Foorum
1
...
4
5
6
...
9
2020-08-26 21:22
no enamus vannuvad et neil vaid 1 konto
.aga qwerti..ma vabastan su blokeeringust..siis saame ehk enne talve kohvi juua
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 21:27
Minul on kàsi sùdamel ja vannun lausa et minul on siin ihas 100 kontot..
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 21:30
minu kontod on trixi, capri, touch, misterxxx, dragu, dam, jeesuskass, kajaho, Kommar, aprilljuuli,cora..no kòik ei meenugi
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 21:32
dragu on minu varikas mitte sinu sirruke.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 21:36
Lehmatädi unustasid sirruke ära
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 21:36
Lubasin, et ei ilmu siia, kuid ma ei saanud seda ja kõrvalt vaadata, jätsite sirtu üksi kogum? Muidu kiidate takka, ärge tekitage naises illusioone, et ta kuulub teie seltsi, siiras ja avatud, häbi teil olgu nn. Tugigrupp.. Sirts kui tahad saame suhelda postkastis, see oleks korrektne, sest illusioon, et olen osa.. Ei hakka nimetama ongi illusioon
Minu postkast on avatud
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 21:37
Mina suhtlen sirrukesega siin ja postkastis. hetkel olen sirrukese poolel ja mingi vanapäss ei niku kah.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 21:41
touch1
Kas muutsid endal parooli ära?
Muidu hakatakse öösel hindeid panema.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 21:48
Täitsa pekkis🙃
Keprik roosas kleidis..
Kuidas sa mul kahe silma vahele jäid või kuidas sa nüüd laua alt ei mõistnud lugeda kui andsin teada, et pidasin oma sõna ja sain sponsori kätte
See on see kui rähni toksid laua all ja ei tea mis vahepeal ihas juhtunud on oh sind küll🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 21:50
Aga nüüd tuttu, ööd teile ja ärge öösel teemat uppi ajage, sest teie ka koristate🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 21:51
Teema juba teise pöörde võtnud. Nüüd sirruke hambus. Varsti madleen aka ratsutajad tuleb, siis minu kord.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 21:51
Valgusta siis mind, aga luba, et ei karju
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 22:09
oh issand jumal.
ma làhen pigem magama. Ausalt..50 kilo mustikaid metsas korjata on kergem kui ihas lolli iba ajada Mòtlesin korra et ei vaatagi..aga mis teha? Madleenil on òigus..sòltuvus
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 22:11
Head ööd sirruke!
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 22:53
head òòd. ma armastan teid kòiki ma ei viitsi igas teemas tòmmelda. praegu on muudki targemat teha kui mingi vanapàssi andmeid taga ajada nii et kasutaja vanajnikub vòib ennast vabalt teleka ette sàttida ja kedagi tema olemasolu ei huvita Kui just kunagi hooldekodus ei kohtu..
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 22:56
Trixu tunneb mind jumala hàsti. Mina tòesti lòòbin ja teen omast arust nalja.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 23:47
Minu jaoks ongi iha foorum vaid huumorisait. Lihtsalt vahel viskab ùle kui minu perekonda hakatakse mònitama. No vanajnikub ? see kasutaja on ju ehtne ajuhiiglane. Pakun vàlja et sel kasutajal haridust vaevalt 4 klassi ja sedagi vennaga pooleks Ei ole tal òigekirjaoskust ega vàljendusoskust.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 23:48
JeesusKass
2020-08-26 17:09:59
"iha.ee keelab lisada kommentaare, mis ei ole sisult kooskõlas heade tavadega s.o kommentaarid, mis ei ole teemakohased, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, õhutavad vaenu"

kulla touch1, palun näita mulle kas või ühte sinu postitust, mis vastaks reeglitele

kedagi ei loksuta sõna perse sinu tekstis, mõni selline sõnakene on väikseim probleem üldse, kui kõik ülejäänu on... labasused, matslik räuskamine ja vaenlaste otsimine.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

kulla kass.....
sul vist jäi kahe silma vahele esiorja avaldus......et kui ta suvatseb ükskõik kelle pildid jumalikku staatusesse onaneerida, ei kehti piltide omaniku suhtes enam ükski lihtsurelikke kammitsev reegel.
solvaku, laimaku, räusaku terviseks
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 23:55
tõepoolest, touchi kõige mõistlikum ja rahulikum stiiilinäide:
"Nüüd on minu mõõt täis nagu päriselt ja sina ahv või lits caprichosa maksad selle eest täiega"
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ainult et oli terve psüühikaga kodanikele miskipärast vastukarva......
lausa terve kambaga tuldi vanaproua südantliigutavat teemaalgatust maha tampima. violiinal täielik õigus nördimust avaldada

aga jah, ootan siis arvet, mida maksta.
ega tõeline Daam ometi niisama tühje sõnu ju loobi?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 23:56
"iha.ee keelab lisada kommentaare, mis ei ole sisult kooskõlas heade tavadega s.o kommentaarid, mis ei ole teemakohased, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, õhutavad vaenu"

Siin vast ei ole sellist kasutajat, kes ei oleks selle reegli vastu eksinud.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 00:06
Sirrukese siiras hing võib, täna öösel rahulikult magada, ma valvan su und.

Üldise kombe kohaselt, võetakse ritta vastasleeri, kui keegi end türanniks peab.
Ma ei tea touch1, kas tekitasid enda olekuga sellise seisuse?
Mingil põhjusel paljud foorumis sõnavõtjad, hakkasid sinu meeleavaldustele vastu.
Sinu jaoks peab keegi üksikult süüdi jääma, samuti pimestas sind süüdlase vihkamine niivõrd, et teised sõnavõtjad, kes sinu arvamuse vastu olid, on vaenlased.

Tegelikult ei ole elus ainult must ja valge, sõber ja vaenlane, õige ja vale. elus on fantaasia ja muud värvid. Roheline, kollane, sinine, lilla töökaaslane, tuttav, noor,lepitaja sobimatu,hiilgav, teoreetiline, neutraalne
Ja palju võimalusi on elus.
Kõik sõltub millega inimene lepib ja millega seda inimest aktsepteeritakse.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 00:17
caprichosa

2020-08-26 23:59:12
qwerty, vbl tõesti.
aga on vähe kasutajaid, kes eksivad selle reegli vastu peaaegu kõikides postitustes

Piisab korra eksida ja rohkem pole vaja.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 08:09
Jeesuskass, et ehk seletad, et mis selle mädanenud tomatite vargaga teema oli, või telefoniga. Inimest sa süüdistasid varguses.
Mind huvitavad väga sinu kogutud kuulujutud. Et kui siin ei sobi, võib ka postkasti
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 08:19
Vaata Keprik, elu ongi täis võimalusi,elu ongi värviline ja kohati isegi roosa ja siinses keskkonnas peale sinu ja caprichosa, ning läbulaste või läbu laste, ei teagi enam kumb see õigem oleks öelda..
On ka teised inimesed, oma mõtete ja tegemistega, keda te pole lihtsalt märganud. Sõna võtta on foorumis suht võimatu ja paljud on sellest loobunud.. Sest mida sa ka ei ütle, kuidas sa ka ei ütle, tõttab kohale võtugrupp ja VAIKSELT, VIISAKALT, HELLALT ma suisa ütleks, kannab sind kätel sealt välja 🙃andes mõista, et kui sul on mingile situatsioonile oma vaatenurk mis ei ühti nende vaatenurgaga, saad jalaga ja sildi selga.
See on kestnud foorumis aastaid ja siit on välja viidud rahvast hulgi, olen seda näinud ja kogenud ka ise, ma ei otsi süüdlasi ja vaenlasi, aga ma ei luba enda vastu jalgu pühkida ja luuludes kodanikel pläusti pähe määrida, ma ei vaja teie heakskiitu🙃
Kroonid kuklas ja rind medalitest punnis, vot see on tõeline fantaasia millesse te olete kinni jäänud🙃
Foorumi tähendusegi olete te muutnud 🙃 sellest on saanud ühe Memme müügiplats ja koht kus on võimalik
Pensioni ikka pürgivatel mees aktivistidel igapäevaselt vajadusi rahuldada, oraalselt kõik teemad täis sirtsutada ja seda loomulikult JEESUSE kaitsva tiiva all kes andeks annab teile kõik te patud ja nii tee patutud nüüd neid patuseid risti löötegi.
Vääääga haige igatahes🙃
Teie enesekiitus haiseb juba kaugelt ja oleks viimane ja tagumine aeg leppida sellega, et keegi teile seda ka ütleb ja asju nende õigete nimedega nimetab..
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 08:29
ma isegi ei màleta, miks ma kunagi qwerti olin blokkinud. vòtsin bloki maha ja kirjutasime eile privaatselt. pàris tore ja normaalne inimene.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 08:35
Sina sirruke nüüd tulid ka veel siia oma mälu kontrollima. Leiad ikka kah kohti, kus esineda. Kas sinu imetlemisväärne sõbranna ei hooli ega vaja enam sind?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 08:36
mis sòbranna? ei saa aru, millest, kellest jutt?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 08:43
minu sòbrannad on vaid reaalmaailmas. ihas on vaid lihtsalt tuttavad..huvitav? millega mina violiina pahameele olen àra teeninud? ma ei taha ihast mehi ega tutvusi. kes on huvitatud, leiab mind reaalmaailmas ka ùles.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 08:45
Kordan küsimust, kuna tean, et seda loetakse: Et Jeesuskass, palun selgita seda mädanenud tomatite vargust ja telefoni juttu. Sina süüdistasid inimest varguses.
Jaga infot oma kogutud kuulujuttudest.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 08:49
Ja kuidas on màdanenud tomatid minuga seotud? Ma ei sòò nàiteks ùldse tomateid. Minu poolest vòivad tomatid maa pealt kaduda..Juba tomati lòhn on vastik.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 08:51
Sirruke kullake, palun mine seenele. Sa pole mitte millegagi minu pahameelt ära teeninud. Sirruke Kullake, suhtleme postkastis
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 08:55
Sirruke, miks sa arvad, et kõik see jutt käib sinu pihta? Tean, et sa oled mustlasepüss jamaailmanaba, aga rahune maha. maailmas on peale sinu ka teisi inimesi.
Mine seenele
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 09:01
Mina ei ole küll Å¡ovinist aga lugedes foorumit ma küll ei söendaks tuumakohvrit naistele usaldada!
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 09:04
Ma jh kohe làhen. Sina tòid minu nime siin vàlja. Mina pole maailma naba..pole end selleks pidanudki. Touch pole mulle òelnud et tema teemas on mul keelatud kirjutada.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 09:05
Ma kirjutasin sulle postkasti
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 09:29
Tere Leopold11!
Rõõm sind näha siin
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 10:08
Tere Violiina!
Siin foorumis on rõõmu vähe, keegi võiks teha siia “ rõõmu nurga”
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 10:24
Väärt mõte, väärt mees aga keegi ei keela sind tegemast🙃 usun, et see oleks kuum ja rõõmus teema, vähemalt mingi aeg🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 11:02
touch....kas tõesti Daam tegi tühje sõnu ja tegeles järjekordselt laimuga?

"Nüüd on minu mõõt täis nagu päriselt ja sina ahv või lits caprichosa maksad selle eest täiega"
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kordaks siis veel kord oma tagasihoidlikku küsimust arve saabumise kohta. vabandus valesüüdistuste eest oleks ka aktsepteeritav.
aga selleks peaks natuke julgust olema, mida sul visr pole.

"Pensioni ikka pürgivad mees aktivistid" (ühes lauses lausa 2 kirjaviga) on muide sinust nooremad, kulla vanaproua.....
sinu vanuriks kirutud Keprik isegi üle 10 aasta noorem.
et kuidas sa ennast nimetad siis või oma isa näiteks? raugastunud zombieks?

samas pole minuteada sõnavabadusel ülemist vanusepiiri. või on keegi oma luuludest vaevatud ajus selle siin kehtestanud?

touch, kui sul on mingis teemas oma vaatenurk, ei keela keegi seda tutvustada. aga PALUN, proovi seda viisakalt ja kedagi halvustamata/laimamata/süüdistamata teha.
oleks selline asi võimalik?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 11:03
Vaata Keprik, elu ongi täis võimalusi,elu ongi värviline ja kohati isegi roosa ja siinses keskkonnas peale sinu ja caprichosa, ning läbulaste või läbu laste, ei teagi enam kumb see õigem oleks öelda..
On ka teised inimesed, oma mõtete ja tegemistega, keda te pole lihtsalt märganud. Sõna võtta on foorumis suht võimatu ja paljud on sellest loobunud.. Sest mida sa ka ei ütle, kuidas sa ka ei ütle, tõttab kohale võtugrupp ja VAIKSELT, VIISAKALT, HELLALT ma suisa ütleks, kannab sind kätel sealt välja 🙃andes mõista, et kui sul on mingile situatsioonile oma vaatenurk mis ei ühti nende vaatenurgaga, saad jalaga ja sildi selga.
See on kestnud foorumis aastaid ja siit on välja viidud rahvast hulgi, olen seda näinud ja kogenud ka ise, ma ei otsi süüdlasi ja vaenlasi, aga ma ei luba enda vastu jalgu pühkida ja luuludes kodanikel pläusti pähe määrida, ma ei vaja teie heakskiitu🙃
Kroonid kuklas ja rind medalitest punnis, vot see on tõeline fantaasia millesse te olete kinni jäänud🙃
Foorumi tähendusegi olete te muutnud 🙃 sellest on saanud ühe Memme müügiplats ja koht kus on võimalik
Pensioni ikka pürgivatel mees aktivistidel igapäevaselt vajadusi rahuldada, oraalselt kõik teemad täis sirtsutada ja seda loomulikult JEESUSE kaitsva tiiva all kes andeks annab teile kõik te patud ja nii tee patutud nüüd neid patuseid risti löötegi.
Vääääga haige igatahes🙃
Teie enesekiitus haiseb juba kaugelt ja oleks viimane ja tagumine aeg leppida sellega, et keegi teile seda ka ütleb ja asju nende õigete nimedega nimetab..
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 11:13
Capichosa va rauk käid iga päev pildile 2 panemas ,haige ,eit keerad siin kõigile sitta kokku ja siis näitad kui süütu sa oled... mitme kontoga käid oma tütre elisupernovaga meestelt raha välja petmas. Vanadeided olete kõik teemad siin foorummis täis lasknud , midagi kirjutada pole siis tehke oma teema kus heitada saaksite.HEAD MEESTE PETMIST RAUGAD
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 11:13
On olemas sõltumatu hoiakuga inimesed oled äkki kuulnud neist?

Otsid kõigis enesepeegeldust?, et nagu..

See et sa end lõigud, pumpad ja kokkuõmbled pole piisav, et lahendada oma üpris tõsiseid emotsionaalseid probleeme keskeakriis on mõne jaoks tõesti probleem, kui mammist neidis saab, seega kadestada pole kohe miskit ikka kaasa tunda vaid..

Moonutatud enesehinnang peegeldub pataloogilises nartsissismis

Et kui natuke on hea, siis rohkem on veelgi parem.. Et nii siis moonutatud enesehinnang annab tuld?
Kas tõesti arvad, et see sobib igasse teemasse?
Oleks selline asi võimalik, et sa caprichosa oma perse ühes teemas hoiaksid? Et ei peaks ei peaks igas teemas sellest rääkima?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 11:23
Ma mäletan jah, seda noore naise lugu, kui sa caprichosa isiklikult käisid neiut kiusama ja allatõmbamas, kuidas siis nii? Siin on neid palju jah neiu blokeeris oma konto kuid, vähemalt leidis nüüd julguse öelda, emotsioon lõi üle pea teda võib mõista, seega pane rõõmsalt oma täispuhutud siuke kinni, sest võib juhtuda, et ka teised naised sind ette võtavad näitad neile head eeskuju kuidas seda tehakse..
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 11:31
Seega naised, kui teid külastab see mammi siis ärge kartke teda, ta on lihtsalt keskeakriisis vaevlev naine, kes õeluswsr ja kadedusest vaevatyna püüab vabaneda konkurentidest seega see karma leiab üles ka tema
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 11:39
Ootad arvet ja vabandust?
Oota kui nüüd mina ja kõik naised sulle arve esitavad, usun, et vabandusega sa ei pääseks
Sul sõidab katus
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 12:57
Jeesuskass, palun seleta , et mis tähendab ''rõve loom, sa kass'' eestikeele erinevates variantides. Mina saan aru, et mürgine loom, sa kass.
Mina tean, et mürk ei ole ropp sõna ja räuskamine.
Ma ei osanud praegu suurema filoloogi käest küsida, kui sina, Jeesuskass.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 13:07
Asooo, sa Jott vist põduraks jäänud, et enam lugeda ei viitsi, et see juba kümme, vbl enam lk tagasi seleks tehtud.
Asjad on jälle vabalangemisse lastud.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 13:10
Lihtsalt näidati praegu ära, kuidas on võimalik siin portaalis pisikene nõrk koht ainult üks
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 13:13
Pole hullu🙃 vaene mina olen elus, caprichosa naljanina st tuttav tegi siin jah väikest nn. Nalja
˅ näita rohkem ˅
2020-08-27 13:22
Vigade parandus: Ma mõtlesin, et peale seda avastust, on siin teemas jutud vabas langemises. vÕI On vabalangus õige?
˅ näita rohkem ˅
1
...
4
5
6
...
9