Foorum
1
2
3
...
7
8
9
2020-08-25 15:05
kodanik tsäbovõitra valitud kaebused, ärgem unustagem ka "kes ei ole ustavad ja õõnestavad"
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 15:06
TASS on volitatud teatama, et asjaga tegelevad siseorganid.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 15:07
või oli sedapidi, et kes õõnestavad ja ei ole ustavad. whatever, juba sügaval nõuka-ajal naerdi sedasorti kantseliiti ja riigitruudust välja, aga vaata vaid, mõnel pool on säilinud. vintage!
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 15:17
selle teema postitused on tõestuseks karma seadusele, et ebameeldivale inimesele ei tunta kaasa isegi kui ta kuriteo ohvriks langeb. Miks neid robin hoode ikka armastatud on. Huvitav oleks selle organi nägu näha, kellele see saadeti, et tehke midagi, mu iha kontole murti sisse, pange kõik rattad käima!
niinii, mis sellega siis tehti?
pandi hindeid!
...eee...oioi see on küll tõsine asi, hakkame tegelema
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 15:24
No kui sa vana mees karmast räägid, siis ma ei julge isegi kõige julgemad fantaasiad ettekujutada kus ta teid kätte saab, eriti neid kes siin näpuga näitavad 🤗
Aga ärge muretsege ta saab kätte ka teid🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 15:30
nu, aga mõni fantaasia, olgu siis mitte kõige julgem, mis muga siis juhtub?
tegin koletu kuriteo, näitasin näpuga püha roosa templi ülla jumalanna poole...mis see õiglane karistus siis oleks
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 15:37
micham , sind saadetakse siseorganitesse ja pärast väljutatakse pressi teatena
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 15:38
Ma ei ole karma🙃
Seega maali oma fantaasiaid ise, teil tuleb see hästi välja 🙃 üks ütleb ees mää ja teised määgivad järgi
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 15:49
ok, tuleb küll, aga siin pole palju vaja fantaseerida, üsna värvikalt rullub lahti siin ka kõik lihtsalt lugedes.
Hästi, karma sa pole aga kes sa siis oled, et tead et karma mu kätte saab, või siis on see su märg unistus lihtsalt. Kui ma natuke fantaseerin siis mu fantaasia on et midagi muga ei juhtu, nats lõbutsen siin ja siis lasen jälle jalga ja thats it. Ja sina jääd siia edasi möirgama ja vihastume et kuradi lambad, ei määgi kaasa ja hirmust ka ei värise
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 16:00
Ise sa tulid siia määgima, keegi pole sind siia sundinud tulema ja tarka panema lonkunud vaikselt edasi teinud ha rääkinud miskit muud teises teemas🙃aga ei roomasid kohale, panid paar pabulat ja saba rõngas püsti pea edasi
Mis vajadust siis sina hetkel rahuldad?? Natuke imelik suhtumine täiskasvanult mehelt
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 16:10
hea küsimus, aga vastuse võid leida oma tegutsemisest, mis vajadust sa ise rahuldad, kes sind sundis siia oma pabulaid poetama? Sama asi, kui keegi annab hinnanguid, postitab midagi intrigeerivat, siis see provotseerib reaktsiooni, kui sa täiskasvanud naine tõsimeeli lootsid et ebameeldiv käitumine kutsub esile meeldiva reaktsiooni, siis on suht selge sinuga, kui siiski natuke mõelda suudad, siis seda küsimust ei teki.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 16:19
Sa täiskasvanud mees muidugi kukud pikali aga ka minu käitumine hetkel on ka provatseeritud just ebaadekvaatsest käitumisest minu suhtes ja kui nüüd rääkida samas toonis nagu teile omane on kõik niii Å¡okeeritud, millest
Üldiselt mul pole sinuga mingit konflikti ega ka midagi muud, lihtsalt kaks inimest ühes seltskonnas, tulid seletama, ole valmis ka vastust kuulma, mina sinult arvamust ei küsinud seega, kui oled lõpetanud võime vabalt laiali joosta jäädes kumbki oma arvamuse juurde
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 16:33
Vastab tõele, muidugi jookseme me lõpuks laiali.
Ma ei tea, mis iganes oli see ebaadekvaatne käitumine ja kelle poolt, selle algust ma ei tea, aga mis sa ise näed, kas sinu reaktsioon on olnud adekvaatne?
Ja su soovitused, rääkinud midagi muud teises teemas jne- kas sa ise tegid nii, mitu teemat kokku saad, milles sa määgimas käisid nagu sa väljendad?
Ja muidugi oleks tore kui panid pabula maha ja lasid sellega dzinni pudelist välja ja siis paned teise pabula ja dzinn läheb pudelisse tagasi, ma ei tea kas sa täiskasvanud naine nüüd kukud selle peale pikali või ei, aga päris nii lihtne see pole. Dzinn kas tüdineb või sarahustad ta maha. Mis sa ise arvad kas oma praeguse tooni juurde jäädes sa provotseerid teda edasi või rahustad?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 16:50
Ma pole loomult pugeja ja ja tooni sa ei kuule, selle mõtled juurde sina, kui sulle ei meeldi enesekindlad , eneseteadlikud inimesed ei saa seda sulle pahaks panna, meie kõne ja kirjastiil on erinevad lihtsalt, siit küsimus miks üritad arendada vestlust mis kuhugi ei vii, õpetad siin teisi ise tallates samal ajal sama reha.. Ma ei provatseeri ega ka rahustas, vastan sinule lihtsalt, küsiks siis vastu millist vastust sa siin käed õieli siis ootamas oled?
Mina ei meeldi jumal sellega🙃 ka minule ei meeldi sellised mämmutavad mehed või mehelik uhkus sai pihta ja pwale peab jääma sinu sõna?
Aga palun, et sul kergem hakkaks, lase tulla ja ma lihtsalt loen läbi, minu poolt sulle palav tervitus ja pikka iga ei midagi isiklikku, katsu üle elada, et ka teistel on oma arvamine.. Mis trobikond armsaid inimesi viibutab näppu paha naise suunas, te olete võrratud ärge unustage end kiita ja pai teha 🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 17:08
Jah võimalik et midagi ma mõtlen juurde, kirjutatud tekstil on selline oht. Aga sõnad nagu määgima jne kannavad teatud tooni, noh ma ei tea vbla käib see su kõne ja kirjastiili juurde. Tõsi ma ei oska seda kuidagi enesekindluse või eneseteadlikkusega seostada. Sullle ei meeldi see vestlus, ma arendan seda sest i'm enjoying this ja ma ei tea millist reha ma tallan, ja käed õieli on ka sinu juurdemõeldud, ei oota, pigemini ausalt öelda eeldan et vaevalt mingitki vastust tuleb peale selle põiklemise. Ja mul pole õrna aimugi kas sa mulle meeldid või mitte ma isegi ei tunne sind päriselt ja ei, pihta pole ma ka millegiga saanud.
Jube kergesti asusid ohvri positsioonile, trobikond teeb liiga ja kus selle õeluse ots. Kus siin see enesekindlus ja eneseteadlikkus on? Kas sa mitte ise ei mämmuta?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 17:41
Kaua selle palli veeratmine käib, väravasse ka saate löödud?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 19:31
qwerty112
2020-08-25 15:02:12
Kuhu siis saadeti?
-------------------------------------------------------------------------------------------

peppu äkki?
aga ilmselt teab vastust vaid (kõhu)tuul.......mida ränga kuriteo ohvriks langenud harmooniline intellektist pakatav vanaproua siin eneseteadlikult ja väsimatult levitab.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 19:34
Saaks sulle pk kirjutada, siis saadaks sulle ühe pildi.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 19:42
Äkki tead vastust hoopis sina caprichosa
Oled üleöö saanud endale tiibade asemele üleloomulikud võimed? Kuidas sa küll oskasid Mitteaktiivsena hinnata mind oma nime alt olukorras kus me oleme teineteist blokkinud..
Et nagu kuidas..
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 19:45
Või on ka sind nüüd kaks caprichosat?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 19:47
Sa jumal küll situ nüüd pampersid täis lapseke, ta ei ole mul blokitud seega kass tegi mida tahtis
Mida sa lõugad pühadeime tooge lapsele ometi lutt, hallooo
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 19:48
Kuidas capri sai sind hinnata kui sa oled teda blokkinud.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 19:50
Seda küsi caprichosa lt tema oskab ja saab nii teha ilma isegi aktiivne olemata ja oma nimega et
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 19:51
aga laimul ja ähvardustel põhinev teemaalgatus näib foorumi reeglistikuga kenasti sobituvat......
ning loomulikult on foorumi kasutajaskond "määgiv kamp" või lihtsalt trobikond, kelle arvamusavaldusi kommenteeritakse a la "roomasid kohale, panid paar pabulat".
no mis teha kui seenior"jumaluse" sõnulseletamatu sisemine ilu samuti pabulakujuliselt kipub väljenduma

muide, peaks ka tegema meetripikkuste tähtedega päevateema: "APPI APPI MUSTAD JÕUD JA VAGIINAVIHAS VANAEMAD MURDSID MU KONTOSSE SISSE JA SOORITASID JÕLEDAID TEGUSID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

kuna keegi heasoovija, ilmselt kassi eelpool avaldatud koolitusest inspiratsiooni saanud, oli juhtumisi minu konto alt touchi igivana fotot kauni kümnega hinnanud ja selle peale ilmselt 96 senti kulutanud.
ju see tundus kellelegi mõttekas ja kasulik investeering.

aga ausalt, ei viitsi.
piisab kui touch end 24/7 lolliks teeb.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 19:52
kui sitad need hinded olid, mis sinu kontolt hinnati.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 19:52
Seda ma räägingi aeglaselt, et
Kui seda ei teinud caprichosa ja ei teinud ja mina kes tegi?
Kui tegi caprichosa oma nime alt nii siis küsingi kuidas ta sai teha seda kui me oleme teineteist blokkinud oma nime alt, ütlesin aeglaselt äkki keegi sai aru
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 19:53
SMSiga saab mistahes pildile panna 10 punkti
SMSi saatmiseks ei ole vaja olla saidil online
SMSi saatmisel ei loe, kes on keda blokkinud

Seevarjant on ammu teada, kuid väidetavalt on hinnatud 1-5
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 19:54
Sa ära liiga hoogu mine caprichosa onju, sind loevad ka kõik..
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 19:56
ma googeldasin, kirjutasin password hacking, tuli terve pesu õpetusi ja videosi, ei vaadanud küll kuidas see käib aga ilmselt võimalik.
˅ näita rohkem ˅
Ja ära tule ütlema, et ärkasid täna ülesse ja unesegaselt hindasid mind kümnega
˅ näita rohkem ˅
kass, kirjuta sama tekst SUURTE TRÜKITÄHTEDEGA. vanaproua on kehv kõrvakuulmine ja juhtmed pikavõitu

aga mina saan loomulikult kõike teha. isegi kui shoppan või leban ilusalongis või tegelen külalisega ning telefoni käes ei hoiagi, siis samal ajal puhta mõttejõuga murran kontodesse sisse nii mis mühiseb
praegu hõljun näiteks kaksiratsa nähtamatu drooni seljas su akna taga, touch ja imetlen, kuidas kiilanevat pealage sügad ja erutunult lõualotti võbistad
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 20:02
katsu olla, touch.........võta purgeeni või palderjani või tee neist üks rahustav kokteil. ehk siis jõuab kohale, et ma pole sind mitu aastat hinnanud ja ei kavatsegi seda teha ja ära kujuta ette, et su ajaloolised pildid nii suurt huvi äratavad, et hakkaks 96 senti nende peale raiskama.

see kümme, mille sa miskipärast paanikaga nüüd kustutasid, oli ju pandud peale kl 16, oli nii? kuigi kellaaega täpselt ei vaadanud.
minu pediküürija võib tunnistada, et sel ajal mõnulesin tema toolis ja telefoni kordagi kätte ei võtnud.
kui julged bloki maha võtta, võin sulle tema tel numbri anda

ja üldse, katsu üle saada oma hindamiste üle vingumisest. nii pikaealine daam võiks olla suuteline mingil muul teemal ka diskuteerima, või mis?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 20:05
Sa võid siin suud liigutada vaata, et krampi ei kisu.. Loomulikult on kõik kohad õpetajaid ja õpetusi täis
Jutt on sellest et see õpetati tegutseb siin saidil ja võimalik et seda ja loeb, liigutage oma kõrvu väheke minu asemel võib olla kes iganes
Aga on hariv vaadata kuidas inimesed erinevates olukordades käituvad, see pole vaid minu probleem hetkel, sest kui see tegelane teeb mis tahab ja millal tahab siis Suure tõenäosusega võib ta külastada ka teid edaspidi, seega ära värista oma perset vaid püüa natuke oma hernega mõelda ka
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 20:07
Plekkpead ei ole mina kunnagi sms-iga hinnanud. Olen küll hinnanud teisi kuid mitte teda. See kuidas see käib, seletas jott siin foorumis ammu juba.
Ilma sisse logimata ei saa sms-ga hinnet 10 panna. Seda juhul kui sa ei tea kasutaja numbrit kellelt saata tahad. Naised saunas rääkisid, et hinnata madalate hinnetega. Juhul kui see tõsi ei ole, siis tehti touch1 lolliks ja kõvasti. Millegipärast on kahtlus, et seda tegi keegi kelle jaoks on iha ainult meelelahutus.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 20:08
See pole vingumine hindamisest vaid et seda tehakse minu teadmata minu nime alt
Vahet näed
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 20:10
Väga veenev esitlus teie poolt nagu alati🙃 kõigile kenasti vaatamiseks 🙃, et sellised me olemegi
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 20:12
noh touchi pole eriti vaja lolliks teha......ta on ise piisavalt oma vastava imidži kujunemisele kaasa aidanud

igal juhul minu poolt tervitused sellele, kes hobuse järjekordselt tagajalgadele ajas. huumor on ju terviseks

põhiline, et tädi tunnistab ise, et see võis olla "kes iganes".
aga teemat alustas harmooniliselt kauni daamiliku sissejuhatusega:
"Nüüd on minu mõõt täis nagu päriselt ja sina ahv või lits caprichosa maksad selle eest täiega"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

no comments.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 20:13
229944 on see number, qwerty
˅ näita rohkem ˅
jah, touch, tehakse ja jäädaksegi tegema. ja tehakse capri nime alt ja tehakse kassi nime alt ja kui tuju tuleb, siis ka Hadese või Lanceloti nime alt. selleks pole vaja sisse logida, selleks ei pea too konto isegi aktiivne olema. ja mis siis? sul on kohutavalt kahju, et keegi 10p sai? jääd sellest vaesemaks? päev rikutud, et keegi võib-olla rõõmustas?
˅ näita rohkem ˅
Oi lihtsalt kohe ei märganud aga vaata imet🙃 tuulutada caprichosa oma viie aasta taguseid pilte, ooo nostalgia saan aru, et nagu mida..
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 20:17
Jah Vastutan oma sõnade eest ja seda pead tegema ka sina
Kass ma ei põe hindeid aga faktid on need mis mind kõnetavad
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 20:17
kass, mõne jaoks ongi vast kõige traagilisem teadmine või kahtlus, et keegi kuskil rõõmustab

oi kohe ei saanu arugi, et tegelikult oli kogu see tuututamine selleks, et minu mõned kuud tagasi tehtud pildid kuulutada 5 või 10 aasta tagusteks. et siis enda eelmise sajandi fotod ehk paistaks kuidagi värskemad ehk
mul ka ikka pikad juhtmed
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 20:19
Aeg möödub märkamatult ja vananedes muutuvad aastad kuudeks🙃 ja ma mid muutuvad neidisteks, aeg va vigurvänt teeb sinuga nalja nagu näha
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 20:22
Tere Miku
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 20:23
kass, ühe kümne oli veel tundmatu heategija minu poolt touchile teele saatnud, aga see oli kindlalt õhtusel ajal, kuna oli viimane minu hinnatud pilt.....kellaaega ei vaadanud.
hommikul kl 10.11 on sama isik jah heateoga maha saanud nagu näha. siis vist korraks olin online, aga mitte kedagi ei hinnanud ja metsikult kiire oli

nii et touch peaks pigem rõõmustama, et keegi ta iidseid pilte rambivalgusesse püüab tõsta
mind süüdistada või tänada pole paraku erilist mõtet.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 20:25
näen et olete ära leppinud ja jagate juba kümmneid üksteisele.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 20:26
oujee, kass
touchile ka tuhat tänu, et kevadisele pildile raatsis kümne ohverdada paneks vastu ka, aga kahjuks ta mind blokeerinud.........
ei saa aru küll, miks.
kas eneseteadlikkust napib või milles asi?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 20:27
caprichosa miks nii kaitsesse kohe, et jälle käepikendus, miks ma ei imesta, ega ma ei arvanudki, et selle taga sina füüsiliselt oled ikka vaimselt moraalseks toeks
ME kindlasti räägime veel sinuga sellest
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 20:29
Kindlasti sul capri eneseteadlikust napib või polegi seda.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 20:29
Mina sind ei hinnanud, mul pole hindeid ki seega täna ikka seda kes siin mängib
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
7
8
9