Foorum
2020-08-23 15:28
Õpi sister🙃oma mentorilt, kuidas tuleb ausalt heidelda😅, ikka peab käepikendus olema, et hiljem öelda.. Mina pole midagi öelnud, ma lihtsalt jagasin🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 15:57
geniaalset poeesiat oleks patt jagamata jätta
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 18:08
"tavaline liivakell" on ka sealt loetelust puudu

trixy, ei miskit põrgulikku. kõigest sportlike prouade mitmevõistlus. kuna hambad jäid nüriks, võeti appi poeesiapiigid ja Å¡okolaadist medal jagati sõbralikult mitmeks tükiks
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 19:17
Võitjaks osutus siiski Touch1
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 19:41
tarts, keegi ei osutunud võitjaks.....kuna vihavaenlast kujutab siin ette ainult üks osapool.
kui ajad tüütult sumiseva porikärbse eemale, kas kuulutad siis kärbse võitjaks või?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 20:03
Millal kohtunikuvalimine toimus üldse, oleks ka osa võtnud. Praegu tundub selline kallutatud autasustamine nagu PK olümpiamängudel, kõikidel aladel võitis Kim Jong-Un.

Igatahes, ilma erilise kallutatuseta kiidan mina Caprit selle eest, et tema postitustest ei loe kunagi mingit metsikut viha, solvumist või kibestumust välja. Tänu sellele elutervele suhtumisele, kallaksin mina võidu auks Å¡ampuse tema peekrisse. Pealegi see porikärbse võrdlus ajams mind mõnusalt naerma.

Siiski, hindan ma lihtsalt seda märulit siin, hea ajusid puhastav möll päeva lõppu lugeda. Pange ikka samas vaimus edasi
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 20:25
Vähemalt ühe võistlusklassi iha karikasarjas tundub hetkel kindel liider olevat.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 20:29
Ma segasin end sinna ise.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 20:56
jfjm, pead mürgikarikasarja silmas?

violiina, vähemalt aus ülestunnistus. kuigi see kiunatus "ladina-ameerika pepuimplantaatidest " vms, mida sa kuskil teemas esitasid, sundis küll pisut sinu adekvaatsuses kahtlema...

furious.....metsikut viha ja solvumist ei saagi mu postitustest välja lugeda, kuna seda lihtsalt pole.
aga ajusid nö puhastamas käia on vahel päris lõbustav jah
sinu kallatud Å¡ampust jagaks hea meelega teistelegi ja eriti suure suutäie on muidugi trixy ära teeninud. tema sügavamõttelist loomingut oleks antud kontekstis raske ületada. igal juhul võitis lugeja- nagu qwerty õigesti mainis
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 21:03
jeah, tänase luuletuse eest võiks Trixy päris mitu muud pattu andeks saada tabav
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 21:08
Aga sama on ju meestega. Kirjutatud et sportlik, aga luud paistavad välja. Nojah, sport on kasulik ja puha, aga mehel võiks seal naha all ikka lihast olla
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 21:10
Mina olen kogu aeg teadnud et trixi on lahe ja hea huumorisoonega naine. Samas suht erapooletu tegelikult
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 21:13
Vàhemalt mina ùhest ta luuletusest lugesin selle erapooletu olemise vàlja..
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 21:41
Capri, ma pidasin silmas jobukarikat
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 00:10
Pàris uued tulijad leiavad foorumi siiski hiljem kui esimesel pàeval. Aga tavaliselt uus tulija ei hakka kohe reklaamima et on uus tulija. Need reklaamijad on siiski vanad olijad uues kuues.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 01:03
Nuh murelikud🙃 olete oma ajukese pahupudi käima pannud ja igale sõnale uue tähenduse suisa andnud😂😂😂😂, et nagu päriselt täiskasvanud inimesed?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 01:06
Aga teemaalgataja on mulle kirjutanud paar kirja juba ja minu muskleid kiitnud Mina làhen temaga esimesele jòuproovile
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 01:06
Loen ja mõtlen, et mis peab küll inimese ajus toimuma, et medaleid endale rinda riputama tõtatakse idiootsete arutluste eest, päriselt nagu kogu karjaga, ika need kõige paremad, targemad jne🙃oh teid.. Katus sõitma läks ikka korralikult nende arvamistega🙃 johhaidii
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 01:08
Siis on ju tore sirruke🙃 hoian sulle varbaid ja pöidlaid
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 01:10
Ja sina roosas kleidis higista jälle😂 täitsa pekkis tegelane oled ikka küll, no kuidas sina küll oskad tõlgendada kõike ikka Piditagur Tagurpidi🧐
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 01:13
sirruke!
Need kes siin juba üle poole aasta olnud on, näevad maailma teisiti. käid teemaga kaasas.
Kui mina esimest korda kunagi siia konto tegin ja foorumit sirvima hakkasin, siis ehmatasin nagu päris ära, et mis toimub?
Pigistati kenasuudlust alt ja pealt.
Praegu on esmalugeja jaoks samuti terve esilehe nimekiri löögi all, igapäev nimekiri ka muutub aga luuletus jääb foorumis samaks. ikka esileht. Kelle sa siis luuletusest välja jätad, kui teemaga kursis ei ole?
MissNoWay, caprichosa, violiina, MeelasIngel, Karina34, Extasya, kiizukas, Elisupernova, SpiceGirl, feona, Maiasoliaias, kallis220, Blanca28, Kimiko, LadyJu.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 01:14
Mul medaleid veel enne ei ole kui teemaalgatajaga kohtunud ei ole. Tundub selline " àbarik poiss" pildi pealt olema..aga kunagi ei tea mis matsho seal taga on Virussa tundus ka lahe olema..nii asjalik ja tark..Oskas kogemata isegi eesti keelt..pilt oli ka raudpolt tema enda oma Aga ok..ma magama.. ei viitsi enam lolli màngida siin
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 01:21
Huvitav et mina olen siin ihas 10 aastat olnud ja mind ei ole iial huvitanud mingi top? Ma isegi ei vaata pilte. No kui just mind pole vaadatud..siis vaatan kes vaatas. Minu pilt on vaid selleks, et anda aimu, missugune ma olen..Mingid topimàngud on minu jaoks vòòras asi.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 01:22
Luuletuses on sees caprichosa nimi ainuisikuliselt seega keprik joo vähem ja ära aja sellist iba😂 sa oled ikka täitsa sooda täna
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 01:32
Jalg tatsus ja
suu matsus
Harkjalg caprichosa 🙃
pulgakomm põses
Esilehel laulu lõi
Täna söön kommi
Homme söön kommi
Ülehomme perse pistan
pulgakommi
Esileht on minu jagu
teised siia enam mahu
Luuludest pohmellis
hambaaugus karamell
perse vahel kommipaber

laulab harkjalg
Esilehel..
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 01:33
Oled kepricosa nüüd rahul🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 07:23
Esimene postitus viitab küll välimusele, mitte jõukatsumisele.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 07:24
Sa väike tegelane võiksid nüüd ka oma medalid pampersisse toppida ja oma soovitused endale hoida 🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 07:41
IHA NÄITELAVAL
EILE
VOOLAS OJANA
Å AMPUS JA
JAGATI MEDALEID
KARIKAS KÄEST
KÄTTE KÄIS
PAMPERS
KIVISSE RAIUTI
ÕNNEPISARAIS CAPRICHOSA
LASI RÕÕMUST
VIIMASED PÜKSID TÄIS..
IHA NÄITELAVAL
TSIRKUS KÄIS
TROBIKOND VANUREID
LÄBUST ÕHINAL
KUMMUTAS KARIKAT
LURINAL
LENDU LÄKS
KUPLIALUNE
JA VIIMNEGI MÕISTUSERAAS
MEDALITEST RASKE RIND
PERSES PIND
KANTI KÄTEL KOJU
PURJUS LINNUPOJU..
IHA NÄITELAVAL
VILGAS ELU KÄIB
VOOLAB VEIN JA
PÖÖBEL PIDU PEAB
ÜMBERKUKKUND
MÄLESTUSSAMMAS
PÜKSIS
VANA MEES
SÕNU SEAB

"KUI MINA ALLES NOOR VEEL OLIN, NOOR VEEL OLIN.."

ISSAND KUI ANDEKAS JA
ERILINE MEES
IHA NÄITELAVAL
JA MIS TORE PIDU
MASSAAZITARIST LITSI
HÜÜD
NÜÜD KOSTAB LÄBI ÕHU
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 12:53
furious oleks võinud ikka touchile ka pudeli kihisevat välja teha.....kas kaotuse või võidu puhul, või lihtsalt kaastundeavaldusena, vahet pole
nüüd hobusel jälle päev sisustatud luuleprahi laotamisega, vaeseke juba kl 7 hommikul seadis raevukalt riime, nii et higipritsmed ekraanil. aga tulemus suht nutune nagu alati.

hirnuvale hobusele
pole antud luuleandi...
tigedusest tiined
sõnafekaalid pandi
ühte kõverasse ritta.
touchi eksistents
saab uue mõtte
tootes s*tta.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 13:14
aga trixy looming kuulub muidugi aegumatu klassika hulka. seda ei pea isegi trükitähtedega kõrva karjuma, jõuab niisamagi kohale...

Touch´i-e heitlus

heites foorumisse pilku
jälle mokk veab mõrult viltu:
vana lits see Caprichosa,
kohe saab mult uue koosa!
Kuis ei tea siis esihoor
et mina, vanakooli moor
ei seedi libu hooplemist
ja siira-viira looklemist
ja meeste üle napsamist
ja muretuna kalpsamist.

Nüüd püsin valvel päeval, ööl
püsin valvel olles tööl,
ja kui peaks Capri sädistama
raisk, asun kohe kägistama!
Küsite, mis ma saan sest kasu,
kui ei anna Capril asu?
Polegi sest muud mul kasu
lihtsalt luulu veritasu!
Vimm ja vaen on selle eest,
et mul pole enam meest!
Nuuks..

sisterTrixy
˅ näita rohkem ˅
2020-08-30 18:47
Kahjuks Eestis pole musklis naisi Soomes neid ikka jagub
˅ näita rohkem ˅
2020-08-30 18:53
Eestis on musklis naisi kùll..Aga nad on normaalsete meeste poolt hòivatud vòi treeningsaalis.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-30 22:25
Sportlik naine - sõidab alpides päeva kaasa, pole vahet kas suusal või laual ja laseb after-ski'l paar tundi otsa, käib matkarajal soojal maal päeva mägedes kaasas, ujub meres kus jalad põhja ei ulatu, püsib tsikli tagaistmel ja paadi sabas wakeboardil, suudab hommikul kell kolm rannaklubis tantsida.... mõõdud ei ole olulised - oli kunagi üks kena 80 kilone, kes kõike seda rõõmsalt ja lustakalt tegi õhtuti ja hommikuti oli veel voodis loom kah meelitasin küll aga trennis ta ei viitsinud käia, muu aktiivne elu ja reisimine hoidis vormis
˅ näita rohkem ˅
2020-08-31 12:45
ma ujun meres ainult seal, kus jalad põhja ulatuvad...järelikult ebasportlik aga rannaklubis olen ka kl 8-ni hommikul tantsinud
˅ näita rohkem ˅
2020-08-31 12:56
qwerty....kui sa ujuda ei oska, sellepärast nimetad ennast fekaaliks või?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 00:15
qwerty, kui nüüd veidi aju pingutad, ehk suudad läbi lugeda oma postituse, milles sina tituleerisid ujujat fekaaliks. palun ära kleebi oma pärasoolehõngulisi teooriaid teistele külge.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 00:38
kui rohkem meeldiks, siis oleks sulle ju ammu anaalnoomituse seansi korraldanud, qwerty. seega luulud ja fantaasiaid võiksid jätta oma märgadesse unistustesse, eks
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 00:46
minu tegevus ei puutu kunagi sinusse, qwerty. isegi kui oleksid seda omal nahal kogenud
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 00:51
ma pole isegi mitte seda sulle näidanud
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 01:04
unenäod pole keelatud
˅ näita rohkem ˅
2020-09-01 22:11
Kas seal tsikli tagaistmel püsimise ajal tuleb mingit akrobaatikat sooritada, et see ka sportlik on või?

Ja ikkagi diskrimineeritakse jooksjaid naisi. Muudkui suusata ja matka ja surfa aga ikkagi võidu joosta pole kellegagi, et "pole piisavalt sportlik".
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 13:08
võimalik, et seal tsikli tagaistmel tagumiku toetamiseks on äkki mingi kaalu ülempiir?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 22:58
vot täna massaažis oli kena härrasmees kena suure võimsa riistaga. qwerty oleks tema kõrval pöialpoiss.
sa qwerty peaksid ka võimsama peenisepumba ostma. arvutis seene toksimine ja võõraste inimeste laimamine ei anna eurostandardile vastavat riista
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 23:03
Ära unusta, et päris härrasmehed ei käi sinu juures, need on need sinu "härrasmehed".
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 23:08
qwerty, ma ei jälgi sinu postitusi. vaid vaatan teatud teemasid. nii et mõni su postitus võib jääda kasvõi mitmeks aastaks vastust ootama

slave teab täpselt, kes minu juures käivad. kuigi ise jäi ukse taha...
käib vist akna taga või lukuaugust piilumas
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 23:11
Muinasjutt kestab. Ei ma käisin ikka täiesti uksest sees arutasin lausa paar tundi sinuga asju.
Liiga palju tille oled raha eest kõditanud, enam ei mäleta tuhkagi.... mõte liigub ainult ühes suunas.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 23:18
slave, kas see siis muutis su kohe mitte-härrasmeheks, kui tasuta minu uksest said korraks sisse kõndida?
no hiljem enam ei saanud....aga räägid nagu peaksid jah akna taga valvet külaliste üle
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 23:21
Ahah, et siis slave ja qwerty nimetavad end ka sportlikeks naisteks...point taken.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 23:27
Dragu, äkki nad on sportlikult naiselikud mehed
˅ näita rohkem ˅