Foorum
1
...
3
4
5
...
9
2020-08-26 18:27
hm...kui sa juba nii küsid...hea küsimus igatahes. Lõbus mul on jah, ju siis miski perversne rahulduse komponenet siin sees on jah vist. Aga õigustuseks sa tõepoolest oled naljakas
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 18:30
Ära pahanda michan aga kui ma oleksin, oleksin🙃 mees siis sinu peale mul ei tõuseks, sa pole isegi naljakas🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 18:34
ei pahanda
Ma polegi püüdnud naljakas olla, sa enne kirjutasid, et ma kõvatan, mismoodi, ma pole ka miskeid macholikke lauseid moodustanud mäletamist mööda
...ahjaa, ma olen ju vana ja seniilne
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 18:35
Kass sa oled ületamatu nagu caprichosa seega ära ürita isegi praegu sita mängu juures head nägu teha, kuigi Jeesust kujutad🙃
Aga lahe on sellegi poolest vaadata kuidas trobikond tegelasi, kel seljatada must minevik end hetkel valgeks räägivad 😂😂😂
Ja kõik korraga tahavad saada pehmeteks ja karvaseks kas kerjste tähelepanu? Et vaadake, tuli väike naine ja keeras teie mõnusa elamuse uppi? No igatahes igatahes on see nüüd juba koomiline
Olen teiega suheldes kasvatanud oma iseloomu🙃seega vaadake, et ei kuku enda kaevatud muinasjuttu
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 18:41
musta minevikuga trobikond paadunud kriminaale haudus kurje plaane ja mõnules oma kurjuses, ja siis langes taevast lumivalge ingel plekitu minevikuga, kasvatas iseloomu ja nülgis neilt pehmed karvad ja tõi päevavalgele nende räpase sisemuse, lihtsalt rääkides alguses viisakalt ja rahulikult ja pärast minnes üle nende oma keelele
omg, ärge ainult reklaamipausi tehke
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 18:47
Ära peatu 🙃sa oled võrratu anna aga tulla🙃.. Sul hakkab kergem
Teemat tehes ei arvanud, et see muutub teraapiat vajavate inimeste kogumiks, aga sa kullake küsi abi kassilt ta teil seal läbus pakub suust suhu hingamist, ravi eesmärgil õpetab kuidas vana mees hakkama saaks oma elukesega, mina võin lihtsalt sul kätt hoida ja kaasa tunda
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 18:52
Sa kass pole lihtsalt loll vaid kohe väga loll 😂 aga ei saanud pidama onju 😂😂 usun et sul hoitakse nüüd ilma minuta gi silma peal ja miskit mulle ütleb et see jeesus läheb parimatele jahi aardele, kuidas sa nii rumal saad olla ja seda avalikustad? Oh sind lolli looma😂😂
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 18:52
Jahimaadele🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 18:56
Nojah, ma olen juba aru saanud, et foorumi hingeeluka kohanemiseks oleks olnud tarvilik see algusest lõpuni läbi lugeda.
Igatahes, et oligi nii, et touch lambist tuli ja hakkas kõigile ladinakeelseid nimesid panema?
Et pühendage mind ikka päris alguse aegadesse ...

aga michan ...

Ma päris idioot ei ole ja saan aru, et ei otsitud kedagi, kelle kallal võtta ning valik oli juhuslik aga see on tõsi, et kui võetakse, siis mõnuga.

Ja kass
Juba aastaid tagasi öeldi, et informatsioon on relv
Sa oled oma informeeritusega neid "hoiatusi" siin jaganud kellele iganes, vihjanud, kellest sa midagi tead.

Aga ka sinust on siin ja seal jälg maas. Ja nii mõnestki veel. Kas mängime?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 19:02
😂😂😂Oi vat see oli tõesti naljakas ja mul kohe eriti täna😂sest sa kass seekord pritsisid ikka kaarega mööda
Muideks ootan huviga , juuli kutsus sind mängima🙃 kas kass on valmis 🙃kindlasti on huvitav ka kõigil teistel pole kahte päevagi aga vaatajad ootavad seega🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 19:06
Nu kass, minu suureks pahameeleks, on mul ka mingi haige mälu selliste faktide peale. Vbl see on mingi naiselik klatÅ›imoodi geen vms, jube häiriv aga jah, jäävad meelde.
Näiteks: kes see oli kes, kirjutas ühele kasutajale, et tema eraettevõtlust ei segata? Sina.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 19:06
Vaata kass erinevalt sinust ma tõesti ei tegele sellega🙃olen selleks liiga eneseteadlik ja kui mul on muskit öelda ütlen
Olen sihikindel ja konkreetne naine kui lubasin tegin kui ei siis pähe mulle määrida mida ma teinud pole on suht võimatu, ja seda teemat tehes
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 19:09
No näed jõudsidki väikese hilinemisega kohale aga jõudsid, seda tarkust võid jagada oma siseeingis kes sellega armastab tegeleda
Ja tahan vabandada sinu ees, et pidasin sind lapseks, vabanda poleks arvanud et suhtlen naisega kel juba juuksed hallid aga seda ei maksa häbeneda see on ok kahju et nii kiiresti oma pildi täna kustutasid
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 19:12
Mina ei ütle mitte midagi. Aga ma ütlen, et ma tean ka ühtteist.

ah, krt, ma ei saa tegelt aru, miks ma siin üldse kisun
Minu pärast võib siia kõikide telefonide sisu üles laadida, mind pole suure tõenäosusega mitte kuskil
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 19:18
Ma ennustan et nüüd ta pakub sulle neid vanainimese pamperseid. Veaks kihla
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 19:19
Ajahetk oli tabatud nii perfektselt oleksid võinud lihtsalt lingi saata
Aga pampersid lähevad ju asjaette, pidev stress kuidas öelda kellele ha kuidas.. Ega see perse pugemine läbus kerge pole
Siin ju kass suisa piibel näpu vahel andis andeks kõik su patud selle imelise luuletuse eest🤗🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 19:21
Ja meil on kõrval kohe selgeltnägijs knes istub ekraani ees ja hoiab omadele pöidlaid ja varbaid
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 19:21
Mõtlen tõesti, et mis naudingut saab keskealine mees ühe naise kallal ilkudes Kas ta purustas su ideaalse foorumi.... või on midagi isklikku?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 19:30
ma just jäin ise ka sama mõtlema, et tegelikult pole see ilus, mis ma teen, isiklikku pole midagi ja minu foorum pole see kaugelt ka mitte, ideaalne pole ta ka kunagi olnud ega saa ka olema. Et see nauding kindlasti on paheline, vaadata kuidas üks keskealine naine ennast täis teeb ja seda tagant torkida. Et jah, ma arvan et sain nüüd oma räpased kired rahuldatud ja lõpetan sellega
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 19:32
no vanajotnikub teab kòigi kohta midagi. mingi haige inimene kes on minu perekonda laimanud. las nikubkedatahesedasi..aga see 62 aastane pàss kirjutas mulle privas postkasti ikka ehtsa pervertse kirja.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 19:37
Kõik on oodatud, ruumi on, avage end ja teil hakkab kergem, mängima teemasse on oodatud kõik, sest nagu näha on soovijaid palju
Mul pole kohe südant lõpetada seda lustimist..
Oma probleemi lahendasin nagu lubasin🙃aga kõik on oodatud ja edaspidi meelt avaldama ja mõtteid mõlgutama ma tänaseks lahkun teie seltsist kuid tundke end nagu kodus🙃
Igaüks ikka nii nagu oma kodus käitub 🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 19:42
Tegikult mina tahaks oma silmaga nàha ja kàega katsuda seda meest, kelle pàrast ùldse kaklema peaks ? Ma kuidagi kahtlen et need rikkad hàrrasmehed on
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 19:48
päss ju kunagi lausa kiitles, et sinuga vanainimeste asja teinud.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 20:00
kuule qwerti..kas sa tóesti oled nii naiivne ja usud ka mida mingi iha jobu suust vàlja ajab Ùks paneb lambist, et sile, teine et karvane ja tihe vitt ? mònele olen nagu maasikalòhnaliste kàtega isegi massaazi teinud??. mida mina ei màleta? peate mind naiivseks ja lolliks..aga tundub et siin minust lollimaid
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 20:01
Sirruke ,mis kiri oli perverssne ,et tean sind ja sinu kolme tütart ,et üks tütardest meeldib mulle Sirruke mine ravile oled mulle 6 kirja saatnud , milleks ? Miks mulle kirjutad ? Tean siis tean kas käin nimeliselt sind teostele tutvustamas või kedagi teist ? Häbi sul olgu
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 20:10
No just. sùda làheb pahaks juba mòtte peale et minuvanusele mu noor tùtar meeldib. Miks sa vanajnikub ei istu veel kinni? Igtsen lausa nòuka aega kus sellised hullud pervod Vorkutas kinni istusid.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 20:11
Aga niipalju kui mina olen aru saanud..vajavad ravi eelkòige need kes teisi ravile saadavad.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 20:21
Meeldimisel ja seksuaalselt tagamisel on vahe , tehke omale miskit selgeks. Mulle meeldivad väiksed lapsed ka nüüd olen pedofiil
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 20:22
Sa sirruke oled õigesti aru saanud. Niinimetatud anonüümsus on paljud siin julgeks teinud kuni...
Päss süüdistab mind siiani koosoma jüngritega sadades varikates. tegelikuses need süüdistajad on ise kõikse suurimad varikate tegijad.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 20:24
vanajotnikub..ma kirjutasin jh sulle kirju..soovides teada, mida 62 aastane vanamehepàss minu tùtardest tahab ? minul pole nii vallalisi tùtreid et neid iha jobudele jagada. ja ammugi ei taha nad mingit 20 a vanemat. tànapàeva mehed on liiga àpud, saamatud.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 20:28
vanajottnikub..mina pole nàinud veel meest kellele tòeliselt vàiksed lapsed meeldiks. Enamus teesklevad, et neile meeldivad vàiksed lapsed. teesklevad selleks et nende emale meeldida.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 20:28
Ja esimeses vastuses kirjutasin käin siin ihas ajaviiteks. Sinu tütreid ma ei taha, haige mõtlemine kui meeldib siis tahetakse. Väga haige
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 20:35
Ajaviiteks käid ka teistele lollusi kirjutamas.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 20:38
nii et vanajotnikub vajab ise ravi. mida muud sellest vanamehenàssist oodata oligi Mina olen aru saanud, et kòik teisi ravilesaatjad vajavad eelkòige ise ravi.No igatahes minu perekonnast on taas 1 harimatu jobu eemaldatud
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 20:38
Kellele ? Vastan nendele kes mulle kirjutavad
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 20:45
kas kopeerin kirja siia, kus sa mulle kirjutad et sulle meeldib mu tùtar rohkem kui mina ? ma ei kopeeri selleks et sa tòid mu tùtre nime vàlja ja minu nime ka. Kas tead, et nimede avalikustamuse eest saan sind kohtusse kaevata?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 20:50
Nii, lase käia , et julgesin sulle ütelda kes sa oled ?? Kas oled loll või mängid lolli ja meeldibki sinu tütar mulle rohkem kui sina ta pole nii loll
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 20:56
Sirruke astub homme kenasti kohaliku konstaabli juurest läbi ja uurib asja.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 21:01
Politsei onu saab naerda Aga sirruke tee avaldus täna juba valmis , ahistatakse netis kuna ei eelistatagi teda ometi noored poisid tahavad ju aga vanurile meeldib hoopis tema tütar/ tütred
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 21:03
mul pole kaugelt vaja konstaablit otsida. aga vanajotnikub on ehtne pervert. perverdid peaksid kinni istuma, mitte ihas asjatsema. minu kòik tùtred on abielus/ suhtes ja neile mingid iha pervod korda ei làhe. jube ikka kui mingi 62 aastane vanamees vahiks 39 aastast naist? isegi mina ei taha nii vana pàssi..no kui ta just miljonàr pole...siis pole vahet
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 21:03
Ja muidugi ära unusta ütelda sind tunti seksportaalis ära
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 21:06
Neid julgeid naerjaid on siin varemgi olnud. Kahjuks hiljem ainult suunurgad allapoole.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 21:08
ei unusta ma seda òelda..ole rahulik. aga mis ajast on iha seksiportaal ? mina pole seda iial seksiportaalina vòtnud. ja ei vòta edaspidi ka. ainult ajukààbikud peavad ihat seksiportaaliks.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 21:09
Pigem ikka seksikate inimeste kohtumispaik.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 21:13
Said jälle tähelepanu , nii suur vajadus selle järele igas teemas oma ähvardusi jagada. Sirruke nüüd on nii see on mõtetu mida kirjutad siin ja ma ei vasta sulle enam. Sinu kurjad ja foorumi saan salvestada mis osaks välja oled siin oma ähvardustega jaganud. Ah, noh jah meil ühine veebikonstaabel Andero sõber saadan talle su temaatika
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 21:13
No just..qwerti..aga isegi ei pea olema seksiga seotud siia sattumine. Minu meelest on ihas naised kordi lahedamad kui mingid kiimas mehed. Siin leiad lausa toredaid sòbrannasid.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 21:18
Sirruke ei pea veebi konstaablile muret kutma. Sirruke astub oma kohaliku konstaabli juurde ja uurib sealt asja. Võib ju kuressaarde ka minna.

Õige jah sirruke. Oleks isegi läbi astunud ja kohvi joonud kui kuu tagasi saaremaad külastasin. Näe, krt sa mu blokkinud. Ei saanudki kirjutada sulle.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 21:18
No aga jaga siis, vanajotnikub. Anna minna. Mina olen ka salvestanud kòik postitused kus sa mu nime avalikult ùtled. Mina pole sinusuguse vanamehepàssi nime kuskil avalikustanud. Ongi hea kui keegi ihas korra majja lòòks ja sisse saaks logida vaid ID koodiga ja kòigil tohiks olla vaid 1 konto. Mina olen kahe kàega poolt
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 21:19
vanajnikub vannub vanajumala nimel,et teaml üks konto siin.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 21:21
Käsi südamel nii on 👍
˅ näita rohkem ˅
1
...
3
4
5
...
9