca 10 naise ja 50 mehe pildiga.

Ei jäta hindamine ja blokeerimine kedagi külmaks, selle teema sarnaseid ütlemisi on terve foorum täis, isegi kasutajate omavahelised suhted, vist ei kõiguta nii palju.

Chasey kena tutvumispilt, siin paljud blokeerivad erinevatel asjaoludel, mõnele ei sobi tutvus karvastega (blokk), mõnele vanuserühm, mõnele omasoo huvi ... jne
Hindamistega sama teema, satub mees mehele hindamisjärjekorda ei pruugi riist meeldida. Naine naisele samuti.

Blokeeri top nimekirja esimesed 5 lk ära ja pärast seda neid nii öelda varikontod samuti, kui kuskilt ebameeldivusi peaks tulema. Jäävad suhtlema need, kes hindavad teisi väärtusi.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-16 12:06
😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2020-10-16 12:12
MrTarts. Arvasid õigesti.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-16 18:49
Ma arvan et Kajaho l oli oige markus
˅ näita rohkem ˅
2020-10-18 11:31
Loomulikult teab qwerty112 jälle kõige paremini, kes keda kuidas hinnanud on, eks
Chasey, kui see hindamine sind morjendanud põleks, põleks sa foorumisse fustratsiooni välja valama tulnud.
Tädi T, mida tähendab legaalleedi? Ikka jälle loeb ja imestab selle üle, kuidas sa oskad eesti keelt uudissõnadega rikastada..
˅ näita rohkem ˅
2020-10-18 11:53
Portugali keeles kasutatakse legal umbes nagu genial, inglise keeles umbes cool. Eesti keeles kõlaks ka ägedalt kui miski oleks jahe
˅ näita rohkem ˅