Foorum
1
2
3
...
7
8
9
2020-08-25 20:31
teretere madleen
Vaatasin ühe video ära, miskit programmi on vaja ja jubedalt aega võtab a põmst võimalik ikkagi ka salasõna ära arvata. Ainult et kui juba tõesti kontole sisse pääseda, miks peaks siis vaid hindamisega piirduda, siis saaks ju ka kirju kirjutada või pilte panna ja maha võtta ja lõpuks saaks ju ka ise salasõna ära vahetada
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 20:32
aga räägi kohe, touch. keda või mida sa kardad?
minul midagi varjata pole ja pole kellelegi ka "toeks olnud".
et valesüüdistuste eest vabandada, nii palju pole sul ilmselt julgust.........

oleks vist viisakas Lanceloti hinde eest tänada. aga see oma konto hoopis ära blokeerinud. müstiliste juhtumuste ajastu

ja loomulikult olen mina mustadele jõududele toeks, isegi kui ise seda ei tea. luulud kõlbavad ju süüdimõistmiseks vägagi hästi.....
endiselt hõljun ka drooniga su akna taga, touch. ära kaota valvsust ja tõmba kardinad kinni
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 20:32
Ja kuna hindaja siin siis mida sa ka ei tee praegu ma leian su võtku aega tahes palju
Teistele ja ma ei hinnanud ma ei hinda aga lähen lõpuni kuigi see mäng pole minu lemmik
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 20:34
Tead caprichosa sa peaksid siin ihas end suisa lolliks vabandama mitte ainult minu ees ausalt aga julgust sul pole lihtsalt võtugrupp tagant on hea kildu rebida seega hoia oma loll jutt endale
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 20:40
See osa jäta ka vahele kus mina olen plekkpead hinnanud. see on ka pahn.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 20:42
Kõik räägivad aga küsisin selgelt, et kuidas saab panna1, ühte, ilma nullita tõmmata teise hinnet alla ilma et seda ise teed vaid seda tehakse sinu nimega
Ja kui kustutad ki 10 inimese pildi alt hinne kaob aga ei kao sinu ankeedist
Loomulikult on lammas loll, selles pole kahtlust tegu on vähe nutikam tegelasega
Seega ma sind lammas seekord ei täna sest sinu pilti kasutatakse samuti nagu minu omagi
Aga noh, eks sa ise tead mida teed, mina tean täpselt mida teen.. Ja tegemas olen
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 20:43
kass ei öelnud et sa sellele plekkpeale hinde panid vaid et tema nime alt hindasid homomeeste pilte. Seda tegid siis ve?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 20:45
Sa kass kujutad samamoodiette omale nagu touch1
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 20:47
kass, mis sellest, et pole midagi teinud.........hea oli tädil sõimata ju ikka ja lollakate ähvardustega esineda. tore muidugi kui tark mära sellest elu rahulduse sai
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 20:55
Niikaua kui lendavad kümned laulad sa mitmel häälel caprichosa aga rahune, kui ühed lendama hakkavad, siis minul on savi sellest🙃 aga mus sinust siis saab oh seda hala siis kui lammas alla tõmmatakse ei pea olema raketiteadlane et ettekujutada mis siis lahti läheb ja kes siis halab seega mammi ei maksa nüüd nii pilve jälle ära ronida
Lihtsalt arutlus seega mus ma ikka öelda oskan, kui teile pakub see nalja siis ei saa ma teil ju keelata naermas aga ma olen vähemalt püüdnud teile näidata olukorda mis siin ihas prawgu toimub
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 21:03
Äkki peaks põnn 👶 juba voodisse pugema
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 21:27
Ei tea, kas seda on juba kirjutatud, aga oletusel, et tegemist on mõistusega indiviidiga, siis kasutas ta VPN-i ja sellisel juhul saab ainult tühja tuult väljal taga ajada.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 22:40
Minu meelest on trixi viimase peal tibi Tal on hea luuleanne ja òiglustunne ka oma koha peal. Mina kutsuks ta lausa presidendi vastuvòtule. Ja loomulikult luuleklubisse ka Peaasi et ta roosat minikleiti selga ei paneks
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 23:31
Miks ta roosat minikleiti ei või selga tõmmata? Koivad kõverad we?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 23:36
Trixi on mannekeeni mòòtu..lihtsalt roosa minikleit ei sobiks nii ilusale inimesele Pigem drikoovoor
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 00:51
Varbaküünte ja kehahoiaku järgi ütlen , te naised pole keegi alla 50 -ne. Kontole kirjutage või vanus 16 see sobiks jutu järgi rohkem
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 09:49
No näed sister oskad ju kui tahad olla armas ja asjalik ja lahendusi pakkuv🤗 meile kõigile kuluvad ära head nõuanded, igal inimesel on õigus turvalisusele, aitähh, et võtsid vaevaks uurida neid asju
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 09:58
Server, kus iha.ee, asub. On tulemüüriga kaitstud.
Iha.ee leht ise küsib esimese vale parooli panekul meili aadressi.

Soovin edu sellele kasutajale, kes proovib otse kontole sisse murda.
Jah, kui sa ei kasuta maailma kõige populaarsemat parooli (000000, 123456 või qwery)
Otse parooli saamiseks tehakse tavaliselt ratsu käik.
Proovitakse sisse murda meili aadressile, kuhu parooli kinnitus saata.
Proovitakse sinu arvutisse paigaldada programm, mis paroole näitab, sel juhul pead võrgust midagi alla laadima.
Proovitakse läbi facebooki kaudu minna.

Igal erineval võimalusel on konto omanik asjas sees (arvuti on lahti, kui külalised käivad, on lasknud erinevatel kodanikel enda arvutis käia läbi võrgu...)

Ilma kasutaja endata kontole pääsemiseks, et saada kõrvalt kontole ligi.

Parem ärge nähke vaeva.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 10:09
Proovisin, ei küsi, avab küll lehe kuhu meiliaadress sisestada kui oled parooli unustanud aga uuesti proovida võid kohe. Proovisin vale parooli sisestada kolm korda järjest ja neljandal õige, sobib. Kaaperdatakse isegi fb kontosi, ma arvan et iha konto on palju kaitsetum.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 10:29
ja siis veel on keegi kes ei pea kuskile sisse murdma, omanik pääseb igale poole, ka postkastidesse.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 15:50
michan!
Ma ise ei viitsinud proovida, kuid kahtlen, et server otsingu mootorit mingil hetkel ära ei tõuka. Üksikult sisse toksida, siis server peab sind inimeseks, mootor pommitab otsinguga palju kordi rohkem sisse logimist.
Inimene katsetab ernevaid koode logimiseks kiirusel 1-4 logimist 10 sekundiga. Varjante on 6 kohalise koodi puhul oi-oi-oi elutöö.

Just nimelt sister...
Tuleb sisse saada arvutisse, mitte iha.ee lehe adminni õigustele. Fb kontoga samuti, saadetakse sulle fail, avad ja sellega on kaasas väike pakike, millega saad teise arvutile ligi, ükskõik mis viisil. Või saad pääsud teamvieweriga, keegi saab reaalselt nutiseadmele, arvutile ligi, määrab linnukesega paroolid nähtavaks.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 16:56
Teie läbukate ettekujutus antud olukorrast ja antud probleemist on rohkem kui koomiline, kamp nn. TÄISKASVANUD või õigem oleks öelda TÄIS KASVANUD
INIMESI, kes mõni päev tagasi loogu kõik langesid kõik nii õrna põrnaga, et isegi sõna perse viis tasakaalust välja, kõik vehkisid hüsteeriliselt näppudega ja nõudsid, et viivitamatult tuleb

mind karistada..
aga nüüd loen mida neil suust tuleb hallooo 😂

Mõned asjalikud
tähelepanekud on muidugi teemas kõik muu, nii teemast väljas kui üldse saab, seega enne kui oma rehade ja ämbritega kolistada tuleks alustada endist
Nagu päriselt kadd sa võid oma luulud tead isegi kuhu pista ikka sinna kuhu alati oled pistnud, haiget pead peaksid äkki läbus tuulutama ja kui kirjeldad oma elukest siis anna minna🙃
Minu per on minu pere, kui sul see puudub siis nii viltu näedki teiste elu, vaeseke vana üksik ja õnnetu aga sa lase edasi onju🙃 sul on ju edestada nii tähtis sõnum
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 17:02
Et nagu minu lapselapsed jäi sulle mutile ette, ta alles nii pisike ja ausalt loe oma soust nüüd kokku ja kui miskit tarka rohkem pole pane oma sahtel lihtsalt kinni, et nagu fantaasiad said otsa ja on vaja segada sisse väike laps?
Sa oled ikka eriliselt rõve loom ausalt, kass
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 17:09
"iha.ee keelab lisada kommentaare, mis ei ole sisult kooskõlas heade tavadega s.o kommentaarid, mis ei ole teemakohased, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, õhutavad vaenu"

kulla touch1, palun näita mulle kas või ühte sinu postitust, mis vastaks reeglitele

kedagi ei loksuta sõna perse sinu tekstis, mõni selline sõnakene on väikseim probleem üldse, kui kõik ülejäänu on... labasused, matslik räuskamine ja vaenlaste otsimine
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 17:13
Külvad MEELE parandust kaheperseline kass, äkki tuletas meelde omi apsakaid ja näpukas ja hetki kui perse ees saba jalge vahelt siit välja visatud oled olnud?
Ja nüüd loed siin jutlust, nagu päriselt?
Sa pole isegi vaenlane, sa lihtsalt oled mitte keegi minu jaoks seega võta nüüd hoogu maha, eks
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 17:20
järjekordsed solvamispüüded ja sisutu sõimlemine. ikka omas elemendis. tubli!
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 17:24
Sinu heakskitu ma ei vaja
Aga mõtle jah neid mitmeid kordi kui oled välja visatud just kõigi rikkumiste eest ja enamgi eest, sinu nahas hoiaksin natuke vaoshoitumalt ennast, sinu minevik siin koos olevikuga pole pooltki nii kreemine oled omas elemendis alati aga see ei tähenda et tubli oled..
Ja mida kujutavad sinu sõnavõtud siin antud teemas kuidas on seotud sellega väike tita?
Tead sa tekitad iiveldust ausalt
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 17:38
räägib inimene kes just hiljuti ilma igasuguse iivelduseta kirjutas kellegi teise perest ja tütrest kui ma õigesti mäletan Eetikakoodeks on hästi selektiivne
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 17:43
Kas kassiraisal jäi veel miskit kripeldama?
Või ootad millal saabub abivägi kätt hoidma, et ika kõik koos korraga, varsti pole vahet kas kõnetada teid eraldi või juba ühise nimetajaga kogum, sest jutt on kõigil üks..
Kripeldab ja kipitab, ordenite kolinal käes loosung " ebamugavad teemad päevakorrast maha"
Mida te vaevlete, eriti sina kass ja caprichosa, mis teid vaevab? Isegi kui teid ei torgita, kohe ise otsite ja siis kiunute, huhhh
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 17:45
Tead tital ja täiskasvanult tütrel kes ema jälgedes käib see on avalik info on suur vahe
Sina muidugi tahtsid ka sõnumit edestada, see jõudis kohale🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 17:47
justjust, kõik ju tahavad sulle liiga teha
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 17:49
Siin nii mõnelgi on väga selektiivne eetikakoodeks, kahjuks nüüd siis üritatakse jälle mitmekesi ühte inimest maha tampida. Ja pärast öelda, et süüdistatakse asjasse mittepuutuvaid inimesi. Te nagu ei puutugi asjasse praegu või?
Ma ei tea seda situatsiooni, millespärast läbusid kustutati, aga siinsest jutust olen aru saanud, et ikka väga kõvasti puututi, või pole teise inimese üle irvitamine ja mõnitamine puutumine? Seda ma olen väga palju näinud, mis sõnad ja laused Touch1' e pihta varem on käinud, aga tundub, et väga valikuline on TEIE silmis, kellel õigus ennast kaitsta ja kuidas.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 17:50
Ja loomulikult sina said kõige valysamini pihta vana mees aga.. Öeldakse küll et mida vanemaks seda targemaks, sind kuulates tundub, et sind külastas ainult vanadus, juhtub muidugi ka nii
Aga äkki oskad mingit tarka nõu anda 🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 18:00
jah, violiina. siin on tõesti väga selektiivsed eetikakoodeksid.

aprilljuuli imestab, miks keegi inimesele kaasa ei tundunud, kui too käis vargil, leidis mädanenud tomatid ja tuli purjuspäi oma pettumust foorumis välja karjuma. tema jaoks on eetiline tunda kaasa mädade tomatite pärast
ülejäänud tegelased on selektiivse eetikakoodeksiga ja nende jaoks on vargil käimine täiesti vale ning purjuspäi räuskamine ka. kui keegi julgeb sellist selektiivset arusaama väljendada, on see õnnetu varga ja teiste joodikute silmis "teise inimese üle irvitamine ja mõnitamine". vaesekesed
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 18:00
Jaa, ma vana mees olen elanud pika ja ilusa elu, kuigi sain just hiljuti teada, et olen sust 4 aastat noorem, ja üksjagu tarkust olen korjanud ka, võin sulle nõu ka anda, kui seda reaalselt tahad. Näiteks loe läbi kõik oma postitused, välju oma ohvripositsioonist ja hinda neid nii nagu teised neid näevad, häbene ja vabanda ilusti. See oleks väärika inimese julgus mis tekitaks respekti, siis sit back ja vaata kuidas võluväel suhtumine sinusse muutub kui mitte sekundipealt siis minutite või tundidega.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 18:01
eee...kas ma saan nüüd aru, et kogu kisa oli sellepärast, et "nuuskis" võõras telefonis?
Eesti keeles pole kahjuks selle kohta sellist viisakat väljendust aga no mis see teiste asi peaks olema?
Teie telefonides ju ei nuusitud.
Ja kuidas te küll nii hästi teate, et ta justnimelt "nuuskis"?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 18:03
Nüüd ma küll pean küsima millisest telefonist jutt käib, vahest juuli seletad mulle kui kõige adekvaatsem?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 18:04
Telefonis "nuuskimise" ja varguse vahel ei saa küll võrdusmärki panna.
Aga ok. Nuuskimine on halb, vargus on veel halvem, purjuspäi räuskamine ka aga jätkuv ja pidev mõnitamine on KA halb.
Ja selles ju ka teie ei taltu eksole.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 18:05
Mina ka enam aru ei saa, millisest telefonist jutt käib. Minu allikad on jutt foorumis.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 18:05
Kassi ja caprichosa jutt.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 18:06
Muidugi, on palju paremaid meetodeid välja selgitada, kes kus elab, millega tegeleb, nimed vanused, kes kellega magab ja kus ja kui tihti
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 18:07
kas tõdemine, et vargus, alkoholism, räuskamine on halb võrdub automaatselt mõnitamisega? sel juhul, tõesti, on läbuklubi guilty as pleaded. isegi meie võtame-võtame ja muud siseringile suunatud naljad on tegelikult mõeldud touchi, violiina, tikukese mõnitamiseks, mitte omavahel aasimiseks
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 18:12
Kass, ei ole ju kõik teie siseringi naljad. Te ikka viskate palju nalja ka teiste üle.
Violiina üle nalju ma muideks ei ole märganud. Tikukesest on vähe.
Aga touchi tambiti ikka mõnuga.
Tahad öelda, et need hobusenaljad on teie omavahelised? Keda te siis siseringis hobuseks nimetate?

Ja tõedemisel ning "tõdemisel" on vahe.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 18:13
oi fk, nüüd tegin veel kirjavea ka ja nii olulises lauses
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 18:15
Kas te promilli ikka mõõtmas käisite, ehk tarbis hoopis midagi muud. Oi äkki jäite millestki ilma.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 18:17
just, aprillijuuli, teatud kamp alatuid tüüpe kogunes ja mõtles keda nüüd kiusama hakata, valiti välja kõige puhtam viisakam ja süütum, täiesti ülekohtuselt, Ja siis anti minna, sest see on nii mõnus
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 18:18
Kas nüüd läks see katus sõitma kohe väga kaugele kellegil või kõigil?
Tõdema mida? Et nagu kes te olete kogum pensionäre ja pensionieelikuid? Jõuan minagi sinna aga sinna on veel aega, inimesed vananevad ja see on loomulik Olen pikalt püüdnud rääkida mõistlikult ja rahulikult nüüd räägin teie keeles, miks see keel küll ei meeldi?
Teisitimõtlejad teibasse? Kas liiga palju pole te võtnud oma õlule kanda, küsin siis esindajalt kassilt?
Täitsa pekkis 🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 18:18
Ma ise ka ei tea, et mind oleks läbus mõnitatud.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 18:22
mõistlikult ja rahulikult, that's the good one
aprillijuuli selle viimase eest ma vabandan see oli allapoole vööd sihitud
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 18:22
Kas sina michan saad perverselt rahulduse siin naiste keskel hetkel?
Kõvatad ja tunned end eidena?
Kumba siis?
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
7
8
9